• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من باز باید بیام؟؟؟

:D:D:D

خوب گفتی.
رم 64 :D

آره یوسف جان / راستش خودم هم خیلی حال کردم/ از اینها گذشته این محسن بالاییه هم خیلی حال کرده :دی تو پی ام بهم گفت که چقدر از خیابانی متنفره :lol::lol::lol:

دوستان اینو ببینید. دیروز تیتر نیم صفحه اول روز نامه گل بوده
سرهنگ هم بله....

81e43584ea734a3da685.jpg

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
کلا نمیدونم این جناب سرهنگ ها چی میخوان از جون فوتبال ما :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بنام یزدان پاک
چطوره؟

راستی میدونستید مدرک c مربیگری داره؟ جدی میگم ها

همیشه تو گزارش هاش میگه که!

میگه من همیشه به شاگردام گفتم که تعداد پاس دادن مثل بارسا تو فوتبال اهمیت نداره :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
این سوتی گزارشگری نیست/
ولی یه گاف تصویربرداریه:

دیشب دقیقه نود بازی پرسپولیس نفت ، لحظه ای که توپ رو شوت کردن خورد به تیر تصویر بردار دوربین رو یه لحظه رها کرد و گرفت. قشنگ دوربین یه تکون کامل خورد
حالا یا بخاطر حسرت فیلمبردار ابادانی بود که گل نشد و یا اینکه یه لحضه فکر کرده توپ گل شده و رفته برای خوشحالی

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
این سوتی گزارشگری نیست/
ولی یه گاف تصویربرداریه:

دیشب دقیقه نود بازی پرسپولیس نفت ، لحظه ای که توپ رو شوت کردن خورد به تیر تصویر بردار دوربین رو یه لحظه رها کرد و گرفت. قشنگ دوربین یه تکون کامل خورد
حالا یا بخاطر حسرت فیلمبردار ابادانی بود که گل نشد و یا اینکه یه لحضه فکر کرده توپ گل شده و رفته برای خوشحالی

آره . خداییش خیلی جالب بود . من یه لحظه فکر کردم توپ خورده به دوربین . دی

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
صبح تو برنامه ی صبح آمد داشتن با کاویانی تلفنی حرف میزدن که رفته المپیک جوانان و روی صداش تصاویر مربوطه رو گزاشته بودن ، مثل بسکتبال و هاکی روی چمن و دو و ... ، یهو تصاویر تیر اندازی کامپوند دختران رو نشون داد که دوربین داشت به طرف یه دختر می رفت که یه شرت و تاپ پوشیده بود و دوربین درست می رفت به سمت نافش که یهو تصاویر قطع شد . مجری هم یه لحظه آب گلوشو قورت داد و یه نفس عمیق کشید . :D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
محسن جان / فقط بخاطر تو

خياباني به خودش افتخار كرد

سايت گل ـ‌ جواد خياباني مجري و گزارشگر تنومند تلويزيون، مجري برنامه تجليل از برترين‌هاي اخلاق فوتبال بود. خياباني كه عادت دارد در اين گونه مراسم حضار را با تكيه‌هايش شگفت‌زده كند و البته در صداقت و درستي‌اش در كاري كه انجام مي‌دهد اصرار بورزد پس از دعوت از كريم انصاري‌فرد به روي صن براي دريافت جايزه‌اش خطاب به حاضرين در سالن گفت:«سال گذشته و در مسابقه پرسپوليس ـ سايپا پس از اينكه من از كريم انصاري‌فرد تعريف و تمجيد كردم بسياري از دوستان مطبوعاتي به من خورده گرفتند و حتي گروهي نوشتند من ازاين بازيكن جوان و مستعد پول گرفته‌ام. اما حالا كه مي‌بينم اين بازيكن آينده‌دار جزو برترين‌هاي اخلاق انتخاب شده به خودم افتخار مي‌كنم.»
خياباني پس از گفتن اين جمله مثل هميشه به هيجان آمد و بغض كرد تا جايي كه نزديك بود با اشك‌هايش مراسم فوق را خيس كند.

Arsenal-4ever

Registered User
لایک‌ها
2
فصل 2008-09، بازی چلسی-استوک سیتی (نتیجه بازی یادم نیست ولی چلسی برد!)؛
حدود دقیقه 20 که بازی 0-0 هم بود، لمپـارد یه شوت زد که از زاویه ای که پخش تلویزیونی داشت و شوت هم کنار دروازه خورد و تور تکون خورد، گزارشگر بازی که Efan Ekoku بود؛ بنده خدا فک کرد گل شده و یه سری هیجان و اینا ولی بعد که دید گل نبوده تا چهل-پنجاه ثانیه هیچ صحبتی نکرد :D

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آقا من اعتراف میکنم خیابانی علیفر و ... خدا هستن!!!
بعد از دیدن این بازی بسکتبالایران برزیل و شنیدن شعر های فراوان از جانب آقای گزارشگر به این نکته پی بردم!!!
آقا این گزارشگر دیگه خیلی ...
خداییش بازی رو ببینید چطوری داره گزارش میکنه!!!
این دیگه کیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آقا من اعتراف میکنم خیابانی علیفر و ... خدا هستن!!!
بعد از دیدن این بازی بسکتبالایران برزیل و شنیدن شعر های فراوان از جانب آقای گزارشگر به این نکته پی بردم!!!
آقا این گزارشگر دیگه خیلی ...
خداییش بازی رو ببینید چطوری داره گزارش میکنه!!!
این دیگه کیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این کارشناس بسکتبال هست!
اصلا گزارشگر نیست.

به تمام معنا ر ی د ه!

پ.ن: چه شود بازی ایران و آمریکا :دی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چه جورم ر ی د ه!!! :دی
اصلا کاری به جریان بازی نداره یه ریز داره جرت و پرت میگه و از سرباز و ناموس وطن و ... صحبت میکنه! :دی
ایران گل بزنه یا گل بخوره این لحنش اصلا تغییری نمیکنه و اصلا ذره ای هیجان هم تو صحبتاش مشاهده نمیشه!!!
وقتی هم ذره ای گزارش میکنه میبینی همون نکنه بهتره!
مثلا میگه با فریادی که مربی ایران به داوودی میزنه که به اون بفهمونه چه خطای سخت بچه گونه ای انجام داده ...!
خودشم نمیفهمه چی میگه ...
اسم بازیکنای برزیل رو هم همگی رو اشتباه تلفظ میکنه
یه جا هم میگه پرس به معنای فشار هست :دی فک کرده واسه جماعت بزها بازی رو داره گزارش میکنه :دی

مرتیکه احمق

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میخواین ازش دعوت کنیم برنامه فوتبال برتر و فوتبالهای ملی رو بدیم گزارش کنه

خوراک خوبی میشه برا این بخش

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
من تا حالا اینجا پست نزدم ولی الان میخوام نظرم راجع به همه گزارشگرای تلویزیون بگم:

فردوسی پور : در اینکه بهترین گزارشگر و مجری ورزشی تلویزیونه شکی نیست. از اول خوب بود اما به نظرم از جام ملت های آسیا ۲۰۰۰ پیشرفت بهتری داشت. از یکی دو سال پیش هم یه ذره غرور گرفتدش و داره رو کارش تاثیر منفی میزاره. مثلا یکی از مزایای او این بود که خودشه و احساساتش حین گزارش بیرون میریزه ولی این مورد داره الان بیش از حد میشه. امیدوارم سریعتر به خودش بیاد تا همچنان بهترین بمونه. منطق و دانایی ویژگی های مهم اوست.
مزدک میرزایی: او دو دوره کاملا متفاوت داشت. از ابتدای کارش تا ۷-۸ سال پیش و از اون موقع تا الان. دوره اول به شدت بد گزارش می کرد و علتش هم مصنوعی و سرد بودن بیش از حد بود. انگار یه ربات گزارش می کرد. البته الان هم چهرش سرد هست ولی صداش و لحنش بهتر شده. ولی پیشرفت او ر هیچ کس نداشت و خیلی خوت شده اما باید بگم همچنان برای مجری گری بدترین گزینه است چون سرده و بیش از حد پلک می زنه!!!
پیمان یوسفی : در حد نرمال همه چیز داره. من قبولش دارم اگه نخواد انقدر قلمبه سلمبه گزارش کنه و سوتی نده. صداش ناهنجار تر از مزدکه ولی حسش بیشتره. در کل پیشرفت او هم قابل ملاحظه بود و باید بگم که مجریگریش بهتر از گزارششه.
خیابانی : نمیدونم چرا این بنده خدا انقد دشمن داره. قبول دارم خیلی سوتی میده ولی مزایایی داره که هیچ کس نداره مثلا میتونه یه بازی ر بسیار مهیج کنه با گزارشش. من هنوز بهترین گزینه برای بازی های ایران میدونمش. به خدا انقدر هم که فکر میکنید بد گزارش نمیکنه. صداش حس نوستالژیک من برمی انگیزه. می تونست خیلی بهتر از این باشه ولی...
علیفر: به نظرم بدترین گزارشگر تاریخ تلویزیون و بیچاره ترین اونهاست. آخه همه گزارشگرای جوون اول کارشون بازیهای بیخود گزارش میکنند و بعد از چند سال اوج میگیرن اما این بدبخت از وقتی یادمه بازی های غیر مهم تاخییری ساعت ۱ نصف شب به بعد بهش میدند و انگار بیچاره اعتراضی هم نمیکنه. لحن گزارشش خیلی بده!!! توپ وسط زمینه داد میزنه بعد وقتی گل میشه اصلا انگار نه انگار. به نظرم بهترین کار اینکه مسئولین یه بازی خیلی مهم ر بهش بدن گزارش کنه به عنوان آخرین گزارشش و دیگه بازنشست کنه خودش و بره کنار.

