• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
میبینم که اقا جواد صدای ساسان عزیز رو هم در اورده :)
مهرداد جان به خدا روی اعصابه ایشون . هر بازی رو گزارش میکنه همش چرت و پرته . تازه من قسمتی از شاهکارهای گزارش بازی پرسپولیس - ذوبو گفتم . موقع زدن گل اول پرسپولیس که اصلانمی دونست چی داره میگه . حالا این صحنه رو ببینیم، حالا صحنه گلو ببینیم ، حالا گلو بینیم ....... واااای از دست این جواد خان خیابانی

داشتم از اینورا رد میشدم گفتم اینم بگم از شاهکارهای اوس جواد(البته نتونستم صفجه های پیش رو ببینم.شاید دوستان نوشته باشن)
آغاز بازی رئال- میلان داشت نام بازیکنهای میلان رو میگفت":مارکو آملیلا بجای سباستیانو روسی:blink: درون دوازه هست:D

نه !!!جدا همچین حرفی زد؟!! همون روسی که دهه 90 گلر میلان بود ؟ !!

شاد باشید

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
طرفدارای آقای خیابانی بیاند تو
من به نشانه اعتراض به این هجمه وسیع انتقادات و توهین هایی که به جواد خیابانی در این سایت و سایت های دیگه میشه این پست زدم. جواد خیابانی سوتی میده درست! ولی واقعا کدوم یکی از گزارشگرای تلویزیون گرمای صدای خیابانی ر دارند؟ کی مثل خیابانی میتونه یه بازی ر مهیج و گرم کنه؟ از 13 سال پیش تو استرالیا تا همین چند روز پیش بازی ذوب آهن و سئونگنام که البته متاسفانه با باخت ما همراه شد واقعا کی به حرارت صدای خیابانی میتونست گزارش کنه؟
خواهش میکنم نظرتون واقع بینانه بگید.

لازم به ذکره که من هیچ نسبت سببی و نسبی با آقای خیابانی ندارم و فقط یکی از طرفداراشون هستم...

sasan s: دوست عزیز استارت اینگونه تاپیکها برخلاف سیاستهای بخش فوتبال هست. برای همین تاپیک شما با تاپیک فعلی ترکیب شد ، از همه دوستانی هم که علاقه به بحث در این خصوص دارند دعوت می کنم در همین تاپیک ادامه بدن . با تشکر

Last edited by a moderator:

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

واقعا کی به حرارت صدای خیابانی میتونست گزارش کنه؟

لازم به ذکره که من هیچ نسبت سببی و نسبی با آقای خیابانی ندارم و فقط یکی از طرفداراشون هستم...

به این توانایی تاحالا کسی‌ رو ندیدم در گزارش :happy:

خاطره جاوید :
نام درست این بازیکن : قوی کوشتا !!!!!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
واقعا کی به حرارت صدای خیابانی میتونست گزارش کنه؟

من هم موافقم که از لحاظ هیجان دادن کسی به پای خیابانی نمیرسه .ولی مساله اینجاست که نباید هر صحنه ای رو هیجان داد ، ضمن اینکه فریادهای گوشخراش تفاوت زیادی داره با یک گزارش هیجانی. خیابانی 8 آذر چیز دیگه ای بود ولی این خیابانی شبحی هست از اون خیابانی که هنوز سعی میکنه برای هر بازی ملی یا باشگاهی در سطح قاره نمایی از بازی ایران استرالیا رو به نمایش بگذاره. به نظر من الان خیابانی نماد تکرار و فریادهای گوشخراش بی موقع هست.

