• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از shahriar9876 :
!!! نظره خودت چيه!؟دوباره بريزم؟به نظرت برنامه هايي كه روش ريختم نميره هوا و تنظيماتي كه رو pc ايم انجام دادم؟!!اگه اونطوري مشكلي كه آقاي king دارن با يه Hard reset ا كوچواو حل ميشه! حالا اگه ميشه بازم راه حلي چيزي مد نظرتونه بدين ممنون ميشم.
متوجه نشدم ، منظورت اینه که اگر دستگاه پی سی رو ریست کنی، برنامه های پی پی سیت از بین می ره؟نه این طور نمی شه ، چون من خودم هر دو هفته یه بار ویندوز می ریزم، فقط برنامه هایی که سینک میشن باید ری اینستال شن

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
متوجه نشدم ، منظورت اینه که اگر دستگاه پی سی رو ریست کنی، برنامه های پی پی سیت از بین می ره؟نه این طور نمی شه ، چون من خودم هر دو هفته یه بار ویندوز می ریزم، فقط برنامه هایی که سینک میشن باید ری اینستال شن
والا نيس اينجا messenger نيس آدم نميتونه مظورش و بفهمونه!والا پس مثكه من بلد نيسم!يا شايدم گيج شدم!من ميگم اگه بخوام win ا كامپيوتر او دوباره بريزم برنامه هايي كه تو فايل اصليم ا نميره رو هوا؟!هان؟!يعني لازم نيس دوباره نصبشون كنم؟

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از shahriar9876 :
والا نيس اينجا messenger نيس آدم نميتونه مظورش و بفهمونه!والا پس مثكه من بلد نيسم!يا شايدم گيج شدم!من ميگم اگه بخوام win ا كامپيوتر او دوباره بريزم برنامه هايي كه تو فايل اصليم ا نميره رو هوا؟!هان؟!يعني لازم نيس دوباره نصبشون كنم؟

ببخشید ها شما فکر کنم اول مشخص کنید مشکلتون چیه و چی کار می خواید انجام بدید؟
من فکر می کردم که فکر می کنید مشکل از PDA هست بهتون پیشنهاد دادم که با یک کامپیوتر دیگه چک کنید که کلی بهم خندیدید و گفتید معلومه میشه
دوستان فکر کردن مشکل از کامپیوتر هست می گن ویندوز رو عوض کن . می گید اطلاعات روی ppc می پره!!!!
از کی تا حالا اینا به هم مربوط شدن؟

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
از دوستانی که از خط دیتای مخابرات اطلاع دارند. خواهش می کنم که من رو راهنمایی کنند.
اولا که به برای فعال سازیش کار خاصی باید انجام داد؟
تا اونجایی که من می دونم ماهیانه یک آبونمانی داره
ثانیا برای استفاده از اون باید با مبایل به خطی زنگ زد؟
خلاصه این که هر چیزی راجع به این خدمات می دونید لطفا منو راهنمایی کنید

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از della :
ببخشید ها شما فکر کنم اول مشخص کنید مشکلتون چیه و چی کار می خواید انجام بدید؟
من فکر می کردم که فکر می کنید مشکل از PDA هست بهتون پیشنهاد دادم که با یک کامپیوتر دیگه چک کنید که کلی بهم خندیدید و گفتید معلومه میشه
دوستان فکر کردن مشکل از کامپیوتر هست می گن ویندوز رو عوض کن . می گید اطلاعات روی ppc می پره!!!!
از کی تا حالا اینا به هم مربوط شدن؟
ببينيد اين شما هستين كه به من بايد راه كار بدين! من ميگم كه pc ايم به احتمال قوي مشكل داره!چون هيچ واكنشي نشون نميده.(نه pc نه به قول شما pda ! )به خاطره همين بود كه گفتم واسه چي بايد رو يه pc ا ديگه امتحان كنم.تو پرانتزم گفتم شايد اون گزينه ها رو تو jam بايد تغيير بدم كه نشد. حالا هم ميگن win ا pc رو عوض كنم كه ميگم اطلاعاتم (برنامه هام) (برنامه هايي كه روي كامپيوتره) ميره هوا.حالا كه مشخص و واضح شد ميشه راهكار بدين؟!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از shahriar9876 :
ببينيد اين شما هستين كه به من بايد راه كار بدين! من ميگم كه pc ايم به احتمال قوي مشكل داره!چون هيچ واكنشي نشون نميده.(نه pc نه به قول شما pda ! )به خاطره همين بود كه گفتم واسه چي بايد رو يه pc ا ديگه امتحان كنم.تو پرانتزم گفتم شايد اون گزينه ها رو تو jam بايد تغيير بدم كه نشد. حالا هم ميگن win ا pc رو عوض كنم كه ميگم اطلاعاتم (برنامه هام) (برنامه هايي كه روي كامپيوتره) ميره هوا.حالا كه مشخص و واضح شد ميشه راهكار بدين؟!
حق با شماست ، ولی اقلاً من که راهی به نظرم نمی رسه که پیشنهاد بدم.می گم تو فروم های نرم افزار پی تی بگردید ، و سعی کنید اونجاهم مطرح کنید.

