• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
من یه چند تا سئوال در مورد phone alarm دارم
اگه می دونین راهنمایی کنین plz
تو همون صفحه اول تنظیمات بخش activate alarams
prompt befor call چیه یا sms و mised call تیک هاشون مربوط به چی میشه؟
قسمت addon بخش billing قسمت call tracking
first day for monthly log که مشخصه چیه
biling increment , peak time مربوط به چی میشه؟

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ..
activate alarms یعنی اینکه زنگهای آلارم در چه مواقعی نواخته شوند ..
گزینه sms and miss calls به همین منظوره یعنی اگه miss call داشتی بر اساس تنظیماتی که تو قسمت آلارم است گوشیت مثلا 2 دقیقه یه بار هی آلارم میده که بابا بدو miss call dari یا sms نخونده داری .....
به نطر من که خیلی باحاله چون اکثر موارد sms که واسم میاد صداشه نمیشنوم..
گزینه prompt befor call مربوط به voice mail میشه یعنی با کلیک کردن روی شکل مربوط به voice call
قبل از اینکه شماره 09912 رو بگیره ازتون تایید بخواد یا نه تازه میتونی واسش پسورد هم بداری که کسی نتونه یواشکی بره و پیامهای صوتیتونو گوش بده ....

agha_malek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه یکی لطف کنه و نحوه اتصالwifi از pda به pc برای internet browsing و استفاده از terminal service client رو توضیح بده

من بعد از کلی کلنجار فقط تونستم کانکت شم ولی با pda نه تونستم internet برم و نه user برای pc معرفی کنم تا با terminal service client وصل شم

اگه جای درستی مطرح کردم لطف کنید جواب بدید

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
آقا ما روستایی هستیم می شه برامون بیشتر مسئله رو باز کنید که فایل های وی بی با وی بی اس چه فرقی دارن؟ یعنی برنامه های تحت وی بی برای کار کردن روی پی پی سی حتماً باید توسط زیربرنامه ای از وی بی که مخصوص برنامه نوشتن برای پی پی سی هست نوشنته شده باشن؟
ممنون

با سلام مجدد

من هم خودم دقیق نمی دونم فرقشون چیه . یه سری اسکریپ دارم که روی پی سی به راحتی اجرا می شن . برای اجرای اونها هم هیچ کامپوننت اضافه ایی روی پی سی نصب نکردم .
در حالت عادی روی XP اجرا میشن ولی اگه نشه باید کامپوننت Windows Script Host ورژن 5 یا 6 رو روی دستگاه نصب کنی .

حالا من می خوام این اسکریپت ها رو روی PPC اجرا کنم .

برای اینکه روی PPC یا PC تست کنید توی NOTEPAD این عبارت را تایپ کنید سپس با پسوند vbs ذخیره کنید :

"msgbox "salam

همین !!!!
از اینکه مطلب رو پیگیری می کنید متشکرم .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان ، می خوام یک کاری کنم که یک سری شاخه و مقدار ، توسط یک فایل که پسوند regداشته باشه ، به رجیستری ویندوز موبایل تزریق بشه ، کسی بلده چطوری؟
من یادمه اینجا یک آقایی که حالا دیگه مدت هاست اینجا نمی اد ، برای دیکشنری شهاب یک رجیستری کی نوشته بود
کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون

godpascal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید می خواستم بدونم که الان قیمت DELL Axim X30 در بازار ایران چنده و بهترین قیمت ها را از کجا می توانم پیدا کنم؟ اگر ممکنه لطف کنید بگید که X30 خوبه یا نه؟:wacko:

daruosha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Dear Dani,
You have to use PocketPC Application Deployment Wizard in MS VS 2003/2005. If you don't know anything about it or want to know more, please check out following link:
http://www.codeproject.com/ce/pocketpc_deploy.asp
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/mobilesdk5/html/wce51samregistrycspexamples.asp

http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/mobilesdk5/html/wce51grfregistrycsp.asp

I think you can figure out the problem having refer to above URL.​

daruosha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من توصیه می کنم اگر محدودیت جدی ریالی نداری، Axim x50/v بخر. حتی x51/v