شاد و پیروز باشید

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
آخه میدونی چیه؟ پرحرارت واقعی گزارش کردن فرق داره با اینکه بشینی زور بزنی تا پرحرارت گزارش کنی. در واقع ادای پرحرارت بودن در بیاری به شکل واقعا تابلو

بازی ایران استرالیا رو ببینید. اونجا خیابانی پرحرارت گزارش کرد. و جالبه که به نظرم بازی ذوب آهن رو پرحرارت تر از اون بازی گزارش کرد. مقایسه کنید ببینید هیچ اون موضوعی که بالا عرض کردم رو حس میکنید یا نه!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام خدمت دوستان

من هم موافقم که از لحاظ هیجان دادن کسی به پای خیابانی نمیرسه .ولی مساله اینجاست که نباید هر صحنه ای رو هیجان داد ، ضمن اینکه فریادهای گوشخراش تفاوت زیادی داره با یک گزارش هیجانی. خیابانی 8 آذر چیز دیگه ای بود ولی این خیابانی شبحی هست از اون خیابانی که هنوز سعی میکنه برای هر بازی ملی یا باشگاهی در سطح قاره نمایی از بازی ایران استرالیا رو به نمایش بگذاره. به نظر من الان خیابانی نماد تکرار و فریادهای گوشخراش بی موقع هست.

شاد و پیروز باشید

آخه میدونی چیه؟ پرحرارت واقعی گزارش کردن فرق داره با اینکه بشینی زور بزنی تا پرحرارت گزارش کنی. در واقع ادای پرحرارت بودن در بیاری به شکل واقعا تابلو

بازی ایران استرالیا رو ببینید. اونجا خیابانی پرحرارت گزارش کرد. و جالبه که به نظرم بازی ذوب آهن رو پرحرارت تر از اون بازی گزارش کرد. مقایسه کنید ببینید هیچ اون موضوعی که بالا عرض کردم رو حس میکنید یا نه!

موافقم با سرعت 230 کیلومتر در ساعت

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
خیابانی به طرز مصنوعی میخواد بازی ها رو مهیج کنه در حالی که اون بازی اونقدرها هم براش مهم نیست.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
ولي خياباني خيلي هم بد نيست.
سر بازي فينال كلي خنديدم بنده خدا از هيجان داشت خفه ميشد.

ميگفت بچه ها حمله كنين .اين شير بچه هاي اصفهاني!ميتونن گل بزنن بعدش ذوب گل سومو خورد.

ولي انصافاحس وطن پرستيش فوق العادست.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ولي خياباني خيلي هم بد نيست.
سر بازي فينال كلي خنديدم بنده خدا از هيجان داشت خفه ميشد.

ميگفت بچه ها حمله كنين .اين شير بچه هاي اصفهاني!ميتونن گل بزنن بعدش ذوب گل سومو خورد.

ولي انصافاحس وطن پرستيش فوق العادست.

آره همون موقع که گفت بچه ها حمه کنید یهو توپ لو رفت گفت : اما نه حالا یه فرصت برای کره ای / فرصت / فرصت و ....

درباره حس وطن پرستیش من نظرم اینه که یه عشق فوتبال هست. وقتی اونطوری داد میزنه و بغض میکنه(مثل صحنه گل ما) من یاد بچگی هام میوفتم که دعوامون میکردند که اینجا بازی نکنید و ادم کینه میرفت تو دلش.
یه جورایی انگار تو نبضش میشنوم که حق فوتبالمون رو که هیچوقت بهش نرسیدیم رو جستجو میکنه. این خاصیتهاش بد نیست
ولی / ولی /ولی گزارشش منو واقعا اذیت میکنه. بیشتر وقتها که بازی خارجی باشه که صدا رو میبندم. کیفیت بازی رو خراب میکنه. بابام بعضی وقتها بهش میگه :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیابانی واقعا متعصب هست. در حقش بی انصافی نکنیم. هنوز یادم نمیره اشکهاشو وقتی تیم ترفت جام جهانی
هم زمان بلاژ هم زمان قطبی

خیلی تعصب داره به تیم ملی

اما خب عقلش کمه. دانشش محدوده. ضریب گیراییش پایینه

گزارشش رو اعصابه

saeed_021

Registered User
لایک‌ها
11
برای جواد خیابانی!