آی اساتید محترم ، تموچین ، اکسیم ، آقای خیامی، یکی به داد برسه، من اطلاعات ام ته کشید

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اول سلام.
دوم تا اونجایی که من اطلاع دارم، آبونمان ثابت آن ماهی 5000 چوق است. یعنی هر قبض 10000 چوق آبونمان.
در ضمن اتصال به اینترنت هزینه ای مشابه تلفن زدن دارد. مثلاً اگر 5 دقیقه تو اینترنت باشید، همانقدر براتون آب میخوره که 5 دقیقه با تلفن صحبت کرده باشید، البته به نرخ شهری. دیگه اینکه سرعت اینترنتش هم از سرعت dial up روستاهای اوگاندا هم کمتره.

و نتیجه گیری کلی: با این اوضاع اصلاً به صرفه نیست و به طور معمول برای هر قبض باید 40000 چوق فقط به خاطر اینترنت کنار بگذارید.

پیشنهاد: اگر براتون منطقی هست که برای اینکه اینترنت راحت داشته باشید، کلی پول خرج کنید، اینجا را بخونید:

اگر دانشجو هستید و بیشتر روزتون توی دانشگاه طی میشه، با توجه به اینکه تقریباً همه دانشگاه ها اینترنت خوبی دارند، از 60000 چوق به بالا هرچی خواستید خرج کنید و یک access point با توجه به بردی که میخواهید داشته باشه خریداری کنید و بگذارید اونجا و به راحتی هرچه تمام تر از اینترنت wireless لذت ببرید. به نظر من این به صرفه تر از خط دیتاست در کل.

اگر یک جای مشخصی کار میکنید که اینترنت داره همین کار بالا را پیشنهاد میکنم.

اگر هم جای مشخصی هستید که اینترنت نداره، به صرفه هست که برای اونجا ADSL 64kB بگیرید که فکر نکنم بیشتر از 15000 چوق در ماه بشه و یک access point هم بگذارید بغلش.

اگر هم جای مشخصی ندارید و همش به دور هستید دو راه داره:
اول اینکه اگر بچه شمال تهران هستید، برید اینترنت wireless بگیرید و ماهی 30000 بدید.
اگر هم اونجایی که هستید این امکانات را نداره، چند سالی صبر کنید تا برای شهرتون تجهیزاتشو بگذارند. (من اینو انتخاب کردم:blush: . البته مثل اینکه تا سال دیگه قراره اینترنت رایگان wireless با برد 4km در دانشگاه ما افتتاح بشه.)
و راه دوم اینکه چاره ای نیست جز همون مبحث اصلی. یعنی اینکه به خط دیتا و هزینه بالا و سرعت پایین آن راضی بشوید.
موفق باشید در تصمیم گیری

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من قبلاً که smart filter را نصب کرده بودم، وقتی فعالش میکردم، زنگ که میخورد، به اون که زنگ زده بود یه خانمه میگفت که مشترک مورد نظر در دسترش نیست. اما من نمیدونم اون خانمه چرا دیگه اون را نمیگه؟
حالا هرچی امتحان خانمه میگه اشغال میباشد.
مشکل از کجاست؟
از برنامه؟
از data base مخابرات؟
یا از اون خانمه؟
:f34r:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
این PDA رو کجا دارن ؟؟؟؟؟؟ HP Ipaq hx2700

okc4ue.jpg

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
حق با شماست ، ولی اقلاً من که راهی به نظرم نمی رسه که پیشنهاد بدم.می گم تو فروم های نرم افزار پی تی بگردید ، و سعی کنید اونجاهم مطرح کنید.

