• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم که بگم

واقعا ظلم به فوتبال تهران و پرسپولیس و استقلال هست که گزارشگر های توی تهران به وضوح از تیم های شهرشون طرفداری نمیکنن!

من که استقلالی نیستم از شنیدن صدای این گزارشگر اصفهانی عصبی شدم!

اصلا گزارش نمیکنه
فقط داره هی چند تا کلمه رو تکرار میکنه که استقلال حذف شد
ما تیم سپاهانیم همیشه قهرمانیم
دیگه استقلال وقتی نداره
ما رفتیم بالا
ما قهرمانیم
و ....

مردک اصلا گزارش نمیکنه!

پارسال چرا نمیگفت: انصافا اگه نگاه کنید بازیکن های سپاهان میلیاردی هستن!
واقعا زور داره

در نظر بگیرید اگه این بازی توی تهران بود، کی همچین گزارش یک طرفه ای انجام میداد؟

درود به معرفت و فهم دوستان عزیز که با اینکه طرفدار تیم رقیب هستید اما تعصب و کل کل های فوتبالی باعث نشد از دایره انصاف خارج شوید..
این گزارشگر از اول بازی تیکه انداخت و مدام نیش و کنایه زد..بعد از گل اول میگه: این سزار حالا حالا ها خط دفاعی استقلال رو اذیت خواهد کرد(حالا حالاها هم که جدیدا به اصطلاحات فوتبال ایرانی افزوده شده).تماشاگر اصفهانی داره بر علیه تیم رقیب شعار میده اما ایشون میگن طرفدارای استقلال دارن تیمشون رو تشویق میکنن.
به هیچ عنوان مخالف چند قطبی شدن فوتبال ایران نیستم بلکه بر عکس موافق هم هستم اما نه به قیمت تضعیف دو تیم مردمی و پر تماشاگر ایران. متاسفانه هم در عرصه گزارشگری هم در عرصه مدیریت و مسایل دیگه این 2 تیم حقیقتا مظلوم هستن.

manoonam

Registered User
لایک‌ها
107
حالا همه این ها به کنار. ضربه ایستگاهی جباری به دفاع برخورد کرد. شاید اصلا اگه دفاع بلند نمی شد می رفت تو گل. یعنی اصلا به شکلی نبود که آماتور گونه معنا کنه.

همینو بگو
یعنی یا تعصب خیلی زیاد فکرشو کور کرده یا واقعاً درک فوتبالیش در همون حده (آماتور!!)
همون رونالدو و رونالدینیو هم بارها شده حتی بدتر از این ضربه بزنن و بارها همه فوتبالدوستا دیدیم که توپو به آسمون حتی شوت کنن ولی گزارشگرای مطرحمون حتی به همون خارجیاشم که خیلی روشون حساسیت نیست اینطوری آماتورگونه خطاب نمیکردن |:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اصن یه وضی!
از اول بازی میگفت استقلال حذف شده!
من قشنگ به دوستم گفتم باید به داور بگیم بازی رو تموم کنه و سپاهان بره بالا تا این گزارشگر خ...ه بشه!

یعنی چی آخه که تیم حریف میلیاردی بسته شده؟
آخه مردک تو تا پارسال یک بار گفتی سپاهان میلیاردی بسته مشه؟

این چه وضع گزارش کردنه!
خجالت داره والا

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
به نقل از خبرگزاری فارس :
در فوتبال حرفه ای، نبرد شب گذشته سپاهان و استقلال امری کاملا طبیعی بود، اما گزارشگر بازی خیلی از موارد را رعایت نکرد و با گزارش یک جانبه شرایط برابری را حداقل در حوزه رسانه آن را تغییر داد.

همه می دانند که در سال های اخیر با وجود تعیین سقف قرارداد خیلی تیم ها برای خرید ستاره ها این قانون را دور زده و با پرداخت رقم های میلیونی بازیکنان مورد نظرشان را جذب کرده اند که در این راستا استقلال و سپاهان بیش از دیگران مورد نقد قرار گرفته‌اند.

از یاد نبرده ایم و همه به خوبی می دانیم که قیمت بازیکنان سپاهان کم‌تر از بازیکنان تیم هایی مثل استقلال و پرسپولیس و ....نیست. همه خوب می دانیم که سید مهدی رحمتی، خسرو حیدری، جانواریو، عمادرضا، ابراهیم توره، سید جلال حسینی و ..... چگونه به سپاهان رفته اند.