بعد از بازی فینال جام باشگاه های آسیا بین ذوب آهن و حریفش به خودم گفتم حتما یک پستی باید در رابطه با جواد خیابانی ارسال کنم. بعد از کمی گرفتاری الان وقت کردم و به بهانه جواد خیابانی میخوام چند سطری را بنویسم.

نمی دونم این آلرژی من نسبت به جواد خیابانی از کجا شروع شد و از کجا نشات می گیره، اما این رو می دونم که در تمام سال هایی که به فوتبال علاقه پیدا کردم به هیچ عنوان حتی یک مرتبه نبوده که موقع پخش فوتبال صدای تی وی رو کامل ببندم! اما وقتی این عزیز دل برادر! رو مخ میره من این کار رو می کنم!

ابتدا خاطره ی زیر را بخوانید تا برایتان بیشتر بگویم!

...

یکی از دوستان (اشعری) تعریف می کرد:

زمان جام جهانی قبلی که عادل فردوسی پور از آلمان بازی ها را گزارش می کرد، بازار شایعه پیرامون خیابانی باز هم داغ شده بود و از آنجا که بازی ها را گزارش نمی کرد شایعات زیادی بود. مثلا می گفتند که از رفتن عادل و نرفتن خودش دلگیر شده و قهر کرده است. با تهیه کننده دعواش شده و ...
تا اینکه خبر رسید خیابانی به علت کمر درد شدید و جا به جایی مهره ها در بیمارستان مهرداد بستری شده. برای گرفتن فیلم و عیادت از او به بیمارستان مهرداد رفتم. قرار شده بود فیلم بگیرم و او هم به صورت نمادین یک بازی را از روی تخت بیمارستان گزارش کند تا هم عیادتی تلویزیونی باشد و هم پایانی به شایعات.
آن روز به راز جواد خیابانی پی بردم! و رمز پسرفت ها و بی حالی هایش را کشف کردم!
او نسبت به فوتبال و اتفاقات آن در روزهای داغ جام جهانی، بی هیجان تر و بی خیال تر از آنی بود که فکر می کردم! خیابانی عاشق فوتبال نبود. بلکه فوتبال برایش تنها یک "کار" است؛ راهی برای پیشرفت، وسیله ای برای محبوبیت یا شهرت و البته عشقی گمشده و بی رمق سال های دور!
همه اینها، حکایت تلخ واقعیتی است که فکرش را هم نمی کردم از ورای حرف هایش بیرون بزند!

...

آری آقا جواد خیابانی!
وقتی عاشق فوتبال نباشی، دیگر طبیعی است که در حال گزارش خمیازه بکشی و فکر کنی ما نمی فهمیم!
وقتی عاشق فوتبال نباشی، طبیعی است که برای حرف های خودت اهمیت بیشتری قائل باشی تا سرنوشت یک مسابقه!
وقتی عاشق فوتبال نباشی، ظبیعی است که گل، صحنه خطرناک یا یک پنالتی را گزارش نکنی، تا بتوانی جمله ات را درباره فلان مسابقه پیامک تمام کنی!
کاملا طبیعی است که در نیمه های دوم بازی انرژی ات را از دست بدهی و رسما خوابت بگیرد!
کاملا طبیعی است که موقع گزارشت صدای ری استارت شدن لب تاپت بیاید!
وقتی عاشق فوتبال نباشی، طبیعی خواهد بود که به جای نگاه کردن به بازی و گزارش کردنش، طوری حرف بزنی که همه مطمئن شوند اصلا بازی را نگاه نمیکنی!
کاملا طبیعی است که حتی هیجان های مصنوعی نیمه اول را هم در نیمه دوم فراموش کنی!
وقتی عاشق کارت نباشی، کاملا طبیعی است که محبوبیت ملبورن را آرام آرام از دست بدهی!

