zxcvmohsen
Registered User
- نوشتهها
- 1,033
- لایکها
- 25
من باز باید بیام؟؟؟
من باز باید بیام؟؟؟
خوب گفتی.
رم 64![]()
کلا نمیدونم این جناب سرهنگ ها چی میخوان از جون فوتبال ما :دی
میخواد که نیکبخت باشیم :دی
مرگ! :دی
میدونی من از این تیکه کلام سرهنگ بدم میاد تو هم همش میگی!
بنام یزدان پاک
چطوره؟
راستی میدونستید مدرک c مربیگری داره؟ جدی میگم ها
این سوتی گزارشگری نیست/
ولی یه گاف تصویربرداریه:
دیشب دقیقه نود بازی پرسپولیس نفت ، لحظه ای که توپ رو شوت کردن خورد به تیر تصویر بردار دوربین رو یه لحظه رها کرد و گرفت. قشنگ دوربین یه تکون کامل خورد
حالا یا بخاطر حسرت فیلمبردار ابادانی بود که گل نشد و یا اینکه یه لحضه فکر کرده توپ گل شده و رفته برای خوشحالی
آقا من اعتراف میکنم خیابانی علیفر و ... خدا هستن!!!
بعد از دیدن این بازی بسکتبالایران برزیل و شنیدن شعر های فراوان از جانب آقای گزارشگر به این نکته پی بردم!!!
آقا این گزارشگر دیگه خیلی ...
خداییش بازی رو ببینید چطوری داره گزارش میکنه!!!
این دیگه کیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون بابات توضیحات.من تا حالا اینجا پست نزدم ولی الان میخوام نظرم راجع به همه گزارشگرای تلویزیون بگم:
فردوسی پور : در اینکه بهترین گزارشگر و مجری ورزشی تلویزیونه شکی نیست. از اول خوب بود اما به نظرم از جام ملت های آسیا ۲۰۰۰ پیشرفت بهتری داشت. از یکی دو سال پیش هم یه ذره غرور گرفتدش و داره رو کارش تاثیر منفی میزاره. مثلا یکی از مزایای او این بود که خودشه و احساساتش حین گزارش بیرون میریزه ولی این مورد داره الان بیش از حد میشه. امیدوارم سریعتر به خودش بیاد تا همچنان بهترین بمونه. منطق و دانایی ویژگی های مهم اوست.
مزدک میرزایی: او دو دوره کاملا متفاوت داشت. از ابتدای کارش تا ۷-۸ سال پیش و از اون موقع تا الان. دوره اول به شدت بد گزارش می کرد و علتش هم مصنوعی و سرد بودن بیش از حد بود. انگار یه ربات گزارش می کرد. البته الان هم چهرش سرد هست ولی صداش و لحنش بهتر شده. ولی پیشرفت او ر هیچ کس نداشت و خیلی خوت شده اما باید بگم همچنان برای مجری گری بدترین گزینه است چون سرده و بیش از حد پلک می زنه!!!
پیمان یوسفی : در حد نرمال همه چیز داره. من قبولش دارم اگه نخواد انقدر قلمبه سلمبه گزارش کنه و سوتی نده. صداش ناهنجار تر از مزدکه ولی حسش بیشتره. در کل پیشرفت او هم قابل ملاحظه بود و باید بگم که مجریگریش بهتر از گزارششه.
خیابانی : نمیدونم چرا این بنده خدا انقد دشمن داره. قبول دارم خیلی سوتی میده ولی مزایایی داره که هیچ کس نداره مثلا میتونه یه بازی ر بسیار مهیج کنه با گزارشش. من هنوز بهترین گزینه برای بازی های ایران میدونمش. به خدا انقدر هم که فکر میکنید بد گزارش نمیکنه. صداش حس نوستالژیک من برمی انگیزه. می تونست خیلی بهتر از این باشه ولی...
علیفر: به نظرم بدترین گزارشگر تاریخ تلویزیون و بیچاره ترین اونهاست. آخه همه گزارشگرای جوون اول کارشون بازیهای بیخود گزارش میکنند و بعد از چند سال اوج میگیرن اما این بدبخت از وقتی یادمه بازی های غیر مهم تاخییری ساعت ۱ نصف شب به بعد بهش میدند و انگار بیچاره اعتراضی هم نمیکنه. لحن گزارشش خیلی بده!!! توپ وسط زمینه داد میزنه بعد وقتی گل میشه اصلا انگار نه انگار. به نظرم بهترین کار اینکه مسئولین یه بازی خیلی مهم ر بهش بدن گزارش کنه به عنوان آخرین گزارشش و دیگه بازنشست کنه خودش و بره کنار.
اخیرا چند تا گزارشگر تازه اومدند تلویزیون:
اخریشون و به نظرم بهترینشون محمد رضا احمدی. او کسیه که ره صد ساله ر یک شبه طی کرد و با گزارش تو جام جهانی۲۰۱۰ شروع کرد. حالا شایدم پارتی داشته نمیدونم. مهمترین اشکالش اینه که بیش از حد شلوغ میکنه یعنی انقدر تو یه بازی دوستانه داد و بیداد میکنه که هرکی ندونه فکر میکنه بازی فیناله. انتقاد بعدی اینه که هجا ها ر میخوره و بعضی وقتها صداش نامفهومه. اگه نخواد تقلیدی از عادل باشه میشه بهش امیدوار بود.
محمد سیانکی : بعد از احمدی او بهترینه بین جوونا و جا برای پیشرفت زیاد داره. گزارشش من یاد مزدک می اندازه.
مجتبی صادقی : شاید مهمترین مزییتش این باشه که انگلیسی و فرانسه ر فوله و اگر نه گزارشش چنگی به دل نمیزنه. مهمترین ایرادش کمبود هیجانه برعکس احمدی. وقتی گزارش میکنه آدم خوابش میگیره و اگه این مشکل حل نکنه فقط به درد برنامه شب بخیر کوچوله می خوره!!!!
بالاپور: بدترینه و اصلا امیدی بهش نیست.۴-۵ ساله که اومده ولی کوچکترین پیشرفتی نداشته. پر از سوتیه. من لقب خیابانی دوم ر بهش دادم. جالبه که صداشم شبیه خیابانیه!!!! من فقط براش آرزوی موفقیت میکنم و فکر میکنم اگه بره سراغ یه شغل دیگه بهتر باشه!!!
یاد استادان قدیم گزارشگری به خیر: بهرام شفیعی- بهروان- کوتی- کوثری و استاد همشون عطاالله بهمنش
البته اونا هم همه مشکلات زیادی تو گزارششون داشتند که من دیگه نمیگم ولی برای زمان خودشون خوب بودند. یادش به خیر یه بازی ر ۲نفری گزارش میکردند آخه بنده خداها خسته میشدند!!!!!!!!![]()