SD يا MiniSD؟ چون MiniSD به گوشيم ميخوره.
miniSD غیر SDHC با ظرفیت 4 گیگ ظاهراً هنوز نیومده.
SD غیر SDHC با ظرفیت 8 گیگ هم همینطور.
95% پی دی ای های موجود هم ساپورت sdhc ندارن!

SD يا MiniSD؟ چون MiniSD به گوشيم ميخوره.
ميشه توضيح بيشتري درباره SDHC و مزيت و معايبش بدي؟ تاپيكي درباره انواع و قيمت و مزايا و معايت رمها هست؟miniSD غیر SDHC با ظرفیت 4 گیگ ظاهراً هنوز نیومده.
SD غیر SDHC با ظرفیت 8 گیگ هم همینطور.
95% پی دی ای های موجود هم ساپورت sdhc ندارن!(ترینیتی داره
)![]()
کسی میدونه چطوری میشه از طریق Wi-Fi پی دی ای رو Sync کرد؟
نمی شه![]()
پس اصلا چطوری میشه با Wi-Fi چیز بریزیم رو گوشی؟ مثل Lan که نمیشه، چون تو لیست My Network Places نمیاد. با Sync هم که نمیشه. پس WiFi فقط بدرد PPC to PPC میخوره؟
فکر می کنم شدنی باشه، باید بعد از share کردن مسیر هارو توی برازر/اکسپلورر کامپیوتر مبداء بنویسید ، یکی از دوستان قبلاً یه ترد در این زمینه باز کرده بود...ولی خوب شخصاً من با s200 هرچی زور زدم نتونستم این کارو بکنم![]()
ولی وای فای استفاده های دیگه ای هم داره ها !!
فرهاد بیا توضیح بده باهاش وصل شدی اینترنت یا نه !؟
البته فکر کنم این یه تجربه داری دیگه( خالی نبند که نداری ، بچه ها تو رو تو فضا دیدن !
)![]()
با بلوتوث که همه این کارارو میشه کرد. این چه ویندوزیه که مایکروسافت ساخته با این اکتیو سینکش.
منو بگو با کلی امید رفتم کارت WiFi خریدم.
با بلوتوث که همه این کارارو میشه کرد. این چه ویندوزیه که مایکروسافت ساخته با این اکتیو سینکش.
منو بگو با کلی امید رفتم کارت WiFi خریدم.
با اون کارت WiFi خیلی کارا می تونی بکنی از Terminal services استفاده کن و به PC وصل شو دیگه هرجای خونه بری PC تو دستته!! البته اگه صفحه PPC بزرگ باشه خیلی به دردت می خوره من حتی یه بار با استفاده از همین terminal services با PPC لبتابمو به اینترنت وصل کردم و شروع کردم به چتیدن(اون موقع اچ پیم 3.5 اینچ بود):lol: البته بسیار بهتر بود که شما یه router هم می گرفتین باهاش ( از 50 یا 60 تومن نباید بیشتر باشه) تا بتونی واقعا لذت WiFi و اینترنت وایرلس رو ببری(اگه ADSL داری البته)
میشه درباره Terminal services یه توضیحاتی بدید؟ در ضمن چه نیازی به Router هست؟
پیرو مطلبی که گفتین باید بگم این مشکل به نظر ناشی از indicator باتری تو windows mobile.یادمه قبلا یه بحثی راجع به این موضوع تو همین فروم شده بود.حرفه ای تر ها این متن رو کامل بخونن و پیشاپیش ازین که اینقدر طولانیه از همه معذرت میخوام!
من می خوام یه خورده از تجربیاتم توی ppc بگم.. اول از همه اینکه مدل مال من e-ten m500 هستش که البته قبلا اورکس بود و به یاری دانیال به e-ten تبدیلش کردم و ویندوزش به 2005 ارتقا پیدا کرد. جدای مزایای زیاد یک سری ایراد هم بوجود میاد این وسط! (خب طبیعی هم هست، برندش بکل عوض شده خب!) مثلا اینکه نمودار باتری قاطی می کنه مثلا وقتی کامل شارجش می کنی میشه 100% ولی 10 دقیقه که باهاش کار می کنی به سرعت خودشو به 1 درصد می رسونه و همش پیغام "کمبود انرژی باتری : low battery power" میده که خیلی آزار دهندس ولی در اصل باتری شارژ کامل رو داره و میشه ازش استفاده کرد.. چراغ کوچک بالای ppc همون LED باشن هم همش قرمز میزنه که یعنی منو شارژ کن! خب اگه اعصاب قوی ای داشته باشین تحمل می کنین ولی اگه مثل من باشین نه! را ه های زیادی هم هست مثلا اینکه توی رجیستری دستکاری کنین یا با برنامه های مخصوص اینکار باعث بشین این پیغام زیاد آزار دهنده نباشه.. از طرفی هممون می دونیم که اگه باتری به یه حد کم برسه گوشی اتوماتیک قابلیت تلفن و بلوتوث رو خاموش می کنه و در اصل هیچوقت نمیزاره تا آخرین قطره باتری ازش استفاده کنین.. من مدت زیادی هست که توی فروم های خارجی و وطنی دنبال راه حلش می گشتم و برنامه های زیادی نصب کردم.. این آخرا 2-3 تا باهم رو انجام دادم که باعث شد نمودار باتریم همیشه 0% رو نشون بده (دقیقا نمیدونم کدوم ازون کارها باعث این مساله شد!) و حالا تقریبا همه ی این مشکلا حل شده.. مثلا وقتی میزاریش تو شارژ تا بیشتر از همیشه شارژ میشه(بصورت نرم افزاری دیگه اتمام شارژ اعلام نمیشه! و باتری تا آخرین سلولش پر میشه) و همیشه چراغ LED سبز میزنه و هیچ وقت دیگه پیغام low battery نمایش داده نمیشه و گوشی تا آخرین لحظه روشن میمونه و میشه کامل باهاش کار کرد تا اینکه باتریش تموم تموم بشه.. میتونم به جرات بگم کارکرد مفید باتری 2 برابر شده.
حالا اینکه این حرفا و تجربیات رو اینجا نوشتم و توی ترد کامپلیت نیووردم این بود که چون فعلا نمیخوام گوشیمو هارد ریست کنم فرصت نشده که کامل تست کنم ببینم دقیقا کدوم برنامه یا ترفند باعث این مساله شده.. دوستان کسی تاحالا به چنین کار ها و ترفند هایی متوسل شده؟ کسی تجربه ای داره؟
از همه بیشتر امیدوارم نظرات دانیال رو بدونم چون اونم اورکس داره.
موفق باشید.
پیرو مطلبی که گفتین باید بگم این مشکل به نظر ناشی از indicator باتری تو windows mobile.یادمه قبلا یه بحثی راجع به این موضوع تو همین فروم شده بود.
این مشکل چندین بار برای منم پیش اومده.فقط یه سوال از اساتید دارم:
وقتی که indicator باتری به هر دلیلی باتری رو full نشون بده،آیا دیگه باتری شارژ نمیشه؟؟چون بارها واسم پیش اومده که باتریم 100% نشون میده ولی در عرض 1 ساعت میشه 60،ولی وقتی دوباره میذارم شارژ،کامل شارژ میشه و زودم خالی نمیشه.کاملا مشخصه که اون 100% اولیه اشتباه بوده!!
گوشیم:xda mini S