• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوستان

بنده یک مشکلی در Uninstall کردن برنامه ها دارم . وقتی می خوام Uninstall or reinstall کنم برنامه پاک نمی شه و نمی تونم دوباره نصبش کنم .... تو قسمت Uninstall کردن هم وقتی دگمشو می زنم که برنامرو Remove کنه . پیغام میده که برنامه به طور کامل پاک نشده اگر می خوای فهرست برنامه ها پاکش کنم که چه من بله یا خیر رو بزنم دوباره نمی تونم اون برنامرو نصب کنم.

کسی می تونه راه حلشو ارائه بده؟

من بعضی وقت ها در ویندوز موبایل 5 که با این مشکل رو برو می شم ، و دلایل ساده ای مثل access violation رو قبلا حال کرده ام ، یک سافت ریست می کنم.توجه کنید که نباید به اون سئوال که آیا می خواهید از لیست حذف بشه جواب مثبت بدید ، مگر اینکه مطمئن هستید که برنامه رو می تونید فیزیکی پاک کنید ، یعنی برید همه فایل های نصب شده اش رو ، شامل فایل های دی ال ال هم پاک کنید.
در هر صورت ، به نظرم گاهی چون از اول با یک سری فایل های برنامه ویندوز بالا امده ، اجازه پاک شدن رو نمی ده.

کسی می تونه سر حوصله یک مطلب بنویسه در مورد آن اینستال در ترد کامپلیت
؟؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
از دوستان هر کسی کد رجیستر یرنامه های زیر رو داره محبت کنه چون داره نسخه تریال این برنامه ها تموم می شه،
1-RC II کنترل تلویزیون
2-mobile system panel 2005
3-hical 1.5
موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان
از دوستان هر کسی کد رجیستر یرنامه های زیر رو داره محبت کنه چون داره نسخه تریال این برنامه ها تموم می شه،
1-RC II کنترل تلویزیون
2-mobile system panel 2005
3-hical 1.5
موفق باشید.

سریال نامبر برای hical 1.5 :
این hical ماشین حسابه دیگه نه؟ چرا از space time استفاده نمی کنید آقا مجتبی؟:cool:

دومی رو که پیدا نکردم...به جای اولی هم از novii delux می شه استفاده کرد هاچیزه خوبیه:happy:

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سوال : با كيبورد سخت افزاري جسجار چطور مي توان عربي (يا همان فارسي) نوشت ؟
(Arabizer نصب است)

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من مشكلي در مورد ارتباط با اينترنت از طريق ppc پيدا كردم قبلا از طريق اكتيو سينك خيلي راحت وصل مي شدم ولي الان به هر كامپيوتري مي خواهم وصل شوم يك error عجيب ميدهد كه براي قسمت wm ميكرو سافت هم فرستادم اولش كلي سوال كردند و مشخصات ويندوز pc و ppc را گرفتند رفتند كه جواب بدهند كه هنوز ندادند شماره اين ايراد به سرويس پك 2 ربط داره ولي روي دستگاههاي با ويندوز بدون سرويس پك هم ميايد ويندوز هم عوض كردم ولي فايده نداشت:wacko: با wifi من راحت وصل ميشم ولي اينجوري نه در ضمن تمام فاير وال و... را هم disable ميكنم ولي مشكل باقي است دوستان راهنمايي كنند در ضمن دستگاه من KJAM است.
هركاري ميكنم اين عكس صفحه upload نمي شه پس مينويسم : The Page you are looking for cannot be found due to unknown error 0x80072f78

من همین مشکل داشتم،مشکل از active sync.من ورژن 4.2 داشتم،uninstall کردمش،بجاش 4.1 نصب کردم،مشکلم حل شد.فکر کنم بتونی تو قسمت نرم افزار همین فروم پیداش کنی.بهرحال نتیجه رو بهم بگو.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سریال نامبر برای hical 1.5 :

این hical ماشین حسابه دیگه نه؟ چرا از space time استفاده نمی کنید آقا مجتبی؟:cool:

