یک تا دو هفته ؟!! زمان معمولش 24 ساعته
در ضمن یک یا دو هفته بلاخره ؟ یعنی زمان مشخصی نداره که می گید یک تا دو هفته ؟
با سلام
خیر، زمان آن در حدود یک تا دو هفته می باشد
با تشکر
یک تا دو هفته ؟!! زمان معمولش 24 ساعته
در ضمن یک یا دو هفته بلاخره ؟ یعنی زمان مشخصی نداره که می گید یک تا دو هفته ؟
لووول! خیلی باحاله! یک دو هفته! خودشونم نمیدونن:|
دوست عزیز اینجا همه وبمستر هستن و کسی نمیتونه چیزی رو ازشون مخفی کنه چون خودشون یه پا استادنبا سلام
در کدام قسمت گفته شده است که نت برگ اطلاع دقیق از این زمان ندارد؟ بدلیل مسائل امنیتی سیستم، قادر به گفتن زمان دقیق نمی باشیم.
با تشکر
با سلام
در کدام قسمت گفته شده است که نت برگ اطلاع دقیق از این زمان ندارد؟ بدلیل مسائل امنیتی سیستم، قادر به گفتن زمان دقیق نمی باشیم.
با تشکر
-130 Clicks (﷼130,000.00)
کسر کلیک های تکراری
خیلی جالبه 130 کلیک سایت من تکراری بوده!!!
بزودی بنر برداشته میشه.
این کجا نوشته؟ ایمیل زدن یا توی پنل نوشته شده، کدام قسمت؟
با سلام
تعداد کلیک های یکتا، فقط در سیستم ثبت می گردد. تا به امروز، هیچ سایتی به عنوانی که شما ذکر کرده اید، بنر نت برگ را حذف ننموده است، مگر اینکه تقلبی در سیستم صورت پذیرفته و از سیستم تبلیغاتی نت برگ حذف شده اند.
با تشکر
با سلام
سیستم تنها کلیک های یکتا را شمارش می نماید، زمانیکه کاربران شما بر روی بنر کلیک می کنند، مسلما کلیک مجدد آن کاربر بر روی بنر، ثبت نخواهد شد. بنابر این تعداد کلیک ها تغییر پیدا خواهند کرد.
با تشکر
فهمیدن تایم ریست کانتر آیپی کدوم موارد امنیتی رو نقض میکنه؟!:| تمام دنیا 24 ساعتی هست! در سختگیرانه ترین شرایط! هر آیپی روزانه یک کلیک میتونه محاسبه بشه!حالا اگه مینیمم یک هفته هم در نظر بگیریم واقعا یک تایم غیر اصولی هست!
طبق بررسی که من کردم فک میکردم 2-3 روز یکبار ریست میشه! ولی وقت خودشون میگن یک الی دو هفته پس تا 20 روز هم جا داره که باشه!
به هر حال من شخصا بعد از اولین تسویه حساب کد ها رو حذف خواهم کرد!(مطمئنا کم نیستن افرادی که همین کار رو خواهند کرد)
این چرا اینجوریه!
کلیک شکاریش که کم می شمره (حالا صد تومن هر کلیک به اون در)
امده تو صورتحساب هم دقیقا نصف مبلغ رو کم کرده گفته برای کلیک تکراری!!!
هم تو کلیک شماری کم می کنه، هم تو صورتحساب!!!
می گن سیستم فقط کلیک های یکتا رو می شماره و تکراری ها رو حذف می کنه.
خوب حالا چیش می مونه که تو صورتحساب هم کم کردن؟!
اگر به گفته خودتان کلیکهای تکراری در سیستم ثبت نمیشوند، پس کسر کلیکهای تکراری به هنگام تسویه و ثبت صورت حساب طبق کدام اطلاعات ثبت شده انجام میشود؟
با سلام
لطفا مبلغ پرداختی را پس از واریز حساب ها و صدور فاکتور نهایی مانند ماه گذشته، در کنترل پنل خود چک نمایید که زمان آن نهایتا تا روز دهم ژانویه می باشد.
با تشکر