• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید چون بعضی اوقات قبل از نصب برنامه AُS اگر کابل دستگاه رو وصل کنید اون پیام رو می ده و سعی می کنه دستگاه رو نصب کنه.حالا شما روی My computer کلیک راست کنید و Properties رو بزنید روی تب Hardware کلیک کنید و Device Manager رو روش کلیک کنید یه صفحه میاد ببینید توی پنجره در زیر قسمتها به جای آیکن جلوی موردی آیکن علامت سوال زرد هست یا نه.

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Axim :
ببینید چون بعضی اوقات قبل از نصب برنامه AُS اگر کابل دستگاه رو وصل کنید اون پیام رو می ده و سعی می کنه دستگاه رو نصب کنه.حالا شما روی My computer کلیک راست کنید و Properties رو بزنید روی تب Hardware کلیک کنید و Device Manager رو روش کلیک کنید یه صفحه میاد ببینید توی پنجره در زیر قسمتها به جای آیکن جلوی موردی آیکن علامت سوال زرد هست یا نه.
آقا آسن هيچ تغييری نکرد اين کارايه که گفتی رو کردم هيچی! تو اون قسمتم مشکل نداره شناختتش و موبايل ديوايس که کلاً درسه و بازش کرده. جالب اينه که وقتی وصلش ميکنم تو موبايل ديوايس هيچی نمياد! و همچنين خاموش ميشه دسگام در صورتی که تا وقتی که وصل باشه که نبايد بشه و نميشد! نميدونم والا گير کردم.از کمکت خیلي ممنونم.

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام:)
متاسفانه مدتیه که وقتی متنی رو توی pocket word تایپ میکنم و میفرستم توی کامپیوتر نمیتونه نشون بده ( یعنی چرت و پرت نشون میده ):( کسی میدونه علتش چیه؟

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
اساتید محترم
اگه میشه بگید که چطوری میشه از روی desktop نوشته ها وشورتکات مربوط به
tasks,upcoming appointment ,messages
رو برداشت.(فضای زیادی از دسکتاپ گرفته اند )
من برنامه spb pocket plus 3 رو نصب کردم که واقعا عالیه .خصوصا اینکه فقط با یک tab میشه تم ها رو عوض کرد. فقط می خواستم بدونم چطوری میشه تم جدید بیشتری روش نصب کرد؟
ممنون.
گوشیم آیمیت جم بلک هستش و تازه کارم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
دوستان عزیز سلام:)
متاسفانه مدتیه که وقتی متنی رو توی pocket word تایپ میکنم و میفرستم توی کامپیوتر نمیتونه نشون بده ( یعنی چرت و پرت نشون میده ):( کسی میدونه علتش چیه؟
قربان احتمالا تنظیمی رو خودتون یا یه برنامه عوض کرده:
بهش می گنConversion Rules
ببینید ، فایل های پاکت ورد با ورد آفیس فرق دارن، یعنی فایلی که در پی دی ای با پسوند پی اس ک ذخیره میشه توسط پی سی قابل خوندن نیست، بلکه باید اجازه بدید ، اکتیو سینک اون رو عوض کنه:
اکتیو سینک رو باز کنید و
Options\Rules\Conversion settings\Device to Desktop
شما ببینید که فایل های پاکت ورد رو تبدیل می کنه یا نه.طبیعی که در صفحه
Options\Rules\Conversion settings\Generalباید اون رو تیک بزنید تا فعال باشه

موفق باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از babak_k750i :
با سلام
اساتید محترم
اگه میشه بگید که چطوری میشه از روی desktop نوشته ها وشورتکات مربوط به
tasks,upcoming appointment ,messages
رو برداشت.(فضای زیادی از دسکتاپ گرفته اند )
من برنامه spb pocket plus 3 رو نصب کردم که واقعا عالیه .خصوصا اینکه فقط با یک tab میشه تم ها رو عوض کرد. فقط می خواستم بدونم چطوری میشه تم جدید بیشتری روش نصب کرد؟
ممنون.
گوشیم آیمیت جم بلک هستش و تازه کارم.
به اینجا بروید و تعیین کنید که کدام ها رو می خواهید ، بعد هم تعیین کنید که به چه ترتیبی قرار بگیرند، با
move up -move down

Today Screen\Start Menu\Settings\Personal\Today\Items

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از behrooz_forjani :
من قبلاً که smart filter را نصب کرده بودم، وقتی فعالش میکردم، زنگ که میخورد، به اون که زنگ زده بود یه خانمه میگفت که مشترک مورد نظر در دسترش نیست. اما من نمیدونم اون خانمه چرا دیگه اون را نمیگه؟
حالا هرچی امتحان خانمه میگه اشغال میباشد.
مشکل از کجاست؟
از برنامه؟
از data base مخابرات؟
یا از اون خانمه؟
:f34r:

یک وقتی بود همه سراغ این برنامه را میگرفتند. یعنی کسی نیست که با این برنامه کار کرده باشه؟
please reply

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دو تا سئوال :

شما اربایزر رو برای 2003 دارید؟همون که از imaginetهست ، دو تا فایل کب هست.من که سعی در نصب اش کردم ، کار نکرد.تموچین شما می تونی بگی چی کار باید بکنم، اگر اربایزر دیگه ای هست یا کلا روش دیگه ای می شناسی که بشه از این تقویم فارسی استفاده کنم، بگی؟

در ضمن، برای بار 3 می پرسم ، هیچ کس مشکل با آر اس اس ریدر نداره ، شورت کات اش مرتب غیب می شه .

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دو تا سئوال :

شما اربایزر رو برای 2003 دارید؟همون که از imaginetهست ، دو تا فایل کب هست.من که سعی در نصب اش کردم ، کار نکرد.تموچین شما می تونی بگی چی کار باید بکنم، اگر اربایزر دیگه ای هست یا کلا روش دیگه ای می شناسی که بشه از این تقویم فارسی استفاده کنم، بگی؟

در ضمن، برای بار 3 می پرسم ، هیچ کس مشکل با آر اس اس ریدر نداره ، شورت کات اش مرتب غیب می شه .

من با wm2003 مشکل نداشتم.
اما با wm5 غیب می شد و به هم می ریخت همه چیز رو. فکر کنم آخرین ورژنش نبود.
حالا امروز امتحان می کنم. ببینم چی میشه. البته من newsbreak رو می گما!

della

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از behrooz_forjani :
یک وقتی بود همه سراغ این برنامه را میگرفتند. یعنی کسی نیست که با این برنامه کار کرده باشه؟
please reply

خوب منم یک مدت خیلی پیگیر بودم. اما بعد دیم که به درد من نیم خوره. چون هیچ کی به من زنگ نمی زنه که تازه بخوام فیلترشم بکنم:p

sk8l3oard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید فکر نمی کنم مطلبم رو جای درستی مطرح کرده باشم .

من بچه تهران نیستم و تو شهرمون هم نمایندگی E-ten وجود نداره می خواستم که E-ten M600 بخرم .

اگر شماره یا آدرس نمایندگی یا محل فروش این گوشی رو به من بدید ممنون میشم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از sk8l3oard :
سلام ببخشید فکر نمی کنم مطلبم رو جای درستی مطرح کرده باشم .

من بچه تهران نیستم و تو شهرمون هم نمایندگی E-ten وجود نداره می خواستم که E-ten M600 بخرم .

اگر شماره یا آدرس نمایندگی یا محل فروش این گوشی رو به من بدید ممنون میشم.
ای تن در ایران نمایندگی نداره ، اورکس داره ، که تا اونجا که من فهمیدم ، برای اینکه ای تن ام 500(اورکس ای 900) خوب فروش می کنه ، نمی خواد بازار اش بشکنه ، برای همین مانع ورود ام600 می شه .
اما در دبی مثل اینکه نمایندگی داره ، یا حداقل فروشگاهش هست.

اما من بلد نیستم ادرسشو

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دو تا سئوال :

چرا newsbreak رو استفاده نمی کنی.من که از سادگی این برنامه خیلی خوشم اومد.
در مورد arabizer من حدود 100 تا ورژنشو دارم:D
کدومشو می خوای اخریشو که روی این rom جدید k-jam هستش اگه وقت کردم upload میکنم چون اخر arabizer.
فکر کنم اون ایمیلی که به imaginet زده بودم کار ساز افتاد ایران رو هم داخل ادم اوردن:cool:

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان احتمالا تنظیمی رو خودتون یا یه برنامه عوض کرده:
بهش می گنConversion Rules
ببینید ، فایل های پاکت ورد با ورد آفیس فرق دارن، یعنی فایلی که در پی دی ای با پسوند پی اس ک ذخیره میشه توسط پی سی قابل خوندن نیست، بلکه باید اجازه بدید ، اکتیو سینک اون رو عوض کنه:
اکتیو سینک رو باز کنید و
Options\Rules\Conversion settings\Device to Desktop
شما ببینید که فایل های پاکت ورد رو تبدیل می کنه یا نه.طبیعی که در صفحه
Options\Rules\Conversion settings\Generalباید اون رو تیک بزنید تا فعال باشه

موفق باشی
king_dani عزیز! با وجود این تنظیمات مشکل داره:( لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایین.
ممنون:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
king_dani عزیز! با وجود این تنظیمات مشکل داره:( لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایین.
قربان ، شما بیشتر راهنمایی کنین ، مثلا بگید آیا پسوند فایل هایی که در پی سی ایجاد می شن ، داک هستن یا تی اس ک ؟ در ضمن بگید آیا دارید فایل های متن انگلیسی رو نگاه می کنید یا زبان دیگری؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از tamoochin :
چرا newsbreak رو استفاده نمی کنی.من که از سادگی این برنامه خیلی خوشم اومد.
در مورد arabizer من حدود 100 تا ورژنشو دارم:D
کدومشو می خوای اخریشو که روی این rom جدید k-jam هستش اگه وقت کردم upload میکنم چون اخر arabizer.
فکر کنم اون ایمیلی که به imaginet زده بودم کار ساز افتاد ایران رو هم داخل ادم اوردن:cool:
من هم نیوز بریک رو دارم ، عالی هم کار می کنه ، فقط همین مشکل رو داره که هی شورت کات اش از صفحه تودی اسکرین می پره.در ضمن اینم بگم که برنامه فارسی شهاب هم، همین طوره یعنی تاریخ فارسی می پره ، راه حل هم فقط اینه که بری در فحه ستینگز /تودی و تیک اش رو برداری و اوکی کنی و دوباره بری و بذاری تیک رو و اوکی کنی.شهاب رو هم با اکتاکو نصب کردم.

اربایزر و هم همین آخرین ورژن اگه با 2003 کار می کنه آپ کن ، وگرنه نزدیک ترین به آخرین.من خودم از ای میول یه چند تایی گرفته ام، ولی کب نیستن و فایل اینتسال ان.نصب کنم همون ها رو؟

حالا یه سوئال دیگه ، راهی بلدی که بشه فایل های تی تی اف(فونت) ها رو از بند ویندوز در آورد، مثلا همین شهاب وقتی فایل های فونت شو نصب می کنه دیگه نمی شه آپ دیت شون کرد یا پاکشون کرد.من رو که به التماس انداخت

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با چه برنامه ای شورت کات رو صفحه اول درست می کنید؟
با کامپیوتر می تونید هر فایلی که بخواهید رو از پی پی سی تون پاک کنید.
جناب MMS ممکنه شما فونت اون رو نداشته باشید.

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان ، شما بیشتر راهنمایی کنین ، مثلا بگید آیا پسوند فایل هایی که در پی سی ایجاد می شن ، داک هستن یا تی اس ک ؟ در ضمن بگید آیا دارید فایل های متن انگلیسی رو نگاه می کنید یا زبان دیگری؟

king_dani جان! با متن های انگلیسی مشکل نداره، یعنی وقتی یه متن انگلیسی رو توی پوکت پی سی تایپ میکنم، میفرستم توی پی سی، بخوبی نشون میده. ولی وقتی فارسی مینویسم، نه.
در ضمن، فرموده بودین که: آیا پسوند فایل هایی که در پی سی ایجاد می شن ، داک هستن یا تی اس ک ؟
باید بگم که پی سی فایلهای متنی رو که از پوکت پی سی میفرستم با پسوند pocket word document-pocket pc میشناسه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
king_dani جان! با متن های انگلیسی مشکل نداره، یعنی وقتی یه متن انگلیسی رو توی پوکت پی سی تایپ میکنم، میفرستم توی پی سی، بخوبی نشون میده. ولی وقتی فارسی مینویسم، نه.
در ضمن، فرموده بودین که: آیا پسوند فایل هایی که در پی سی ایجاد می شن ، داک هستن یا تی اس ک ؟
باید بگم که پی سی فایلهای متنی رو که از پوکت پی سی میفرستم با پسوند pocket word document-pocket pc میشناسه.
اوه ، این که مشکلی نیست، یعنی هست ولی قابل حل نیست، اقلا ً من بلد نیستم.
بعد هم میگید که فایل هایی که نشون می ده در pc? اگر این طور باشه که قوانین تبدیل شما فعال نیست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Axim :
با چه برنامه ای شورت کات رو صفحه اول درست می کنید؟
با کامپیوتر می تونید هر فایلی که بخواهید رو از پی پی سی تون پاک کنید.
جناب MMS ممکنه شما فونت اون رو نداشته باشید.
نه قربان ؛ با چیزی شورت کات نمی سازم ، در همون تودی که می تونید شورت کات اش رو بذارید (و وقتی برنامه رو نصب می کنید دیفالت تیک می خوره) از اونجا رو می گم .
در ضمن فکر کنم فهمیدم چه وقت هایی حذف می شه : وقتی آپ دیت می شه ، و یه علامت می ده که خبر جدید دارید، در همین موقع با ترو تولبار فهمیدم که برنامه هم اجرا می شه (در حال عادی فقط نوتیفایر اش در حال اجراست) و بعد که خبر ها رو بخونید ، و در بیایید ، از بین رفته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا