• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
دیشب خیلی افتضاح بود
مخصوصاً آخرای بازی حدود 10-15 ثانیه صدای تیزر سریال خونه نشین یا همون بخت برگشته پخش میشد و خیابانی هم همونطور گزارش میکرد

صحنه آهسته که دیگه نگو همش صحنه آهسته بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره تصویرش هم افتضاح بود

کادرش استاندارد نبود . خرس قهوه هم صداش در اومد که این تصویر چرا اینطوریه بازیکن رو نمیشه دید

منم با خیال راحت زدم ل ا ی د ر اذربایجان و بازی رو دیدم. کیفیتش خیلی بهتر از اینها بود

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
دیشب حالم از تی وی بهم خورد
100 بار صحنه ی آهسته نشون میداد :wacko:
همش سانسور :wacko:
برم یه کارت رسیور بگیرم که فایده نداره :rolleyes:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کارت هم نداشتی نداشتی

کانال ل ا ی د ر اذربایجان

+ ان تی وی اسپور تر کیه

این 2 تا با ب ی س کد باز میشن. بازیها رو هم نشون میدن

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
آره این تو کادر نبودنش هم خیلی افتضاح بود خود جواد هم گفت که بازیکن بیرون کادر هست
زیرنویس هم که زیاد میومد فوری میرفت رو صحنه آهسته

من دیشب نیمه دوم به بعد بازی رو دیدم هر وقت از نیمه اول اینجوری باشه فوری میرم روی الجزیره یا اسکای اسپورت (***** مجانی هم که تا دلت بخواد هست)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اونها بازی رو نشون میدن مگه ؟ (منظورم الجزیره ها هست)

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
امروز خبرورزشی عملا خیابانی رو کشت ! :دی

یک گزارش جالب گذاشته بودن از سوتی و گاف های فوتبالی، یک سطون برای گزارشگرها رو هم گذاشته بودن خیلی باحال بود !

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
برای دومین سال پیاپی صدا و سیما از خریدن حق پخش بازیهای لیگ قهرمانان فوتبال اروپا خودداری می کند و ترجیح می دهد تصاویر را از تلویزیون ماهواره ای الجزیره بگیرد بی انکه مجبور شود هزینه ای بدهد.

استفاده از موهبتهای الجزیره که همزمان 8 بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان را در 8 کانال پوشش می دهد البته برای تلویزیون ایران همیشه با آبروریزی هایی همراه بوده است.در چنین حالتی صدا و سیما مجبور می شود از صدای ورزشگاه صرف نظر کند چون در تصاویر دریافتی صدای گزارشگر الجزیره شنیده می شود .این اما تنها مشکل نیست.الجزیره علاوه بر قدرت انتخاب گسترده به بینندگانش این امکان را هم می دهد که همزمان با تماشای یک بازی از گل هایی که در 7 بازی دیگر زده می شود با خبر می شوند.با زده شدن هر گل ، تصویر کوچکی کنار تصویر اصلی نمایش داده می شود که به بیینده این امکان را می دهد بی آنکه نیازی به عوض کردن کانال تلویزیون داشته باشد ، صحنه آهسته همه گل ها را ببیند.و البته این خدمات اضافه همان چیزی است که آرامش مسئولان تلویزیون ایران را به هم می ریزد ، چرا که به هنگام نشان دادن این گلها ، در گوشه ای از تصویر ، نام یکی از 7 کانال دیگر الجزیره که همزمان آن بازی را نشان می دهد ، درج می شود.
سالهاست که تلویزیون ایران آرم شبکه هایی را که تصاویر را غیرقانونی از آنها دریافت می کند ، با آرم های خود ساخته می پوشاند تا بیینده متوجه نشود که از نظر تصمیم گیرندگان رسانه ملی ، کپی رایت بی معنی است.تصویر کوچکی که الجزیره به هنگام زده شدن هر گل ، در گوشه تصویر اصلی نشان می دهد ، تلاش های صدا و سیما برای مخفی نگه داشتن منبع تصاویر را به باد می دهد.تبعات این اتفاق علاوه بر احتمال شکایت و پیگیری حقوقی توسط الجزیره ، آگاهی پیدا کردن مخاطب عام از عمق رفتارهای غیر حرفه ای و غیر اخلاقی رسانه ای است که معمولا بیش از هر رسانه دیگری در دنیا پیام اخلاقی می دهد.
در تازه ترین ترفند برای استفاده رایگان از تصاویر بازیهای فوتبال در لیگ های اروپایی ، مردان فنی صدا و سیما به دلایلی نامعلوم قسمت هایی از دو طرف تصویر را برش می زنند.این کار به اندازه ای آزار دهنده است که یکی چون جواد خیابانی هم که معمولا بیش از هر گزارشگر دیگری با سایت های سازمان صدا و سیما همراه و هماهنگ است ، ناخوداگاه در هنگام گزارش بازی رئال مادرید – میلان از همکارانش می خواهد تصویر را درست کنند.جواد بی آنکه بداند چه افشاگری بزرگی می کند توضیح می دهد که بسیاری از لحظات ، توپ در کادر تلویزیون دیده نمی شود.
سه شنبه شب در نیمه اول بازی رئال – میلان ، جواد خیابانی مجبور شد در بسیاری از دقایق بر اساس حدس و گمان بازی را گزارش کند در حالی که تصویر توپ و بازیکنانی که بر سر ان جدال می کردند را نشان نمی داد.نیمه دوم اما این مشکل حل شد و او- تنها او و نه بینندگان شبکه 3 – به تصاویر بدون مشکل دسترسی پیدا کرد.نتیجه این شد که در چند لحظه از بازی ، خیابانی اتفاقی را گزارش کرد که بیینده آن را نمی دید !
تلویزیون ایران ، بازی رئال – میلان را تقریبا به تعداد گل هایی که در 6 بازی همزمان با این بازی زده شد ، قطع کرد و تصاویر تکراری – مانند صحنه گل های رئال – را روی آنتن فرستاد.دلیل واضح بود.با هر گلی که در هر یک از 6 بازی دیگر زده می شد ، در گوشه ای از تصویر نتیجه آن بازی با نام کانالی که بازی را زنده پخش می کرد ، حک می شد.تلویزیون ایران دست کم 21 بار (تعداد گل های زده شده در 6 بازی همزمان با بازی رئال – میلان ) تصویر را قطع کرد و جالب آنکه با هر قطع شدن تصویری ، خیابانی هیجان زده توضیح می داد که نتیجه یکی از آن 6 بازی تغییر کرده اس.در حقیقت او ناخواسته دلیل قطع تصاویر را اعلام می کرد.

منبع:کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جالب بود

ممنون سینا جان

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
حالا هی بگید صدا و سیما حق پخش میده ! معلومه میدزدن .

آخه آدم ک#$% نمیاد پول حق پخش رو بده ولی تصویر با این کیفیت تحویل بگیره که :wacko:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالا هی بگید صدا و سیما حق پخش میده ! معلومه میدزدن .

آخه آدم ک#$% نمیاد پول حق پخش رو بده ولی تصویر با این کیفیت تحویل بگیره که :wacko:

البته امیر جان همه میدونن که اینها بلند میکنن

اما از اینا بعید نیست که مغز خر خورده باشن و برن تصویر اون مدلی بخرن :) البته در جاهای دیگه

شاید هم ی ا ر ا نه هاشون کفاف خرید تصویر رو نداده :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سینا جان ممنون.
بله منم این مشکلات رو دیده و البته تا حدودی مثل خودتون اعصابم ... شده بود. اما جالب اینه که اضافه کنم حتی عادل هم انحراف میداد. تو یه بازی یووه که پخش شد و همین قضیه برش وجود داشت، عادل برگشت گفت این فصل اونقدر کیفیت تصویربرداری سری آ پایین اومده که اصلا ما توپ رو هم گاهی در تصویر نداریم. !!!!!!!!!
کلا تو خونه ما بازیهای خیابانی تحریمه. مثلا دیشب لیدر تی وی بهمون حال داد.ولی اگه از ماه واره هم گیر نیاریم شده وقتی که صدا رو قطع کردیم و بازی رو با آهنگ و یا صدای گزارشگر رادیو دنبال کردیم حتی اگه یه بازی دیگه بوده باشه.

در کل این خیابانی آبرو هرچی جواد هست رو به خطر میندازه. :دی

اینم از امروزیه:
گزارشگر بازی پرسپولیس سپهر رو میگفت سپیر. خدا وکیلی همه بازی و هر بار که حیدری رو با اسم کوچک صدا کرد این مشکل وجود داشت. من چون فقط صدای تلویزیون رو گوش میکردم خیلی برام واضح بود. احتمالا بقیه هم شنیدید.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام/ دیشب که بازی پرسپولیس و ذوب آهن رو میدیدم واقعا بعد از کلی حرص خوردن از دست این خیابانی یه مقدار همونطوری که به تی وی خیره بودم فکر کردم. فکر کردم برای خودمون و فکر کردم از دید خیابانی و بعد به هیچ نتیجه ای نرسیدم.
مدام یاد روزهای جام جهانی افتادم که چقدر تو این تاپیک خندیدیم و گریستیم :دی
این دو تا پست یوسف عزیزم افتادم. فکر کنم جناب قهوه ای همه این سوتی هاشون رو بازم تکرار کردند.
دو تا عکس هم خودم قبلا گذاشته بودم که یه بار دیگه به این مناسبت شوم اتچ کردم.

بابا این کجاش سوتیه؟

مشکل خیابانی اشتباه گفتن آمار نیست!
مشکلات زیاد هست جانم!

یکیش ابداع کردن کلمات و جملات!
یکیش ندیدن چیزی که همه میبینن! (مثلا همه فهمیدن داور سوت پایان رو زده این میگه خب معلوم نیست چرا همه به داور دست میدن!)
یکیش جمله بندی های مسخرش هست!
یکیش درست نکردن سوتی هایی هست که میده! (مثلا میگه خب اوت برای تیم الف بعد تیم ب اوت رو میندازه اونوقت یکی دو دقیقه این سکوت میکنه بعد یهو باز شروع میکنه!)
یکیش اشتباه تلفظ کردن اسامی تیم ها و بازیکن ها و مربی ها!
اشتباه هم در حد تلفظ نیست! کاملا عوض میکنه!
مثلا اسم طرف بزغاله هست! این میگه گوساله!
یکیش اینکه خمیازه میکشه!
یکیش اینکه نفهمه!
یکیش اینکه من ازش بدم میاد!

مثلا میخواد بگه:
بابا نان داد.

میگه:
البته میدونید که!
مسی باباش اومده اروپا پیشش زندگی کنه! البته اسپانیا.
اگه خاطرتون باشه در جام جهانی 66 مردم نان نداشتن بخورن!
یادمون نمیره بابای مسی برای اینکه پسرش در اسپانیا تنها نباشه اومد پیشش.
واقعا بازی روبن ادم رو یاد بازی مسی میندازه!
البته مسی آژانتین نه. مسی بارسا.
روبن با این گلش نون باباش تو روغنه!
فقط نگاه کنیم. فقط نگاه کنیم این گل رو.
و ...

در پایان یه دعا و یه آمین از ته دل.

خدایا این گزارشگر های ما رو هدایت کن و اگه قابل هدایت نیستند حد اقل از این حرفه ورشون دار و ما رو رها کن.
آخه خدا این تاوان کدام گناهه؟ کدوم گناه اینقدر بزرگ بوده!!!

فایل های ضمیمه

• 86c46e048891489a87c3.jpg
    86c46e048891489a87c3.jpg
    35.6 KB · نمایش ها: 7
  • 1cf3947d270248a2acc3.jpg
    1cf3947d270248a2acc3.jpg
    94.9 KB · نمایش ها: 4

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با یادی از یوسف گل و عزیز که بی وفایی کرد و ما رو تنها گذاشت و تایید تمام صحبتهای جواد عزیز

دیروز رسما به آمار گند زد رفت. برگشته میگه بعد از پیروزی انقلاب فقط پاس قهرمان باشگاههای آسیا شده . یکی نیست بگه پدر جان پس استقلال فصل 90-91 قهرمان نشد؟!!

توی یک صحنه گفت حالا توپ رو برای نوری توی 18 قدم ذوب میفرستن، بعد تصویر نشون داد طرف نوروزیه نه نوری برگشته میگه توپ برای نوری و نوروزی فرستاده شد !!!! ای خدا فقط یه پرسپولیسی توی هجده ذوبه تو دومیشو از کجا آوردی آخه . من نمی دونم مگه تصحیح اشتباه انقدر سخته ؟

بعد ما که کم در بازیهای بیرون از خانه کم مستفیذ از گزارشگرهای شهرستانی در پشتیبانی از تیمهای شهرشون نمیشیم اینجا هم جناب خیابانی جوری گزارش کرد انگار شبکه سراسری، شبکه استانی اصفهان هست . هی میگه ذوب آهن با اینکه گل خورده ولی کم نیاورده و چهره یک تیم شکست خورده رو نداره . یک جای دیگه میگه اصلا شبیه یک تیم 10 نفره نیست . من نمی دونم از این همه اسکی روی اعصاب مردم چی گیر ایشون میاد ؟

آخرش هم مصاحبه اش با دایی و ابراهیم زاده هی میپره وسط حرف این دو نفر اجازه نمیده صحبتهاشون تموم بشه . واقعا گندش رو در آورده.

شاد و پیروز باشید

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ولی من دوست دارم خیابانی گزارش کنه بازیهای پرسپولیس رو !
1- صدای تلویزیون رو کم کنم .
2- تو 90 درصد بازیها منتظر برد پرسپولیس باشم .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
توی یک صحنه گفت حالا توپ رو برای نوری توی 18 قدم ذوب میفرستن، بعد تصویر نشون داد طرف نوروزیه نه نوری برگشته میگه توپ برای نوری و نوروزی فرستاده شد !!!! ای خدا فقط یه پرسپولیسی توی هجده ذوبه تو دومیشو از کجا آوردی آخه . من نمی دونم مگه تصحیح اشتباه انقدر سخته ؟
وای بخدا تو اون لحظه من دیگه نمیدونستم چه بلایی سر کنترل تلویزیون و گوشهام بیارم.
بعد ما که کم در بازیهای بیرون از خانه کم مستفیذ از گزارشگرهای شهرستانی در پشتیبانی از تیمهای شهرشون نمیشیم اینجا هم جناب خیابانی جوری گزارش کرد انگار شبکه سراسری، شبکه استانی اصفهان هست . هی میگه ذوب آهن با اینکه گل خورده ولی کم نیاورده و چهره یک تیم شکست خورده رو نداره . یک جای دیگه میگه اصلا شبیه یک تیم 10 نفره نیست . من نمی دونم از این همه اسکی روی اعصاب مردم چی گیر ایشون میاد ؟

اون قسمت تهران و شهرستان که درست و به نظر من همیشه تو تهران هوای تیمهای شهرستانی رو خیلی میگیرند و ازشون دفاع می کنند. مثلا فردوسی یا مزدک وقتی استقلال یا پرسپولیس گل میخورند چنان از حریف دفاع میکنند که انگار ما مهمانیم.
اما این قسمت بلد شده : دقیقا همون موضوعی بود که گفتم به خیابانی فکر کردم و به نتیجه ای نرسیدم. واقعا باعث تاسف هستش.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میبینم که اقا جواد صدای ساسان عزیز رو هم در اورده :)

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
داشتم از اینورا رد میشدم گفتم اینم بگم از شاهکارهای اوس جواد(البته نتونستم صفجه های پیش رو ببینم.شاید دوستان نوشته باشن)
آغاز بازی رئال- میلان داشت نام بازیکنهای میلان رو میگفت":مارکو آملیلا بجای سباستیانو روسی:blink: درون دوازه هست:D

Last edited:

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
تو ر خدا انقدر به خیابانی بد و بیراه نگید.
سوتی میده درست ولی بعد از فردوسی پور صداش از همه گرمتره

بالا