• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام.
بابا دمت گرم با این برنامه.ولی متاسفانه گفت که آیا مطمئنی که میخواهی ریست هارد کنی؟همه برنامه هات و فایلات از بین میرن.گفتم آره بابا مخلصتم ریست شو ولی دوباره ریست نورمال شد.آیا می شه یک ویندوز جدید بریزم روی SD karte و نصبش کنم چون با USB اصلا وصل نمیشه.
اینPocket Pc Orange M2000 خیلی تمیزه با همه وسایل ارجینال.خریدار خوبی هست که بفرسم ایران؟قیمت خرید بدید.
ممنونم

اگه هيچ مشكلي نداشته باشه 500 تا 550 ميخرن.

mahmoud1978

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
بابا دمت گرم با این برنامه.ولی متاسفانه گفت که آیا مطمئنی که میخواهی ریست هارد کنی؟همه برنامه هات و فایلات از بین میرن.گفتم آره بابا مخلصتم ریست شو ولی دوباره ریست نورمال شد.آیا می شه یک ویندوز جدید بریزم روی SD karte و نصبش کنم چون با USB اصلا وصل نمیشه.
اینPocket Pc Orange M2000 خیلی تمیزه با همه وسایل ارجینال.خریدار خوبی هست که بفرسم ایران؟قیمت خرید بدید.
ممنونم

یک جای مطمئن معرفی کنید تا بدم آنلوک و ریست کامل کنه.و یک جا هم معرفی کنید برای خرید و فروش.
هر کس طالب Pocket PC Orange M2000 است ایمیلیشو بزاره که براش عکساشو بفرسم.
http://www.ringnow.com/specifications/orange_spv_m2000_specifications.html

mahmoud1978

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
pop.gif

آكبند
257.gif
630
دست دوم تميزش ميدن 550
دست دوم يه كم آلوده رو ميدن 490
در مورد اين گوشي
شما ويندوز موبايل 5 روش نصب كرديد يا دفالت 2003 هست ؟
و اينكه از چه ورژن اكتيو سينس استفاده ميكنيد ؟ جديدترين ورژنش رو نصب كنيد توي اين لينك ميتونيد پيداش كنيد
اگه موفق شديد نصب كنيد و به كامپيوتر سينس بشيد ( اگر كليد ريست 5 ثانيه گرفتي و كليد پاور رو هم گرفتي كار نكرد
1650.gif
و فرمت نشد ) اين لينك رو دنبال كن رام مخصوص گوشيت رو بگير و اجراش كن | نترسيا
SEVeyesC08_th.gif
1041.gif

وقتی تو Pocket PC میرم تو برنامهActivSyns و بعد از منوی/ بعدStatus این متن را نوشته:

Result:
You have stopped synchronization.
Last synchronizen:
01/06/06 16:57
Last attempt:
11/08/06 10:52

ضمنا وقتیPocket PC را از روی پایه اش که بهUSB وصل است برمی دارم تو کامپیوتر یک بوق می زند که مثلا USB قطع شده.
ممنونم

karimisa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام

برنامه ای هست که باش بشه اطلاعات رو موبایلو تو کامپیوتر دید بهتر بگم ال سی دی موبایلم شکسته می خوام هرچی رو ال سی دی میاد که من نمی بینم رو ببینم با تشکر فراوان

Imate-JAMin

Guest
لایک‌ها
0
1-آقایون WM5 فایل هایی با فرمت gif کلا انیمیشن رو نمی خونه ؟؟؟
هر چی فیل انیمیشن می ریزم نمی خونه.

2-اگه Rom جدید رو برای گوشی بریزم چه تغییراتی حاصل می شه ؟؟

با تشکر...:cool: :wacko:

کسی جواب نمیده؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:
1-آقایون WM5 فایل هایی با فرمت gif کلا انیمیشن رو نمی خونه ؟؟؟
هر چی فیل انیمیشن می ریزم نمی خونه.

2-اگه Rom جدید رو برای گوشی بریزم چه تغییراتی حاصل می شه ؟؟

با تشکر...:cool: :wacko:

دوست عزیز با چه فرمتی انیمیشن میریزید؟؟؟؟:blush:

2- تو خود سایت ارائه دهنده به شما میگن که چه تغیراتی میگنه:blush:

موفق باشید

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام
اقا یه جونمرد پیدا بشه طریقه نصب و کار کردن با این نرم افزار اکتیو سینک رو به ما یاد بده
ما هر چی نصب میکینیم ارور میگره:)

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
فرهاد کجایی که حسینتو کشتن بابا یکی به داد ما برسه
فرهاد جان یه مشکل با بلوتوث دارم چطوری میتونم یه فایل مثلا یه عکس از رو گوشی خودم از طریق بلوتوث به یه گوشی دیگه بفرستم تو گزینه سند که میرم جایی به اسم بلوتوث نداره
ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان یه مشکل با بلوتوث دارم چطوری میتونم یه فایل مثلا یه عکس از رو گوشی خودم از طریق بلوتوث به یه گوشی دیگه بفرستم تو گزینه سند که میرم جایی به اسم بلوتوث نداره
ممنون

Resco Explorer رو باید بریزی حسین جان:)
بعدم اکتیو سینک چه اروری می ده موقع نصب؟ (آخرین ورژن رو نصب کردین؟)
169.gif

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام،من نمیتونم key board برنامه lingvosoft،آنیستال کنم.وقتی remove میزنم ازم میخواد که restart بشه،ولی بعد از restart هم هنوز تو لیست برنامه های نصب شده است....
الان مشکلم اینه که نه میتونم آنیستالش کنم،نه کیبوردش دارم!!!هر راهنمایی بکنید بجز اینکه بگید hardreset کن!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون

تو همون بیم فایل که بری باید قبلش بلوتوثت روشن باشه تا شروع به سرچ کنه در غیر اینصورت فقط دنبال اینفرارد میگرد

موفق باشید:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام،من نمیتونم key board برنامه lingvosoft،آنیستال کنم.وقتی remove میزنم ازم میخواد که restart بشه،ولی بعد از restart هم هنوز تو لیست برنامه های نصب شده است....
الان مشکلم اینه که نه میتونم آنیستالش کنم،نه کیبوردش دارم!!!هر راهنمایی بکنید بجز اینکه بگید hardreset کن!!

یه برنامه هست که این کار رو میگنه من اسمش رو یادم نیست ولی تو قسمت برنامه ها سرچ کنی هست:blush:

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

کسی نمیتونه کمک کنه!!!؟؟؟:(

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت اساتید....
میخواستم بپرسم روی پاکت پی سی زبان برنامه نویسه نصب میشه؟؟؟؟
من این زبان ها رو نیاز دارم:
#c و پاسکال و جاوا و ویژوال بیسیک و ++C و هر زبان دیگه ای....
کدوم ها واسه پاکت پی سی موجودن؟؟؟؟؟
ممنون

mahmoud1978

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.
لطفا یک نفر جایی را معرفی کنه برای تعمیرات Pocket Pc and smartphone که مطمئن باشه.
ممنونم

arasx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من يه آيمت جمين گرفتم..از امروز ظهر ديدم كه بعد از رفتن به استند باي بك لايتش از راههاي عاددي بنمي گرده و مجبورم مثلا دوربين رو روشن كنم و ازش خارج شم كه نور بياد....با اين تفاسير احتمالا مشكل نرم افزاريه ...چيزي هست كه اين مشكل رو حل كنه؟ بگم كه اصلا تو تنظيم بك لايت ويندوزم نمي تونم برم...غير هارد ريست چي ميشه كرد؟ تشكر

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام من يه آيمت جمين گرفتم..از امروز ظهر ديدم كه بعد از رفتن به استند باي بك لايتش از راههاي عاددي بنمي گرده و مجبورم مثلا دوربين رو روشن كنم و ازش خارج شم كه نور بياد....با اين تفاسير احتمالا مشكل نرم افزاريه ...چيزي هست كه اين مشكل رو حل كنه؟ بگم كه اصلا تو تنظيم بك لايت ويندوزم نمي تونم برم...غير هارد ريست چي ميشه كرد؟ تشكر

من اس200 که گرفته بودم اون اوائل این مشکل به وجود اومد (توی تنظیمات بک لایت نمی تونستم برم)، توی رجیستری و اینا خیلی گشتم نتیجه ای نداد
162.gif
... ولی بعد هارد ریست درست شد!×

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا