phoenix1368
Registered User
- نوشتهها
- 2,686
- لایکها
- 653
ای آقا پول کجا بود. مزدا رو که فروختم. الان ام وی ام سه سیلندر ( سرطان ) دارم. ولی خیلی چسبید دمت گرم عرفان جان
علیرضا یک ایمیل شاپ شیرینی بده من
ای آقا پول کجا بود. مزدا رو که فروختم. الان ام وی ام سه سیلندر ( سرطان ) دارم. ولی خیلی چسبید دمت گرم عرفان جان
یک سوال این خانم ازاده کیه؟
یوزر پی تی داره ازش شیرینی بگیریم؟
لول ، شانسیه دیگه ...
الان سجاد اس ام اس داده قیمت تبلت و سکه چنده
بزار مهر جایزت خش شه بعد بفروشش پسر :دی
یه مقدار فعالیتتون رو بیشتر کنید ماه به ماه سعی میکنیم جوایز و قرعه کشی های متنوع بزاریم
علیرضا زنگ زدیم بت پرسیدیم نظرت در مورد سیستم چیه ، گفتی خیلی عالی بود :دی یعنی الان نیستیم ؟ :دی
تکلیف مارو مشخص کنیم کدوم طرفی هستی :دی
یک سوال این خانم ازاده کیه؟
یوزر پی تی داره ازش شیرینی بگیریم؟
آقا عرفان لطفا سفارس 1035 رو پیگیری کنید چند روزه معلق مونده!
برای فروش بیشتر شما چی پیشنهاد میکنید؟ من الان 20 روزه که کد شما رو گذاشتم فقط دو تا فروش داشتم(با 2000 ایپی در روز)...از پست ثابت استفاده میکنم
دوستان یکی قیمت سکه پارسیان را بگه و عرفان جان عزیز گرم را بگو 10گرمی؟5گرمی؟دی
الان قرعه کشی هم کردی دیگه :> یه چندتا محصول توپ بزارم منم از فردا می خوام شروع کنم
1تبلت =علیرضا صالح صدق پور
1سکه طلای پارسیان=سجاد علیجانی
خدا وکیلی عرفان جان نمیدونم چرا یک اتفاق گینسی افتاده تو این قرعه کشی
طبق قانون نیوتن جونم اینا هر عملی عکس العملی داره برابر با آن ولی در جهت مخالف
الان بخواهید از نظر میزان فروش رتبه بندی کنیم علیرضا اول و سجاد دوم و تو قرعه کشی
این اتفاق خیلی نادر افتاده که نفر اول نفر اول قرعه کشی تو سفارش گیری اول و نفر دوم ،تو سفارش گیری دوم
از اون جایی که شما و سیستمتون شبهه ای بهش وارد نیست ان شاالله و همه مراحل پاک و پاکیزه بوده دو نتیجه میگیرم از این قرعه کشی
اول این که احتمالا علیرضا و سجاد نمره فیزیکشون تو دوران تحصیل 21 بوده (قانون نیوتن رو خوب فهمیدن)
دوم این که احتمال خیلی زیاد نیوتن زیاد با ما حال نمیکنه که از این جاذبه های مشتی ( سکه و...) در جهت مخالف بهمون نمیرسونه
کلا یه وضعی ...
توجه : فرضیه فوق در ساعت 3/35 دقیقه نیمه شب از ذهن بنده تراوش کرده پس زیاد روی صحت آن دقت نکنید و فقط کمی لب خند بزنید
1تبلت =علیرضا صالح صدق پور
1سکه طلای پارسیان=سجاد علیجانی
1سکه طلای پارسیان=آزاده اشکانی
اگز از لحاظ ارزش بخوای بگی زیاد قیمت نداره 50هزار تومان قیمتشه اما از لحاظ لفط جایزه خوبهسجاد نگفتم به دلم افتاده سکه رو تو میبری
اگز از لحاظ ارزش بخوای بگی زیاد قیمت نداره 50هزار تومان قیمتشه اما از لحاظ لفط جایزه خوبه
قابل تو را نداره سعید جان مال شما:X