دومی رو که پیدا نکردم...به جای اولی هم از novii delux می شه استفاده کرد هاچیزه خوبیه:happy:
ممنونم:) ،البته کرک شما برای های کلکیولیتر کار نکرد،اما از پاسخ شما ممنونم:happy: ،چشم برنامه space time و novii delux رو هم سرچ می کنم(البته در فرصت مناسب)و اگر پیدا کردم نصب می کنم،البته اگر فرصت داشتید،لینک این 2 برنامه رو برای دانلود به من پی ام کنید.:blush:

tetis

Registered User
لایک‌ها
0
من همین مشکل داشتم،مشکل از active sync.من ورژن 4.2 داشتم،unistall کردمش،بجاش 4.1 نصب کردم،مشکلم حل شد.فکر کنم بتونی تو قسمت نرم افزار همین فروم پیداش کنی.بهرحال نتیجه رو بهم بگو.

عزيزم من خودم هم به اين موضوع فكر كرده بودم حتي توي نامه اي كه به مايكرو سافت زدم به موضوع ورژن اشاره كردم . شايد درست باشه در ضمن حالا كه از ورژن 5/4 دارم استفاده ميكنم اينم مشكل را دارد:(
بذار امروز ورژن را عوض كنم ببينم چي ميشه!

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
دوستان من هنوز مشکلم حل نشده :

این برنامه ها از روی گوشیم پاک نمیشه حتی با اکتیو سینک . مشکل اینجاست که دوباره نمی تونم نصبشون کنم.

لطفا راهنمایی کنین

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان من هنوز مشکلم حل نشده :

این برنامه ها از روی گوشیم پاک نمیشه حتی با اکتیو سینک . مشکل اینجاست که دوباره نمی تونم نصبشون کنم.

لطفا راهنمایی کنین

DJ Fred عزیز، دکتر یه راهی رو پیشنهاد کردن، انجام دادین؟ بعد از اینکه می زنید آن اینستال، و اون پیغام رو می ده No رو انتخاب کنید، بعد سافت ریست کنید، و دوباره بزنید آن اینستال کنه، این بار دیگه باید از لیست حذف شه و نباید پیغامی بده;) راستی نگفتینـــا... این k-jam رو چند خریدید؟
39.gif

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
مازیار جان مگه واسه atom یه فارسی ساز جداگونه وجود نداره؟
73.gif
فکر کنم یه جایی توی همین فروم شنیدم...
خوب ببین من این کارهارو کردم (که همه چی ردیف شد) ::
اول پک شهاب رو نصب کردم(بعد سافت ریست)
دوم اربایزر2 رو ریختم (دو سری سافت ریست!!، خودش سوال می کنه ازتون) (و برای اینکه به شکلی فوق العاده جوااااد همه ی عدد گذاری های توی گوشی فارسی نشن، توی arabic settings توی قسمت کشور English (united states) رو انتخاب کردم و توی Digit Substitution "السیاق" رو )
بعد persian enabler رو ریختم (واسه اضافه شدن گچ پژ به کی بورد اربایزر) (فک می کنم در این مرحله بعد از یه سافت ریستی که خودش می کنه، لازم شه که شما یه بار اربایزر رو disable کنید و سافت ریست کنید، باز اربایزر رو enable کنید و سافت ریست کنید
24.gif
البته فکر کنم! اگه اون 4 تا حرف همون دفعه ی اول اضافه شد که دیگه هیچی!
23.gif
)
بعد توی arabic settings توی تب Control تیک Smart Right to Left Editor رو برداشتم (بازم سافت ریست می خواد)

امیدوارم سی پی یو 400 اتم میون این همه سافت ریست به دادتون برسه و البته خدا صبرتون بده
39.gif

فرهاد جون اين نرم افزارهايي رو كه گفتي همش لينكش توي قسمت نرم افزار هست؟:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سيا جان تا اونجا كه من با جمين كار كردم خودش عربي ساپورت ميگنه چه نيازي به برنامه داري؟؟؟:f34r:

