• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سگ ، پرورش و نگهداری

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
خیلی نازه.
آدم حال میکنه میبینش
خیلی شیطون باید باشه.کسی میدونه به مام بگه خوشحال میشیم.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
این اسمش بو هستش من تو فسبوک لایکش کردم بس که نمک داره فسقلی

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
این عکس که گزاشتید Boo the dog هست که خیلی معروفه تو اینترنت، البته دقیقا نمیشه گفت نژادش چیه ولی من یجا دیدم نوشته بود از نژاد pomeranian هست و صاحبش موهاش رو اینطوری کرده. توی همون اولین عکسی که خودتون گزاشتید اگر دقت کنید متوجه شباهت هاشون میشید ، فقط موهای Boo کوتاه شده هست :)

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
خیلی نازه.
آدم حال میکنه میبینش
خیلی شیطون باید باشه.کسی میدونه به مام بگه خوشحال میشیم.

من و دوستم که عاشقشیم و هر روز عکسشو می بینم و شاد میشم و حسودی مب کنم به صاحبش خـــــــیلی !!!

این سگ خیلی معروفه . . . در لینک زیر توضیحات بیشتری هست
سگی که بیش از 2 میلیون طرفدار دارد

تبلیغات نامحسوس :D

واااا!!!! برای چی تبلیغ ؟؟!!!! حتی اسمشم نبردم و ازش یا لینکی نذاشتم ؟؟!!! من می واقعا خواهانش هستم و می خوام ازش
این اسمش بو هستش من تو فسبوک لایکش کردم بس که نمک داره فسقلی

بله هورسا جان یه ساله میشناسمش من هر روز میاد رو والم و منم دلم قش و ضعف میره براش!!!

این عکس که گزاشتید Boo the dog هست که خیلی معروفه تو اینترنت، البته دقیقا نمیشه گفت نژادش چیه ولی من یجا دیدم نوشته بود از نژاد pomeranian هست و صاحبش موهاش رو اینطوری کرده. توی همون اولین عکسی که خودتون گزاشتید اگر دقت کنید متوجه شباهت هاشون میشید ، فقط موهای Boo کوتاه شده هست :)

بله می دونم اینو خود صاحبش این شکلی کرده که نمکدون شده !!کاری نداره با موزر !! فقط اطلاعات کامل از نژاد و نحوه نگهداری و خلق و خوش می خوام که ببینم شرایطشو دارم یا نه که بگیرم

sir_one1

Registered User
لایک‌ها
2
age eshtebah nakonam shao shao ye nejade chiniye gheymatesh toolash zire 2 toman nis

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
چه فرقی میکنه ؟ سگ سگه :)

شما هر سگی رو داشته باشی اینقد بش وابسته میشی که امسال "بو" اصلا جذابیتی نداره برات .

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
نژادش صد در صد pomeranian هست. ولی خُب نباید انتظار داشته باشی دقیقا یه چیز مثل این پیدا کنی ، درسته نژادش pomeranian هست ولی خُب به خیلی فاکتور های دیگه هم بستگی داره.

تو ایران هم از این نژاد زیاد دیدم ولی رنج قیمتش رو نمیدونم. به نظرم سگ بی دردسی باشه و حتی تو آپارتمان هم بتونید نگهداری کنید.

The Pomeranian is good for apartment living. They are very active indoors and will do okay without a yard. Be careful they do not overheat in hot weather.

اینجا هم گفته توی آپارتمان راحت میتونید نگهدارید و نیاز به حیاط نداره فقط باید حواستون باشه گرما زده نشن ، چون یکم سوسولن :دی ، حدود 15 سال هم عمر میکنه.

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
نژادش صد در صد pomeranian هست. ولی خُب نباید انتظار داشته باشی دقیقا یه چیز مثل این پیدا کنی ، درسته نژادش pomeranian هست ولی خُب به خیلی فاکتور های دیگه هم بستگی داره.

تو ایران هم از این نژاد زیاد دیدم ولی رنج قیمتش رو نمیدونم. به نظرم سگ بی دردسی باشه و حتی تو آپارتمان هم بتونید نگهداری کنید.

The Pomeranian is good for apartment living. They are very active indoors and will do okay without a yard. Be careful they do not overheat in hot weather.

اینجا هم گفته توی آپارتمان راحت میتونید نگهدارید و نیاز به حیاط نداره فقط باید حواستون باشه گرما زده نشن ، چون یکم سوسولن :دی ، حدود 15 سال هم عمر میکنه.

