به نظر من کار با این سیستم فقط باعث افزایش بازدید و سود دهی این سیستم میشه و واسه وبمسترها هیچ سودی نداره .. !!
تجربه شخصیمه
همدستشون پیدا شدكي گفته سود نداره؟ / اين همه دارن استفاده ميكنن ...
حتماً بايد امثال اكسين ادز بكنن پاچه ملت !!! خوب بنده خداها دارن كارشونو ميكنن ديگه! بايد جواب سايت وبمسترا كه كليك خورش كمه هم بده؟
انتظارات بيخودي نداشته باشيد !!!
2 کلام از مادر عروس!دوستان ربطی نداره
انتظار بیش از حد دارید
من استفاده میکنم
2 تا پلن تبلیغاتم رو پرکرده با روزی 8-9 هزار تا ای پی ماهی 160-170 در میاد اینجوری که به نظر من کاملا منطقی هست
این چه وضع حرف زدن2 کلام از مادر عروس!
به چی ربط داره پس؟!!
سایت با بازدید 15000 روزانه!(بالای 4 هزار آی پی) روزی 4 تا کلیک میگیم کمه ,انتظار بیش از حده؟!؟!
کسی نمی دونه چرا خود استارتر تاپیک دیگه جواب نمیده ؟!
خوب همین جواب ندادنش باعث بحث و شک میشه دیگه !
ممنونم...
من کلاً از کسانی که میان یه تاپیک می زنن فقط برای معرفی و بعدش هم پیداشون نمیشه خیلی خوشم نمیاد !
میدونی چیه ...
آدم یاد این تبلیغهای تخلیه چاه میفته که فقط میان می چسبونن دم در و میرن
ولی به نظر نمیرسه که بخوان کلاه برداری کنن چون تازه اول راه هستن و کلی دارن خرج برند خودشون می کنن و فک نکنم بیان واسه چندتا کلیک خودشون رو خراب کنن
فعلا که داره کلیک خوب میخوره و واریزی هم دارند. حالا کسی دوست نداره کار کنه کار نکنه. شاید هم فردا روزی واریزی نداشتند و کار نکردند. اما در حال حاظر مشکلی نداره.
نمیدونم چرا بعضی ها اصرار دارند که فلان و بهمان. آقا دوست نداری کار نکن. کسی که مجبورت نکرده بیای تبلیغ کنی.
جالب اینه که دوستانمون دارن کیف میکنن! کم مونده به خاطرش سر و دست منتقدا رو هم بشکونن!تبلیغات کلیکی دورانش تموم شده...
سیستمی که از هر 4000 هزار آی پی فقط 4 تا کلیک بشماره ، واقعا بینظیره....
اگه سیستم رو خودتون مینوشتید خیلی بهتر بود تا اینکه از اسکریپت خارجی استفاده کنید