کلیکی پول میدن یا نمایشی؟ چند؟
سایتش رو معرفی می کنید؟
طی سه تا چهار روز گذشته تعداد کلیک ها نصف شده. در حالی که بازدید بیشتر هم شده. آیا سیستم شمارش تغییر کرده؟
طی سه تا چهار روز گذشته تعداد کلیک ها نصف شده. در حالی که بازدید بیشتر هم شده. آیا سیستم شمارش تغییر کرده؟
من خودم هم معتقدم کلیکی تموم شده . اون هم به دلیل خز بازی که بعد از هر سیستمی تو ایران شکل میپیره. آگهی,کلیکی, همکاری در فروش و حالا هم خرید گروهی. اما با دقت نخوندی. برات بولد هم کردم. میگم حالا که پرداحتی داره و کلیک هم میشماره. دو روز دیگه باد ورش داشت و نداد و هرچی و هرچی آدم کار نمیکنه.
راستی؟ شما که حال نمیکنی و ایراد هم میگیری که نمیشماره چرا هنوز بنرش چسبیده بالای سایتت؟
جوابتون پست خودتون هست! این جواب رو به پست من دادید! جالب اینکه خودتون هم بهش عمل نمیکنید!!
من از صاحب تاپیک در مورد تغییرات سوال کردم. مسلما اگر به این نتیجه برسم دیگه کار نمیکنم. تو کار حرفه ای رفیق بازی که نداریم. پست های قبلی رو هم پس بخونید . با این سیستم تا وقتی کار میکنیم که اعتماد داشته باشیم. عهد برادری که نبستیم.
در مورد پاسخ صاحب تاپیک هم عرض کنم بنده قانع نشدم. این مورد برای دو تا از سایت های پر بازدید ما همزمان رخ داده. پس نمیتونه با مواردی که فرمودید توجیح بشه.
با سلام
سیستم تنها کلیک های یکتا را شمارش می نماید، زمانیکه کاربران شما بر روی بنر کلیک می کنند، مسلما کلیک مجدد آن کاربر بر روی بنر، ثبت نخواهد شد. بنابر این تعداد کلیک ها تغییر پیدا خواهند کرد.
با تشکر
بله حدس میزدم
با این اوصاف طی چند ماه آینده کلا اشباع میشه! و دیگه کلیکی باقی نمیمونه!
در واقع اگه هر کلیک 100 تومنه... اون خریدار ده بار خرید کنه از شما در واقع هر کلیکی را 10 تومن حساب کرده اید برای تمام وبمسترها
با این اوصاف اگر شما 1000 تومان هم برای هر کلیک در نظر بگیرید باز هم ارزشی برای وبمستران نخواهد داشت!
بله حدس میزدم
با این اوصاف طی چند ماه آینده کلا اشباع میشه! و دیگه کلیکی باقی نمیمونه!
در واقع اگه هر کلیک 100 تومنه... اون خریدار ده بار خرید کنه از شما در واقع هر کلیکی را 10 تومن حساب کرده اید برای تمام وبمسترها
با این اوصاف اگر شما 1000 تومان هم برای هر کلیک در نظر بگیرید باز هم ارزشی برای وبمستران نخواهد داشت!
آقا تلویزیون ایران 20:30 گفته بود سایتتون حرمی هست و کار با سایت شما جرم هست
این چی میشه
پس فردا نیان بگیرن
زمانش چقدره؟با سلام
هدف از تبلیغات، معرفی نت برگ به اشخاص متفاوت می باشد. با کلیک کاربران شما بر روی بنر، قاعدتا با نت برگ آشنا شده و در صورت تمایل، توسط مشترک شدن یا با عضویت در سیستم، با نت برگ در ارتباط خواهند بود. البته با توجه به متفاوت بودن بنر ها در بازه زمانی مختلف، پس از زمانی مشخص، IP ثبت شده Reset خواهد شد و مجددا کلیک بر روی آن بنر، در حساب شما ثبت خواهد گردید.
با تشکر
زمانش چقدره؟
با سلام
این زمان در حدود یک تا دو هفته می باشد
باتشکر
خیلی خیلی زیادهبا سلام
این زمان در حدود یک تا دو هفته می باشد
باتشکر
یک تا دو هفته ؟!! زمان معمولش 24 ساعته
در ضمن یک یا دو هفته بلاخره ؟ یعنی زمان مشخصی نداره که می گید یک تا دو هفته ؟