• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم تبلیغات بنری نت برگ

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
منم یه 3-4 روز البته قبلا ها بنرها رو گذاشتم تو سایت و برای تست با چند تا آی پی (از شهرهای مختلف) رو بنرها کلیک کردیم ولی نشمرد. بخاطر همون دیگه بنرهاش رو تو سایت هام نمیذارم.

با سلام
معیار شمارش کلیک ها، فقط IP نمی باشد و پارامتر های بسیاری در ارتباط با شمارش کلیک ها توسط نرم افزار چک می گردد و مطمئنا تنها کلیک های یکتا شمارش می گردند.
با تشکر

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
مثه اوکسین ادز 100 تومن میدی یا واقعا 100 ت میدین؟!

با سلام
با ازای هر کلیک یکتا شما میتوانید 100 تومان کسب نمایید.
جهت جلب اطمینان شما، واریز های ماه نوامبر انجام شده است و کلیه وبمسترهایی که موجودی حسابشان به 200.000 ریال رسیده بود، تسویه گردیده اند.
با تشکر

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
محاسبات خوبه
ولی هنوز واریزی نداشته
زنگ زدن گفتن 10 روز طول میکشه

با سلام
کلیک ها در پایان هر ماه میلادی شمارش می گردد و حداکثر تا ده روز کاری پس از آن به حساب ها واریز می گردد. پرداخت ماه نوامبر در تاریخ 17/09/90 برابر 08/12/2011 (با در نظر گرفتن تعطیلات مابین) بدون هیچ گونه تاخیری، واریز گردیده است.
با تشکر

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
با سلام
معیار شمارش کلیک ها، فقط IP نمی باشد و پارامتر های بسیاری در ارتباط با شمارش کلیک ها توسط نرم افزار چک می گردد و مطمئنا تنها کلیک های یکتا شمارش می گردند.
با تشکر

سیستمش عجیبه به نفع وبمستر نیس

من گذاشتم بعد برش داشتم :دی

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
ولی اشتباه بزرگیه بدون هیچ سابقه ایی بنراشو بذاری خیلی سایتا گذاشتن ... از کجا معلوم درست تصفیه حساب کنه با همه؟؟

با سلام
جهت جلب اطمینان شما، تسویه حساب بصورت ماهیانه و در پایان ماه میلادی صورت می گیرد و پرداخت های ماه نوامبر در تاریخ 17/09/90 برابر 08/12/2011 (با در نظر گرفتن تعطیلات مابین) بدون هیچ گونه تاخیری، واریز گردیده است.
با تشکر

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
سیستمش عجیبه به نفع وبمستر نیس

من گذاشتم بعد برش داشتم :دی

با توجه به پرداخت مبلغ صد تومان به ازاء هر کلیک یکتا، مسلما به نفع وب مستر هایی خواهد بود که سایت شان بازدید نسبتا خوبی داشته و بصورت قانونی عمل می کنند مانند بسیاری از آن ها که در حال حاضر با نت برگ همکاری بسیار خوبی دارند
با تشکر

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
والا من بنرشون رو گذاشتم چند روزه تعداد کلیک ها همش صفره!
خودم دیگران کلیک میکنند نمیشمره!

ایمیل هم دادم به پشتیبانی جواب ندادن

با سلام
هیچ ایمیلی در سیستم پشتیبانی نت برگ بدون پاسخ نخواهد ماند و ممکن است شما در نحوه قرار دادن کد، از دستورالعمل صحیح ارسال شده در هنگام تایید حساب کاربری، پیروی نکرده باشید
مشکلات خود را در زمینه تبلیغات بنری، می توانید به ایمیل [email protected] ارسال نمایید.
با تشکر

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
امروز پورسانت رو واریز کردن مشکلی نبود
سیستم خوبی هست تا اینجای کار
بنر ها هم همه جذاب هستن

با سلام
از رضایت شما بسیار خرسندیم و کمال تشکر از صحه گذاشتن بر صدق گفته هایمان را داریم.
با تشکر

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
کلیک رو کم میشمرند... چند تا سایت بزرگ که یک ماهی گذاشته بودند بنر هاش رو حذف کردند ... گول 100 تومان رو نخورید از هر 6 یا 7 تا یکی شمرده میشه

تبلیغ فقط به ازای نمایش...

با سلام
تعداد کلیک های یکتا، فقط در سیستم ثبت می گردد. تا به امروز، هیچ سایتی به عنوانی که شما ذکر کرده اید، بنر نت برگ را حذف ننموده است، مگر اینکه تقلبی در سیستم صورت پذیرفته و از سیستم تبلیغاتی نت برگ حذف شده اند.
با تشکر

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
آی پی خودم برای مثال! الان هر دفعه مودم و خاموش روشن میکنم! رنج آی پی هم دگرگون میشه حتی:D
بعدشم سایت من با این همه بازدید تا این موقع روز باید 4-5 تا کلیلک بخوره؟:| بهترین جاها هستن بنرا:| واینکه از دیروز همین موقعا داره کم میشماره!

با سلام
شرکت نت برگ از نرم افزار قدرتمند HasOffers جهت سیستم تبلیغات بنری استفاده می کند که با مراجعه به سایت Affiliate Tracking Software - Manage Your Own Affiliate Program میتوانید مشخصات و نحوه کارکرد این نرم افزار را مشاهده نمایید. در هیچ بخشی توضیحی در ارتباط با تنظیم سیستم، برای کم شمردن کلیک ها در روز یا ساعت خاصی، داده نشده است! بنابراین این امکان وجود ندارد
با تشکر

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
من یه ایمیل زدم واستون پس چرا جواب منو ندادین

پیغام خصوصی کردم واستون مجددا

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
با سلام
تعداد کلیک های یکتا، فقط در سیستم ثبت می گردد. تا به امروز، هیچ سایتی به عنوانی که شما ذکر کرده اید، بنر نت برگ را حذف ننموده است، مگر اینکه تقلبی در سیستم صورت پذیرفته و از سیستم تبلیغاتی نت برگ حذف شده اند.
با تشکر

بنابراین شما میگید که دوسایت Uploadbaz.com و estekhtam.com که هر دو در محدوده 100 ایران هستند افراد متقلبی بودند و شما اونها رو از سیستم حذف کردید ؟ اما اونها بنر های شما رو به علت پرداخت ناچیز حذف نکردند ؟

جالب میشد اگر صاحبان این دوسایت هم نظر شون اعلام میکردند ...

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
خیلی خوب میشد اگر صاحبان سایت ها پاسخگو بودند . همین سایت آپلودباز به تعهدات خودش عمل نکرد. تا امروز هم حدود 150 به من بدهکارند. به روی خودشون هم نمیارن. ایمیل رو هم جواب نمیدن.
ببخشید بابت به حاشیه بردن تاپیک. اما فکر میکنم در زمنیه های مالی سایتی که قراره ادمه داشته باشه خودش رو بدنام نکنه. با ادعایی نکنه یا اگر کرد از پسش بر بیاد.

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
بنابراین شما میگید که دوسایت Uploadbaz.com و estekhtam.com که هر دو در محدوده 100 ایران هستند افراد متقلبی بودند و شما اونها رو از سیستم حذف کردید ؟ اما اونها بنر های شما رو به علت پرداخت ناچیز حذف نکردند ؟

جالب میشد اگر صاحبان این دوسایت هم نظر شون اعلام میکردند ...

با سلام
انتخاب سیستم تبلیغاتی بصورت کلیکی یا به ازاء نمایش، بر اساس پارامتر هایی از جمله نوع کاربری که از خدمات سایت استفاده می نماید، یا بر اساس تعداد بازدید کنندگان و غیره متفاوت می باشد.
ممکن است وبمستری پس از استفاده از یکی از روش ها، به این نتیجه برسد که روش دیگر مفیدتر می باشد. بنابراین عدم استفاده از بنرهای نت برگ توسط یک سایت، الزاما به معنای وقوع تقلب توسط یک وبمستر و یا عدم اعتماد وبمستر به نت برگ نمی باشد.
درارتباط با سایت UploadBaz، همکاری نت برگ با این سایت اصلا به صورت کلیکی نبوده است و با شیوه دیگری با نت برگ همکاری داشتند!
با تشکر از توجه شما

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
در صفحه ریپورت ، یه جا نوشته Conversions
همیشه صفر بود ولی در گزارش امروز 4 شده
معنیش چیه؟

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
والله من که ترسیدم باهاشون کار کنم :D نه اینکه مشکلی داشته باشن از اینکه ایرانی جماعت اخر یه موردی پیدا می کنه

الان 4 ماه با یه سایت خارجی کار می کنم روزی 500 600 کلیک هم دارم یه بار گیر الکی نداده و حتی 1 بار نشده بگن واریزی ها زیاد بود فردا بقیه رو انجام می دیم و رندش هم نمی کنن تا سنت اخر رو سر تاریخ و ساعت مشخص می ریزن ادم می دونه چه کار کنه

دوستان با این سایت کار کردید سر موقع دادن ؟ بهانه گیر نیستن ؟ منم یه بنر کوچیک بزارم . ببینم باز 10 تا 1 کی نمی کنن ؟

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
والله من که ترسیدم باهاشون کار کنم :D نه اینکه مشکلی داشته باشن از اینکه ایرانی جماعت اخر یه موردی پیدا می کنه

الان 4 ماه با یه سایت خارجی کار می کنم روزی 500 600 کلیک هم دارم یه بار گیر الکی نداده و حتی 1 بار نشده بگن واریزی ها زیاد بود فردا بقیه رو انجام می دیم و رندش هم نمی کنن تا سنت اخر رو سر تاریخ و ساعت مشخص می ریزن ادم می دونه چه کار کنه

دوستان با این سایت کار کردید سر موقع دادن ؟ بهانه گیر نیستن ؟ منم یه بنر کوچیک بزارم . ببینم باز 10 تا 1 کی نمی کنن ؟
کلیکی پول میدن یا نمایشی؟ چند؟
سایتش رو معرفی می کنید؟

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
کلیکی پول میدن یا نمایشی؟ چند؟
سایتش رو معرفی می کنید؟

سایتش فقط با سایت های بازی کار می کنه و فقط باید بازدید بالا باشید تا بپذیره همه چیو کنترل می کنند بعد اوکی می دن

بالا