87
17
92
4
67
109
15
9
119
12
احتمالاً تا یک ساعت دیگه حاضر شه فیلمش
اقا عرفان به چند نفر جایزه میدید داریم سکته میزنیم:wacko:
3 بازاریاب و یک خریدار از کسانی که خرید نقدی کرده اند
در مورد خریداران رندوم 10 نفر انتخاب شدند که خرید نقدی داشتند بین 10 نفرشون قرعه کشی شد
میخواستیم خیلی رسمی برگزار کنیم قرعه کشی رو مثل بقیه ولی ایده یکی از همکاران بود که سنت شکنی کنیم و خودمونی باشه ، برای همین بعد از تموم شدن یه روز پر کار ، با چند تا از همکاران به ارتفاعات رفتیم و خیلی خودمونی انجام دادیم این کار رو
باز اگه مورد پسند دوستان نباشه سری های آینده رسمی انجام خواهیم داد
44% .........
ان شاالله فیلم اپلود شد کد برندگان رو هم بگید اینجوری اپلود میشه خدا رحم کنه برای دانلود
فیلم قرعه کشی شهریور ماه - یک دستگاه تبلت - 3 سکه طلای پارسیان برای کاربران و خریداران فروشگاه ام کالا و مجموعه سل می !!
قرعه کشی شهریور ماه
کاربران پرفروش منتظر قرعه کشی بعدی باشند
پوزش از دوستان که وقت نشد فیلم رو ادیت و ویرایش کنیم
مخلصیم
خوب 3 نفر بگو من اسپید ندارم 12 شب به بعد
فیلم قرعه کشی شهریور ماه - یک دستگاه تبلت - 3 سکه طلای پارسیان برای کاربران و خریداران فروشگاه ام کالا و مجموعه سل می !!
قرعه کشی شهریور ماه
کاربران پرفروش منتظر قرعه کشی بعدی باشند
پوزش از دوستان که وقت نشد فیلم رو ادیت و ویرایش کنیم
مخلصیم
عجب سیستمی به به
از قدیم میگن پول پول میاره همینه ها : ))))
آقا عرفان من اعتراض دارم، آقا علیرضا حداقل ماهی 4 میلیون تومن درامد خالص داره فقط از نت، خارج از نتش بماند
حداقل تبلت رو میدادین به فقیر فقرایی مثه ما
در کل عالی بود عرفان جان ولی ایکاش دوربین رو میدادین به یه نفر که ما گل روی شما رو ببینیم، موفق باشید :X
از قدیم میگن پول پول میاره همینه ها : ))))
آقا عرفان من اعتراض دارم، آقا علیرضا حداقل ماهی 4 میلیون تومن درامد خالص داره فقط از نت، خارج از نتش بماند
حداقل تبلت رو میدادین به فقیر فقرایی مثه ما
در کل عالی بود عرفان جان ولی ایکاش دوربین رو میدادین به یه نفر که ما گل روی شما رو ببینیم، موفق باشید :X