• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم تبلیغات بنری نت برگ

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
اگر به گفته خودتان کلیکهای تکراری در سیستم ثبت نمی‌شوند، پس کسر کلیکهای تکراری به هنگام تسویه و ثبت صورت حساب طبق کدام اطلاعات ثبت شده انجام می‌شود؟

با سلام

بله، کامنت فوق جواب سوال شما نیز می باشد. تنها کلیک هایی از سیستم حذف خواهد شد که به کاربر بر اساس ایمیل اخطار، اطلاع رسانی شده و ابلاغ شده که در هنگام تسویه حساب، مبلغ مورد نظر از حسابشان کسر خواهدشد و شما نیز باید مبلغ پرداختی را پس از واریز حساب ها و صدور فاکتور نهایی مانند ماه گذشته، در کنترل پنل خود چک نمایید که زمان آن نهایتا تا روز دهم ژانویه می باشد.
با تشکر

Last edited:

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
سوال پرسیدم،کسی جوابگو نیست؟!

بابا جواد جان این کلمه مخفف Year To Date در سیستم های کلیکی هستش. حالا اگر تونستی معنیش رو پیدا کن. پیدا نکردی بگو خودم برات بگم. الان حس تایپ نیستش:lol:

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
بابا جواد جان این کلمه مخفف Year To Date در سیستم های کلیکی هستش. حالا اگر تونستی معنیش رو پیدا کن. پیدا نکردی بگو خودم برات بگم. الان حس تایپ نیستش:lol:

آخه تعداد کلیک ها رو جدا کرده از قبلیا،گفتم ببینیم پولش رو ریختن یا نه :دی

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
سوال پرسیدم،کسی جوابگو نیست؟!

با سلام
YTD مخفف Year To Date می باشد که تعداد کل کلیک ها را از ابتدای سال جاری نمایش می دهد. با توجه به تغییر سال میلادی، کلیک ها مجددا از ابتدای سال شمارش می شوند، البته تعداد کلیک های کسب شده در کنترل پنل شما موجود می باشد که با مراجعه به بخش Report و انتخاب بازه زمانی مورد نظر، گزارش کلیک های کسب شده را می توانید مشاهده نمایید.
با تشکر

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
درود نت برگ عزیز ( جناب صادقیان یا همکار گرامی ایشون ) خوشحالم شما رو هم در پرشین تولز فعال می بینم . اتفاقا موردی بود که می خواستم بهتون گوشزد کنم . خود من هم از مشتریای پروپا قرص نت برگای جالبتون هستم . البته مشتری کالا ها و خدمات نه سیستم کلیکی ، چون خودمونم به نوعی همکارتونیم و یکی از کارامون سیستم کلیکی هست . اتفاقا دفتر پیشینمون هم در خیابان مطهری خیلی خیلی نزدیک به دفتر شما بود که می خواستم یکبار بهتون سر بزنم و حضوری ملاقات کنیم که متاسفانه به دلایل مختلف هرگز نشد . حالا شاید در اینده موقعیتی پیش اومد و در یک طرح کاری باهم همکاری داشتیم

خدمات و کالاهای خیلی خوبی رو معرفی کردین بخصوص رستوران ها و برنامه های ورزشی تفریحی که من و بچه های دیگه ی شرکت بارها ازشون استفاده کردیم و به همین دلیل دیدم جا داره اینجا بهتون خیرمقدم بگم ( اتفاقا فردا پس فردا هم باید 64000 تومان دیگه ازتون نت برگ بخرم ، نمیگم نت برگ چه چیزی که دست زیاد نشه ، وقتش به خودمون نرسه ! ) دی:
ب
هرحال بازم حضورتون در پرشین تولز رو تبریک میگم و برای شما و تیم خوبتون آرزوی موفقیت دارم .

شاد و موفق باشید
مهندس صدیق - مدیریت تیم تجارت الکترونیک آرین

با سلام
با تشکر از شما و به امید کسب رضایت بیشتر کاربران گرامی

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
منم دو هفته اس منتظرم تایید بشم :(

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
منم دو هفته اس منتظرم تایید بشم :(

با سلام
با عرض پوزش به علت تاخیر به وجود آمده، در حال تسویه حساب ماهیانه می باشیم و علاوه بر آن در حال بررسی سیستم جهت تغییراتی نیز می باشیم، به همین علت بررسی حساب های کاربری جدید، مدتی به طول خواهد انجامید.
با تشکر

Last edited:

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
وبمسترهای محترم،

با سلام، با تشکر از همراهی شما با نت برگ تا به امروز، به اطلاع می رساند، تیم نت برگ پس از بررسی سیستم تبلیغات بنری نت برگ و انتطباق آن با استراتژی های بازاریابی بلند مدت شرکت، تصمیم به تعلیق این سیستم تا اطلاع ثانوی گرفت. با توجه به این تصمیم، لطفا به موارد زیر توجه بفرمایید:

a. تصفیه حساب باتمامی حسابهای فعال بدون در نظر گرفتن هیچ حداقلی انجام خواهد شد.
b. تمامی کلیک ها تا نیمه شب روز جمعه 30 دی شمرده شده، و بعد از آن سیستم نمایش بنر غیر فعال خواهد می شود. به همه عزیزان توصیه می گردد برای جلوگیری از ایجاد هر گونه مشکل در وب سایت خود، کد نمایش را در اسرع وقت از سیستم حذف نموده نمایند. بعد از این تاریخ نت برگ دیگر مسئولیتی در قبال نشان داده شدن بنرها نخواهد داشت.
c. همه افراد تا نیمه شب 10 بهمن وقت دارند اطلاعات پرداخت خود را وارد سیستم نمایند.
d. تمامی حسابها تا حداکثر نیمه شب 25 بهمن تصویه حساب و پرداختها صورت خواهد گرفت (هیچ حداقلی برای پرداخت وجود نداشته و به تمامی کسانی که اطلاعات پرداخت خود را سر موقع تکمیل کرده اند پرداخت صورت خواهد گرفت.)
e. تمامی افراد تا پایان پرداختها به سیستم مدیریت سیستم خود دسترسی خواهند داشت.

با تشکر مجدد از همراهان نت برگ،

تیم نت برگ

/

تسویه! تصفیه چیز دیگس:|تازه یه جا تصفیه هست یه جا دیگه تصویه:|
سوادشون تو حلقم:|

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
کلا همیشه میگم
خیلی از مدیران سیستمهای کلیکی بی سوادند و همیشه تسویه حساب رو اشتباه مینویسند

بالا