داور سوت زده بازی نگه داشته شده!بازیکن توپ رو شوت می کنه بره دست حریف که بازی دوباره شروع بشه این می گه:
شوت می زنه چه شوتی هم می زنه
من موندم اینم همین تصاویری که ما می بینیم رو می بینه؟:happy:
داور سوت زده بازی نگه داشته شده!بازیکن توپ رو شوت می کنه بره دست حریف که بازی دوباره شروع بشه این می گه:
شوت می زنه چه شوتی هم می زنه
من موندم اینم همین تصاویری که ما می بینیم رو می بینه؟:happy:
من یه سر رفتم پایین. دیدم بابام شاکیه. گفتم چی شده؟ گفت این فردوسی پور سرویس کرد مارو از بس گفت شیلی دوست داشتنی
من تو شیروانی زندگی میکنمیعنی خونتون 2 طبقست ؟
ای مرفه
ای بی درد
ای پولدار
ای دارا
ای ثروتمند
ای اعیان نشین
ای مولتی میلیاردر
ای دوبلکس
ای پدر خوانده
ای مافیا
ای لای پر قو بزرگ شده
ای مو فشن
ای شاهرخ
ای ماهرخ
ای منزور
خوب آرین اینجا یه خبر گذاشته که من نمیدونم بابت این غیبت خوشحال باشیم یا نه چون این غیبت هم یه جورایی به حضور پر رنگ تر و فعال تر جناب خیابانی می انجامه. :دی
به نظر من نفرینها به جای اینکه به خرس قهوه ای برسه انگار به یوسفی رسیده/ این بیچاره سوتی هاش فقط تو تپق زدنش خلاصه میشه و زیاد رو اعصاب راه نمیره. اوجش اینه که تو جمله بندی به مشکل بخوره اونم بخاطر اینکه اونقدر جمله رو طولانی میکنه که خودش هم یادش میره اصل قضیه چی بود و فعل و فاعل چی بوده و چی بشه.
خوب آرین اینجا یه خبر گذاشته که من نمیدونم بابت این غیبت خوشحال باشیم یا نه چون این غیبت هم یه جورایی به حضور پر رنگ تر و فعال تر جناب خیابانی می انجامه. :دی
به نظر من نفرینها به جای اینکه به خرس قهوه ای برسه انگار به یوسفی رسیده/ این بیچاره سوتی هاش فقط تو تپق زدنش خلاصه میشه و زیاد رو اعصاب راه نمیره. اوجش اینه که تو جمله بندی به مشکل بخوره اونم بخاطر اینکه اونقدر جمله رو طولانی میکنه که خودش هم یادش میره اصل قضیه چی بود و فعل و فاعل چی بوده و چی بشه.
-استاد در یکی از بازيهای استقلال و پرسپوليس جامعه را مبهوت کرده و به ناگاه فرمودهاند: «جباری ِ ... چه شوتي ميزنه!» (صفت به کار برده به خاطر مغایرت با اصول اخلاق در خانواده و باقی چیزها حذف شد. لطفا خودتان یک صفت جایگزین کنید. البته میتوانید با جستوجوی عین این عبارت در اینترنت فیلم این فرمایش استاد را درباره جباری ببیند.)
که انصافا = کثافت (که شما ... گذاشتید)
ش
خيلی افتضاح گزارش میکنه خيابانی, آدم واقعاً حالش بد میشه.
اینو من ننوشتم،عین مطلب را کپی کردم اینجا.امروز یکی برام میل کرده بود.
راستی جدیدا هم از یک تکیه کلام استفاده میکنه "شک نکنید".... این حرفش منو کشته.نمیدونم چرا اصرار داره که نظراتشو به بقیه هم تحمیل کنه.
هر موقع خیابانی گزارشگر بود کاغذ و قلم دستتون باشه و سوتیهاشو یادداشت کنید تا چیزی از قلم نیفته.![]()
بازی پاراگوئه ژاپن
سیانکی گزارشگر بازی چندین بار به جای نلسون والدز گفت ویکتوز والدز