• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سگ ، پرورش و نگهداری

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
کارهای شنیع با حیوانات.

726020_sad.gif

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
از سگ اگه فرار كني جريح ميشه و فكر ميكنه يه خبريه
اين دفعه كه رفتي يه تيكه نون ببر بنداز جلوش... چندبار اينكارو بكني ديگه بوي بدنت رو بعنوان خودي در حافظه اش ثبت ميكنه و ديگه وقتي ميري پارس نميكنه ... شايد حتي جلوي پات بلند بشه تا شما رد بشي :D

هر سگی اینطور نیست.

85076721661238126168.jpg

این عکس سگ منه. 11 ماهشه یعنی هنوز بالغ نشده ولی بیشتر از 50 کیلو وزنشه. نون خشک سهله، کباب ترکی هم بهش بدی نمی خوره. :D ولی یهو دیدی خودتو خورد. غیر از من و پدر بزرگم همه ازش می ترسن.:D

یه سگ اصیل دوبرمن هم دارم که تو خونه نگهش می دارم. اون دیگه بعضی وقت ها که عصبانیه خودم هم ازش می ترسم.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
اگه یه زمان دنبالت کرد یه بار فرار نکنی یه سنگ وردار وانمود کن میخایی بزنی بهش معمولا سگای دربو داغون میترسن اگرم نترسید دیگه شرمنده:D

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
چند وقت پیش با ماشین داشتم یه جای پرت میرفتم یه دفه یه گله سگ از این خیابونیا شورع کردن به دویدن دنبال من
منم زدم رو ترمز چوب رو از ماشید در اوردم همشون فرار کردن:-j:D

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چند وقت پیش با ماشین داشتم یه جای پرت میرفتم یه دفه یه گله سگ از این خیابونیا شورع کردن به دویدن دنبال من
منم زدم رو ترمز چوب رو از ماشید در اوردم همشون فرار کردن:-j:D

سگ من هم بود این کارو می کردی؟:D شب ها که بازش می کنم برادرم هم می ترسه بره اون محدوده.

1240

Registered User
لایک‌ها
28
سگ، مثل هر حیوون دیگه‌ای از قلمروش دفاع میکنه مخصوصاً در برابر متجاوز ترسناک، خطرناک و شومی به نام انسان . در مورد سگ نگهبان و سگ گله، این قلمرو توسط صاحبش بهش آموزانده شده. وقتی‌ وارد حریم چنین قلمرویی میشیم، کافیه به سگ بفهمونیم قصد ورود، آزار یا صدمه زدن به قلمرو یا مملوکش (گله یا صاحبش یا اموال صاحبش) رو نداریم و اشتباه وارد این قلمرو شدیم ... و با تهدید سگ متوجه این قضیه شدیم و پیامش رو درک کردیم و بهش عمل می‌کنیم . عمل به این پیام هم یعنی‌ خروج از حیطه حاکمیت حیوان... دقیقا به صورت طبیعی و با آرامش بدون تحریک حیوان. هرگونه تحریکی در قلمرو، تجاوز محسوب میشه و پاسخ تجاوز، دفاع مشروعه... که هرگز به سود ما نخواهد بود. ترشح بوی حاکی از ترس توسط بدن ما و یا تغییرات چهره فرد از حالت نرمال به حالت فرد ترسیده رو سگ به راحتی‌ درک میکنه. ترجمش برای حیوان این هست که متجاوز نیت پلیدی داره که ترسیده و در این شرایط وظیفش رو انجام میده... که باز به سود ما نیست.
سگ، مخصوصاً سگ نگهبان و آموزش دیده، کمین نمیکنه و از فواصل زیاد حظور خودش رو با پارس بلند اعلام میکنه . این موجود تربیت شده که جلوی خطر رو بگیره، نه اینکه مهاجم رو مجبور به ایجاد خطر کنه و با اون درگیر بشه و ادبش کنه. در نتیجه به محض رویت سگ، یا شنیدن صداش، کافیه کمی‌ مسیرمون رو از قلمرو حیوان دور کنیم و روی یک منحنی به مرکزیت سگ و شعاع ثابت قدم برداریم. به شکلی‌ که همواره فاصله نسبتا ثابتی با سگ رعایت بشه. خود حیوان حتا اگر به سمت ما یا گروهمون نزدیک بشه، در فاصله مشخصی‌ توقف میکنه و به پارس کردن ادامه میده. ما دقیقا باید به این فاصله احترام بذاریم و کمترش نکنیم که از طرف سگ تهدید تلقی‌ بشه و برخورد کنه. با حرکت به سمت مخالف سگ، به اون میفهمونیم که بی‌ خطریم... و صرفاً با پارس‌های سگ بدرقه خواهیم شد. پس درک حیوان و زبونش میتونه به راحتی‌ جلوی برخورد رو بگیره. در زبان سگ، چوب زدن و پرتاب سنگ هم معنیش خطر هست! کلا ترسوندن سگ به هر طریق، از طرف سگ به معنی تهدید محسوب میشه و مناسب هیچ شرایطی نیست مگر زمانی‌ که سگ با شما درگیر شده...
اگر به هر دلیل (مثل ورود شما به حریم امنی‌ که حیوان میشناسه و ورود کردن به اون فاصله خاص که صحبتش شد) سگ اقدام به گاز گرفتن کرد... بدونید که بازی باخت - باخت خواهد بود. اون شما رو زخمی میکنه یا لباساتون رو پاره میکنه و شما هم یحتمل سر و صورت حیوان رو. باز هم بهتر هست خودتون رو کنترل کنین (که بسیار کار سختی هست و باید آمادگیش رو داشته باشین). اگر توانش رو دارین، به جای زدن سگ به اون اجازه بدین گاز بگیره ، ولی‌ نه دست و پای شما رو. وسیله‌ای رو به دست بگیرین مثل یک کوله کوچیک، کیف کمری، کیف دوربین اگر به قدر کافی‌ بزرگه، کاپشن یا هر چیزا قابل گاز گیری(!!!) یا حتا کوله اصلیتون رو. هر بار که سگ به قصد گاز گرفتن حمله کرد، این وسیله رو بین خودتون و حیوان بگیرین تا حیوان اون رو گاز بگیره . در حین این کار هم گام به گام به شکلی‌ هوشیار و بدون پشت کردن به حیوان ازش دور بشین و حریمش رو ترک کنین تا جایی‌ که دست از این کار برداره.
اگر تا به حال تمرین نکردین، برای این کار تمرین کنین. بهش فکر کنین و اینقدر در ذهن تکرارش کنین که ملکه ذهنتون بشه.
به خاطر داشته باشین:
* اگر گاز گرفته شدین، به دلیل آلودگی‌ خودتون و یحتمل حیوان، در مورد تزریق واکسن کزاز حتما با پزشک مشورت کنین. این کار رو در کمترین زمان و حد اکثر ظرف ۲۴ ساعت انجام بدین. اگر به شهر دسترسی ندارین، دنبال خانه بهداشت روستایی بگردین.
* غیورترین و معروف‌ترین سگ‌های ایران در منطقه درفک هستند. هنگام تفرج یا صعود در این منطقه، بیشتر مراقب باشید. اونها خیلی‌ مهربون نیستند!
* سگ‌ها میتونند ناقل هاری هم باشند... هرچند خیلی‌ در اخبار در این زمینه اغراق میشه ولی‌ اقدام پزشکی‌ در این زمینه بعد از هر گزشی لازمه.
* سگ میتونه بیش از ۱۲ سال زندگی‌ کنه. با ترس بیجا یا عکس‌العمل از سر ترس سبب نشیم که این مدت برای حیوان کم بشه یا با دست و پای فلج، چشم کور و بدنی ناقص طی‌ بشه . از طرفی‌ متأسفانه سگ زخمی و بیمار به دلیل عدم توانایی در نگهبانی برای صاحبش کم ارزش میشه و ممکنه کشته یا رها بشه. مراقب باشیم!

منبع:انجمن گردشگري ايران

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگر به هر دلیل (مثل ورود شما به حریم امنی‌ که حیوان میشناسه و ورود کردن به اون فاصله خاص که صحبتش شد) سگ اقدام به گاز گرفتن کرد... بدونید که بازی باخت - باخت خواهد بود. اون شما رو زخمی میکنه یا لباساتون رو پاره میکنه و شما هم یحتمل سر و صورت حیوان رو.

احتمالا منظور نویسنده این مطلب از این سگ هایی بوده که دخترا باهاش بازی می کنن.:D وگرنه اگر با یک سگ دوبرمن مواجه بشید نتیجه باخت خواهد بود نه باخت - باخت.

کافیه به سگ بفهمونیم قصد ورود، آزار یا صدمه زدن به قلمرو یا مملوکش (گله یا صاحبش یا اموال صاحبش) رو نداریم و اشتباه وارد این قلمرو شدیم ... و با تهدید سگ متوجه این قضیه شدیم و پیامش رو درک کردیم و بهش عمل می‌کنیم . عمل به این پیام هم یعنی‌ خروج از حیطه حاکمیت حیوان...

من خودم به دلایلی با سگ ها سر و کار دارم و در موردشون تجربیات نسبتا کاملی دارم. مطمئن باشید اگر با یک سگ نگهبان درست و حسابی مواجه بشید فرصت هیچ کاری رو بهتون نمی ده. چه برسه به اینکه بخواهید روش تاثیر بگذارید و از قلمروش خارج بشید و ... . بعضی سگ ها حتی خارج از قلمروشون هم حمله می کنن. یه بار یک سگ رو داشتم همراه خودم می بردم که یه موتوری خواست بیاد کنارم و احتمالا در مورد سگ سوالاتی بپرسه. این سگ هم غیر من کسی رو ندیده بود چون خودم بزرگش کرده بودم. هر چقدر بهش هشدار دادم توجه نکرد. 10-20 متر باهام فاصله داشت که سگ بهش حمله کرد. باور کنید طوری زنجیر رو می کشید که زنجیر به اون کلفتی دستم رو زخمی کرده بود. با هزار دردسر مهارش کردم. حالا تصور کنید صاحب این سگ پیشش نباشه و یکی هم وارد حریمش بشه. به نظرتون چه اتفاقی می افته؟ قدرت بدنی سگ و همینطور سخت جونیش یه حدیه که فقط با اسلحه می تونید مقابلش بایستید. حتی با سرنیزه و چماق هم نمی شه کاری کرد.

wow

Registered User
لایک‌ها
13
من خودم به دلایلی با سگ ها سر و کار دارم و در موردشون تجربیات نسبتا کاملی دارم. مطمئن باشید اگر با یک سگ نگهبان درست و حسابی مواجه بشید فرصت هیچ کاری رو بهتون نمی ده. چه برسه به اینکه بخواهید روش تاثیر بگذارید و از قلمروش خارج بشید و ... . بعضی سگ ها حتی خارج از قلمروشون هم حمله می کنن. یه بار یک سگ رو داشتم همراه خودم می بردم که یه موتوری خواست بیاد کنارم و احتمالا در مورد سگ سوالاتی بپرسه. این سگ هم غیر من کسی رو ندیده بود چون خودم بزرگش کرده بودم. هر چقدر بهش هشدار دادم توجه نکرد. 10-20 متر باهام فاصله داشت که سگ بهش حمله کرد. باور کنید طوری زنجیر رو می کشید که زنجیر به اون کلفتی دستم رو زخمی کرده بود. با هزار دردسر مهارش کردم. حالا تصور کنید صاحب این سگ پیشش نباشه و یکی هم وارد حریمش بشه. به نظرتون چه اتفاقی می افته؟ قدرت بدنی سگ و همینطور سخت جونیش یه حدیه که فقط با اسلحه می تونید مقابلش بایستید. حتی با سرنیزه و چماق هم نمی شه کاری کرد.

اونها دیگه خیلی سگند
biggrinsmiley.gif

غذا چی میدی؟

چقدر در ماه هزینه غداشون میشه؟(دوبرمن رو میگم)

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سگ ها گرگ هایی اند که تن به بردگی داده اند - عرمین گی

در کل برو کو..

seul

Registered User
لایک‌ها
261
هر سگی اینطور نیست.

این عکس سگ منه. 11 ماهشه یعنی هنوز بالغ نشده ولی بیشتر از 50 کیلو وزنشه. نون خشک سهله، کباب ترکی هم بهش بدی نمی خوره. ولی یهو دیدی خودتو خورد. غیر از من و پدر بزرگم همه ازش می ترسن.

یه سگ اصیل دوبرمن هم دارم که تو خونه نگهش می دارم. اون دیگه بعضی وقت ها که عصبانیه خودم هم ازش می ترسم.
انگور جان(حالا ندی سگت بخورتمون :دی) میگم نژاد این سگ سفیدت چی بید؟

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
تو دوران سربازی تو لشکر 92 شب ها پادگان جولانگاه سگ ها بود.یک بار نصفه شب داشتم از سر پست برمیگشتم که با یک دسته سگ روبرو شدم داشتند واق واق میکردند که تا من رو دیدند ساکت شدند.اروم داشتم میگذشتم که یهو دویدند طرفم.هیچ وقت یادم نمیره از وسط میدان تا اخرش که حدود 200 متری رو میشد رو طوری دویدم که نفهمیدم کی تمام شد.یک جا حتی دهن سگه رو که نزدیک پام شده بود رو حس کردم ولی بخیر گذشت وقتی رسیدم در آسایشگاه بیهوش شدم :دی

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
من رفیقم 4 تا سگ داره بالغن بقیش نا بالغه ، قد اسبن :D
وقتی میریم ویلاشون از طبقه 3 دو قطره آب میریزم زمین از پشت ویلا در عرض میلی ثانیه میان در محل حاضر میشن ما هر هر می خندیم ، ولی وای به حالی که ما پایین باشیم و اینا باز باشن

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اونها دیگه خیلی سگند
biggrinsmiley.gif

غذا چی میدی؟

چقدر در ماه هزینه غداشون میشه؟(دوبرمن رو میگم)

بیشتر پای مرغ بهش می دم. هم دوست داره و هم اینکه باعث مریضی نمی شه ولی جهت تنوع بعضی وقت ها هم بهش گوشت و شیر گاو می دم. ولی این سگ سفیده هر چی که شد از نون خشک بگیر تا برو ... :D

هزینه هم نداره چون خودمون تو کار مرغداری و گاوداری هستیم. البته خود من نه. پدر بزرگم.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
انگور جان(حالا ندی سگت بخورتمون :دی) میگم نژاد این سگ سفیدت چی بید؟

مطمئن نیستم نژادش چیه. پدر و مادرش رو از یه آشنا گرفتم که می گفت اصالتش به کشورهای اسکاندیناوی بر می گرده. بیشتر فنلاند. پدر این خیلی بزرگتر از این بود. این تازه 11 ماهشه ولی راحت می تونه سگ های دیگه رو خفه کنه حتی دوبرمن ولی از نظر هوش از دوبرمن کمتره. نقطه قوت دیگری هم که نسبت به دوبرمن داره اینه که جون سخت تره. منطقه ما زمستان های سردی داره ولی این سگ ها شب ها تا صبح بیرون دوام میارن.
این سگ ها رو خودمون بزرگ می کنیم و طوری تربیتشون می کنیم که مهاجم باشن. در غیر این صورت شبانه شبیخون می خوریم.

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
wow!!!!
چندسال پیش با خواهر زادم رفته بودیم باغ وحش شهرمون.
راهنما باغ وحش یه شگ گنده شبیه این بالایی رو بهمون نشون داد.رنگش نارنجی بود.و میگفت نژادش عراقیه و قیمتش 1 میلیون دلار آمریکاست!!!
واقعا اینقدر گرونن؟؟؟؟

بالا