جواد خیابانی عزیز!
خدا شاهده که هیچ وقت درک نکردم چرا باید فکر کنه کسی نمی فهمه!
آخه شور و هیجان دادن های مصنوعی اون هم به صورت کاملا تابلو و غیر قابل قبول، برای چی؟
فریادهای مصنوعی و بی احساس برای چی؟
خمیازه کشیدن وسط گزارش یعنی چی؟
سوتی دادن یکی، دو تا، سه تا، ده تا، نه اینکه بین سوتی دادن هات، کمی هم گزارش کنی!
وقتی علاقه نداری، چرا به کارت ادامه میدی؟
و هزاران چرا و سوال دیگه که نه حال و حوصله پرسیدنش رو دارم و نه وقتش رو!

...

آری جواد جان!
اگر عاشق فوتبال و کارت بودی "توی دروازه" گفتن های ساده عادل فردوسی پور را بیشتر از "گللللللللللللللللللللللللللللللللل" گفتن های تو دوست نداشتم!

منبع : http://www.yousef.us/post/165

Last edited:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
برای جواد خیابانی!

بعد از بازی فینال جام باشگاه های آسیا بین ذوب آهن و حریفش به خودم گفتم حتما یک پستی باید در رابطه با جواد خیابانی ارسال کنم. بعد از کمی گرفتاری الان وقت کردم و به بهانه جواد خیابانی میخوام چند سطری را بنویسم.

نمی دونم این آلرژی من نسبت به جواد خیابانی از کجا شروع شد و از کجا نشات می گیره، اما این رو می دونم که در تمام سال هایی که به فوتبال علاقه پیدا کردم به هیچ عنوان حتی یک مرتبه نبوده که موقع پخش فوتبال صدای تی وی رو کامل ببندم! اما وقتی این عزیز دل برادر! رو مخ میره من این کار رو می کنم!

ابتدا خاطره ی زیر را بخوانید تا برایتان بیشتر بگویم!

...

یکی از دوستان (اشعری) تعریف می کرد:

زمان جام جهانی قبلی که عادل فردوسی پور از آلمان بازی ها را گزارش می کرد، بازار شایعه پیرامون خیابانی باز هم داغ شده بود و از آنجا که بازی ها را گزارش نمی کرد شایعات زیادی بود. مثلا می گفتند که از رفتن عادل و نرفتن خودش دلگیر شده و قهر کرده است. با تهیه کننده دعواش شده و ...
تا اینکه خبر رسید خیابانی به علت کمر درد شدید و جا به جایی مهره ها در بیمارستان مهرداد بستری شده. برای گرفتن فیلم و عیادت از او به بیمارستان مهرداد رفتم. قرار شده بود فیلم بگیرم و او هم به صورت نمادین یک بازی را از روی تخت بیمارستان گزارش کند تا هم عیادتی تلویزیونی باشد و هم پایانی به شایعات.
آن روز به راز جواد خیابانی پی بردم! و رمز پسرفت ها و بی حالی هایش را کشف کردم!
او نسبت به فوتبال و اتفاقات آن در روزهای داغ جام جهانی، بی هیجان تر و بی خیال تر از آنی بود که فکر می کردم! خیابانی عاشق فوتبال نبود. بلکه فوتبال برایش تنها یک "کار" است؛ راهی برای پیشرفت، وسیله ای برای محبوبیت یا شهرت و البته عشقی گمشده و بی رمق سال های دور!
همه اینها، حکایت تلخ واقعیتی است که فکرش را هم نمی کردم از ورای حرف هایش بیرون بزند!

...

آری آقا جواد خیابانی!
وقتی عاشق فوتبال نباشی، دیگر طبیعی است که در حال گزارش خمیازه بکشی و فکر کنی ما نمی فهمیم!
وقتی عاشق فوتبال نباشی، طبیعی است که برای حرف های خودت اهمیت بیشتری قائل باشی تا سرنوشت یک مسابقه!
وقتی عاشق فوتبال نباشی، ظبیعی است که گل، صحنه خطرناک یا یک پنالتی را گزارش نکنی، تا بتوانی جمله ات را درباره فلان مسابقه پیامک تمام کنی!
کاملا طبیعی است که در نیمه های دوم بازی انرژی ات را از دست بدهی و رسما خوابت بگیرد!
کاملا طبیعی است که موقع گزارشت صدای ری استارت شدن لب تاپت بیاید!
وقتی عاشق فوتبال نباشی، طبیعی خواهد بود که به جای نگاه کردن به بازی و گزارش کردنش، طوری حرف بزنی که همه مطمئن شوند اصلا بازی را نگاه نمیکنی!
کاملا طبیعی است که حتی هیجان های مصنوعی نیمه اول را هم در نیمه دوم فراموش کنی!
وقتی عاشق کارت نباشی، کاملا طبیعی است که محبوبیت ملبورن را آرام آرام از دست بدهی!

جواد خیابانی عزیز!
خدا شاهده که هیچ وقت درک نکردم چرا باید فکر کنه کسی نمی فهمه!
آخه شور و هیجان دادن های مصنوعی اون هم به صورت کاملا تابلو و غیر قابل قبول، برای چی؟
فریادهای مصنوعی و بی احساس برای چی؟
خمیازه کشیدن وسط گزارش یعنی چی؟
سوتی دادن یکی، دو تا، سه تا، ده تا، نه اینکه بین سوتی دادن هات، کمی هم گزارش کنی!
وقتی علاقه نداری، چرا به کارت ادامه میدی؟
و هزاران چرا و سوال دیگه که نه حال و حوصله پرسیدنش رو دارم و نه وقتش رو!

...

آری جواد جان!
اگر عاشق فوتبال و کارت بودی "توی دروازه" گفتن های ساده عادل فردوسی پور را بیشتر از "گللللللللللللللللللللللللللللللللل" گفتن های تو دوست نداشتم!

منبع : http://www.yousef.us/post/165

خیلی عالی بود.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
صفحه قاطی کرد :دی

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
من این بحث راه انداختم که از جواد خیابانی دلجویی بشه نه اینکه دوباره سیل توهین ها و تهمت ها و انتقادات به سوی او روانه بشه. تو ر خدا نکات مثبت ر هم بگید. واقع بینانه برخورد کنید. خواهش میکنم...

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
دیشب دیگه به طور کامل از خیابانی قطع امید کردم دیگه امید بهبودی درش نیست!
تو همون اول بازی که با یه لحن ناراحتی مثل این عزادارا انگار یکیش مرده گفت من بی تعارف بگم حس خوبی ندارم که توتی تو بازی نیست!
بایرن هم که از نظر ایشون تقریبا صعود کرده نه قطعا حالا یا سواد ریاضیش ضعیفه و نمی دونه امکان عدم صعود بایرن دیگه نیست یا یه چیز دیگه!
اصلا هم به لیست بلند مصدومان و محرومان بایرن هیچ اشاره نکرد و فقط ورد کلامش توتی بود همشم تعویض که میشد می گفت این بازیکن اگر بیاد تو زمین می تونه به رم کمک کنه آخه طرفداری هم حدی داره!!
اون سوتی هاشم که مثل همیشه سرجاش بود.
توپ با آرامش از کنار زمین رد میشه!
نتایج بازی های همزمان رو هم که اعلام نمی کرد فقط یه بار گفت رئال هم رو بر صفر از آژاکس جلو افتاده.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
وااااااای اینو یادم رفت زودتر بگم
[بازی واليبال ، ست دوم ، ايران 4 ، تايلند 3]
گزارشگر: ارتفاع تور واليبال 2 متر و 43 سانته. يعنی اگه امتياز ايران و تايلند رو بگيريم يه 2 متر کنارش بذاريم، مشکل ارتفاع تور واليبال حل ميشه.

پ.ن: کور شم اگه دروغ بگم! يعنی اگه جواد خيابانی بود سکته ميکرد از حسادت.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
متلک های جنجال آفرین گزارشگران سیما

در ماه های اخیر، حملات برخی مربیان، بازیکنان و مریبان به برخی گزارش گران صدا و سیما که در حین بازی، انتقاداتی را به طنز از اعضای باشگاه به عمل می آورند شدت گرفته است و حتی برخی خبر از نامه فتح الله زاده مدیر عامل استقلال به رییس سازمان صدا و سیما، درباره عادل فردوسی پور و اشاره های او به نقاط ضعف استقلال و بازیکنانش خبر دادند.

