• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سگ ، پرورش و نگهداری

MEISAM.ZX

Registered User
لایک‌ها
10
wow!!!!
چندسال پیش با خواهر زادم رفته بودیم باغ وحش شهرمون.
راهنما باغ وحش یه شگ گنده شبیه این بالایی رو بهمون نشون داد.رنگش نارنجی بود.و میگفت نژادش عراقیه و قیمتش 1 میلیون دلار آمریکاست!!!
واقعا اینقدر گرونن؟؟؟؟
نه بابا چه خبره بهترین سگ نهایتش 20 هزار دلار آمریکاست;)

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
ممد تو خجالت نمی کشی تو مشهد سگ نگهداری می کنی :f34r:
می رم به رضوی لوت می دم

وای خدای من
چه هیکلی دار

یک سوال برام پیش اومد :
این پدر سگ هیکل گنده اگر با یک ببر ( شیر . پلنگ ) درگیر بشه کدوم پیروز می شه ؟ ( خیلی دوست دارم اینجور درگیریرو ببینم :D )

مطمئنا هر کدوم که سمت حق باشه پیروز میشه ! :blink:

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درودی بی پایان...

دوستان من امشب یه توله اشپیتز خریدم 4 هفته اس حالا من نه تا حالا سگ داشتم نه می دونم چه طوری و چی کارش کنم یه هویی جو زده شدم و در یک نگاه عاشقش شدم خیلی معصوم بود

حالا منو راهنمایی کنید چه طور دستشویی رو یادش بدم چون اصلا نمی خوام خونه رو به گند بکشه و جای خواب چی می خواد و بقیه .....

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
منم یه اشپیتز 1 ساله دارم و باید بگم از الان خودت رو برای همراهی یک سگ خیلی باهوش و شیطون آماده کن
یه جایی رو برای ادرار کردنش معین کن و یه روزنامه اونجا بذار و از این اسپری های آموزشی ادرار هم بخر و روی اون روزنامه بزن و بذار اون جایی که باید ادرار بکنه و یه مدتی هم حواست بهش باشه هر وقت دیدی داره زمین رو بو میکنه و بی تابی میکنه سریع ببرش همونجا و کنارش بمون تا کارش رو بکنه بعد از یه مدت کاملا یاد میگیره که کجا باید این کار رو انجام بده

راستی از این عروسک یه عکس بذار ببینیم

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
منم یه اشپیتز 1 ساله دارم و باید بگم از الان خودت رو برای همراهی یک سگ خیلی باهوش و شیطون آماده کن
یه جایی رو برای ادرار کردنش معین کن و یه روزنامه اونجا بذار و از این اسپری های آموزشی ادرار هم بخر و روی اون روزنامه بزن و بذار اون جایی که باید ادرار بکنه و یه مدتی هم حواست بهش باشه هر وقت دیدی داره زمین رو بو میکنه و بی تابی میکنه سریع ببرش همونجا و کنارش بمون تا کارش رو بکنه بعد از یه مدت کاملا یاد میگیره که کجا باید این کار رو انجام بده

راستی از این عروسک یه عکس بذار ببینیم

مرسی از راهنماییتون راستی این مینیاتورش هست و فکر کنم مینیاتور بلژیکی معروفه سیاه و قهوه ای... الان پی پی کرد با کلی اوق زدن پاک کردم جیش کرده روی روزنامه اما باز جای دیگروکثیف کرد !!!!!!!!!!!!

اسپری ها رو کجا باید بخرم؟ خونه می خواد؟ جای خواب؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سگ رو از کجا خریدی ؟ چند خریدی ؟ یه عکس ازش میذاری !

منم یه دونه میخوام بخرم ... لطفا راهنمایی کن

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من شنیدم این دوبرمن ها یه مدت که از عمرشون میگذره و سنشون بالا میره دیگه مغزهاشون جواب نمیده....صاحبشون هم ممکنه بگیرن...قاطی میکنن...راست میگن؟
این من هم شنیدم میگن سایز مغزش بدون توجه به جمجمه رشد میکنه دیوونه میشه

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اینی که عکسشو گذاشتین گریت دین هست . دوبرمن از اینا کوچیکتره .

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان بنظر من بهتره اشپیتز رو بیخیال بشید
امان آدمو می بره گافیه یه سگ دیگه یا خلاصه یه حیوون دیگه ببینه پدر آدمو با سر و صداش در میاره
خیلی هم بازیگوش و پرانرژی هست بنظظرم خونه برای اشپیتز خوب نیست

Sarmayeh

Registered User
لایک‌ها
12
تجربه چندین ساله ام میگه نگهداری سگ در محیط منزل = نزدیکی صد در صد به انواع بیماری !

روی نژاد سگ زیاد مانور ندید و به حرف اطمینان نکنید .
حتی چیزی که در شناسنامه سگ ها ثبت میشه تنها نشان خانوادگی اونهاست و این به معنی نژاد اصیل و تک رگ نیست .

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
قرار نیست تجربه غلط خودتون رو با ما به اشتراک بذارید
من از بچگی سگ های نژادهای مختلفی داشتم و هرگز خبری از بیماری نبوده و نیست و الان هم یه اشپیتز دارم
اگر بتونید واکسن هاشو به موقع بزنید هیچ وقت شاهد مشکلی نخواهید بود

Sarmayeh

Registered User
لایک‌ها
12
قرار نیست تجربه غلط خودتون رو با ما به اشتراک بذارید
من از بچگی سگ های نژادهای مختلفی داشتم و هرگز خبری از بیماری نبوده و نیست و الان هم یه اشپیتز دارم
اگر بتونید واکسن هاشو به موقع بزنید هیچ وقت شاهد مشکلی نخواهید بود
نباید بایقین و چنین صراحتی حرفیو رد کنید و اونرو تجربه غلط بدونید

به هر حال هر بیماری علایم روشن و واضح و اثر جسمی نداره !!! داره ؟؟؟

خداییش از روی تعصب و تنفر حرف نمیزنم

هیچ دامپزشکی هم تو هیچ یک از کشورها حق تایید سلامت صددرصد یک موجود بیشعور یا کم شعور برای هم اتاق شدن رو نداره ...
چون هیچ احدی نمیتونه از فعالیت های مغزی و دغدغه های ذهنی یک حیوان تند خو . درنده یا بدون ملاحظه و اثار منفی بیوشیمی وجودی حیوانی امار دقیق و کاملی به شما بده .

سگ بد نیست سگ داری هم بد نیست اما نزدیک شدن بیش از حد به اون مضره

شاید باید من به سگ یا سگ به من کمک کنه ! اما چه کمکی ؟ و تا چه حد؟ و به چه قیمتی

خلاصه توصیه من به دوستانم رعایت حق حقوق سگ و انسان بوده و هست
و همیشه میگم سگ حیوان پر توقع و باهوشیه
یا باید تک تک خواسته های اونرو بفهمید یا امکاناتی برای انجام عمل به امر غریزه بهش بدید
که در هر صورت موظف به ساخت لانه ی سالم در طبیعت یا حیاط ! ایجاد محیطی برای تخلیه! روحش جسمش ذهنش ! بازی با جفت یا همنوعش و .......

در غیر اینصورت و با محدود کردن اون وادارش کردیم که خودش رو انسان بدونه یا بلانسبت و بلاتشبیه ما رو از خودش بدونه و ...

دور از جان همه شما عزیزان .

farhang_za

Registered User
لایک‌ها
8
تجربه چندین ساله ام میگه نگهداری سگ در محیط منزل = نزدیکی صد در صد به انواع بیماری ! .

این همه عالم و آدم سگ دارن من تا حالا همچین جمله ای نشنیدم!!! من هم یه اشپیتز دارم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
به جرعت ميگم هنوز كسي رو تو PT نديدم كه اطلاعات كافي در مورد سگ ها داشته باشه.
دوستاني كه تاپيك زده بودن براي خريد هاسكي: جان هركي دوست داريد انقدر به خاطر ظاهر شيفته ي چيزي نشيد و انقدر ظاهر گرا نباشيد.
نشينيد سريال ركس ببينيد فرداش هوس جرمن شفرد كنيد.

عقل حكم ميكنه اول نياز ها و خواسته ها رو از داشتن سگ، و همينطور نياز ها و خواسته هاي سگ از صاحبش رو براورد كرد، بعد براي انتخاب نژاد و خريد اقدام كرد.
خوبه آدم چندتا كتاب درست حسابي (به زبان انگليسي، نه اين مزخرفاتي كه تو بازار ايران هست) بخونه،‌ كه بتونه بهتر و با ديد باز تر تصميم گيري كنه.

تو اين كشور كه سودجو هاي "پت شاپ" و پرورش دهنده هاي قلابي و وارد كننده هاي "هيچي ندون" از اوكراين و غيره احاطش كردن، و همچنين فقدان غذاي عالي سگ و گربه، فقط يكي دو تا آدم وجود دارن كه به كارشون وارد هستن (حداقل در يه حد خوب) و براي مشتري و خود حيوون ارزش قائلن.

آيا از اجداد سگتون باخبر هستيد ؟‌
آيا از سلامت رواني نسل سگتون اطمينان خاطر داريد ؟
آيا هنگام خريد، از فروشنده درخواست شجره نامه كرده ايد ؟
آيا اطلاعات كافي براي تربيت و اجتماعي كردن سگ هاي بزرگ و نگهبان رو داريد ؟
آيا مكان زندگي و پول كافي براي قبول عضو ديگري از خانواده به مدت حداقل 8 سال رو داريد ؟
...
...

اينا نمونه اي از پرسش هايي هست كه فرد خريدار بايد بهش پاسخگو باشه و پاسخ همگي هم مثبت باشه.

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
این من هم شنیدم میگن سایز مغزش بدون توجه به جمجمه رشد میکنه دیوونه میشه
شايعس دوست من.
يه مدت تو آمريكا دوبرمن به سگ خطرناك و خون خوار معروف بود.
چون خيلي باب شده بود هر ابلهي ميرفت ميخريد، ولي چون شعور تربيتش رو نداشتن گند بالا اوردن.

در واقع تقصير سگ نيست بلكه مشكل دقيقا از خود آدما آب ميخوره.
بعدشم كه اين مخرفاتو از يه جاشون درووردن.

الانم كه پيت بال اين مقام "خون خوار"ي رو از آن خودش كرده :lol:
اين تئوري رشد بيش از حد مغز از لحاظ علمي غير ممكنه. مغز به يه نسبت كه متغير هاي مختلفي مثل سن و غيره داره، رشد ميكنه و در زمان بلوغ به رشد كامل ميرسه.
مثل اين ميمونه كه بگيم دوبرمن سن بلوغ نداره و مغزش مثل دندون جونده ها تا آخر عمر رشد ميكنه.

نبايد با سگ بدرفتاري كرد (مخصوصا تا 3 ماهگي) چون شديدا تاثير سو ميذاره و حتي ممكنه منجر به تلافي بشه.
3 ماه اول عمر سگ مثل 5 سال اول عمر انسان ميمونه.
بخش عمده اي از اخلاق رفتار ما بستگي به اين داره كه تا 5 سالگي چطور باهامون رفتار شده.

Arash-Shams

Registered User
لایک‌ها
3
بلاخره از جو هاسکی و شپرد اومدیم بیرون امروز رفتیم یک سگ اشپیتز خریدیم آپارتمانی پدر فرانسه مادر آلمان
اول شناسنامه های والدین محترم رو نگاه کردنم بعدش توی یک دامپزشکی اصالتش مشخص شد و اصل بود :دی
الان من باید چکارش کنم ؟ چطوری شناسنامه بگیرم براش ؟ واکسن چی بزنم بهش ؟

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
[QUOTE="Mohammad";3579139]دندون و فک قوی هم دارن ، شلوار جین رو راحت سوراخ میکنه :دی
صد در صد تست شده :lol:

یه خاطره بگم ، دوستم اومده بود سگمو ببینه ، خیلی میترسید
گفت محمد بستست دیگه؟ نمیگیره که...؟
گفتم خیارت راحت عمو برو جلو :دی
این زنجیرش بلند بود ، دوستم وارد یه محدوده شد که سگه میتونست بگیرش یه سوت زدم سگه پرید سمتش دوستم فرار کرد....
دوستم رنگش شده بود مث ماست! :lol:[/QUOTE]
:eek:الان این کارت جدا خنده داشت ؟! اگه خودت جای دوستت بودی چیکار میکردی؟:eek:

بالا