• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم تبلیغات بنری نت برگ

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
طی سه تا چهار روز گذشته تعداد کلیک ها نصف شده. در حالی که بازدید بیشتر هم شده. آیا سیستم شمارش تغییر کرده؟

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
کلیکی پول میدن یا نمایشی؟ چند؟
سایتش رو معرفی می کنید؟

با سلام
شما می توانید با قرار دادن بنرهای تبلیغاتی نت برگ و معرفی پیشنهادات روزانه نت برگ و سایت های طرف قراداد نت برگ به بازدید کنندگان خود، برای هر کلیک ۱۰۰ تومان درآمد کسب کنید.

مزایای استفاده از سیستم تبلیغات بنری نت برگ:
پشتیبانی از4 سایز متداول بنر در ایران (۱۲۰X۱۲۰ - ۱۲۰X۲۴۰ - ۴۶۸X۶۰ - ۳۰۰X۲۵۰ ).
سیستم پیشرفته و دقیق گزارش زنده از تعداد بازدید ها و کلیک های دریافت شده هر بنر.
استفاده از سیستم CDN برای بارگزاری بنر ها با سرعت بسیار بالا.
پرداخت ماهانه به صورت واریز به حساب بانکی.
قابلیت انتخاب از بین ۲ سیستم iFrame و JavaScript.
پرداخت به صورت CPC
امکان مدیریت و استفاده از بنر ها در چند وب سایت.

ثبت نام و دریافت کد نمایش بنر: Affiliate Sign Up - NetAds
با تشکر

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
طی سه تا چهار روز گذشته تعداد کلیک ها نصف شده. در حالی که بازدید بیشتر هم شده. آیا سیستم شمارش تغییر کرده؟

برای من هم همین طور داره محاسبه میشه . نصف روزهای قبل

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332

جوابتون پست خودتون هست! این جواب رو به پست من دادید! جالب اینکه خودتون هم بهش عمل نمیکنید!!

من خودم هم معتقدم کلیکی تموم شده . اون هم به دلیل خز بازی که بعد از هر سیستمی تو ایران شکل میپیره. آگهی,کلیکی, همکاری در فروش و حالا هم خرید گروهی. اما با دقت نخوندی. برات بولد هم کردم. میگم حالا که پرداحتی داره و کلیک هم میشماره. دو روز دیگه باد ورش داشت و نداد و هرچی و هرچی آدم کار نمیکنه.
راستی؟ شما که حال نمیکنی و ایراد هم میگیری که نمیشماره چرا هنوز بنرش چسبیده بالای سایتت؟

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0

با سلام
نت برگ جهت مدیریت سیستم تبلیغاتی خود، از نرم افزار قدرتمند HasOffers استفاده می نماید. شما می توانید با مراجعه به سایت این نرم افزار (Affiliate Tracking Software - Manage Your Own Affiliate Program) با چگونگی عملکرد آن آشنا شوید.
هیچ تغییری در سیستم مبنی بر عدم شمارش کلیک ها داده نشده است و اساساً این امر امکان پذیر می باشد و تغییر در تعداد کلیک ها، فقط به نحوه عملکرد شما در ارتباط بانمایش بنر در بخش مناسب، بازدید سایت و میزان علاقمندی کاربران به تبلیغ مورد نظر،مربوط می گردد.
با تشکر از همکاری شما

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
جوابتون پست خودتون هست! این جواب رو به پست من دادید! جالب اینکه خودتون هم بهش عمل نمیکنید!!

من از صاحب تاپیک در مورد تغییرات سوال کردم. مسلما اگر به این نتیجه برسم دیگه کار نمیکنم. تو کار حرفه ای رفیق بازی که نداریم. پست های قبلی رو هم پس بخونید . با این سیستم تا وقتی کار میکنیم که اعتماد داشته باشیم. عهد برادری که نبستیم.
در مورد پاسخ صاحب تاپیک هم عرض کنم بنده قانع نشدم. این مورد برای دو تا از سایت های پر بازدید ما همزمان رخ داده. پس نمیتونه با مواردی که فرمودید توجیح بشه.

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
من از صاحب تاپیک در مورد تغییرات سوال کردم. مسلما اگر به این نتیجه برسم دیگه کار نمیکنم. تو کار حرفه ای رفیق بازی که نداریم. پست های قبلی رو هم پس بخونید . با این سیستم تا وقتی کار میکنیم که اعتماد داشته باشیم. عهد برادری که نبستیم.
در مورد پاسخ صاحب تاپیک هم عرض کنم بنده قانع نشدم. این مورد برای دو تا از سایت های پر بازدید ما همزمان رخ داده. پس نمیتونه با مواردی که فرمودید توجیح بشه.

با سلام
سیستم تنها کلیک های یکتا را شمارش می نماید، زمانیکه کاربران شما بر روی بنر کلیک می کنند، مسلما کلیک مجدد آن کاربر بر روی بنر، ثبت نخواهد شد. بنابر این تعداد کلیک ها تغییر پیدا خواهند کرد.
با تشکر

E110

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
سیستم تنها کلیک های یکتا را شمارش می نماید، زمانیکه کاربران شما بر روی بنر کلیک می کنند، مسلما کلیک مجدد آن کاربر بر روی بنر، ثبت نخواهد شد. بنابر این تعداد کلیک ها تغییر پیدا خواهند کرد.
با تشکر

بله حدس میزدم
با این اوصاف طی چند ماه آینده کلا اشباع میشه! و دیگه کلیکی باقی نمیمونه!
در واقع اگه هر کلیک 100 تومنه... اون خریدار ده بار خرید کنه از شما در واقع هر کلیکی را 10 تومن حساب کرده اید برای تمام وبمسترها

با این اوصاف اگر شما 1000 تومان هم برای هر کلیک در نظر بگیرید باز هم ارزشی برای وبمستران نخواهد داشت!

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
بله حدس میزدم
در واقع اگه هر کلیک 100 تومنه... اون خریدار ده بار خرید کنه از شما در واقع هر کلیکی را 10 تومن حساب کرده اید برای تمام وبمسترها

با این اوصاف اگر شما 1000 تومان هم برای هر کلیک در نظر بگیرید باز هم ارزشی برای وبمستران نخواهد داشت!

فکر نمی کنم به این صورت باشه
احتمالا تا 24 ساعت کلیک های تکراری یک آی پی را حساب نمیکنه.

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
آقا تلویزیون ایران 20:30 گفته بود سایتتون حرمی هست و کار با سایت شما جرم هست
این چی میشه
پس فردا نیان بگیرن

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
گر حکم شود که مست گیرند
در شهر هر آنکه هست گیرند

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
بله حدس میزدم

با سلام
هدف از تبلیغات، معرفی نت برگ به اشخاص متفاوت می باشد. با کلیک کاربران شما بر روی بنر، قاعدتا با نت برگ آشنا شده و در صورت تمایل، توسط مشترک شدن یا با عضویت در سیستم، با نت برگ در ارتباط خواهند بود. البته با توجه به متفاوت بودن بنر ها در بازه زمانی مختلف، پس از زمانی مشخص، IP ثبت شده Reset خواهد شد و مجددا کلیک بر روی آن بنر، در حساب شما ثبت خواهد گردید.
با تشکر

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
آقا تلویزیون ایران 20:30 گفته بود سایتتون حرمی هست و کار با سایت شما جرم هست
این چی میشه
پس فردا نیان بگیرن

با سلام
نت برگ یک سایت خرید گروهی می باشد و هیچ ارتباطی با شرکت های هرمی ندارد.
اگر عضو این سیستم شده باشید، کاملا متوجه وقوع اشتباه در خبر مورد نظر خواهید شد، در هیچ قسمتی از سیستم امکان زیر مجموعه گیری، یا حتی پرداخت به ازاء معرفی به اشخاص مختلف و .. تعریف نگردیده است و شما تنها امکان خرید پیشنهادات روزانه که شامل تخفیفات روز می باشد را دارا می باشید.
البته نت برگ در حال پیگیری موضوع به صورت قانونی می باشد
با تشکر

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
سلام

این سیستم شما مشکل داره ظاهراً
من با یه ip روی هر بنر تو سایت کلیک میکنم میشمره!!! :lol:

سیستم ضدتقلب شما هم به من هشدار داده! :blink:

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
هدف از تبلیغات، معرفی نت برگ به اشخاص متفاوت می باشد. با کلیک کاربران شما بر روی بنر، قاعدتا با نت برگ آشنا شده و در صورت تمایل، توسط مشترک شدن یا با عضویت در سیستم، با نت برگ در ارتباط خواهند بود. البته با توجه به متفاوت بودن بنر ها در بازه زمانی مختلف، پس از زمانی مشخص، IP ثبت شده Reset خواهد شد و مجددا کلیک بر روی آن بنر، در حساب شما ثبت خواهد گردید.
با تشکر
زمانش چقدره؟

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
با سلام
این زمان در حدود یک تا دو هفته می باشد
باتشکر

یک تا دو هفته ؟!! زمان معمولش 24 ساعته

در ضمن یک یا دو هفته بلاخره ؟ یعنی زمان مشخصی نداره که می گید یک تا دو هفته ؟

E110

Registered User
لایک‌ها
13
یک تا دو هفته ؟!! زمان معمولش 24 ساعته

در ضمن یک یا دو هفته بلاخره ؟ یعنی زمان مشخصی نداره که می گید یک تا دو هفته ؟

دقیقا... یعنی این سیستم زمان مشخص رو نشون نمیده؟
اینجوری یعنی شما هم مطمئن نیستید
دقیقا چند روز؟ 2 - 3 روز هم قابل قبول نیست!

بالا