هفته نامه «تماشاگر» گروه مجلات همشهری در شماره 32 خود در بخش «وقت اضافه» به این مساله پرداخته است.

در ابتدای این گزارش آمده است.

طی هفته‌های اخیر، تنش‌های فراوانی بین اهالی فوتبال و گزارشگران تلویزیون وجود داشته است. درواقع رویکرد پرداختن به حواشی که از سال‌ها قبل در دستورکار گزارشگران فوتبال در سیما قرار گرفته، این هفته‌ها به اوج خودش رسیده و باعث شده تا کدورت‌هایی به وجود بیاید و در پاره‌ای از مواقع، حتی کار به بیانیه‌نویسی و ارسال نامه محرمانه بکشد. فارغ از ظرفیت پایین بسیاری از فوتبالی‌ها که تحمل نقد و نیش و کنایه را ندارند، باید به رویه غلط بسیاری از گزارشگران هم اشاره کرد که تحت هر شرایطی خودشان را موظف می‌دانند با انداختن متلک‌های جور واجور، «بامزه‌بازی»‌ دربیاورند. به همین بهانه، شاید نگاهی به حاشیه‌ای‌ترین اشاره‌های برخی از گزاشگران صدا و سیما طی سال‌های اخیر، خالی از لطف نباشد؛ مواردی که گاه به شکل‌گیری یک‌دردسر بزرگ هم انجامیده است.

متن این گزارش را بخوانید. «تماشاگر» در هر شماره، تازه ترین اخبار ورزش ایران و جهان را به همراه گفتگوها و یادداشت های خواندنی ورزشی برای علاقه مندان منتشر می کند. آن را از روزنامه فروشی ها بخواهید.

عادل فردوسی‌پور؛ سردسته بامزه‌ها!

شاید بشود عادل فردوسی‌پور را بنیانگذار اشاره‌های متفاوت در گزارش‌های تلویزیونی فوتبال قلمداد کرد. گزارشگر جوان سیما که اولین بار با ارائه انبوهی از اطلاعات مختلف به بینندگان بازی‌ها، صاحب یک‌هویت مستقل شد، بعدها تصمیم گرفت بامزه‌بازی را هم در دستورکار خودش قرار بدهد؛ آنچه گاهی به ماندگار شدن گزارش‌هایش انجامیده و البته گاهی هم لج مخاطبانش را درآورده است. عادل فردوسی‌پور البته به لطف همین گزارش‌ها و حضور پررنگش در برنامه نود، رکورددار تحمل بیانیه‌های جورواجور هم هست؛ از سپاهانی گرفته که از او خواستند به جای مگس بودن، زنبور باشد و روی شیرینی‌ها بنشیند(!) تا علی فتح‌ا..‌.زاده که گفته می‌شود طی یک‌نامه محرمانه به صدا و سیما، خواهان کنترل شدن این مجری-‌گزارشگر جوان شده است. اگرچه در اغلب موارد، حق با عادل است، اما نمی‌توان کتمان کرد که او نیز گاهی واقعا شورش را درمی‌آورد! بخشی از متلک‌های حاشیه‌ساز عادل در این سال‌ها از این قرار بوده است:

«بازی دارد سرد و کسل‌کننده دنبال می‌شود. حداقل آرش برهانی هم در زمین نیست که کمی به جذابیت‌های کار اضافه کند!» در حاشیه بازی استقلال-‌راه‌آهن و با اشاره به توپ خراب کردن‌های آرش که کاملا باب طبع عادل است.

«طی هفته‌های اخیر این ذهنیت به وجود آمده که استقلال با کمک‌داوران به پیروزی می‌رسد.» در همان بازی که به اعتراض گسترده هواداران استقلال و شعارهای آنان از روی سکوها انجامید.

«سپاهان خوب و قابل‌توجه بازی نکرده، البته اگر قابل‌توجه منجر به صدور بیانیه نشود!» درحاشیه پخش قسمت‌هایی از باز سپاهان در برنامه نود و با اشاره به بیانیه سپاهانی‌ها علیه او.

«البته دونگا مدعی نیست که کره‌شمالی رو مثل کف دستش می‌شناسد.» اشاره به ادعای افشین قطبی در حین گزارش بازی برزیل و کره‌شمالی.

«با این بازی خوبی که با‌دامکی انجام می‌دهد، شاید دیگر نیازی به تماس از طرف سازمان نباشد.» اشاره به خروج بادامکی از فهرست پرسپولیسی‌ها در داربی با تماس از سوی سازمان تربیت‌بدنی، در حین گزارش بازی پرسپولیس و مس در لیگ نهم.

«مسلما این توپ گل می‌شد، اگر دایی 5سال جوان‌تر بود.» یکی از ده‌ها متلک فردوسی‌پور به دایی در جام‌جهانی 2006، این‌بار در حین گزارش بازی ایران و آنگولا.

«حالا بایرنی‌ها کاملا بهت‌زده شده‌اند. هیچ‌وقت در طول عمرشان با چنین پدیده‌ای مواجه نشده بودند.» در طول گزارش بازی دوستانه پرسپولیس و بایرن‌مونیخ، با اشاره به اوت‌دستی بلند علی علیزاده.

«اسپانیایی‌ها تصمیم گرفتند در صورت قهرمانی در جام‌جهانی، کشور را یک‌روز تعطیل کنند. احتمالا آن‌ها نمی‌دانند که تعطیل کردن کشور، این‌قدرها کار سختی نیست!» با اشاره طعنه‌‌آمیز به تعطیلات نابهنگام 2روزه کشور در تیرماه‌88، در طول گزارش‌ بازی اسپانیا و هلند.

«این جیمی کار‌اگر انگار اصلا ناف نداره!» اشاره به فیزیک جسمانی مدافع تیم‌ملی انگلستان در جام‌جهانی که با اعتراض‌های فراوانی مواجه شد.

«خداحافظ آقای بد‌لباس.» پایانی بر سریال اشاره‌های عادل به پوشش دونگا، در انتهای مسابقه هلند و برزیل.

مزدک میرزایی؛ می‌خواهم بامزه باشم!

در شرایطی که جریان نسبتا طبیعی متلک انداختن‌های عادل فردوسی‌پور هم گاهی مخاطب را آزار می‌دهد، می‌توانید وضعیت گزارشگری را حدس بزنید که تازه می‌خواهد بهترین مقلد عادل باشد! مزدک میرزایی، دیگر گوینده جوان و پراستعداد سیما که تا چندسال پیش گزارش‌های اوج‌گرفته‌اش مورد اقبال عوام و خواص بود، مدتی است که خودش را مکلف کرده تحت هر شرایطی بامزه‌بازی در‌بیاورد و راه سلف مشهورش را پی‌بگیرد؛ گرچه در این مسیر نسبتا ناموفق بوده است. گزارش‌های او اخیرا بحث‌ها و اعتراض‌های فراوانی را به دنبال داشته است و به همین بهانه، شاید مرور برخی از حاشیه‌روی‌های او هم در نوع خودش جالب‌توجه باشد:

«معلوم نیست پرویز مظلومی بین دو‌نیمه چه چیزی به بازیکنانش گفته که استقلالی‌ها این‌طور وارفته‌اند.» کنایه‌ای جنجالی به سرمربی استقلال در طول گزارش داربی‌69.

«باید ببینیم این‌بار هم شوت میداوودی راهی پیست دو‌ومیدانی خواهد شد یا نه؟» در همان بازی و متلکی که حسابی لج میلاد را در‌آورد. میداوودی در پایان این بازی مدعی شد میرزایی پرسپولیسی ‌است.

«حالا مایلی‌کهن به سمت علی دایی می‌رود. معلوم نیست اگر سایپا به پرسپولیس می‌باخت، باز‌هم مایلی‌کهن همین کار را می‌کرد یا نه؟» میرزایی هرگز فکر نمی‌کرد این کنایه ساده در پایان بازی پرسپولیس-‌سایپا در لیگ نهم، باعث شود مایلی‌کهن یک‌سال تمام علیه او مصاحبه کند، اما این اتفاق افتاد.

«باید ببینیم آرش برهانی می‌تونه این توپ رو هم گل نکنه یا نه؟» طعنه‌ای رایج در گزارش‌های میرزایی، هنگام صاحب موقعیت شدن برهانی در مسابقات استقلال.

«ظاهرا ایمان مبعلی کلا فوتبال یادش رفته.» در حاشیه یکی از بازی‌های استقلال. این کنایه آن‌قدر حاشیه‌ساز شد که مزدک بعدها مجبور شد بگوید: «‌حالا انگار فوتبال یاد مبعلی آمده»!

«انگار اون‌جا بین درودگر و نیمکت‌نشینان استیل‌آذین، درگیری به وجود آمده.» در حاشیه گزارش بازی پرسپولیس و استیل‌آذین که به شکایت سرپرست استیل از وی هم منجر شد.

خیابانی؛ بی‌مزه، اما دردسرساز!

جواد خیابانی علاقه چندانی به بامزه‌بازی در طول گزارش‌هایش ندارد، اما در عوض سعی می‌کند با دامن زدن کاذب به هیجان بازی، روی کمبود اطلاعات و گاف‌هایش سرپوش بگذارد. احتمالا به همین دلیل هم هست که آقاجواد در طول گزارش‌های خارجی و حتی داخلی‌اش، معمولا یک لیونل مسی می‌سازد و یک‌نفر را با این ستاره آرژانتینی مقایسه می‌کند! با همه این‌ها اما خیابانی هم تا به‌حال به دلیل حاشیه‌پردازی در برخی از گزارش‌هایش جنجال‌آفرین ظاهر شده و دردسرهای زیادی را به‌وجود آورده است:

«به نظر من هر بازیکنی بد بازی کند، حتما باید تعویض بشه، حتی اگر کاپیتان تیم‌ملی باشد.» کنایه تاریخی جواد خیابانی به فیکس بازی کردن علی دایی در تیم‌ملی در حین گزارش بازی دوستانه ایران و بلاروس که اولین موج علیه «‌دایی‌بازیکن» را در محافل رسانه‌ای فوتبال ایران به وجود آورد.

«هشت، هفت، شش، پنج و ...» شمارش معکوس عجیب و بحث‌برانگیز جواد خیابانی در انتهای بازی فینال غرب آسیا بین ایران و کویت که طی آن این گزارشگر حملات عجیبی به قطبی داشت. با شکست ایران در این بازی، موقعیت قطبی به خطر افتاد.

«پرسپولیس اگه نتونه شاهین رو ببره، دیگه کی رو می‌خواد ببره؟» کنایه جنجال‌‌ساز جواد خیابانی به ناتوانی پرسپولیس در پیروزی بر شاهین قعر‌جدولی در لیگ نهم. این گزارش که بعدها با واکنش شدید بوشهری‌ها و گزارشگر این شهر در جریان بازی برگشت دوتیم همراه شد، باعث شد جواد خیابانی در طول گزارش بازی استقلال-‌شاهین، حسابی به بوشهری‌ها حال بدهد و در اتفاقی تاریخی حتی اسم برخی از محلات بوشهر را هم در گزارشش بگوید!

«درسته که ابراهیم‌زاده بازیکن بزرگی نبوده، اما مربی بزرگی شده است.» اشاره ناقص به دوران بازیکنی سرمربی ذوب‌آهن که با عکس‌العمل شدید ابراهیم‌زاده مواجه شد. سرمربی ذوب‌آهن گفت: «‌خیابانی از سوابق من اطلاع دقیقی ندارد.»

بالا