شب گذشته گزارشگر تلاش می کرد که با تکرار واژه "بازیکنان میلیاردی استقلال" به مخاطبان بگوید که سقف قرارداد برای آبی ها رعایت نشده و آنها هزینه های کلانی را پرداخت کرده اند، دریغ از اینکه همین شرایط در سپاهان هم وجود داشته و اکثریت تیم ها هم چنین وضعیتی داشته اند، اما نکته اساسی در بیان موضوع آن هم در رسانه ملی است. گفتاری که می تواند در افکارعمومی مورد قضاوت قرار بگیرد و اگر در بیان آن انصاف نباشد باعث گمراهی بسیاری خواهد شد.

حتی بهتر از خود آقای گزارشگر می دانیم که در فوتبال حرفه ای جهان نیز ستاره های بزرگ جهان هم ضربات آزاد را خراب می کنند یا بهترین فرصت ها را هم از دست می دهند. وقتی مجتبی جباری ضربات آزاد را خراب می کند، آقای گزارشگر این بازیکن ملی را به یک بچه آماتور تشبیه می کند.

در فوتبال کنونی جهان به دلیل غیرقابل پیش بینی بودن نتیجه تا آخرین دقیقه هیجان حکفرماست و هیجان در میان علاقمندان موج می زند، اما نکته جالب اینجاست که گزارشگر بازی شب گذشته از دقیقه 60-70 بازی را برای استقلال و هوادارانش تمام شده می دانست و زودتر از داور و دیگران سوت پایان بازی را به صدا درآورده بود.

به جملات زیر دقت کنید:

"ضربه ای که جباری زد یک بچه آماتور بهتر می توانست بزند، بازی دیگر تمام شده است و استقلال رفته رفته باید از این جام خداحافظی کند، در استقلال هزینه های میلیاردی شده، سه بازیکن استقلال به زحمت توانستند توپ را بگیرند. این تیم یک تیم میلیاردی است، انصافا سپاهان بدون اشتباه بوده است، شماری از هواداران استقلال در حال ترک ورزشگاه هستند و عده دیگری شوک زده بازی را تماشا می کنند، باید دید خطای برهانی روی بنگر کارت دارد یا خیر و ....."

و دیگر چه باید گفت؟ همه این جملات و خیلی جملات دیگر برای بهم ریخته شدن اعصاب هواداران یک تیم کافی نیست؟ مگر نه اینکه بازی شب گذشته برای ایران یک بازی ملی به شمار می رفت آیا بهتر نبود صدا و سیما از گزارشگری بی طرف و ملی برای گزارش این مسابقه استفاده می کرد؟ سپاهان میزبان بود و شکی در آن نیست اما وقتی گزارشگری نمی تواند احساسات و تمایلات شخصی و تعصبات شهر خود را کنترل کند چرا باید گزارش بازی به این مهمی به او سپرده شود؟ مگر هواداران استقلال چه هیزم تری به او فروخته بودند که باید 90 دقیقه صحبت هایی این گزارشگر که گاهی به توهین برمی گشت را تحمل می کردند.

دیشب که صحبت های یک جانبه این گزارشگر را گوش کردیم یک لحظه به این نتیجه رسیدیم که او با یک گزارشگر کشورهای عربی چه فرقی می کند؟ این گزارشگرهای عربی هستند که وقتی تیمشان در هر دقیقه ای به نماینده از ایران گل می زند با صدای بلند و گوش خراش خود می گویند"خلاص".

جهانگرد1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اوج بی جنبه گی و سوء استفاده از تریبون سراسری

من تازه عضو شدم .
فکر میکنم که همه دارن از این راه عقده گشایی میکنن.
خوشم می آد که درونشون رو بیرون میریزن تا بفهمیم چه خبره:blink:
فرقی هم نداره که فردوسی پور باشه یا مزدک یا مردک اصفهانی.:hmm:شعر شد.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
این مزدک بی شعور میگه اگه باشگاه های عربستانی نتیجه گرفتند شاید به این خاطر باشه که لیگشون 14 تیمیه

یکی نیست بگه آخه مردک گوسفند تو چی کاره ای که توی این مسائل دخالت میکنی چرا یه گزارشگر باید به خودش اجازه بده نظر شخصیشو توی تریبون صدا و سیما بیان کنه

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
این همه شبکه کیفیت HD بازی ها رو پخش میکنن بعد شما باز میرید بازی رو از صدا و سیمای میلی نگاه میکنید و اعصاب خودتون رو به هم میریزید ..
جدیدا دقت گردید گزارش گرای عربی گ و پ رو هم تلفظ میکنن:D

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
این همه شبکه کیفیت HD بازی ها رو پخش میکنن بعد شما باز میرید بازی رو از صدا و سیمای میلی نگاه میکنید و اعصاب خودتون رو به هم میریزید ..
جدیدا دقت گردید گزارش گرای عربی گ و پ رو هم تلفظ میکنن:D

نه تنها پ و گ رو تلفظ می کنن ، بلکه به جای حرف ج از ژ استفاده می کنن! به خصوص نسل جوانشون! ===> هذا ژمیل ژجدا :دی (جمیل جدا)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
این مزدک بی شعور میگه اگه باشگاه های عربستانی نتیجه گرفتند شاید به این خاطر باشه که لیگشون 14 تیمیه

یکی نیست بگه آخه مردک گوسفند تو چی کاره ای که توی این مسائل دخالت میکنی چرا یه گزارشگر باید به خودش اجازه بده نظر شخصیشو توی تریبون صدا و سیما بیان کنه

هر چی هست من به اون علیفر و خیابانی کودن ترجیحش میدم. حداقل احمق نیست! از آدم احمق بدم میاد :D

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
من که راحت زدم دوبی اسپورت و از اونجا دیدم .حیف گوش انسان نیست که که به چرت و پرت های اینها گوش بده

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بازي فرانسه - ايسلند ( به قول عليفر آيس لند )

آمار شوت رو فرمودند :

آمار شوش !

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
گاهی وقتا شک میکنم که ایا خیابانی دیپلم داره یا نه
همین الان بازی فوتسال ایران و ازبکستان بود و تیم ما 5 تا گل زده بود. همه تماشاچیای ایرانی تو ورزشگاه با نشون دادن عدد 5 با دستشون و گفتن فایو five داشتند نتیجه ر نشون میدادند و خوشحالی میکردند. صدای فایو فایو کردنشونم کامل میرسید. دستاشونم که مشخص بود. بعد خیابانی میگه تماشاچیا دارند عدد ر 8 ر میگن!!!!! شاید چند تا قطری اونجا هستند و دارن واسه اونا میگن که چند روز پیش 8تا از ما خوردن
من دیگه موندم چی بگم. یعنی الان تو مهدکودکای ایرانم از یک تا ده بچه ها بلدن انگلیسیشو بگن. این اقا حتی چشمش نمیبینه همه دارن با انگشتاشون 5 نشون می دن:blink:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
از سوتی های امروز جواد خان خیابانی بگید برامون !

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
آخر نیمه اولو دیدین . میگفت( الآنه که داورژاپنی پایان بازیو اعلام کنه که همین اعلامو میکنه
))

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
از سوتی های امروز جواد خان خیابانی بگید برامون !
همين بس كه بدونين اين حيوان هر گزارشش پر سوتي و اون كره خري كه اين رو ميزاره براي گزارش گري مغزش رو بايد پهن گاو گرفت

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
همين بس كه بدونين اين حيوان هر گزارشش پر سوتي و اون كره خري كه اين رو ميزاره براي گزارش گري مغزش رو بايد پهن گاو گرفت

عزیز درست صحبت کن
من که گزارش هاش رو به مزدک و خیلی از گزارشگرای دیگه ترجیح میدم

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
امروز خیابانی دم دمای دقیقه 90 گفت منچستر سیتی! قهرمانی رو تو همین دقایق گرفت. کلی خندیدم تو خونه با بچه ها. اما آخر بازی همچین بدددددددد خورد تو صورتم :دی

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
هنوزم معتقدم که خیابانی بهترین گزینه برای بازی های ملی است البته همراه با فردوسی پور

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
این یک سوتی امروز این خیابانی مشنگ که جدیدا به درجه ی ملنگی هم مشعوف شده

تو دقايق اول بازى يه ازبكى پاشو گذاشت رو دست ابراهیمی بعدش خيابانى گفت: چه حركت زشتى باكفش محكم زد تو صورت ابراهیمی ..... آخه اين گزارشگره كه ما داريم!

بالا