• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
داور سوت زده بازی نگه داشته شده!بازیکن توپ رو شوت می کنه بره دست حریف که بازی دوباره شروع بشه این می گه:
شوت می زنه چه شوتی هم می زنه

من موندم اینم همین تصاویری که ما می بینیم رو می بینه؟:happy:

:D :D :D :lol: :lol: :lol:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
:D
اینا همه سوتی حساب میشن ؟:D

تاپیک هم براش باز کردین ؟
شماها دیگه کی هستین :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
دیشب یه تیکه هم اومد ، گفت مارادونا از ساموئل توی این بازی استفاده نمیکنه و نظرش روی بوردیسو بوده برای این بازی (یا یه همچین چیزایی) یکی نیست بهش بگه باباجان ساموئل مصدومه ریسک نمی کنه بهش بازی بده . زحمت نمی کشه یه ذره اخبار رو دنبال کنه :puke:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من یه سر رفتم پایین. دیدم بابام شاکیه. گفتم چی شده؟ گفت این فردوسی پور سرویس کرد مارو از بس گفت شیلی دوست داشتنی

یعنی خونتون 2 طبقست ؟

ای مرفه

ای بی درد

ای پولدار

ای دارا

ای ثروتمند

ای اعیان نشین

ای مولتی میلیاردر

ای دوبلکس

ای پدر خوانده

ای مافیا

ای لای پر قو بزرگ شده

ای مو فشن

ای شاهرخ

ای ماهرخ

ای منزور

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
یعنی خونتون 2 طبقست ؟

ای مرفه

ای بی درد

ای پولدار

ای دارا

ای ثروتمند

ای اعیان نشین

ای مولتی میلیاردر

ای دوبلکس

ای پدر خوانده

ای مافیا

ای لای پر قو بزرگ شده

ای مو فشن

ای شاهرخ

ای ماهرخ

ای منزور
من تو شیروانی زندگی میکنم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خوب آرین اینجا یه خبر گذاشته که من نمیدونم بابت این غیبت خوشحال باشیم یا نه چون این غیبت هم یه جورایی به حضور پر رنگ تر و فعال تر جناب خیابانی می انجامه. :دی
به نظر من نفرینها به جای اینکه به خرس قهوه ای برسه انگار به یوسفی رسیده/ این بیچاره سوتی هاش فقط تو تپق زدنش خلاصه میشه و زیاد رو اعصاب راه نمیره. اوجش اینه که تو جمله بندی به مشکل بخوره اونم بخاطر اینکه اونقدر جمله رو طولانی میکنه که خودش هم یادش میره اصل قضیه چی بود و فعل و فاعل چی بوده و چی بشه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب آرین اینجا یه خبر گذاشته که من نمیدونم بابت این غیبت خوشحال باشیم یا نه چون این غیبت هم یه جورایی به حضور پر رنگ تر و فعال تر جناب خیابانی می انجامه. :دی
به نظر من نفرینها به جای اینکه به خرس قهوه ای برسه انگار به یوسفی رسیده/ این بیچاره سوتی هاش فقط تو تپق زدنش خلاصه میشه و زیاد رو اعصاب راه نمیره. اوجش اینه که تو جمله بندی به مشکل بخوره اونم بخاطر اینکه اونقدر جمله رو طولانی میکنه که خودش هم یادش میره اصل قضیه چی بود و فعل و فاعل چی بوده و چی بشه.

آره ... این قدر جمله رو کش میده که نمیدونه آخرشو چجوری باید تموم کنه ... یه چیز میچسبونه و ول میکنه :D

Last edited:

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8

اگه از روز اول اول بازی اسم گزارشگر رو پایین صفحه می نوشتن اینجوری نمیشد
یه عده اسم گزارشگرا رو نمی دونن خیابانی که گزارش می کنه و اعصابشون خورد میشه میگن ایشاللا لال شی یوسفی واسه همین نفرینشون گرفت به یوسفی :lol:

البته اگر یادتون باشه جام جهانی قبل هم خیابانی مریض بود هیچ کدوم بازی ها رو گزارش نکرد

Last edited:

Atomic

Registered User
لایک‌ها
2
مهم‌ترین جمله قصار استاد خیابانی:

-علی‌آبادی پدر ورزش ایران است. (استاد خیابانی درباره دیگر اعضای خانواده ورزش تا به حال چیزی نگفته است.)

-صد هزار نفری که در استادیوم نشسته اند نشان دهنده امنیتی است که در کشور وجود دارد...

-شاید در دنیا تنها به اندازه انگشتان یک دست بازیکنی باشه که موقعی که می خواد به توپ ضربه نزنه ، بزنه یا موقعی که نمی خواد ضربه بزنه، بزنه!

-واقعا عجیبه که در تهران ما هوا گرمه ولی در آفریقا هوا الان کمی سرده!

-استاد هنگام گزارش بازی پرسپولیس و سایپا فرمایش فرمودند: « کریم انصاری‎فرد هیچ نسبتی با برادران انصاری‏فرد ندارد، بخصوص با محمدحسن!»

-۵ حلقه المپیک نمادی از رنگ پرچم همه کشورهای دنیاست. (در احوال این جمله کمی دقت کنید!)

-استاد در یکی از بازي‌های استقلال و پرسپوليس جامعه را مبهوت کرده و به ناگاه فرموده‌اند: «جباری ِ ... چه شوتي مي‌زنه!» (صفت به کار برده به خاطر مغایرت با اصول اخلاق در خانواده و باقی چیزها حذف شد. لطفا خودتان یک صفت جایگزین کنید. البته می‌توانید با جست‌وجوی عین این عبارت در اینترنت فیلم این فرمایش استاد را درباره جباری ببیند.)

-نتایج این گروه رو مرور می‌کنیم: پرتغال یک بازی، یک امتیازساحل عاج یک بازی، یک امتیازکره شمالی صفر بازی، صفر امتیاز !برزیل صفر بازی، صفر امتیاز!

-باران در حال وزیدن است!
-بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستند!

-با شوت با شوت جواب داده می شه!

-حملات دو تیم ، حملاتی است که دروازه ها را بدجوری تهدید می کنه و هر دو تیم از گل زدن به مشکل برخوردند!

-کریمی موقعیتی که خودش برای خودش با پای باقری ساخت، خودش هم خراب کرد خودش....!

-باقری استپ سینه رو اومد ، ولی نتونست ادامه بده!

-آتسو با کریمی صحبت می کنه. چیکار می خوان بکنن اونجا؟دارن نقشه اش رو می ریزن اونجا!

-باز شاهدیم که صندلی های بی گناه ورزشگاه به زمین پرت می شه.

-صحنه های زشتی که در چنین صحنه هایی اونها رو می بینیم در این صحنه ها!

-چه 10 دقیقه ای می شه این 10 دقیقه و امیر قلعه نویی پیروز می شه !

-آفرین علیرضا محمد. آفرین . واقعا یک بار دیگه با صراحت می گم. آفرین علیرضا محمد.

-تورس می‌فرسته روی دروازه... کسی نیست استفاده کنه... یه نفر دیگه باید سانتر می‌کرد تا تورس می‌زد توی دروازه!

-یک سانتر بی‌هدف... و گل!

-از 4 دقیقه وقت تلف شده یک دقیقه تلف شد!

-شما از روی قطر رون دو بازیکن می تونید بفهمید کدوم قوی‌تره!

-يك خبرنگار آمد گفت من فلاني‌ام. گفتم خوشبختم. گفت از تو هميشه بد نوشته‌ام. گفتم بدبختم. گفت يعني برات مهم نيست؟ از جيبم 50 هزار تومان درآوردم دادم گفتم ديگر ننويس. گفت نه. به او ناسزايي گفتم و گفتم برو باز هم بنويس.

-هوشنگ گلمكاني چند سال پيش گفته بود خياباني چون چاق است نبايد فوتبال گزارش كند. تلفن كردم بهش و گفتم شما نبايد فيلم نقد كني چون عينكي هستي و شايد جنيفر لوپز را دمي مور ببيني. به من گفت خيلي پررويي و شروع كرد به من بد و بيراه گفتن. الان مي‌گويد نه اين حرف‌ها نبوده. خب چرا.

-در یکی از بازی های بارسلونا، استاد تعویض بازیکن بارسا را به صورت اخراج گزارش فرمودند: "چه اخراجی ، خودش هم باورش نمی شد،عجب تصمیمی، بعد ها داور سر این تصمیم به شدت بازخواست خواهد شد." اما چند لحظه بعد وقتی متوجه شد بازیکن بارسا تعویض شده است نه اخراج، بسیار حکیمانه سکوت فرمودند.

-استاد جواد خیابانی یک‌بار درباره پرسپولیس گفتند: « پرسپولیس اگر شاهین بوشهر را در تهران نبرد پس چه تیمی را می خواهد ببرد؟» که بعدا مورد تفقد و عنایت شعارهای بوشهری‌ها در ورزشگاه‌ها قرار گرفتند.

در تهیه این گزارش از حافظه طرفدارن استاد و وبلاگستان فارسی استفاده شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من روی یک بندش باید یه چیزی تو مایه های توضیح اضافه کنم/ ولی بقیش باحال بود و یاد ایام استاد افتادم

-استاد در یکی از بازي‌های استقلال و پرسپوليس جامعه را مبهوت کرده و به ناگاه فرموده‌اند: «جباری ِ ... چه شوتي مي‌زنه!» (صفت به کار برده به خاطر مغایرت با اصول اخلاق در خانواده و باقی چیزها حذف شد. لطفا خودتان یک صفت جایگزین کنید. البته می‌توانید با جست‌وجوی عین این عبارت در اینترنت فیلم این فرمایش استاد را درباره جباری ببیند.)

خوب الان من اصلا خوب یادم نیست که جباری بود یا نصرتی یه بازیکن دیگه. اما اونی که من دیده بودم فکر کنم نصرتی بود./ ولی نکته اصلی اینه که اون صفت که شما نگفتید و من در ادامه میگم دو کلمه مجزا هستند و در حالی که سالار خیابانی اینها رو خیلی تند میگه به صفتی که شما و دیگران میگن شبیه میشه
من اون کلیپ رو بارها دیدم و هر بار مطمعن تر شدم.
ببینید
که انصافا = کثافت (که شما ... گذاشتید)

البته دیگه خیابانی چیزی برای از دست دادن نداره.
به قول یوسف : (الان من شدم وکیل مدافع شیطان-البته به جای محسن-) نه بابا / بکشیدش

Atomic

Registered User
لایک‌ها
2
که انصافا = کثافت (که شما ... گذاشتید)

ش

اینو من ننوشتم،عین مطلب را کپی کردم اینجا.امروز یکی برام میل کرده بود.

راستی جدیدا هم از یک تکیه کلام استفاده میکنه "شک نکنید".... این حرفش منو کشته.نمیدونم چرا اصرار داره که نظراتشو به بقیه هم تحمیل کنه.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بازی آرژانتين - مکزيک اونجا که گفت حالا توپو با باد کنک اشتباهی میگيره خيلی باحال بود...آخه باد کنکو مگه میشه با توپ اشتباه گرفت؟

خيلی افتضاح گزارش میکنه خيابانی, آدم واقعاً حالش بد میشه.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
باز مثینکه لازم شد من بیام از اسطوره ام دفاع کنم هاااااااااااااا

چخه

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
هر موقع خیابانی گزارشگر بود کاغذ و قلم دستتون باشه و سوتیهاشو یادداشت کنید تا چیزی از قلم نیفته.:)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اینو من ننوشتم،عین مطلب را کپی کردم اینجا.امروز یکی برام میل کرده بود.

راستی جدیدا هم از یک تکیه کلام استفاده میکنه "شک نکنید".... این حرفش منو کشته.نمیدونم چرا اصرار داره که نظراتشو به بقیه هم تحمیل کنه.

اوکی/ من فکر کردم شما نوشتید/ جسارت شد.
wink.gif

هر موقع خیابانی گزارشگر بود کاغذ و قلم دستتون باشه و سوتیهاشو یادداشت کنید تا چیزی از قلم نیفته.:)

نمیشه بابا. انقدر زیاده ادم عقب میمونه/ تازه فرصت خندیدن و حرص خوردن رو هم نمیده. هنوز خشمت از سوتی قبلی فروکش نکرده که یکی دیگه شلیک میکنه. بعد یه سوتی و بعد آهان حالا وقت یه جمله خاص هست که در جا تولید بشه. بعد یه حرف مفت. بعدش دوباره یه سوتی حالا وقت یه پکیچ اراجیف جدیده و .............و تو بی کانتینیو

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اوه اوه بزن زنگو

یک برزیلی کارشناس تلویزیون ایران می شود/ "جرزینهو" در شبکه پنج

ستاره فوتبال برزیل در دهه 60 از روز شنبه هفته پیش رو به عنوان کارشناس در برنامه جام رنگین کمان شبکه پنجم سیما شرکت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در شرایطی که این روزها برخی نقدهای کارشناسان ایرانی در برنامه‌های ورزشی سیما با انتقادهایی روبه‌رو شده است، شبکه پنجم سیما قصد دارد با بهره گیری از کارشناسی خارجی فضایی تازه را برنامه های ویژه جام جهانی ایجاد کند.

در همین راستا عوامل تهیه کننده برنامه جام رنگین کمان با "جرزینهو" برزیلی مذاکره کرده‌اند و از روز شنبه هفته پیش رو این کارشناس برزیلی در برنامه ورزشی شبکه تهران حضور خواهد یافت و مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی را کارشناسی می کند.

جرزینهو قراراست روز جمعه هفته جاری به تهران بیاید و از روز شنبه تا پایان جام جهانی 2010 در برنامه جام رنگین کمان به عنوان کارشناس حضور یابد. رقم قرارداد شبکه پنجم سیما با این کارشناس برزیلی منتشر نشده است.

"جیرونتورا فیلهو"، ملقب به جرزینهو از بازیکنان پیشین تیم ملی فوتبال برزیل است که با این تیم سه بار به عنوان قهرمانی جام جهانی دست یافته است. او که در پست‌های بال راست و چپ و سانتر فوروارد بازی کرده، همبازی نفراتی چون پله، کارلوس آلبرتو و ... بوده است.

این کارشناس فوتبال 65 ساله در سه فینال جام جهانی گلزنی کرده و از این حیث رکوردی جاودانه از خود برجای گذاشته است.

افتخار حضور در بین 100 بازیکن برتر قرن بیستم، نصیب جرزینهو نیز شده است. او در این رده بندی عنوان بیست و هفتم را بالاتر از زین الدین زیدان در اختیار دارد.

یکی از مهمترین رکوردهای جرزینهو گلزنی در تمام مسابقات یک جام جهانی است، رکوردی که تنها "جاست فونتن" فرانسوی و "سیدس گیگیا" اروگوئه‌ای بدان دست یافته‌اند.

"بوتافوگو" تیمی است که جرزینهو 11 سال سابقه بازی در آن را دارد و توانسته در این مدت به افتخارات زیادی با این تیم دست یابد.

جرزینهو سابقه 81 بازی برای تیم ملی برزیل را دارد و توانسته 33 بار برای این تیم گلزنی کند. او را در برزیل جانشین "گارینشا" برزگ می خوانند.

این پیرمرد 65 ساله برزیلی طی سال‌های 2003 تا 2005 سرمربی تیم ملی گابن بوده اما به دلیل ناکامی در صعود به جام جهانی 2006 از سمت خود برکنار شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب حرکتی کرده شبکه 5 تهرون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی پاراگوئه ژاپن