برنامه ای نصب نکردید برای مدیریت تلفنی دستگاه؟
دانیال جان همه گوشیهایی که اینجوری میشود روشون حتی یه برنامه هم نبود
برنامه ای نصب نکردید برای مدیریت تلفنی دستگاه؟
سلام
عارضم خدمتون که یه مشکل خیلی شدیدی برام پیش اومده
الان قریب به 3 ماهی هست که این مشکل باهامه
وقتی من یه تماس دارم (InComing) به هیچ طریق نمیتونم جواب بدم (یا به سختی میتونم جواب بدم)
یعنی هر چقدر که روی دکمه انسور فشار میدم یا روی اسکرین قسمت انسور تب میکنم اصلا جواب نمیده
اونموقع دیگه اصلا نه میتونم قطع کنم نه جواب بدم
هر کسی هم که منو میبینه بهم میگه چرا به گوشیت جواب نمیدی !؟
ممنون میشم که یکی بداد مشکلم برسه
راستی یه سئوال دیگه هم دارم
حالا نمیدونم اینم همگانیه یا نه
بعضی وقتا که دارم مسیج میدم
یهو جایه تب کردن با قلمم عوض میشه و مثلا به جایه زدن حرف D روی حرف J تب میکنه
یعنی فقط روی یه خط افقی به فاصله دو میلیمتر الی یکی نیم سانت محل تب کردنم عوض میشه
و باید الاین اسکرین کنم تا درست بشه
اینم همگانی هست یا نه !؟
اصلا راه حلش چیه !؟
ميشه لطفا طريقه آپديت آب و هوا رو توي spb shell توضيح بديد؟ نه اتوماتيك آپديت ميشه نه وقتي كه گوشي به pc وصله روي آپديتش كه كليك ميكنم به روز نميشه. فقط بايد از طريق gprs به روز بشه؟
شرمنده یادم رفت اینم بنویسم
الاین اسکرین ماله هر دو ساعت یبارمه
اگه اون کارو نکنم که همیشه رو همون دوسانت فاصله میمونه
میخام بدونم اینم از اون مشکلاس که روی همه گوشی ها هستش
یا اینیکی راه حلی درس حسابی داره !؟
من همچین مشکلی رو با S200 داشتم ولی نه به این شدت، هفته ای یکبار باید الاین اسکرین میکردم.شرمنده یادم رفت اینم بنویسم
من هم این مشکل رو دارم. البته spb weather رو که نصب کردم تو صفحه now دما و وضعیت هوا رو نشون میده.
حالا یه شیر پگاه خورده ای پیدا میشه بگه تو تب spbshell باید چجوری آپدیت بشه؟ مال من نمیشه![]()
توي كنترل حافظه گوشي حافظه موجود رو بين Storage و Program نصف مي كنه در حالي كه من اصلا از Storage استفاده نمي كنم. تمام نرم افزار هام رو روي Storage card نصب مي كنمو نميشه از خير اين Storage بگذره. اصلا به چه دردي مي خوره. (ببخشيد اگه سوالم خيلي بي سواديه):blush: (آها در ضمن گوشي من i-mate jam )
دوستان من یه چند روزیه یه مشکلی با باطری پیدا کردم .
همیشه درصد باقیمانده باطری 89 درصد نشون داده میشه ! وقتی هم به شارژ میزنم هیچ فرقی نمیکنه . الان از دیروز 89 درصد مونده ...!!!
با باطری دوم هم امتحان کردم . اول هیچی شارژ نداشت. وقتی زدم به شارژ درصد درست نشون داده شد تا 100 درصد . ولی اونم وقتی یه مدت کار کرد رو 89% موند !!!!
از چی میتونه باشه !؟
هم تو قسمت power خود WM و هم spb pocket plus هر دو یکی نشون میدن ...با چه برنامه ای درصد شارژ رو چک می کنی استاد؟ خیلی بعیده مشکل باطری باشه ، دو تا باطری با هم مشکل پیدا نمی کنن
هم تو قسمت power خود WM و هم spb pocket plus هر دو یکی نشون میدن ...
بله مشکل از باطری نمیتونه باشه . چون هر 2 باطری تو 89% گیر میکنن . الان از همون پریروز که شارژ کردم 89% مونده ... !!!