• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
یوسفی داشت امار اس ام اس ها رو میخوند میگفت ممنونیم از شما با این که روز وسط هفتست و در این هوای برفی این همه اس ام اس برای ما فرستادید :lol:

همش تقصیر هواشناسیه . دیروز اخبار گفته بود برف می باره این طفلک هم چون از صبح تو استودیو بوده ، فکر می کرد داره برف می باره .
10174IMM312jtp0.gif

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به حرمت آقای خیابانی و خانوادش دیگه سوتی از ایشون نمیگیرم ادیت شد . :)

Last edited:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
همش تقصیر هواشناسیه . دیروز اخبار گفته بود برف می باره این طفلک هم چون از صبح تو استودیو بوده ، فکر می کرد داره برف می باره .
10174IMM312jtp0.gif

نه اخه برف باریدن رو ربط میداد به اس ام اس ها و میگفت دستتون درد نکنه با وجود برف اس ام اس دادین چه ربطی داره اخه؟:lol:

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
10174IMM312jtp0.gif

عمو یه بورانی شده بود که باور کن برف میومد اندازه قند (دم جام جم :دی)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نه اخه برف باریدن رو ربط میداد به اس ام اس ها و میگفت دستتون درد نکنه با وجود برف اس ام اس دادین چه ربطی داره اخه؟:lol:

آخه این فکر کرده کسی بخواد اس ام اس بده باید بره تو خیابون بفرسته

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اگه خیابانیو تو خیابون ببینی :wacko: بهش چی میگی ؟ :D
سلام پوریا جان. اینو بخون / شاید برات جالب باشه.
ببین پوریا من همیشه پیش خودم میگفتم اگه اینو ببینم بهش میگم فلان و ........
اما همین یه ماه پیش تو فرودگاه دیدمش. خواستم برم یه چیزی بهش بگم که از پایین تا نزدیکی فرق سرش آتیش بگیره اما هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم. بعد رفتم نزدیکش تا فقط ازش بپرسم از جون ما چی میخوای؟ وقتی به دو سه متریش رسیده بودم و داشتم چشم تو چشمش نگاه میکردم و نزدیکش میشدم، احساس کردم فهمیده برای چی دارم میرم سمتش. یه لحظه ایستادم و بعد گفتم بیخیال. این چی میفهمه؟ که چی؟ میخوای چی بهش بگی که دلت خنک بشه؟ اصلا مگه میخ تو سنگ فرو میره؟ به خودم گفتم پسر ننگ همصحبتی با این ادم رو به پرونده زندگیت نزن. برگشتم.
وقتی برمیگشتم یه بار سرم و برگردوندم و نگاهش کردم. تو قیافش فقط بهت بود.

----------
خب من هم یکبار دیگه تکرار میکنم که تعداد 100 نفر کره ای دارن تیمشون رو تشویق میکنند.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
وقتی به دو سه متریش رسیده بودم و داشتم چشم تو چشمش نگاه میکردم و نزدیکش میشدم، احساس کردم فهمیده برای چی دارم میرم سمتش.
خوب معلومه که زیاد بهش از این حرفا میزنن که با دیدن تو هم منتظرش بوده

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
جواد خياباني كه در موردش بايد كتاب نوشت.

اما اصغر حاجيلو هم با حاله يه بار ميگفت مثل اينكه تهران برف مياد يوسفي گفت اخبار قطر رو بگين اخبار اينجا رو خودمون داريم!
دفع بعدش حاجيلو ميگفت از صدا و سيما به خاطر پخش مسابقات تشكر ميكنم.
اخه تو رو سنه نه ! تو برو بقل افشين جون

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
من همیشه از هزارتا سوتی که از خیابانی تو بازیاش میبینم یکیش یادم میمونه شاید علتش اینه که بازیای تیم ملیه حساسیتش مجال این کارارو نمیده :D
این بار این سوتیشو گرفتم :
گفت ایران میتونه تقریباً از این بازی خانگی استفاده کنه :lol:

این کلیپم ببینید (دی جی جواد خیابونی!)
781.gif

http://www.4shared.com/video/77jPg-IA/khiyabani__1_.html

کلیپ خیلی باحالی بود. باز هم داشتی بزار

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
خیابانی گزارش میکنه فوتبال به برنامه طنز تبدیل میشه :lol:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
نکته ی جالب این که گزارش اول هر ده دقیقه می گفت شاهزاده های پارسی (شعار تیم) اما ایندفعه یا بهش تذکر دادن یا هر چی دیگه نگفت، هی می گفت سرباز و این شر و ورا

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
10174IMM312jtp0.gif
آهان . از اون نظر !!! :lol:

عمو یه بورانی شده بود که باور کن برف میومد اندازه قند (دم جام جم :دی)

پس امشب میام دنبالت با عمو عزت بریم برف بازی تو قله های جام جم .
10174IMM312jtp0.gif

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
خيلي جالب بود انگار نشسته فوتبال آموزش ميده و بازيكنا هم پسر خاله هاشن
وسط بازي ميگه جواد و پژمان رو زمين افتادن يا مسعود بايد پاس بده به كريم :D:D:D

پ.ن: ممكنه اسما را وجا به جا نوشته باشم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
گگللللللللللللل .....نه...نه....نهههههه!! گل نبووووود!...کريم عصبانی نشو...کريم نبايد اين کارا رو بکنی!!!!!....داور مي‌خواد کارت بده...نه داور کارت نده!!! تعجب نکنید این خنده‌دارترین و تاسف‌برانگیزترین جملاتی بود که در ابتدای بازی ایران و کره شمالی از زبان خیابانی در قامت گزارش‌گر کهنکار بیرون آمد و تماشاچیان تلویزیونی را در حیرت گزارش آماتورگونه صحنه بوجود آمده انگشت به دهان کرد. این اظهارات به این جا ختم نشد وی در ابتدای بازی دائم می‌گفت: این بازی خانگی را ایران باید ببرد ... . بعد هم برای آنکه سوتی خود را به نوعی توجیه کند گفت: همه‌جا سرای ماست! خیابانی یا معنای این جمله را نمی‌داند یا آنکه هنوز تو زمان قاجار سیر می‌کند و بر این باور است که هنوز قطر جزئی از خاک ایرانه... از اینها بگذریم در ابتدای بازی ۱۰دقیقه فقط مختصات جایگاه خودشو توضیح می‌داد و حوادث بازی را نسبت به جایگاهی که نشسته متر می زد تا جایی که زمان سپری شده از بازی را به شکلی عجیب و غریب اعلام کرد: ۱۲ دقیقه و ۲۶ دقیقه از بازی گذشته!!! هیچ کس نبود این خیابانی رو از برق بکشه! هنرنمایی‌های خیابانی به حرف‌های حین بازی ختم نشد. در پایان از ذوق پیروزی تیم ملی نتوانست احساسات خود را کنترل کند و گفت: بشینید خونتون دست بزنید! شانس با خیابانی یار است که بازی‌های تیم ملی فوتبال کشورمان با برد به پایان می‌رسد چراکه نحوه گزارشگری وی همانند سوهانی است روی اعصاب ملت و کسی نیست این واقعیت را به وی گوشزد کند. البته شاید مدیران تلویزیونی ما نیز چنین گزارش بی‌حاشیه و پرت و پلایی را می‌خواهند که نتواند مانند گزارش‌های فردوسی‌پور با قیاس کارشناسانه نحوه مدیریت فوتبال کشور را به چالش بکشد.

منبع: آفتاب نیوز

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
این برام ایمیل اومد :rolleyes:

لطفا متن زیر را که نوشته آقای علی موقر است بخونید! و ازش لذت ببرید

خیلی خوشحال شدم که بازی هلند اوروگوئه رو خیابانی گزارش کرد. خیالم راحت شد که آلمان و اسپانیا رو دیگه خیابانی گزارش نمی کنه. این بار به جای اینکه اعصابم رو خرد کنم از شنیدن گزارش خیابانی، نشستم و از گزارشش نت برداشتم. کلی سرگرم شدم این میون. امید که مایه ی ابتهاج شما هم بشود.

_ سپلاتر که انگار توی زمستون نشسته، (کمی مکث می کند) در واقع توی زمستون نشسته. می دونید که الان در نیم کره جنوبی زمستونه و هوا هم سرد

_ نمایی از چهره ی فرلاند رو می بینید که داره فکر می کنه چطور می تونه به اوروگوئه گل بزنه!

_ هلند می دونه که اگر توی دفاع بمونه اوروگوئه تیمی نیست که توی دفاع بمونه(نمی دونم یعنی چی)

_ این بازیکن ناشناس اوروگوئه و کم شناس(!) اوروگوئه در واقع کسی اونو نمی شناسه و مشهور نیست!

_ حالا اوروگوئه توپ رو به هلند واگذار کرده تا میدان رو در اختیار داشته باشه (شرافتا عین جمله رو نقل کردم)

_ بازیکنان مصدوم حالا همگی یک به یک روی زمین افتادند

_ چمن و صورت و خون و همه چیز انگار اونجا هست

_ حالا هلندی ها انگار این بازیکن خطاکار رو بخشیدند

_ فکر می کنم حالا داریم صحنه ی گل رو از این زاویه می بینیم. در واقع از بالا

_ پرچم اوروگوئه که حالا روی صورت این طرفدار حک شده و ثبت شده و نقش شده...

_ اوروگوئه تقریبا(!) با سیستم 4-4-2 بازی می کنه

_ حالا ضد حمله برای تیم هلند خواهد بود. نه نخواهد بود

_ گفتم با خودکار بنویسید فینالیست رو. حالا پاکش کنید. فعلا یا هلند یا اوروگوئه یکی از فینالیستها خواهد بود

_ داور اعتقاد داره که با دست هل داده. اما به نظر می رسه کرنر اعلام کرده. در واقع این بازیکن هلند بود که همچین اعتقادی داشت.

_ اونا می تونن به گل دوم برن و برسن بهش

_ اولین جام جهانی رو اوروگوئه در فینال بوده و شاید آخرین جام جهانی رو هم در واقع منظور این جام جهانی رو هم در فینال باشن

_ تماشا گران هر دو تیم رو در دو سو میبینید. هلند و اوروگوئه. هنوز هیچکدام جرات(!) شادی صد در صد (!) رو ندارن

_ یک کار قشنگ می کنه الوارو این کارو خوب انجام می ده اشتباه می کنه...

_ ضربه ی آزاد برای تیم اوروگوئه اعلام می شه . این دروازه بان نگرانه و بیست و هفت سالشه

_ میلیونها نفر دارن این توپ رو نگاه می کنن شاید هم میلیاردها(!) نفر

_ از اول بازی همینطوری شلخته با اون یقه داره بازی می کنه

_ جای سوارز بازیکن کاریزماتیک(!) اوروگوئه خالیه

_ تیمی که داره دوباره در واقع داره سه باره به فینال می رسه

_ گل برای هلند. و حالا ورزشگاه کیپ تاون یکدست نارنجی پوش می شه

_ 9 بازیه که هلند نباخته یعنی اوروگوئه است که نباخته و حالا می بازه

_ به اونها اورنج الرت یا هشدار نارنجی یا چراغ خطر نارنجی میگن پرتقال کوکی(اسم من قلی اگر این بابا بدونه پرتقال کوکی چیه) هم می گن

_ و تماشاگران اوروگوئه که کم کم اشک به چشمان اونها به عنوان اشک غم(!) وارد می شه و ظاهر می شه و جاری می شه...(!)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اخر خنده بود نگان گزارش اقای خیابانی در بازی هلند اروگوئه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
منصور جان دمت قیژ داداش/ کلی فیض بردیم.../ جدا که جمله ها اصل اصله. خیلی حال داد.
فقط من یه قسمتش رو نفهمیدم:
اونجا که ضربه ایستگاهی شده در حالی که دروازبان بیست و هفت ساله هست.
استاد در گزارش اینگونه فرمودند و افزودند که گلر نگران هم هست.

حقیر سوالم اینه که کدام مورد بیشتر نگران کننده هست؟ ضربه ایستگاهی و یا بیست و هفت ساله بودن.

جان لوکا پالیوکا 27 ساله از جاده قدیم تهران - قم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
استاد در گزارش اینگونه فرمودند و افزودند که گلر نگران هم هست.

حقیر سوالم اینه که کدام مورد بیشتر نگران کننده هست؟ ضربه ایستگاهی و یا بیست و هفت ساله بودن.

جان لوکا پالیوکا 27 ساله از جاده قدیم تهران - قم

:D:D:D:lol::lol::lol:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این برام ایمیل اومد :rolleyes:

لطفا متن زیر را که نوشته آقای علی موقر است بخونید! و ازش لذت ببرید

خیلی خوشحال شدم که بازی هلند اوروگوئه رو خیابانی گزارش کرد. خیالم راحت شد که آلمان و اسپانیا رو دیگه خیابانی گزارش نمی کنه. این بار به جای اینکه اعصابم رو خرد کنم از شنیدن گزارش خیابانی، نشستم و از گزارشش نت برداشتم. کلی سرگرم شدم این میون. امید که مایه ی ابتهاج شما هم بشود.

_ سپلاتر که انگار توی زمستون نشسته، (کمی مکث می کند) در واقع توی زمستون نشسته. می دونید که الان در نیم کره جنوبی زمستونه و هوا هم سرد

_ نمایی از چهره ی فرلاند رو می بینید که داره فکر می کنه چطور می تونه به اوروگوئه گل بزنه!

_ هلند می دونه که اگر توی دفاع بمونه اوروگوئه تیمی نیست که توی دفاع بمونه(نمی دونم یعنی چی)

_ این بازیکن ناشناس اوروگوئه و کم شناس(!) اوروگوئه در واقع کسی اونو نمی شناسه و مشهور نیست!

_ حالا اوروگوئه توپ رو به هلند واگذار کرده تا میدان رو در اختیار داشته باشه (شرافتا عین جمله رو نقل کردم)

_ بازیکنان مصدوم حالا همگی یک به یک روی زمین افتادند

_ چمن و صورت و خون و همه چیز انگار اونجا هست

_ حالا هلندی ها انگار این بازیکن خطاکار رو بخشیدند

_ فکر می کنم حالا داریم صحنه ی گل رو از این زاویه می بینیم. در واقع از بالا

_ پرچم اوروگوئه که حالا روی صورت این طرفدار حک شده و ثبت شده و نقش شده...

_ اوروگوئه تقریبا(!) با سیستم 4-4-2 بازی می کنه

_ حالا ضد حمله برای تیم هلند خواهد بود. نه نخواهد بود

_ گفتم با خودکار بنویسید فینالیست رو. حالا پاکش کنید. فعلا یا هلند یا اوروگوئه یکی از فینالیستها خواهد بود

_ داور اعتقاد داره که با دست هل داده. اما به نظر می رسه کرنر اعلام کرده. در واقع این بازیکن هلند بود که همچین اعتقادی داشت.

_ اونا می تونن به گل دوم برن و برسن بهش

_ اولین جام جهانی رو اوروگوئه در فینال بوده و شاید آخرین جام جهانی رو هم در واقع منظور این جام جهانی رو هم در فینال باشن

_ تماشا گران هر دو تیم رو در دو سو میبینید. هلند و اوروگوئه. هنوز هیچکدام جرات(!) شادی صد در صد (!) رو ندارن

_ یک کار قشنگ می کنه الوارو این کارو خوب انجام می ده اشتباه می کنه...

_ ضربه ی آزاد برای تیم اوروگوئه اعلام می شه . این دروازه بان نگرانه و بیست و هفت سالشه

_ میلیونها نفر دارن این توپ رو نگاه می کنن شاید هم میلیاردها(!) نفر

_ از اول بازی همینطوری شلخته با اون یقه داره بازی می کنه

_ جای سوارز بازیکن کاریزماتیک(!) اوروگوئه خالیه

_ تیمی که داره دوباره در واقع داره سه باره به فینال می رسه

_ گل برای هلند. و حالا ورزشگاه کیپ تاون یکدست نارنجی پوش می شه

_ 9 بازیه که هلند نباخته یعنی اوروگوئه است که نباخته و حالا می بازه

_ به اونها اورنج الرت یا هشدار نارنجی یا چراغ خطر نارنجی میگن پرتقال کوکی(اسم من قلی اگر این بابا بدونه پرتقال کوکی چیه) هم می گن

_ و تماشاگران اوروگوئه که کم کم اشک به چشمان اونها به عنوان اشک غم(!) وارد می شه و ظاهر می شه و جاری می شه...(!)

:lol::lol::lol::lol:

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
یه کرنر بادآورده نصیب ما شد خدا کنه باد نبردش یعنی ببردش تو گل

از جملات خیکی دستمال

بالا