ممنون از راهنماییتون . دقیقا خودشه ! من نوزادشو می خوام !

الان سرچ می کردم قیمتی پیدا نمی کنم !!!!! :(

NeGATIC

Registered User
لایک‌ها
20
ممنون از راهنماییتون . دقیقا خودشه ! من نوزادشو می خوام !

الان سرچ می کردم قیمتی پیدا نمی کنم !!!!! :(

تماس گرفتم با چند جا از 2 میلیون بود تا 3.800 میلیون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خواهش میکنم. بله اصولا نوزاد قیمتش خیلی بالاست ، مخصوصا این دسته نژاد ها. البته اگر قصد خرید دارید حتما از کسی بخرید که اعتماد کامل دارید بهش و معتبر هست ، چون یه سری فاکتور ها مربوط به سلامتی نوزادها هست که اگر از فرد مورد اطمینان بخرید خیالتون راحت تر خواهد بود.

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
ممد تو خجالت نمی کشی تو مشهد سگ نگهداری می کنی :f34r:
می رم به رضوی لوت می دم

وای خدای من
چه هیکلی دار

یک سوال برام پیش اومد :
این پدر سگ هیکل گنده اگر با یک ببر ( شیر . پلنگ ) درگیر بشه کدوم پیروز می شه ؟ ( خیلی دوست دارم اینجور درگیریرو ببینم :D )

با شیر و پلنگ رو نمیدونم، ولی با ببر اصلا نمیتونه حتی چشم تو چشم بشه! ببر نیرومندترین جانور شکارچی ساکن خشکیه. قویترین شیر نر شاید 5 دقیقه نتونه جلوی ببر ایستادگی کنه. در ضمن زور با جرات و جسارت فرق فوکوله. سگ ها زورشون هم که زیاد باشه هرگز جرات و نترسی گرگ رو ندارن. از نظر قدرت آرواره هم هیچ جانوری به نیرومندی کفتار نیست. یکی از آشناهامون توی لرستان میگفت صحنه درگیری کفتار یالدار ایرانی با 30 تا سگ گردن کلفت رو توی دهات دیده. میگفت سگها دوره ش کرده بودن جرات نمیکردن بهش حمله کنن تا اینکه دست آخر دوتاشون که از پشت حمله میکنن به وسط پاش (نامردی!) باعث میشه بقیه هم فرصت کنن همزمان بپرن بهش. دوستم میگفت 7 تا از سگها کشته شدن تا آخرش کفتار اونم با دخالت دهاتی ها و چوب و تبر کشته شد.

اینو یادم رفت که مثل معروفیه میگن شیر وقتی میبینه یه چیزی تو بوته ها تکون میخوره یه قدم میره عقب اما گرگ یه قدم میره جلو!

Last edited:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
مشاهده پیوست 184304 مشاهده پیوست 184308 مشاهده پیوست 184305

اینا تبتین مانستیف هستن که براای همون تبت هستن این سگ های هیکل های خلی درشتی دارن و بسیار بسیار قوی هکل هتسن وقتی رام کننده شیر میخواد بره تو قفس شیر چنتا از این سگ ها مراقب رام کننده هستن تو چین و تبت به خاطر پوشش ونم تقریبن زیاد اسیب نمیبینن تو جنگ سگ های بسیار شجای هم هستن
فکر میکردم سگ قفقازی خیلی بزرگ هست و شماره یکه تا اینو دیدم و یکم راجبش خوندم دیدیم دمش گرم اینم بگم گرگ های منطقه تبت و هم بزرگه ولی بازم از پس یکی دو تا از اینا بر نمیاد

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
تماس گرفتم با چند جا از 2 میلیون بود تا 3.800 میلیون:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون سگی هم که شما دنبالشید دیدم بو معروفه pomeranian هست ولی یه دستکاری ژنتیکی تو چین شده و به سگ های عروسکی چینی هم معروفا و نمی دونم چرا به تولید انبوه نرسیده خریداریشون به نزرم اشتباهه ممکنه یه مشکلی بعدا پیش بیاد ....

pomeranian معمولی بگیرید مو دار خیلی بهتره میتونید ارایش کنید و به گفته دوستمون موهاش رو کوتاه کنید البته این جوری نمیشه ولی بازم خوبه قیمتشونم خیلی گرونه .... ولی خب ارزش داره خدایی برای سگ هر چی خرج کنی ارزش داری بعده این که خریدی می فهمی چی میگم

بالا