آی اساتید محترم ، تموچین ، اکسیم ، آقای خیامی، یکی به داد برسه، من اطلاعات ام ته کشید
خيلی ممنون از آقايه king که اين همه به فکر برو بچ هسن.خواهشن يکی به داد برسه دارم از دس ميرم!ديگه کم کم داره کله اين بخش ميشه پسته من و مشکله خفنم!.ممنون ميشم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از hamedsullivan :
این PDA رو کجا دارن ؟؟؟؟؟؟ HP Ipaq hx2700

okc4ue.jpg
برای خرید؟در ایران؟یا برای دیدن در سایت ها؟
اچ پی دو رقم در سمت راست داره ، که تغییرات جزیی دستگاه و محل فروش اش را مشخص می کنند.اگر با سرچ پیداش نمی کنید، سعی کنید فقط از دو عدد سمت چپ استفاده کنید

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از king_dani :
برای خرید؟در ایران؟یا برای دیدن در سایت ها؟
اچ پی دو رقم در سمت راست داره ، که تغییرات جزیی دستگاه و محل فروش اش را مشخص می کنند.اگر با سرچ پیداش نمی کنید، سعی کنید فقط از دو عدد سمت چپ استفاده کنید
واضح نگفتم؟؟؟؟

دوست عزیز این عکس رو از اینتر نت گرفتم . تهران کجا داره ؟؟؟؟ فکر میکنین پایتخت داره؟؟؟؟؟

برای خرید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
واضح نگفتم؟؟؟؟

دوست عزیز این عکس رو از اینتر نت گرفتم . تهران کجا داره ؟؟؟؟ فکر میکنین پایتخت داره؟؟؟؟؟

برای خرید.

پایتخت داره ، یعنی ادعا می کنه داره، می گه که می تونه براتون بیاره
برید مستقیم صحبت کنید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
واضح نگفتم؟؟؟؟

برای خرید.
قربان شما خیلی خوش شانس هستید ، دوستم همین پریروز تحویل گرفت ، یکم رفیقم اخلاق گهی داره ، ولی تونستم از زبونش بکشم که با یک کارت مموری اس دی یک گیگ ، خریده 550هزار تومان.اما هیچی دیگه نگفت جزاینکه از پایتخت گرفته
فکر کنم پول داده بود براش بیارن ها

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shahriar9876 :
من یه بار همین مشکل برام پیش اومده بود می دونید چه جوری حل شد؟؟؟
من که imate jam داشتم مثل اکثر دستگاه ها از کابل usb2 استفاده می کردم و چون چندین دستگاه دیگه هم داشتم چند تا کابل دیگه هم عین هم دیگه با طول های متفاوت.یه با اومدم سینک کنم دیدم اون پایین تو ویندوز اخطار داده که دستگاه به اصطلاح recognize نمیشه من هم چند بار جای پورت usb ای که کابلو وصل می کردم عوض کردم ولی باز درست نشد چند بار active sync رو نصب کردم باز هم درست نشد.در نهایت یه بار اتفاقی از یه سیم دیگه که برای خود jam بود استفاده کردم درست شد.
حالا مشکل شما اینه که دستگاه رو recognize نمیکه یا اینهکه وقتی دستگاه رو وصل می کنی هیچ اتفاقی نمی افته؟

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
من یه بار همین مشکل برام پیش اومده بود می دونید چه جوری حل شد؟؟؟
من که imate jam داشتم مثل اکثر دستگاه ها از کابل usb2 استفاده می کردم و چون چندین دستگاه دیگه هم داشتم چند تا کابل دیگه هم عین هم دیگه با طول های متفاوت.یه با اومدم سینک کنم دیدم اون پایین تو ویندوز اخطار داده که دستگاه به اصطلاح recognize نمیشه من هم چند بار جای پورت usb ای که کابلو وصل می کردم عوض کردم ولی باز درست نشد چند بار active sync رو نصب کردم باز هم درست نشد.در نهایت یه بار اتفاقی از یه سیم دیگه که برای خود jam بود استفاده کردم درست شد.
حالا مشکل شما اینه که دستگاه رو recognize نمیکه یا اینهکه وقتی دستگاه رو وصل می کنی هیچ اتفاقی نمی افته؟
بله واسه منم هيچ اتفاقی نمي افته (بجز شارژ )ولی pc ايم حدودا 16 تا پرت usb داره! تقريباً يه 4-5 تايشو امتحان کردم اما نشد.حالا نميدونم چون واسه شما هم اتفاق افتاده خواهشا يکم بيشتر توضيح بدين چی کا کردين که من ملتفت شم خيلی ممنون که کمک ميکنيد.

فایل های ضمیمه

• untitled2.JPG
    untitled2.JPG
    6.8 KB · نمایش ها: 3

mmhmt

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من آی میت جم دارم مدتیست که رم کارت من که 1 گیگابایت است روش نمیتونم چیزی کپی کنم و بهم پیغام رایت پروتکت میده میشه بگید چطور میتونم فرمتش کنم و یا درستش کنم؟
متشکرم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mmhmt :
سلام
من آی میت جم دارم مدتیست که رم کارت من که 1 گیگابایت است روش نمیتونم چیزی کپی کنم و بهم پیغام رایت پروتکت میده میشه بگید چطور میتونم فرمتش کنم و یا درستش کنم؟
متشکرم
قربان شاید خیلی ساده انگارانه باشه ، ولی مطمئنید که کارت تون رو در حالت رایت پروتکت قرار ندادید؟ببینید، کنار لبه کارت ، یک کلید قرار داره که به جلو و عقب می ره، اگر به سمت اجزا فلزی کارت باشه ، یعنی قابل نوشتن و در غیر اینصورت رایت پروتکت هست.

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shahriar9876 :
بله واسه منم هيچ اتفاقی نمي افته (بجز شارژ )ولی pc ايم حدودا 16 تا پرت usb داره! تقريباً يه 4-5 تايشو امتحان کردم اما نشد.حالا نميدونم چون واسه شما هم اتفاق افتاده خواهشا يکم بيشتر توضيح بدين چی کا کردين که من ملتفت شم خيلی ممنون که کمک ميکنيد.

آقای شهریار اگر درست فهمیده باشم شما از اول AS ورژن 4 رو نصب کرده بودید بدون مشکل ولی حالا هیچ کاری نمی تونید بکنید:
1-AS رو آن اینساتال کنید و کابل کردل رو از کامپیوتر بکشید.حالا دوباره حتما همون ورژن 4 رو نصب کنید. و کابل رو حالا وصل کنید.
2-اگر درست نشد بگید بعد از اینکه اون تشخیص رو می ده (New Hardware ( چه کاری می کنه. تا بتونم کمک بیشتری کنم.
این حرفها با این فرض است که از اول 4 داشتید و خوب کار می کرده اگرنه بگید.

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Axim :
آقای شهریار اگر درست فهمیده باشم شما از اول AS ورژن 4 رو نصب کرده بودید بدون مشکل ولی حالا هیچ کاری نمی تونید بکنید:
1-AS رو آن اینساتال کنید و کابل کردل رو از کامپیوتر بکشید.حالا دوباره حتما همون ورژن 4 رو نصب کنید. و کابل رو حالا وصل کنید.
2-اگر درست نشد بگید بعد از اینکه اون تشخیص رو می ده (New Hardware ( چه کاری می کنه. تا بتونم کمک بیشتری کنم.
این حرفها با این فرض است که از اول 4 داشتید و خوب کار می کرده اگرنه بگید.
مرسی از توجه تون ،ببينيد من هم کابلو کشيدم هم همه کری کردم اما نشد! بد از اونم که ادد new ميآره که ديدگه هيچ کاری نميکنه ديگه فقط شارژ ميشه در صورتی که وقتی اکتيه هس که ديگه نبايد اين پيغام و بده بعدّشم اکتيو هيچ کاری نميکنه نه کانکت ميشه نه هيچی، از قبل هم همون ورژنش دوروس بود و کار ميکردم اما ديگه نشد:( حالا بيرون كشيدن يا نكشيدن چه فرقي داره؟)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا