• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

superaryan

Registered User
لایک‌ها
2
چند وقت پیش tv داشت یکی از بازیهای منچستر تو لیگ برتر رو نشون میداد و علیفرد هم گزارش میکرد که الان دقیقا یادم نمیاد با کدوم تیم بود.
وسط بازی داور مصدوم شد و داور چهارم بجاش اومد.وقتی داور چهارم اومد تو زمین tv انگلیس اسمشو زیرنویس کرد،به این صورت:trevor kettle
fourth official
اسم داور ترور کتل بود و منظور از fourth official داور چهارم بود،ولی علیفرد گفت :کتل از بازی بیرون میره و official(افیشیال)بجاش میاد!!!!!:lol::lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
يك موردي هست كه باب شده بين بعضي گزارشگرها خصوصا گزارشگراني كه بازي تيمهاي شهرشون رو گزارش ميكنن. البته سردمدار همه اينها جناب خياباني هست . درسته كه ديروز استقلال ديروز 3 بر 0 برد ولي به نظر من خيلي مسخره هست وقتي استقلال دقيقه 3 گل زده گزارشگر بياد بگه با اين پيروزي استقلال به رده هشتم صعود ميكنه و وضعيت راه آهن بحراني ميشه . بابا جان هنوز 87 دقيقه مونده و شما داري از الان و ضعيت جدولو براي خودت مرور ميكني :blink::wacko:
بدتر از اون گزارشگر اصفهاني بازي سپاهان سايپا بود كه در اول بازي اعلام ميكنه اين بازي سوپر جام باشگاههاي ايران هست (البته ايشان بعد از بازي هيچوقت نگفت قهرمان سوپر جام من در آوردي ايشان كدوم تيمه ;))
از طرف ديگه حدود دقيقه 10 بازي اعلام مي كنند اگر سپاهان سايپا رو ببره و شيرين فراز هم در تهران پرسپوليسو شكست بده :Dتقريبا وضعيت قهرماني مشخص ميشه ( البته اين موضوع كاملا روشنه ) ولي يك گزارشگر كمي هم بايد تيمها رو بشناسه . طرفداري از تيم شهر خود نبايد باعث بشه هر چيز نشدني از دهان گزارشگر يك مسابقه در بياد .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
چند وقت پیش tv داشت یکی از بازیهای منچستر تو لیگ برتر رو نشون میداد و علیفرد هم گزارش میکرد که الان دقیقا یادم نمیاد با کدوم تیم بود.
وسط بازی داور مصدوم شد و داور چهارم بجاش اومد.وقتی داور چهارم اومد تو زمین tv انگلیس اسمشو زیرنویس کرد،به این صورت:trevor kettle
fourth official
اسم داور ترور کتل بود و منظور از fourth official داور چهارم بود،ولی علیفرد گفت :کتل از بازی بیرون میره و official(افیشیال)بجاش میاد!!!!!:lol::lol:

واقعا جالب بود :lol::lol:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
البته این یک پیشگویی برای یورو2008هست.خدا کنه گزارش بازیهای آلمان رو به این"عادل منفور" ندن.بخصوص بازی با کرواسی(حذف کننده انگلیس در دور مقدماتی تیم محبوب و جون جونی عادل) که احتمالا"از ثانیه 1تا آخر روی اعصاب طرفدارای آلمان راه میره بگه کرواسی تیم بزرگی هستش.با توجه به بازیهای حساس ایتالیا و ایتالیایی بودن"مزدک میرزایی"(تنها گزارشگری هست که قبولش دارم اونم 50درصد.50تای دیگه رو قبول ندارم چون ضد آلمانی هست) بازیهای ایتالیا هم گزارشگر دیگه غیر از مزدک گزارش کنه.درسته که گزارشگرها دوست دارن بازی تیمهای محبوبشون رو گزارش کنن.ولی تا حالا ندیدم که بیطرفانه باشه.حتما" یک جایی یک جمله ای باید بگن و نیششون رو بزنن(به خصوص علیه تیمی که ازش خوششون نمیاد).

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
... وقتي استقلال دقيقه 3 گل زده گزارشگر بياد بگه با اين پيروزي استقلال به رده هشتم صعود ميكنه و وضعيت راه آهن بحراني ميشه . بابا جان هنوز 87 دقيقه مونده و شما داري از الان و ضعيت جدولو براي خودت مرور ميكني :blink::wacko:
تایید میشه ... این کار رو خیلی انجام میده که مثلا یه ربع مونده بیاد و براساس نتیجه فعلی ، 5 دقیقه حرف بزنه که "خب ، مربی اون تیم باید خودش بلند بشه بره و واقعا این چه وضعشه ؟"... انگار نه انگار که مثلا یه گل میتونه کاملا سرنوشت رو عوض کنه ...
headache.gif

(بگذریم که معمولا خوش شانسه - یعنی من ندیدم که یه دفعه اون تیم برنده گل بخوره و این ضایع بشه !
pishposh.gif
)

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
شاهکار جدید مزدک ایتالیا زادهء ایتالیایی نسب اصل ایتالیا
بازی میلان - اینتر(در توصیف گل کاکا)با یک ضربهء زمینی - "خشک"!!! و قشنگ
حالا این ضربهء خشک که "وگفتش" یعنی چه؟ و اینکه چه ربطی به قشنگ داره

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
یک "فلاش بک" هم اینجا بزنم.هر کدوم از دوستان گزارشگر رو میدونه لطفا" بگه
تو یک بازی گزارشگر داشت راجع به ابعاد دروازه حرف میزد.گفتش که "طول" دروازه فلان قدر هست و "عرضش(منظور ارتفاعش بود)"فلان قدر.بعد یک خورده بعد اومد اصلاح کنه گفت:همونطور که اشاره شد"عرض دورازه(بجای طول)"فلان و "ارتفاعش"فلان قدره.خلاصه حسابی طول و عرض و ارتفاع رو با هم چند ضلعی کرد و نتونست درست بگه

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
این یوسفی هم انگار کور مادرزاد هست.بازی اوساسونا-رئال که داور گل اوساسونا رو بخاطر هند قبول نکرد داره اسلو موشن نشون میده که چرا داور قبول نکرد اونوقت این خنگ خدا میگه"مشخص نیست کمک داور چی اونجا دیده. کارگردان تلویزیون اسپانیا هم میخواد نشون بده که اتفاقی تو این صحنه نیفتاده".
آخر بازی هم گفت:به هرحال هیچ چیز نمیتونه بازی رئال-بارسلون رو " تشریفات" و "کم حساسیت"بکنه

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
این یوسفی هم انگار کور مادرزاد هست.بازی اوساسونا-رئال که داور گل اوساسونا رو بخاطر هند قبول نکرد داره اسلو موشن نشون میده که چرا داور قبول نکرد اونوقت این خنگ خدا میگه"مشخص نیست کمک داور چی اونجا دیده. کارگردان تلویزیون اسپانیا هم میخواد نشون بده که اتفاقی تو این صحنه نیفتاده".
آخر بازی هم گفت:به هرحال هیچ چیز نمیتونه بازی رئال-بارسلون رو " تشریفات" و "کم حساسیت"بکنه
من همیشه از یوسفی بخاطر سوتیها و چرت و پرت گفتناش خیلی بدم میومد. توی این یکی دو ساله یک کم بهتر شده بود ولی دوباره داره به اون دوران سوتی برمیگرده. به نظر من در حال حاضر گزارشهاش از خیابانی هم غیرقابل تحمل تره:D

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
به نظر من گزارشگران فوتبال در تلويزيون جمهوري اسلامي بد نيستند، جنايت‌کارند. يعني بايد به جرم جنايت در حق بينندگان "اجباري" خودشون محاکمه بشن.

دليلش واضحه. وقتي داشتن ماهواره جرم محسوب مي‌شه ، يعني اينکه بيننده بدون داشتن اختيار مجبور هستش برنامه‌هاي اونها رو نگاه کنه. من چند هفته‌اي هستش که مجبور شدم ديشم رو جمع کنم و چون بازيهاي بسيار حساسي در اين مدت برگزار شد چند بازي مهم رو از IRIB ديدم. من فکر مي‌کنم افرادي مثل خياباني، فردوسي‌پور،‌ميرزايي،‌يوسفي و عليفر جنايت‌کارند. به خاطر اينکه روح و روان بيننده رو با حرفهاشون خط خطي مي‌کنند و اون بيننده بيچاره حق انتخاب ديگه‌اي "قانونا"‌ نداره. به نظر من اين توجيه که اگر اينها نبودند کسان ديگه‌اي همين گزارشهاي احمقانه رو ارايه مي‌دادند توجيه مناسبي براي چشم پوشي از جرم اين افراد نيست،‌مثل اينه که تو مال آدم بي دفاعي رو بدزدي و توجيه کني اگه من نبودم يکي ديگه مي‌دزديد... اين توجيه کاملا مردود و دزد اموال کاملا مستحق مجازاته.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام 2 تا سوتی جاودانه !! یادمه که فکر نکنم حالاحالاها رو دستشون بیاد ! البته هردو هم خیلی قدیمی هستن

اگه یادتون باشه چندسال پیش گزارشگری بود بنام " صالح نیا " تو یک بازی بین استقلال و پرسپولیس یکی از بازیکنها با یک خطا افتاده بود زمین اون هم حین گزارش گفت : حالا ... رو داریم که " ناراحت و آسوده " !!!! روی زمین دراز کشیده !

اون یکی هم دسته گل " بهرام شفیع " بود که تو گزارش افتتاحیه المپیک گفت : حالا کبوتران رو داریم که به " اهتزاز" درمیان !! ( انگار کبوترا پرچم هستن !!)

vahidm1360

Registered User
لایک‌ها
0
گفتی بهرام شفیع که من یاد بازی برزیل-مراکش سال 98 افتادم که پرچم مراکش رو با کارت قرمز اشتباه گرفته بود!!!
همش هم می گفت که عجیبه که بازیکنی که اخراج شده، چرا داره توی زمین بازی می کنه!!!:lol::lol::lol:

superaryan

Registered User
لایک‌ها
2
خیابانی در حین بازی دوستانه برزیل پرتغال:پرتغال یکی از کشور های (گرم خیز) اروپایی است!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
هر وقت تو بازی گل میشه خیابانی میگه توی دروازه توی دروازه اگه این نگفت بیایید سرمو بزنید. علی فر میگه چمدانی از تجربه ......

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این سوتی مال جهانگیر کوثریه و البته ربطی به گزارش گران فوتبال نداره ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم . طرف خواسته از علی آبادی به خاطر افتتاح ورزشگاه علی دایی تشکر کنه اینو گفته :

از آقای علی آبادی تشکر میکنم از اینکه نام یکی از ورزشگاه ها رو به نام یکی از "ورزشگاه های در قید حیات" گذاشتن .

احتمالا میخواسته بگه یکی از " ورزشکار های در قید حیات"

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
آخرين سوتي از طرف جناب آقاي خياباني : در مسابقه تيم ملي با زامبيا گفت حالا توپ در اختيار سبز قامتان زامبيا :blink: قرار داره . احتمالا بنده خدا ميخواسته بگه سبز پوشان زامبيا :lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
باسلام خدمت دوستان عزيز
بدليل تب مسابقات جام ملتها دوستان به اين تاپيك كمتر سر مي زنند و سوتي هاي جاودانه گزارشگران محبوبي:blink: همچون آقاي عليفر يا .... را در تاپيكهاي جام ملتها مي نويسند .
ولي براي ثبت در اين تاپيك بايد از طرفداريهاي علني و جانبدارانه افرادي مانند فردوسي پور ( كه از ايشان بعيد هست) و خياباني نام ببرم .
خياباني در اولين بازي فرانسه كل فوتبال اين كشور رو زير سوال برد و تا توانست اين تيم رو تحقير كرد.
عادل هم علنا در بازي ايتاليا اسپانيا گفت اميدوارم ايتاليا حذف بشه . نكته جالب اينه كه اين آقايان هنوز جرات نكردن در تلويزيون بگن طرفدار چه باشگاه ايراني هستند ولي در اينجا مدام بلبل زبوني مي كنند.
اين هم يك مورد از عليفر ، البته سوتي نيست ولي جالبه : در بازي سوئد يونان مدام از دفاع سه نفره يونان تمجيد مي كرد و دفاع خطي رو طبق معمول زير سوال مي برد . ولي بعد از گلزني سوئدي ها ديگه دست از اظهار نظر برداشت و مثل آدم فقط گزارشش رو انجام داد;)

بالا