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سيا جان تا اونجا كه من با جمين كار كردم خودش عربي ساپورت ميگنه چه نيازي به برنامه داري؟؟؟:f34r:

والا ظاهرا كه نميكنه
چون مثلا sms فارسي كه ميگيرم حروفش فارسي هست اما حرفاش جدا از همه:blink:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جون اين نرم افزارهايي رو كه گفتي همش لينكش توي قسمت نرم افزار هست؟:blush:

سیای عزیز، من یه بار دیگه نحوه استفاده از اربایزر همراه لینکای دانلودش رو می زارم، ولی والله من نمی دونم شاید ازین راه که بری تو جمین به نتیجه ای نرسی چون رو خودش عربی نصبه از اول
162.gif

خود اربایزر 2 رو ازین جا می تونید دانلود کنید
و کی جن اربایزر 2 رو ازینجا می تونید بگیرید

اینم راهنمای استفاده!:happy: :

دستگاه رو بزارید روی کردل(یا کابل رو وصل کنید به دستگاه) ، فایل اینستالیشن رو اجرا کنید، برای اینکه ساپورت فارسی و فارسی نویسی و sms فارسی و ... داشته باشید کافیه arabic system و pocket arabizer رو انتخاب کنید. بزنید تا نصبشون کنه. توی ppc که سوال کرد، توی Storage card نصبشون کنید که فردای قیامت به مشکل کمبود مموری بر نخورید!:wacko: بعد احتمالاً یک یا دوبار ازتون می خواد که soft reset کنید. بعد از سافت ریست، برید توی programs>imaginet>arabic regional settings>control و اونجا تیک Smart right to left editor رو بردارید. ok کنید و سافت ریست کنید. کار تمومه. نرم افزار نصب شده و تموم دیکشنری هارو هم ساپورت می کنه.
بعد این قسمتش اختیاریه! : برای اینکه به شکلی فوق العاده جوااااد همه ی عدد گذاری های توی گوشی فارسی نشن، توی arabic settings توی قسمت کشور English (united states) رو انتخاب کنید و توی Digit Substitution "السیاق" رو .
برای رجیستر کردن:
برید توی programs>imaginet>arabic regional settings>about
اونجا باید با استفاده از کی جن یه کلید وارد کنید;)

نکته ی 1 : بعد از نصب اربایزر، نباید هیچ فارسی ساز دیگه ای مثل Shahab Pack یا Ectato Farsi pack رو نصب کنید.
نکته ی 2: هر وقت بخواید کی بورد عربایزر (لوحه المفاتیح) ، حروف فارسی هم داشته باشه، باید برید توی programs>imaginet>arabic regional settings>country اونجا کشور رو ایران انتخاب کنید. بعد روی آیکان کیبورد اون پایین صفحه کلیک کنید، روی اون مثلته(!) کلیک کنید (کاری که انجام می دیدید برای عوض کردن کی برد) ، اونجا برید توی Options. جلوی input method ، لوحه المفاتیح رو انتخاب کنید، و بزنید Options. اونجا Farsi رو انتخاب کنید و تموم!

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و خسته نباشید.چطور میتونم بجای دو تا shortcut رو صفحه(contacts و calendar) که همیشه پایین صفحه هست،برنامه دیگه ای بذارم.قبلا این سوال مطرح کردم بهم new menu معرفی کردن که چیزی نبود که میخواستم.گوشیم k-jam.لطفا راهنمایی کنید،ممنون.

