• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
دیشب آقا جواد گفت رئال و میلان با این برد هایی که به دست اوردن 6 امتیازی شدن و با تفاضل +2 به صدر میرن .. بعدش گفت ببخشید 2 امتیازی میشن و با تفاضل +3 به صدر میرن!! فوق العاده س این بشر!!:happy:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دیشب آقا جواد گفت رئال و میلان با این برد هایی که به دست اوردن 6 امتیازی شدن و با تفاضل +2 به صدر میرن .. بعدش گفت ببخشید 2 امتیازی میشن و با تفاضل +3 به صدر میرن!! فوق العاده س این بشر!!:happy:

یعنی در واقع جمع امتیاز هایی که بدست آوردن ( که برد هم تازه داشتند ) 2 شده آره؟ :lol:

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
یعنی در واقع جمع امتیاز هایی که بدست آوردن ( که برد هم تازه داشتند ) 2 شده آره؟ :lol:

رئال و میلان هر کدوم یه بازی انجام دادن که هر دوشون 2-0 بردن. یعنی سه امتیاز دارن و تفاضل گل شون +2 ئه. این آقا جواد همه رو با هم قاطی کرد کلا!:D

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اين گزارشگراي صدا و سيما مخصوصا فوتبال هر چند وقت يه بار بايد يه تست الزايمر بدن و از نظر عقلي و روحي يه چكاپ بشن وضعيت نگران كنندست :دي

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
رئال و میلان هر کدوم یه بازی انجام دادن که هر دوشون 2-0 بردن. یعنی سه امتیاز دارن و تفاضل گل شون +2 ئه. این آقا جواد همه رو با هم قاطی کرد کلا!:D

یاد آقای ملوان افتادم :دی :rolleyes:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ساعت 14 - شبکه خبر - اخبار ورزشی

"امروز لیگ قهرمانان آسیا با دیدار ذوب آهن - پوهانگ استیلرز دنبال می شود. این بازی که در ساعت 15 شروع می شود ... "

یعنی اینا واقعا خبر ندارن ساعت ها عوض شده !!!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
ساعت 14 - شبکه خبر - اخبار ورزشی

"امروز لیگ قهرمانان آسیا با دیدار ذوب آهن - پوهانگ استیلرز دنبال می شود. این بازی که در ساعت 15 شروع می شود ... "

یعنی اینا واقعا خبر ندارن ساعت ها عوض شده !!!

این که چیزی نیست.
چند روز پیش اخبار ورزشی شبکه خبر داشت برنامه بازی های بوندسلیگا رو اعلام می کرد گفت یکشنبه هم شالکه و هرتابرلین بازی دارند در حالی که شالکه و دورتموند بود.جالبتر اینه که امسال اصلا هرتابرلین تو دسته اول آلمان نیست به لیگ دو سقوط کرده :wacko:
نتیجه بازی بایرن-کلن رو هم که 2-1 به نفع بایرن شده بود گفتن 1-1 شده
چند روز پیش هم میلان با کاتانیا بازی داشتن اخبار ورزشی 1:15 گفت امروز رم با کاتانیا بازی داره!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این خرس قهوه ای ( خیابانی ) شاهکاریه باسه خودش ... دیشب تو بازی رئال - اسپانیول مهاجم اسپانیول تک به تک

شد داشت گل میزن که توپه با فاصله 10 سانت از بغل تیر رد شد بعد خیابانی هیچی نمیگفت ... اصلا گزارش نمیکرد

خوابش برده بود ... بعد آهسته که نشون داد گفت یه موقعیت بودش که دیدید :lol:

تابلو ترینشم پنالتی شد و این گفت بله کرنر ... حالا بازیکن اسپانیول کارت هم میگیره و کرنر میشه :lol:

یه جا هم روی ملرسلو صحنه ای پیش اومد بعد مارسلو جورابشو داد پایین تا به داور بگه جاش ضربه رو پاش معلومه

بعد خرس میگفت مارسلو جورابشو کشیده پایین که بگه بر اثر خطا جورابم پایین اومده :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

یعنی جلبک فهم و شعورش از این بیشتره

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
برادر خیابانی فرمودند که :
استوراری حتما خیلی قدرتمنده که تونسته بوفون رو نیمکت نشین کنه
این در حالیه که همونطور که میدونید از مصدومیت زمان جام جهانی بوفون هنوز بازی نکرده و تا پایان سال میلادی هم برنمیگرده.

این نشان از اطلاعات بروز این گزارشگر شهیر ایران و جهان داره که خب البته چون زبان اصلی ایشون انگلیسی هست احتمالا اشتباه لپی بوده

حالا محسن میاد ازش دفاع میکنه

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
خرس موقع گل سوم یووه اسامی همه بازیکن ها را گفت :))))))))))))))
آخرش هم نفهمید کی گل زده

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آره - گیج میزد -
توپ اصلا به زانو مدافع حریف خورد و گل شد/
طرف تازه بونچی رو میگه بونکی

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
خیابانی تو بازی آلمان و قزاقستان کلوزه گل اول آلمان رو که زد 1 دقیقه قبل از گل گفت بله بالاخره آلمان گل میزنه توووی دروازه...
و بعد از چند ثانیه تازه کلوزه گل رو وارد دروازه کرد و گفت خوب شما الان دیدین
حواسش نبود بازی داره با تاخیر چند ثانیه ای پخش میشه :wacko:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من دیدم این داره گزارش میکنه

زدم زد دی اف خیلی بهتر بود

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
هر چی پول به خیابانی بدن حرامه !!!
چقدر حرف بیخود زد تو بازی آلمان.
یک جا گفت گلللللللللللللللل
بعد من هر چی نگاه کردم دیدم توپ وسط زمینه !!!!!!!!!
بعد از بیست ثانیه دیدم آلمان گل زد !!!!!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
گشم کجا اینها رو بگذارم/ جایی بهتر از اینجا ندیدم.

خب / نا شکری کردیم و بهرام رفت و به جاش خیابانی اومد.
چندتا مصاحبه در آستانه دربی با گزارشگران:

گفت و گوي ويژه با بهرام شفيع: اسقطس دار اصطلاح ميرزا ممدلي كفاش محلمان بود!
گزارشگران امروز مدام به بينندگان اطلاعات مي‌ دهند در حالي كه اصل بازي مهمتر از اطلاعات است شايد من دوست نداشته باشم بدانم عمه مارگريت بكام مرغ يك پا دوست دارد!‌

بهرام شفيع يكي از نوستالژيك‌ترين گزارشگران تاريخ فوتبال ماست. گزارشگري كه دهه شصت دوران يكه‌تازي او بود و بينندگان تلويزيون براي شنيدن صدايش لحظه‌شماري مي‌كردند. شفيع كه حالا از پيشكسوتان اين حرفه محسوب مي‌شود حالا تنها به اجراي برنامه ورزش و مردم مشغول است. اما دهه شصت‌بازها از ياد نمي‌برند كه غيبت‌هاي گاه و بي‌گاه او در تلويزيون چه مصيبتي بود و ديدن يك مصاحبه با صداي او چه اتفاق مهمي. با بهرام شفيع پيش دربي استقلال ـ پرسپوليس صحبت كرديم درحالي است كه سال‌هاست كه او ديگر گزارش فوتبال را به ديگران سپرده است:

*آقاي شفيع با شما تماس گرفتيم تا درباره دربي و گزارش‌هاي شما از اين مسابقه سوال كنيم. آيا شما خاطره خاصي از اين بازي‌ها داريد؟

خاطره كه چه عرض كنم كلي قصه دارم. اما بهترين آنها مربوطه به داربي سال 62 است كه 120هزارنفر دور و بر زمين را پر كرده بودند و استوك بازيكنان در چشم تماشاچي‌ها بود ما آن موقع بازي‌ها به صورت ايستاده از كنار زمين تماشا مي‌كرديم و طبعاً در آن بازي خاص مردم لاي دست و پاي ما بودند و صداي ما را مي‌شنيدند جالب اينكه هر چه مي‌گفتيم طرفدارهاي آن طرف دوستانه مي‌گفتند كه چرا اين حرف را زده‌اي يا چرا از پرسپوليس تعريف كرده‌اي يا چرا از استقلال بد گفتيد. كلا روز خوبي بود و بدون درگيري به پايان رسيد جالب اين است كه بگويم برادر كوچك من كه دبيرستاني از دم نقطه كرنر بازي را تماشا مي‌كرد.

*در اين سال‌ها خيلي صحبت درباره پرسپوليسي بودن شما مطرح شده. آيا شما واقعا پرسپوليسي يا استقلالي نبوديد؟

به نظر من آدم مي‌تواند طرف اين دو تيم نباشد به هر حال شما وقتي وارد حرفه گزارشگري مي‌شود حتي اگر اولش طرفدار تيمي باشيد اين گرايش به مرور از بين مي‌رود. چون شما غرق كارتان هستيد و طبيعتاً‌ كارتان از هر چيزي مهمتر است. اين مسأله براي خودم اتفاق افتاد و من واقعا طرفدار هيچكدامشان نيستم.

*شما در گزارشهاي ‌تان از كلماتي خاصي استفاده مي‌كرديد كه تكيه كلام مردم هم شد.

بله، مثلا يكي‌اش اسطقس‌دار بود، يكي‌اش اين بود كه مي‌ريم كه داشته باشيم يا كار در گوشه زمين گره خورد يا مثلا اگر 4 دروازه هم روي هم مي‌زاشتي توپ داخل گل نمي‌رفت.

*در بين اين‌ها اسطقس‌دار خيلي بيشتر از همه گل كرد. اين اصطلاح را از كجا آورديد.

من بچه پامنار هستم ما يك ميرزاممدعلي كفاش داشتيم كه كفش‌هايمان را برايمان مي‌دوخت مثل امروز هم نبود كه يك كفش آديداس بخريم و 10 روزه آن را بيندازيم دور. يك روز پيش او رفتم و او به من گفت دارم كفشي برايت درست مي‌كنم كه اسطقس‌دار باشد و آن اصطلاح از آن موقع در ذهن من ماند و بعداً‌ استفاده‌اش كردم كه البته بعداً به اسطوقرص‌دار، قرص سرماخوردگي و شربت تغيير پيدا كرد!

*اين اصطلاح مي‌ريم كه داشته باشيم هم جنجالي بود.

بله، فرهنگستان زبان عقيده داشت كه اين كلمه اشتباه است، البته ما هم ادعايي نداشتيم.

*نظرتان راجع به گزارشگران امروز چيست؟

حقيقتش اين است بچه‌هاي الان كارشان خيلي خوب است اما به نظر من توجه به حاشيه و دادن اطلاعات از اصل كار بيشتر مهم شده است كه اين كلا چيز خوبي نيست. گزارشگران امروز مدام به بينندگان اطلاعات مي‌ دهند در حالي كه اصل بازي مهمتر از اطلاعات است شايد من دوست نداشته باشم بدانم عمه مارگريت بكام مرغ يك پا دوست دارد!‌ اين سبك گزاشگران امروز است و البته كارشان نسبت به دوره ما خيلي فرق كرده.

*به نظر شما چه كسي بايد اين دربي را گزارش كند؟

من را از پاسخ دادن به اين سوال معاف كنيد.
منبع : گل

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
دفاع پرسپوليس محله بروبياست!‌ /عليفر: اصلا برايم مهم نيست كه تا حالا دربي را گزارش نكردم

فردوسي‌پور دربي را گزارش نمي‌كند

سايت گل ـ عادل فردوسي‌پور گزارشگر محبوب سيما شانسي براي گزارش ديدار حساس پرسپوليس و استقلال ندارد.
آخرين اخبار حاكي از آن است كه عادل به دليل قضاوت بازي حساس ايران و برزيل، ديگر شانسي براي قضاوت يك بازي حساس ديگر ندارد. او سه‌شنبه شب هم بازي حساس اسپانيا و اسكاتلند را گزارش كرد و آخرين اخبار حاكي از آن است كه عادل گزارشگر دربي نخواهد بود.
با اين حال گمانه‌زني‌هاي مختلفي در خصوص گزارشگر دربي مطرح است و گزارشگراني مثل جواد خياباني، مزدك ميرزايي و پيمان يوسفي براي گزارشگري اين مسابقه شانس دارند.

فردوسي‌پور: اين دربي باز هم برنده دارد/ اتفاقات بازي 2 ـ 2 از يادم نمي‌رود

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
ديگه اسم خرس قهوه اي مونده رو خياباني :دي

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
اگه عادل نباشه که اصلا صفایی نداره !!

اولویته من اینجوریه :

فردوسی پور
مزدک = یوسفی یا ( یوسفی = مزدک )
خیابانی
و
.
.
.

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
آقا آخر بازی استقلال و پرسپولیس این مزدکه داشت می ترکید از شدت عصبانیت!
موقع مصاحبه اش با دایی و مظلومی چهره اش دیدنی بود!!!
خودش بدجوری تابلو میکنه که پرسپولیسیه
در طول بازی هم که مدام گیر میداد به میداوودی

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
حالمون به هم خورد با این فوتبال پخش کردنشون
گزارش خیابانی یه طرف این سانسور مکرر بازی هم یه طرف
نصف بازی همش داشت صحنه آهسته های نا مربوط نشون میداد

بالا