به نقل از Spiro :rax كجايي بيا جوابو بگو ميخوام برم بكپم
هر چي فشار ميارم به مخم باز اين كاني جيا مياد جلو چشم :blink:
ايني كه ميگي مال چه سالي بود ؟به نقل از rax :خوب ميگم...
ديه گو سيمئونه...7 نفر رو دريبل زد و يه پاس طلايي براي ابل بالبو (مهاجم سابق رم) انداخت ولي ابل همچين توپ رو خراب كرد كه اخر جام به عنوان عجيب ترين صحنه انتخاب شد...تو اون بازي بالبو 10 موقيت تك به تك خراب كرد...
فكر كنم سيمئونه هم دو سه بار ديگه تو همون بازي چند نفر رو دريبل زد ولي هيچكدوم مثل قبلي استثنايي نشد..![]()
كدام يك از دروازه بانان معروف جهان به خرچنگ شهرت داشت؟!به نقل از Ghamnevis :من گفتم اين ابل بالو هي توي ذهن من ميچرخه !
جالب بود !
بازم از اين معماهاي فوتبالي سراغ داريد ؟
عابدزارده؟به نقل از daftarekhaterat :كدام يك از دروازه بانان معروف جهان به خرچنگ شهرت داشت؟!
به نقل از hwt :عابدزارده؟:blink:
دروازه بانه كلمبيا ؟ اسمشو يادم رفته ! همون كه با پا توپو از پشتش در اوردبه نقل از daftarekhaterat :درسته! 10 امتياز! ميريم سراغ جدول!![]()
![]()
يه راهنمايي. توي قاره اروپا و آسيا نيست!![]()
خب اسمش چي بود..به نقل از hwt :دروازه بانه كلمبيا ؟ اسمشو يادم رفته ! همون كه با پا توپو از پشتش در اورد![]()
خب همين بود ديگه. گمونم بازي انگليس كلمبيا هم بود كه اون حركتبه نقل از Ghamnevis :پرزيدنت دفي ! خداييش من بار اولمه ميشنوم هي گي تا (يا به تعبيري هي گو ئي تا ، رنه هيگوئيتا ) به خرچنگ معروف بوده![]()
درسته ولي به خرچنگ شهرت نداشتبه نقل از daftarekhaterat :خب همين بود ديگه. گمونم بازي انگليس كلمبيا هم بود كه اون حركترو انجام داد.![]()
![]()
احتمالا اگر حركتش نميگرفت و گل ميشد مثل X كه دروازه خودشون را مقابل آمريكا در جام جهاني 94 باز كرد ترور ميشد !به نقل از hwt :افرين هيگويتا.چه حركتي كرد ناكس!