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سیای عزیز، من یه بار دیگه نحوه استفاده از اربایزر همراه لینکای دانلودش رو می زارم، ولی والله من نمی دونم شاید ازین راه که بری تو جمین به نتیجه ای نرسی چون رو خودش عربی نصبه از اول
162.gif

خود اربایزر 2 رو ازین جا می تونید دانلود کنید
و کی جن اربایزر 2 رو ازینجا می تونید بگیرید

اینم راهنمای استفاده!:happy: :

دستگاه رو بزارید روی کردل(یا کابل رو وصل کنید به دستگاه) ، فایل اینستالیشن رو اجرا کنید، برای اینکه ساپورت فارسی و فارسی نویسی و sms فارسی و ... داشته باشید کافیه arabic system و pocket arabizer رو انتخاب کنید. بزنید تا نصبشون کنه. توی ppc که سوال کرد، توی Storage card نصبشون کنید که فردای قیامت به مشکل کمبود مموری بر نخورید!:wacko: بعد احتمالاً یک یا دوبار ازتون می خواد که soft reset کنید. بعد از سافت ریست، برید توی programs>imaginet>arabic regional settings>control و اونجا تیک Smart right to left editor رو بردارید. ok کنید و سافت ریست کنید. کار تمومه. نرم افزار نصب شده و تموم دیکشنری هارو هم ساپورت می کنه.
بعد این قسمتش اختیاریه! : برای اینکه به شکلی فوق العاده جوااااد همه ی عدد گذاری های توی گوشی فارسی نشن، توی arabic settings توی قسمت کشور English (united states) رو انتخاب کنید و توی Digit Substitution "السیاق" رو .
برای رجیستر کردن:
برید توی programs>imaginet>arabic regional settings>about
اونجا باید با استفاده از کی جن یه کلید وارد کنید;)

نکته ی 1 : بعد از نصب اربایزر، نباید هیچ فارسی ساز دیگه ای مثل Shahab Pack یا Ectato Farsi pack رو نصب کنید.
نکته ی 2: هر وقت بخواید کی بورد عربایزر (لوحه المفاتیح) ، حروف فارسی هم داشته باشه، باید برید توی programs>imaginet>arabic regional settings>country اونجا کشور رو ایران انتخاب کنید. بعد روی آیکان کیبورد اون پایین صفحه کلیک کنید، روی اون مثلته(!) کلیک کنید (کاری که انجام می دیدید برای عوض کردن کی برد) ، اونجا برید توی Options. جلوی input method ، لوحه المفاتیح رو انتخاب کنید، و بزنید Options. اونجا Farsi رو انتخاب کنید و تموم!

مرسي فرهاد جان امتحان ميكنم ببينم چي ميشه
در ضمن لينك اين Arabizer مشكل داره كار نميكنه

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
فرهاد جان من اين اربايزر رو پيدا كردم و نصبم شد و جواب داد فقط يه مشكلي دارم و اون اينه كه اين كركش كار نميكنه...!
يعني وقتي تو كامپيوتر personal code رو ميدم به عربي ميگه كد صحيح نيست!:wacko:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان من اين اربايزر رو پيدا كردم و نصبم شد و جواب داد فقط يه مشكلي دارم و اون اينه كه اين كركش كار نميكنه...!
يعني وقتي تو كامپيوتر personal code رو ميدم به عربي ميگه كد صحيح نيست!:wacko:

سیا جان ورژن عربایزرتون چنده؟ 2B342 ؟ اگه آره، باید کار کنه، به جای اینکه توی pc وارد کنید خوب توی ppc وارد کنید؟ شاید وقتی توی pc وارد می کنید از رو اینترنت صحت کدتون رو چک می کنه
292.gif
(مثل بابیلون)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام و خسته نباشید.چطور میتونم بجای دو تا shortcut رو صفحه(contacts و calendar) که همیشه پایین صفحه هست،برنامه دیگه ای بذارم.قبلا این سوال مطرح کردم بهم new menu معرفی کردن که چیزی نبود که میخواستم.گوشیم k-jam.لطفا راهنمایی کنید،ممنون.

tweaks2k2رو با کرک گذاشته ام ، پیدا کنید ، نصب کنید ، بعد در منو هایش ، یک جایی نوشته سافت کیز ، می تونید تبدیل شون کنید به هرچی خواستید
موفق باشید

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا سیا کد ها رو بدون خط تیره وارد کن
یعنی فقط اعداد رو پشت سر هم وارد کن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا