• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
SD يا MiniSD؟ چون MiniSD به گوشيم ميخوره.

miniSD غیر SDHC با ظرفیت 4 گیگ ظاهراً هنوز نیومده.
SD غیر SDHC با ظرفیت 8 گیگ هم همینطور.

95% پی دی ای های موجود هم ساپورت sdhc ندارن!:rolleyes: (ترینیتی داره
2mo83fl.gif
)

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
miniSD غیر SDHC با ظرفیت 4 گیگ ظاهراً هنوز نیومده.
SD غیر SDHC با ظرفیت 8 گیگ هم همینطور.

95% پی دی ای های موجود هم ساپورت sdhc ندارن!:rolleyes: (ترینیتی داره
2mo83fl.gif
)
ميشه توضيح بيشتري درباره SDHC و مزيت و معايبش بدي؟ تاپيكي درباره انواع و قيمت و مزايا و معايت رم‌ها هست؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ميشه توضيح بيشتري درباره SDHC و مزيت و معايبش بدي؟ تاپيكي درباره انواع و قيمت و مزايا و معايت رم‌ها هست؟

معایب خاصی نداره!!
29w7mac.gif
SDHC مخفف SD High Capacity ــه، یه استاندارد جدیده، توسطش می شه مموری های بزرگ تری رو در فضاهای کوچیک تر جا داد!!
واسه مموری هم این ترد و این ترد

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

پس اصلا چطوری میشه با Wi-Fi چیز بریزیم رو گوشی؟ مثل Lan که نمیشه، چون تو لیست My Network Places نمیاد. با Sync هم که نمیشه. پس WiFi فقط بدرد PPC to PPC میخوره؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پس اصلا چطوری میشه با Wi-Fi چیز بریزیم رو گوشی؟ مثل Lan که نمیشه، چون تو لیست My Network Places نمیاد. با Sync هم که نمیشه. پس WiFi فقط بدرد PPC to PPC میخوره؟

فکر می کنم شدنی باشه، باید بعد از share کردن مسیر هارو توی برازر/اکسپلورر کامپیوتر مبداء بنویسید ، یکی از دوستان قبلاً یه ترد در این زمینه باز کرده بود...ولی خوب شخصاً من با s200 هرچی زور زدم نتونستم این کارو بکنم
29vhw6c.gif

ولی وای فای استفاده های دیگه ای هم داره ها !!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
فکر می کنم شدنی باشه، باید بعد از share کردن مسیر هارو توی برازر/اکسپلورر کامپیوتر مبداء بنویسید ، یکی از دوستان قبلاً یه ترد در این زمینه باز کرده بود...ولی خوب شخصاً من با s200 هرچی زور زدم نتونستم این کارو بکنم
29vhw6c.gif

ولی وای فای استفاده های دیگه ای هم داره ها !!

فرهاد بیا توضیح بده باهاش وصل شدی اینترنت یا نه !؟
البته فکر کنم این یه تجربه داری دیگه;) ( خالی نبند که نداری ، بچه ها تو رو تو فضا دیدن !
302.gif
)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد بیا توضیح بده باهاش وصل شدی اینترنت یا نه !؟
البته فکر کنم این یه تجربه داری دیگه;) ( خالی نبند که نداری ، بچه ها تو رو تو فضا دیدن !
302.gif
)

آره اینترنت وصل شدم جواد جان! توی فرودگاه، نیم ساعت، هزار تومن!!
4ggmck7.gif

هیچ تنظیم خاصی هم نمی خواست، اگه دوروبرت هات اسپات باشه wifi رو که روشن کنی خودش پیغام می ده، ok می کنی، وصل می شی!
hurra.gif

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با بلوتوث که همه این کارارو میشه کرد. این چه ویندوزیه که مایکروسافت ساخته با این اکتیو سینکش.
منو بگو با کلی امید رفتم کارت WiFi خریدم.

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
با بلوتوث که همه این کارارو میشه کرد. این چه ویندوزیه که مایکروسافت ساخته با این اکتیو سینکش.

wifi ّبيشتر براي استفاده از اينترنت تو مسافت‌هاي كم شبيه Lan استفاده ميشه. سرعتش هم توي اون فاصله خوبه. اما تو ايران زياد به دردت نميخوره. فقط بعضي جاها اين سرويس رو راه انداختن.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

با اون کارت WiFi خیلی کارا می تونی بکنی از Terminal services استفاده کن و به PC وصل شو دیگه هرجای خونه بری PC تو دستته!! البته اگه صفحه PPC بزرگ باشه خیلی به دردت می خوره من حتی یه بار با استفاده از همین terminal services با PPC لبتابمو به اینترنت وصل کردم و شروع کردم به چتیدن(اون موقع اچ پیم 3.5 اینچ بود):lol: البته بسیار بهتر بود که شما یه router هم می گرفتین باهاش ( از 50 یا 60 تومن نباید بیشتر باشه) تا بتونی واقعا لذت WiFi و اینترنت وایرلس رو ببری:D(اگه ADSL داری البته)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با اون کارت WiFi خیلی کارا می تونی بکنی از Terminal services استفاده کن و به PC وصل شو دیگه هرجای خونه بری PC تو دستته!! البته اگه صفحه PPC بزرگ باشه خیلی به دردت می خوره من حتی یه بار با استفاده از همین terminal services با PPC لبتابمو به اینترنت وصل کردم و شروع کردم به چتیدن(اون موقع اچ پیم 3.5 اینچ بود):lol: البته بسیار بهتر بود که شما یه router هم می گرفتین باهاش ( از 50 یا 60 تومن نباید بیشتر باشه) تا بتونی واقعا لذت WiFi و اینترنت وایرلس رو ببری:D(اگه ADSL داری البته)

میشه درباره Terminal services یه توضیحاتی بدید؟ در ضمن چه نیازی به Router هست؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
میشه درباره Terminal services یه توضیحاتی بدید؟ در ضمن چه نیازی به Router هست؟

شما فقط کافیه Wireless رو روشن کنید و یه IP واسش تو PC تعریف کنید بعد Wireless PPC رو هم روشن کنید بعد در قسمت Network Cards به Network Adapters برید و اونجا کارت Wireless رو انتخاب کنید یه پنجره باز می شه که اونجا یه IP تو همون رنج IP قبلی بهش میدین بعد در قسمت WiFi Manager به Wireless PC وصل می شید( اونجا یه قسمت واسه Ping هم داره) وقتی وصل شدین در Terminal Services برید و IP PC رو بدین و کانکت شین اونجا یه گزینه داره که میتونین باهاش صفحه PC رو اندازشو عوض کنین تا تو PPC جا شه وقتی دارین کانکت میشین ممکنه تو PC ازشما permission بخواد که باید accept کنین:D وقتی هم که کانکت شدین صفحه PC می یاد رو PPC تو ن ولی دیگه همزمان نمیتونین با PC از PC استفاده کنین ولی با PPC میشه PC رو کنترل کرد دیگه

روتر هم واسه این خوبه که یه Wireless card نمیتونه اینترنت رو Share کنه واسه همین نمیتونین از PC اینترنت بگیرین و به PPC بدین( البته با این Terminal services می شه اما دردسرش زیاده گرچه خیلی کیف میده:D) اما اگه router داشته باشین بدون نیاز به Terminal services 3 ثانیه ای میشه به اینترنت وصل شین( همونطور که فرهاد بالا گفت تو فرودگاه وصل شده)

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
يک سؤال داشتم اين برنامه اي که-البته نميدونم چی هست از روی screenshot هايی که تو پست بچه ها ديدم ميگم-
تقويم رو هجری و فارسی ميکنه با outlook sync هم ميشه ديگه؟يعنی تاريخ های outlook من رو pc که ميلادی هست درست مثلاً تبديل ميشه؟

بعد اسم برنامه اي که فقط تاريخرو هجری کنه چيه؟
من arabizer رو فقط نصب دارم!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
قربان شما اینجا یه نگاه بکن
احتمالا کارتون رو راه میندازه :blush:

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حرفه ای تر ها این متن رو کامل بخونن و پیشاپیش ازین که اینقدر طولانیه از همه معذرت میخوام!

من می خوام یه خورده از تجربیاتم توی ppc بگم.. اول از همه اینکه مدل مال من e-ten m500 هستش که البته قبلا اورکس بود و به یاری دانیال به e-ten تبدیلش کردم و ویندوزش به 2005 ارتقا پیدا کرد. جدای مزایای زیاد یک سری ایراد هم بوجود میاد این وسط! (خب طبیعی هم هست، برندش بکل عوض شده خب!) مثلا اینکه نمودار باتری قاطی می کنه مثلا وقتی کامل شارجش می کنی میشه 100% ولی 10 دقیقه که باهاش کار می کنی به سرعت خودشو به 1 درصد می رسونه و همش پیغام "کمبود انرژی باتری : low battery power" میده که خیلی آزار دهندس ولی در اصل باتری شارژ کامل رو داره و میشه ازش استفاده کرد.. چراغ کوچک بالای ppc همون LED باشن هم همش قرمز میزنه که یعنی منو شارژ کن! خب اگه اعصاب قوی ای داشته باشین تحمل می کنین ولی اگه مثل من باشین نه! را ه های زیادی هم هست مثلا اینکه توی رجیستری دستکاری کنین یا با برنامه های مخصوص اینکار باعث بشین این پیغام زیاد آزار دهنده نباشه.. از طرفی هممون می دونیم که اگه باتری به یه حد کم برسه گوشی اتوماتیک قابلیت تلفن و بلوتوث رو خاموش می کنه و در اصل هیچوقت نمیزاره تا آخرین قطره باتری ازش استفاده کنین.. من مدت زیادی هست که توی فروم های خارجی و وطنی دنبال راه حلش می گشتم و برنامه های زیادی نصب کردم.. این آخرا 2-3 تا باهم رو انجام دادم که باعث شد نمودار باتریم همیشه 0% رو نشون بده (دقیقا نمیدونم کدوم ازون کارها باعث این مساله شد!) و حالا تقریبا همه ی این مشکلا حل شده.. مثلا وقتی میزاریش تو شارژ تا بیشتر از همیشه شارژ میشه(بصورت نرم افزاری دیگه اتمام شارژ اعلام نمیشه! و باتری تا آخرین سلولش پر میشه) و همیشه چراغ LED سبز میزنه و هیچ وقت دیگه پیغام low battery نمایش داده نمیشه و گوشی تا آخرین لحظه روشن میمونه و میشه کامل باهاش کار کرد تا اینکه باتریش تموم تموم بشه.. میتونم به جرات بگم کارکرد مفید باتری 2 برابر شده.

حالا اینکه این حرفا و تجربیات رو اینجا نوشتم و توی ترد کامپلیت نیووردم این بود که چون فعلا نمیخوام گوشیمو هارد ریست کنم فرصت نشده که کامل تست کنم ببینم دقیقا کدوم برنامه یا ترفند باعث این مساله شده.. دوستان کسی تاحالا به چنین کار ها و ترفند هایی متوسل شده؟ کسی تجربه ای داره؟

از همه بیشتر امیدوارم نظرات دانیال رو بدونم چون اونم اورکس داره.
موفق باشید.
پیرو مطلبی که گفتین باید بگم این مشکل به نظر ناشی از indicator باتری تو windows mobile.یادمه قبلا یه بحثی راجع به این موضوع تو همین فروم شده بود.
این مشکل چندین بار برای منم پیش اومده.فقط یه سوال از اساتید دارم:
وقتی که indicator باتری به هر دلیلی باتری رو full نشون بده،آیا دیگه باتری شارژ نمیشه؟؟چون بارها واسم پیش اومده که باتریم 100% نشون میده ولی در عرض 1 ساعت میشه 60،ولی وقتی دوباره میذارم شارژ،کامل شارژ میشه و زودم خالی نمیشه.کاملا مشخصه که اون 100% اولیه اشتباه بوده!!
گوشیم:xda mini S

raminxp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیرو مطلبی که گفتین باید بگم این مشکل به نظر ناشی از indicator باتری تو windows mobile.یادمه قبلا یه بحثی راجع به این موضوع تو همین فروم شده بود.
این مشکل چندین بار برای منم پیش اومده.فقط یه سوال از اساتید دارم:
وقتی که indicator باتری به هر دلیلی باتری رو full نشون بده،آیا دیگه باتری شارژ نمیشه؟؟چون بارها واسم پیش اومده که باتریم 100% نشون میده ولی در عرض 1 ساعت میشه 60،ولی وقتی دوباره میذارم شارژ،کامل شارژ میشه و زودم خالی نمیشه.کاملا مشخصه که اون 100% اولیه اشتباه بوده!!
گوشیم:xda mini S

این دقیقا مشکلیه که من داشتم.. یعنی ppc فکر میکرد که شارژ شده ولی عاقلان دانند که.....! ولی الان دیگه اون نمودار هی بالا پایین نمیره، همیشه روی 0 هستش انگار که اصلا غیر فعاله و باتری هم تا دسته پر میشه! همونطوری که گفتم تقریبا 2برابر داره کار می کنه.. امیدوارم باتریم فقط خراب نشه(البته بعید میدونم بشه)
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا