• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم تبلیغات بنری نت برگ

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
یک تا دو هفته ؟!! زمان معمولش 24 ساعته

در ضمن یک یا دو هفته بلاخره ؟ یعنی زمان مشخصی نداره که می گید یک تا دو هفته ؟

با سلام
خیر، زمان آن در حدود یک تا دو هفته می باشد
با تشکر

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
لووول! خیلی باحاله! یک دو هفته! خودشونم نمیدونن:|

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
لووول! خیلی باحاله! یک دو هفته! خودشونم نمیدونن:|

با سلام
در کدام قسمت گفته شده است که نت برگ اطلاع دقیق از این زمان ندارد؟ بدلیل مسائل امنیتی سیستم، قادر به گفتن زمان دقیق نمی باشیم.
با تشکر

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
با سلام
در کدام قسمت گفته شده است که نت برگ اطلاع دقیق از این زمان ندارد؟ بدلیل مسائل امنیتی سیستم، قادر به گفتن زمان دقیق نمی باشیم.
با تشکر
دوست عزیز اینجا همه وبمستر هستن و کسی نمیتونه چیزی رو ازشون مخفی کنه چون خودشون یه پا استادن
این ریست آیپی هم باید نهایتا 24 ساعت باشه نه دو هفته .
اینطوری اصلا درآمدش سودی برای وبمستر نداره

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
با سلام
با تشکر

فهمیدن تایم ریست کانتر آیپی کدوم موارد امنیتی رو نقض میکنه؟!:| تمام دنیا 24 ساعتی هست! در سختگیرانه ترین شرایط! هر آیپی روزانه یک کلیک میتونه محاسبه بشه!حالا اگه مینیمم یک هفته هم در نظر بگیریم واقعا یک تایم غیر اصولی هست!
طبق بررسی که من کردم فک میکردم 2-3 روز یکبار ریست میشه! ولی وقت خودشون میگن یک الی دو هفته پس تا 20 روز هم جا داره که باشه!
به هر حال من شخصا بعد از اولین تسویه حساب کد ها رو حذف خواهم کرد!(مطمئنا کم نیستن افرادی که همین کار رو خواهند کرد)

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
درود نت برگ عزیز ( جناب صادقیان یا همکار گرامی ایشون ) خوشحالم شما رو هم در پرشین تولز فعال می بینم . اتفاقا موردی بود که می خواستم بهتون گوشزد کنم . خود من هم از مشتریای پروپا قرص نت برگای جالبتون هستم . البته مشتری کالا ها و خدمات نه سیستم کلیکی ، چون خودمونم به نوعی همکارتونیم و یکی از کارامون سیستم کلیکی هست . اتفاقا دفتر پیشینمون هم در خیابان مطهری خیلی خیلی نزدیک به دفتر شما بود که می خواستم یکبار بهتون سر بزنم و حضوری ملاقات کنیم که متاسفانه به دلایل مختلف هرگز نشد . حالا شاید در اینده موقعیتی پیش اومد و در یک طرح کاری باهم همکاری داشتیم

خدمات و کالاهای خیلی خوبی رو معرفی کردین بخصوص رستوران ها و برنامه های ورزشی تفریحی که من و بچه های دیگه ی شرکت بارها ازشون استفاده کردیم و به همین دلیل دیدم جا داره اینجا بهتون خیرمقدم بگم ( اتفاقا فردا پس فردا هم باید 64000 تومان دیگه ازتون نت برگ بخرم ، نمیگم نت برگ چه چیزی که دست زیاد نشه ، وقتش به خودمون نرسه ! ) دی:
ب
هرحال بازم حضورتون در پرشین تولز رو تبریک میگم و برای شما و تیم خوبتون آرزوی موفقیت دارم .

شاد و موفق باشید
مهندس صدیق - مدیریت تیم تجارت الکترونیک آرین

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
این چرا اینجوریه!
کلیک شکاریش که کم می شمره (حالا صد تومن هر کلیک به اون در)
امده تو صورتحساب هم دقیقا نصف مبلغ رو کم کرده گفته برای کلیک تکراری!!!

هم تو کلیک شماری کم می کنه، هم تو صورتحساب!!!

می گن سیستم فقط کلیک های یکتا رو می شماره و تکراری ها رو حذف می کنه.

خوب حالا چیش می مونه که تو صورتحساب هم کم کردن؟!

Last edited:

H ~a ~ T ~a ~ M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
-130 Clicks (﷼130,000.00)
کسر کلیک های تکراری

خیلی جالبه 130 کلیک سایت من تکراری بوده!!!

بزودی بنر برداشته میشه.

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
تو اینجا
Login - NetAds
بعد برو به صورتحسابی که برات صادر کردن.

-------------

خیلی مسخره است دقیقا نصف در امد ما رو کم کرده، چطور کلیک تکراری دقیقا نصف کلیک ها شده !!!

mousa1586

Registered User
لایک‌ها
29
واسه من 367 Clicks تکراری!!!! قابل تحمل نیست

H ~a ~ T ~a ~ M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این کجا نوشته؟ ایمیل زدن یا توی پنل نوشته شده، کدام قسمت؟

برین قسمت Account بعد روی Billing History کلیک کنید ، در صفحه ای که باز شد روی Invoice # کلیک کنید ، اطلاعات رو در صفحه باز شده مشاهده می کنید.

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
Clicks YTD

عددی که جلو این نوشته یعنی چی؟! یعنی این تعداد کلیک واریز شده؟!

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
مال من رُنده ، 100 کلیک تکراری :cool:
شما که هر دوهفته یکبار آی پی ها را ریست می کنید پس این کلیکهای تکراری از کجا امده؟

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
با سلام
تعداد کلیک های یکتا، فقط در سیستم ثبت می گردد. تا به امروز، هیچ سایتی به عنوانی که شما ذکر کرده اید، بنر نت برگ را حذف ننموده است، مگر اینکه تقلبی در سیستم صورت پذیرفته و از سیستم تبلیغاتی نت برگ حذف شده اند.
با تشکر

با سلام
سیستم تنها کلیک های یکتا را شمارش می نماید، زمانیکه کاربران شما بر روی بنر کلیک می کنند، مسلما کلیک مجدد آن کاربر بر روی بنر، ثبت نخواهد شد. بنابر این تعداد کلیک ها تغییر پیدا خواهند کرد.
با تشکر

اگر به گفته خودتان کلیکهای تکراری در سیستم ثبت نمی‌شوند، پس کسر کلیکهای تکراری به هنگام تسویه و ثبت صورت حساب طبق کدام اطلاعات ثبت شده انجام می‌شود؟

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
فهمیدن تایم ریست کانتر آیپی کدوم موارد امنیتی رو نقض میکنه؟!:| تمام دنیا 24 ساعتی هست! در سختگیرانه ترین شرایط! هر آیپی روزانه یک کلیک میتونه محاسبه بشه!حالا اگه مینیمم یک هفته هم در نظر بگیریم واقعا یک تایم غیر اصولی هست!
طبق بررسی که من کردم فک میکردم 2-3 روز یکبار ریست میشه! ولی وقت خودشون میگن یک الی دو هفته پس تا 20 روز هم جا داره که باشه!
به هر حال من شخصا بعد از اولین تسویه حساب کد ها رو حذف خواهم کرد!(مطمئنا کم نیستن افرادی که همین کار رو خواهند کرد)

با سلام
با توجه به بروز تقلب توسط بسیاری از وبمستر ها، به نظر شما این مسله نمی تواند جزء موارد امنیتی باشد؟
خیر، این عدد بین یک تا دو هفته می باشد نه بیست روز.
بسیاری از وبمستر های سیستم کلیکی به همین صورت در حال فعالیت می باشند که همکاری متقابل بسیار خوبی نیز با نت برگ دارند و مشکلی از این جهت برایشان پیش نیامده است.
با تشکر

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
این چرا اینجوریه!
کلیک شکاریش که کم می شمره (حالا صد تومن هر کلیک به اون در)
امده تو صورتحساب هم دقیقا نصف مبلغ رو کم کرده گفته برای کلیک تکراری!!!

هم تو کلیک شماری کم می کنه، هم تو صورتحساب!!!

می گن سیستم فقط کلیک های یکتا رو می شماره و تکراری ها رو حذف می کنه.

خوب حالا چیش می مونه که تو صورتحساب هم کم کردن؟!

با سلام

لطفا مبلغ پرداختی را پس از واریز حساب ها و صدور فاکتور نهایی مانند ماه گذشته، در کنترل پنل خود چک نمایید که زمان آن نهایتا تا روز دهم ژانویه می باشد.

با تشکر

NetBarg

Registered User
لایک‌ها
0
اگر به گفته خودتان کلیکهای تکراری در سیستم ثبت نمی‌شوند، پس کسر کلیکهای تکراری به هنگام تسویه و ثبت صورت حساب طبق کدام اطلاعات ثبت شده انجام می‌شود؟

با سلام

لطفا مبلغ پرداختی را پس از واریز حساب ها و صدور فاکتور نهایی مانند ماه گذشته، در کنترل پنل خود چک نمایید که زمان آن نهایتا تا روز دهم ژانویه می باشد.

با تشکر

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
با سلام

با تشکر

الان این پاسخ سوال من بود؟:blink: واریز حساب ها?!i؟ :wacko:

بالا