بشین کنارش نازش کن. کلا باهش دوست شو.
لباشو بوس نکنه ؟
بشین کنارش نازش کن. کلا باهش دوست شو.
لباشو بوس نکنه ؟
چرا که نه. میتونه کارهای دیگش هم بکنه اگر به Bestiality علاقمنده.
Bestiality يعني چي؟
از سگ اگه فرار كني جريح ميشه و فكر ميكنه يه خبريه
اين دفعه كه رفتي يه تيكه نون ببر بنداز جلوش... چندبار اينكارو بكني ديگه بوي بدنت رو بعنوان خودي در حافظه اش ثبت ميكنه و ديگه وقتي ميري پارس نميكنه ... شايد حتي جلوي پات بلند بشه تا شما رد بشي
چند وقت پیش با ماشین داشتم یه جای پرت میرفتم یه دفه یه گله سگ از این خیابونیا شورع کردن به دویدن دنبال من
منم زدم رو ترمز چوب رو از ماشید در اوردم همشون فرار کردن:-j
اگر به هر دلیل (مثل ورود شما به حریم امنی که حیوان میشناسه و ورود کردن به اون فاصله خاص که صحبتش شد) سگ اقدام به گاز گرفتن کرد... بدونید که بازی باخت - باخت خواهد بود. اون شما رو زخمی میکنه یا لباساتون رو پاره میکنه و شما هم یحتمل سر و صورت حیوان رو.
کافیه به سگ بفهمونیم قصد ورود، آزار یا صدمه زدن به قلمرو یا مملوکش (گله یا صاحبش یا اموال صاحبش) رو نداریم و اشتباه وارد این قلمرو شدیم ... و با تهدید سگ متوجه این قضیه شدیم و پیامش رو درک کردیم و بهش عمل میکنیم . عمل به این پیام هم یعنی خروج از حیطه حاکمیت حیوان...
من خودم به دلایلی با سگ ها سر و کار دارم و در موردشون تجربیات نسبتا کاملی دارم. مطمئن باشید اگر با یک سگ نگهبان درست و حسابی مواجه بشید فرصت هیچ کاری رو بهتون نمی ده. چه برسه به اینکه بخواهید روش تاثیر بگذارید و از قلمروش خارج بشید و ... . بعضی سگ ها حتی خارج از قلمروشون هم حمله می کنن. یه بار یک سگ رو داشتم همراه خودم می بردم که یه موتوری خواست بیاد کنارم و احتمالا در مورد سگ سوالاتی بپرسه. این سگ هم غیر من کسی رو ندیده بود چون خودم بزرگش کرده بودم. هر چقدر بهش هشدار دادم توجه نکرد. 10-20 متر باهام فاصله داشت که سگ بهش حمله کرد. باور کنید طوری زنجیر رو می کشید که زنجیر به اون کلفتی دستم رو زخمی کرده بود. با هزار دردسر مهارش کردم. حالا تصور کنید صاحب این سگ پیشش نباشه و یکی هم وارد حریمش بشه. به نظرتون چه اتفاقی می افته؟ قدرت بدنی سگ و همینطور سخت جونیش یه حدیه که فقط با اسلحه می تونید مقابلش بایستید. حتی با سرنیزه و چماق هم نمی شه کاری کرد.
انگور جان(حالا ندی سگت بخورتمون :دی) میگم نژاد این سگ سفیدت چی بید؟هر سگی اینطور نیست.
این عکس سگ منه. 11 ماهشه یعنی هنوز بالغ نشده ولی بیشتر از 50 کیلو وزنشه. نون خشک سهله، کباب ترکی هم بهش بدی نمی خوره. ولی یهو دیدی خودتو خورد. غیر از من و پدر بزرگم همه ازش می ترسن.
یه سگ اصیل دوبرمن هم دارم که تو خونه نگهش می دارم. اون دیگه بعضی وقت ها که عصبانیه خودم هم ازش می ترسم.
اونها دیگه خیلی سگند
غذا چی میدی؟
چقدر در ماه هزینه غداشون میشه؟(دوبرمن رو میگم)
انگور جان(حالا ندی سگت بخورتمون :دی) میگم نژاد این سگ سفیدت چی بید؟
wow!!!!Great dane