اخیرا چند تا گزارشگر تازه اومدند تلویزیون:
اخریشون و به نظرم بهترینشون محمد رضا احمدی. او کسیه که ره صد ساله ر یک شبه طی کرد و با گزارش تو جام جهانی۲۰۱۰ شروع کرد. حالا شایدم پارتی داشته نمیدونم. مهمترین اشکالش اینه که بیش از حد شلوغ میکنه یعنی انقدر تو یه بازی دوستانه داد و بیداد میکنه که هرکی ندونه فکر میکنه بازی فیناله. انتقاد بعدی اینه که هجا ها ر میخوره و بعضی وقتها صداش نامفهومه. اگه نخواد تقلیدی از عادل باشه میشه بهش امیدوار بود.
محمد سیانکی : بعد از احمدی او بهترینه بین جوونا و جا برای پیشرفت زیاد داره. گزارشش من یاد مزدک می اندازه.
مجتبی صادقی : شاید مهمترین مزییتش این باشه که انگلیسی و فرانسه ر فوله و اگر نه گزارشش چنگی به دل نمیزنه. مهمترین ایرادش کمبود هیجانه برعکس احمدی. وقتی گزارش میکنه آدم خوابش میگیره و اگه این مشکل حل نکنه فقط به درد برنامه شب بخیر کوچوله می خوره!!!!
بالاپور: بدترینه و اصلا امیدی بهش نیست.۴-۵ ساله که اومده ولی کوچکترین پیشرفتی نداشته. پر از سوتیه. من لقب خیابانی دوم ر بهش دادم. جالبه که صداشم شبیه خیابانیه!!!! من فقط براش آرزوی موفقیت میکنم و فکر میکنم اگه بره سراغ یه شغل دیگه بهتر باشه!!!

یاد استادان قدیم گزارشگری به خیر: بهرام شفیعی- بهروان- کوتی- کوثری و استاد همشون عطاالله بهمنش
البته اونا هم همه مشکلات زیادی تو گزارششون داشتند که من دیگه نمیگم ولی برای زمان خودشون خوب بودند. یادش به خیر یه بازی ر ۲نفری گزارش میکردند آخه بنده خداها خسته میشدند!!!!!!!!:):):)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
من تا حالا اینجا پست نزدم ولی الان میخوام نظرم راجع به همه گزارشگرای تلویزیون بگم:

فردوسی پور : در اینکه بهترین گزارشگر و مجری ورزشی تلویزیونه شکی نیست. از اول خوب بود اما به نظرم از جام ملت های آسیا ۲۰۰۰ پیشرفت بهتری داشت. از یکی دو سال پیش هم یه ذره غرور گرفتدش و داره رو کارش تاثیر منفی میزاره. مثلا یکی از مزایای او این بود که خودشه و احساساتش حین گزارش بیرون میریزه ولی این مورد داره الان بیش از حد میشه. امیدوارم سریعتر به خودش بیاد تا همچنان بهترین بمونه. منطق و دانایی ویژگی های مهم اوست.
مزدک میرزایی: او دو دوره کاملا متفاوت داشت. از ابتدای کارش تا ۷-۸ سال پیش و از اون موقع تا الان. دوره اول به شدت بد گزارش می کرد و علتش هم مصنوعی و سرد بودن بیش از حد بود. انگار یه ربات گزارش می کرد. البته الان هم چهرش سرد هست ولی صداش و لحنش بهتر شده. ولی پیشرفت او ر هیچ کس نداشت و خیلی خوت شده اما باید بگم همچنان برای مجری گری بدترین گزینه است چون سرده و بیش از حد پلک می زنه!!!
پیمان یوسفی : در حد نرمال همه چیز داره. من قبولش دارم اگه نخواد انقدر قلمبه سلمبه گزارش کنه و سوتی نده. صداش ناهنجار تر از مزدکه ولی حسش بیشتره. در کل پیشرفت او هم قابل ملاحظه بود و باید بگم که مجریگریش بهتر از گزارششه.
خیابانی : نمیدونم چرا این بنده خدا انقد دشمن داره. قبول دارم خیلی سوتی میده ولی مزایایی داره که هیچ کس نداره مثلا میتونه یه بازی ر بسیار مهیج کنه با گزارشش. من هنوز بهترین گزینه برای بازی های ایران میدونمش. به خدا انقدر هم که فکر میکنید بد گزارش نمیکنه. صداش حس نوستالژیک من برمی انگیزه. می تونست خیلی بهتر از این باشه ولی...
علیفر: به نظرم بدترین گزارشگر تاریخ تلویزیون و بیچاره ترین اونهاست. آخه همه گزارشگرای جوون اول کارشون بازیهای بیخود گزارش میکنند و بعد از چند سال اوج میگیرن اما این بدبخت از وقتی یادمه بازی های غیر مهم تاخییری ساعت ۱ نصف شب به بعد بهش میدند و انگار بیچاره اعتراضی هم نمیکنه. لحن گزارشش خیلی بده!!! توپ وسط زمینه داد میزنه بعد وقتی گل میشه اصلا انگار نه انگار. به نظرم بهترین کار اینکه مسئولین یه بازی خیلی مهم ر بهش بدن گزارش کنه به عنوان آخرین گزارشش و دیگه بازنشست کنه خودش و بره کنار.

اخیرا چند تا گزارشگر تازه اومدند تلویزیون:
اخریشون و به نظرم بهترینشون محمد رضا احمدی. او کسیه که ره صد ساله ر یک شبه طی کرد و با گزارش تو جام جهانی۲۰۱۰ شروع کرد. حالا شایدم پارتی داشته نمیدونم. مهمترین اشکالش اینه که بیش از حد شلوغ میکنه یعنی انقدر تو یه بازی دوستانه داد و بیداد میکنه که هرکی ندونه فکر میکنه بازی فیناله. انتقاد بعدی اینه که هجا ها ر میخوره و بعضی وقتها صداش نامفهومه. اگه نخواد تقلیدی از عادل باشه میشه بهش امیدوار بود.
محمد سیانکی : بعد از احمدی او بهترینه بین جوونا و جا برای پیشرفت زیاد داره. گزارشش من یاد مزدک می اندازه.
مجتبی صادقی : شاید مهمترین مزییتش این باشه که انگلیسی و فرانسه ر فوله و اگر نه گزارشش چنگی به دل نمیزنه. مهمترین ایرادش کمبود هیجانه برعکس احمدی. وقتی گزارش میکنه آدم خوابش میگیره و اگه این مشکل حل نکنه فقط به درد برنامه شب بخیر کوچوله می خوره!!!!
بالاپور: بدترینه و اصلا امیدی بهش نیست.۴-۵ ساله که اومده ولی کوچکترین پیشرفتی نداشته. پر از سوتیه. من لقب خیابانی دوم ر بهش دادم. جالبه که صداشم شبیه خیابانیه!!!! من فقط براش آرزوی موفقیت میکنم و فکر میکنم اگه بره سراغ یه شغل دیگه بهتر باشه!!!

یاد استادان قدیم گزارشگری به خیر: بهرام شفیعی- بهروان- کوتی- کوثری و استاد همشون عطاالله بهمنش
البته اونا هم همه مشکلات زیادی تو گزارششون داشتند که من دیگه نمیگم ولی برای زمان خودشون خوب بودند. یادش به خیر یه بازی ر ۲نفری گزارش میکردند آخه بنده خداها خسته میشدند!!!!!!!!:):):)
ممنون بابات توضیحات.
گزارشگر فقط فردوسی پور 2-خیابانی3-یوسفی

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
آقا امروز تو بازی ایران و کره بزرگترین سوتی خیابانی این بود که گفت حسن اشجاری تو تیم ذوب اهن بازی میکنه. ایشون هنوز بعد از ۱۰ هفته از شروع لیگ نمیدونند که اشجاری رفته استیل آذین

ولی هنوزم خیابانی ر از خیلی ها بیشتر قبول دارم

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
سلام

سه گزارشگر جدید به تلویزیون اومد.

امشب تو برنامه ۹۰ به گزارشگر جدید خلاصه بازی ایران و کره ر گزارش کرد. صداش البته بد نبود ولی نمیدونم این همه گزارشگر بنجل از کجا به tv سردرمیارند. البته شاید این یارو نسبتی با فردوسی پور داشته و دیگه موندگار بشه...

بالا