Vahid_Captain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از XONIX_JAM :
اگه عربيزر جديد داري پس از ريست برنامه رو باز نكن منظورم ايكونو نزن
اون وقت برنامه فعاله اما فونتت انگليشه من كه اينجوري حال ميكنم

1) از کجا بفهمم که قدیمیه یا جدید؟

2) اگر بازش نکنم اونوقت می تونم فارسی تایپ کنم؟ فقط می خوام به عدد ها کاری نداشته باشه

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
با سلام خدمت اساتید محترم
2 تا سئوال داشتم
اول اینکه بین دیکشنری های Lexisgoo و WordBook کدومشون بهتره؟
اگه کسی با هر 2 تاشون کار کرده یا در موردشون اطلاعات خاصی داره شامل نقاط ضعف نقات قوت نمی دونم هر چیزی که کاربردی باشه بگه ممنون می شم
بعد یه سئوال دیگه
دیکشنری انگیلیسی به فارسی خوب چیه؟ بعد حتما باید برای این دیکشنری رو دستگاهت فارسی ساز نصب باشه مثلا عربایزر؟ بدون فارسی ساز هم میشه دیکشنری انگیلیسی به فارسی داشت؟
ممنون و متشکر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amirmw :
2 تا سئوال داشتم
اگه کسی با هر 2 تاشون کار کرده یا در موردشون اطلاعات خاصی داره شامل نقاط ضعف نقات قوت نمی دونم هر چیزی که کاربردی باشه بگه ممنون می شم
بعد یه سئوال دیگه
دیکشنری انگیلیسی به فارسی خوب چیه؟ بعد حتما باید برای این دیکشنری رو دستگاهت فارسی ساز نصب باشه مثلا عربایزر؟ بدون فارسی ساز هم میشه دیکشنری انگیلیسی به فارسی داشت؟
ممنون و متشکر
امیر جان ، فکر کنم که هر دو رو خودت امتحان کنی بهتر باشه ، لگسیکو اگر درست یادم باشه ، موتور سخنگو نداره ، ولی وردبوک داره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از daruosha :
Dear Dani,
You have to use PocketPC Application Deployment Wizard in MS VS 2003/2005. If you don't know anything about it or want to know more, please check out following link:
http://www.codeproject.com/ce/pocketpc_deploy.asp
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/mobilesdk5/html/wce51samregistrycspexamples.asp

http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/mobilesdk5/html/wce51grfregistrycsp.asp

I think you can figure out the problem having refer to above URL.​

Thnx sir ,
though i figured another way around this problem:
in resco reg editor , you can export/import a whole key , which is rather cool , though i didn't dare to try and uninstall the
program to see whether the key works , anyway very many thnx
می بخشید ، قربان شما که در صفحه ای دیگر فارسی پست گذاشته اید ، من فکر کردم که شما فارسی بلد نیستید؟لطف کنید و از این به بعد طبق قوانین فروم ، فارسی بنویسید.
بازم از لینک ها تون ممنون

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از abnuse :
سلام بچه های گل
بعضیها میگن که صفحه ای میت یه مایه هستش که خشک میشه
میخوام بدونم که من الان یه دوماهی میشه که از ای میت استفاده میکنم یه نظری راهنمایی کنین که اگر در آینده قرار همچین مشکلی پیش بیاد تابرم گوشی رو عوض کنم ممنونم از همتون

171.gif
171.gif
171.gif
171.gif
........

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من یه بار دیگم اینو سوال کرده بودم...کسی جواب نداد......البته اون پست مثکه غیب شده...بگذریم...

مشکل اینه که من وقتی بعضی تم هارو نصب میکنم.....بک گراند رو نصفه نشون میده.....همین عکسی که گذاشتم....هر کاری میکنم تغییری نمیکنه....مشکل از چی میتونه باشه؟....ممکنه مبخاطره این باشه که اون تم رو واسه 2005 نوشتن؟....کلا فرقی میکنه؟.....

فایل های ضمیمه

• Screen.png
    Screen.png
    19 KB · نمایش ها: 3

vafajj

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام به جناب king_dani و دیگر اساتید لطف کنید یه توضیحی راجع به وصل شدن pc و ppc به یکدیگر با wifi و امکانinternet gateway و file sharing با PDA رو بدین. اگر یه توضیح خیلی کامل بدین ممنون میشم.:p

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از amirmw :
2 تا سئوال داشتم
بعد یه سئوال دیگه
ممنون و متشکر

سلام
این سوال من هم هس من Lexisgoo ورژن 2.5 اون رو دانلود کردم.و تلفظ هم داره ولی یه کم مکثش طولانیه مال همه همینطوره؟بعدم مال من کرک نشدس کسی شماره سریالشو یا کرکشو داره؟
اگه ممکنه برا دیکشنری انگلیسی فارسی هم یه توضیحی بدید . اینکه گوشی من اتم هس برا اینکه روش دیکشنری فارسی نصب کنم چیکار باید بکنم؟باید فونت فارسی هم حتما نصب کنم یا برنامه فارسی ساز؟فکر کنم یه جا دکتر دنی گفته بودن اتم فارسی نمیشه!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
سلام
این سوال من هم هس من Lexisgoo ورژن 2.5 اون رو دانلود کردم.و تلفظ هم داره ولی یه کم مکثش طولانیه مال همه همینطوره؟بعدم مال من کرک نشدس کسی شماره سریالشو یا کرکشو داره؟
اگه ممکنه برا دیکشنری انگلیسی فارسی هم یه توضیحی بدید . اینکه گوشی من اتم هس برا اینکه روش دیکشنری فارسی نصب کنم چیکار باید بکنم؟باید فونت فارسی هم حتما نصب کنم یا برنامه فارسی ساز؟فکر کنم یه جا دکتر دنی گفته بودن اتم فارسی نمیشه!
قربان بنده بی جامی کنم از این حرف ها بزنم
همون طورکه دوستان توضیح دادن از برنامه اینفوموبیلیتی برای فارسی ساز اتم هم استفاده شده که اگر شما از دوبی تهیه کرده باشید باید این رو بهتون مجانی بدن
با اون احتمالا بتونید دیکشنری فارسی رو هم نصب کنید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از vafajj :
با سلام به جناب king_dani و دیگر اساتید لطف کنید یه توضیحی راجع به وصل شدن pc و ppc به یکدیگر با wifi و امکانinternet gateway و file sharing با PDA رو بدین. اگر یه توضیح خیلی کامل بدین ممنون میشم.:p
قربان بنده نه کارت وای فای رو دستگاه پی سی ام دارم و نه پی پی سی ام وای فای داره ، اما سعی می کنم از یه مرجع خارجی چیزی براتون اینجا بذارم
کار خوب اینه که اساتید دیگه دست به کار شن و یک پست توپ توضیح بدن ، البته در ترد کامپلیت

موفق باشید

daruosha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیر.
برای راه اندازی شبکه wifi بین PPC و PC شما ابتدا باید روی هر ایستگاه کاری یک IP اختصاص بدید. نمدونم اطلاعات شبکه شما چقد هست. دقت کنید که Network ID هر دو دستگاه رو مشابه هم set کنید. برای مثال:
PocketPC: 192.168.100.10
PC: 192.168.100.2

بعد ای تنظیم IP روی هر دستگاه، باید یک شبکه Ad-hoc توسط PC ایجاد کنید. برای انجام این کار می توانید از نرم افزاری که همراه کارت wifi آمده است کمک بگیرید. در انتها هم توسط PPC شبکه های بی سیم مو جود را scan کرده و به شبکهء ad-hoc ی که ساخته اید وصل شوید.

من فقط سعی کردم کلیات را شرح دهم. در صورتی که در انجام هر یک از مراحل فوق دچار مشکل شدید می توانید با من تماس بگیرید یا سئوالتان را در اینجا مطرح نماببد.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نقل از king_dani :
قربان بنده بی جامی کنم از این حرف ها بزنم
همون طورکه دوستان توضیح دادن از برنامه اینفوموبیلیتی برای فارسی ساز اتم هم استفاده شده که اگر شما از دوبی تهیه کرده باشید باید این رو بهتون مجانی بدن
با اون احتمالا بتونید دیکشنری فارسی رو هم نصب کنید

نه من از همین تهران گرفتم!این برنامه که گفتین رو از کجا میتونم بگیرم؟البته من نمیخوام منوهام فارسی بشه ها!فقط میخوام بتونم فونت های فارسی رو توش بخونم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا