• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم همکاری در فروش سل می - فروشی بیشتر و متفاوت

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
این که سه نفری که بیشترین سفارش وصول شده رو داشته باشن برنده بشن بهترین هست به نظر من
اگر شرایط شهریور را بگید با جایزه هاش عالی میشه
راستی ادرس دفتر بدید بیاییم جایزه بگیریم

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
اگر شرایط شهریور را بگید با جایزه هاش عالی میشه
راستی ادرس دفتر بدید بیاییم جایزه بگیریم

زمان قرعه کشی بعدی رو به زودی اعلام میکنیم
جایزش که فعلا رو لب تاپ تصویب شده ولی اطلاعات دقیق تر اعلام میشه
از دوشنبه این هفته جمع درآمد ها و مبالغ دریافتی آرشیو میشه کسی که بیشترین دریافتی رو داشته باشه برنده خواهد شد ، احتمال اینکه چند تا جایزه دیگه اضافه کنیم هم وجود داره
تا ساعاتی دیگر سیستم پاپ آپ سل می شروع به کار خواهد کرد ..
هر پاپ آپ 50 ریال ....

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
زمان قرعه کشی بعدی رو به زودی اعلام میکنیم
جایزش که فعلا رو لب تاپ تصویب شده ولی اطلاعات دقیق تر اعلام میشه
از دوشنبه این هفته جمع درآمد ها و مبالغ دریافتی آرشیو میشه کسی که بیشترین دریافتی رو داشته باشه برنده خواهد شد ، احتمال اینکه چند تا جایزه دیگه اضافه کنیم هم وجود داره
تا ساعاتی دیگر سیستم پاپ آپ سل می شروع به کار خواهد کرد ..
هر پاپ آپ 50 ریال ....
قرار بود که 10 تومن باشه که :D

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
اسکریپت اختصاصی مون حاضر بشه 50 تومان هر پاپ آپ محاسبه میشه ، عجله نکنید :)
آقا ورشکست نشی. 50 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا تو کش میمونه ها نمیتونی تغییر بدی :D اگه 50 تومن بزاری که من یکی فقط روزانه 250 تومن درمیارم ...

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
آقا ورشکست نشی. 50 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا تو کش میمونه ها نمیتونی تغییر بدی :D اگه 50 تومن بزاری که من یکی فقط روزانه 250 تومن درمیارم ...

رو هوا که حرف نمیزنیم ، حساب کتاب داره ...
برای یوزرهای فعال هست این آپشن رو اسکریپت جدید

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
اگر 50 باشه من تا روزی یک میلیون هم بیشتر میتونم در بیارم

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
عرفان جان یه تغییر وضعیت به این معلق های اخیر بزن خستگی ازمون بیرون بره :D حدود 6-7 تایی میشن فکر کنم ...

پ.ن: منتظر محصولات پرفروش جدید هم هستیم !

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
uc_214.gif
uc_214.gif
uc_215.gif

ادکلن مردانه ناپلئون باس
Napoleon Boss
uc_213.jpg
دوام بسیــــــــار خوبی داره و عطریه که پس از عبورتون ، ردپای اون باقی می مونه !
این عطر جدید در عین شادابی و نشاط و وقار و ابهت خویش روح دراماتیک در هم آمیخته از جنگ و صلح را با بهره گرفتن از زندگی امپراطور ناپلئون به زیبایی هر چه تمامتر در قالبی سلطنتی و کاملا پادشاهانه نشان داده است . تضاد و پارادوکس عجیب و غریب درون این شیشه جادویی همگان را به سمت خویش میکشد تا به همه نشان دهد چه قدرت خیره کننده ای را با خود به یدک میکشد . این محصول استثنائی و خارق العاده و فوق العاده ماندگار با پخش بوی منحصر بفرد و رایحه ای کاملا شیک و ماندگار و کلاسیک مخصوص آقایان جوان و میانسال میباشد که توسط برند سلطنتی کرید در سال 2011 به همگان معرفی شد .
uc_212.jpg

• نوع رایحه : با طراوت و مردانه
  • نوع : Eau de Parfum
  • سال تولید : 2013
  • حجم : 90 میل
uc_123.jpg
نت ابتدایی ، با رایحه ای میوه ای و با طراوت از گیاهان شهر Corsica باز می شود ، جایی که او در آنجا به دنیا آمد و بیانگر دوران جوانی زندگی ناپلئون هست ،
ترنج ایتالیایی به کار رفته یاد آور مکانی ست که اولین پیروزی شهرت آور او در آنجا رخ داد
نت میانی به صورت چوبی - گل دار طراحی شده . از ترکیب گل رز که در باغ وی همیشه موجود بود و چوب به کار رفته در تخت سلطنت او و گل یاسمن از مصر ، جایی که امپراطوری او تا آنجا وسعت یافته بود . در کل نت میانی ، عظمت و استحکام امپراطوری او را به همراه زیبایی آن یک جا بیان میکند .
در نت نهایی از رایحه خزه چوب بلوط اسپانیایی که او آنجا را فتح کرده بود استفاده شده و عنبر سائل از دریا ، که قدرت نیروی دریایی او را بیان می کند . نت نهایی بیانگر وسعت بزرگی و قدرت ناپلئون است !
uc_127.jpg
عطری که گستاخ و بسیار مردانه و بی باک طراحی شده .
تولید 2013 هست و در دسته ای جدید از خانواده های بویایی ( چایپر - میوه ای ) قرار داره.

پورسانت 10 هزار تومان

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
بنر های گل شورتی به روز شد با 6 تومن پورسانت
uc_217.gif
uc_216.gif

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
ادکلن جوب با 12 هزار تومان پورسانت
uc_221.gif

ادکلن مردانه طرح Joop!
سالهاست بانوان مدحوش این ادکلن بسیار خوشبو شده اند
uc_218.jpg
پرفروش ترین ادکلن دهه اخیر
عطر جوپ مردانه ( JOOP )با رایحه شیرین و ملایم محصول شرکت SFA فرانسه بوده و مناسب برای آقایان است.این عطر در قاب فوق العاده شکیل متنوع به همراه یک شیشه عطر اشانتیون ویژه ارائه می شود و قابل استفاده آسان در همه جا ، در بسته بندی شکیل و با ضمانت اصل بودن عطراست
طبق گفته عطر سازان​
بزرگ جهان این عطرها به تمامی زنان و مردانی که به احساسات خود​
و همسرشان اهمیت میدهند سفارش شده است و بهترین عطر به​
عنوان اکسیر آرامش بخش برای تمامی افراد پیش بینی شده است .​
این محصولات از ترکیبات عطرهای متناسب با سلیقه های افراد متفاوت​
تهیه شده است این محصولات جزو​
پرفروشترین عطرها در جهان و​
بویژه در ایـران بوده است.​
بوی بی نظیر و جذاب
uc_219.jpg
JOOb Homme عطری بی انتها و ماندگار، از گیاهان معطر شرقی در سال ۱۹۸۹ ساخته شده است.
رایحه اولیه: نارنگی- ترنج- شکوفه پرتقال
رایحه میانی: هل- گل برف- یاس- دارچین- آفتاب پرست
رایحه اصلی: نعناع هندی- دانه تونکا- وانیل- چوب صندل سفید
[h=3]جنسیت: مردانه | نوع عطر: Eau De Toilette | بو: گرم و تند | فصل: ماه های سرد سال [/h]
uc_220.gif
جوپ مردانه عطری است شرقی با اسانس های مرکبات از قبیل نارنگی ، لیمو ، ترنج و شکوفه پرتقال است که در نت اولیه آن رخ نمایی می کند ، زتبق دره ، گل افتاب گردان و دارچین بسیار گرم و خوشبو نموده است رایحه میانی آن را و در نت پایانی نیز وانیل ، دانه تونکا ، نعناع هندی و چوب صندل است که رایحه این عطر قدیمی را همچنان زنده نگه داشته است ، این عطر توسط Michel Almairac در سال ۱۹۸۹ طراحی شده است .

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
منطقیه !

نه با دایرکت ادمین مشکل داره
اول رو جایی بودیم که دایرکت ادمین بود با htaccsess مشکل داره
فعلاً که مشکل برطرف شده اگه باز مشکلی بود سرور اختصاصی تهیه میکنیم
مخلصیم

والا 6 ماه سیستم خودم من روشه :دی دوشواری هم نداشتیم ... میتونی ببری رو سروهای ایران هاست دی ال خیلی خوبن سرویس هاشون

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
والا 6 ماه سیستم خودم من روشه :دی دوشواری هم نداشتیم ... میتونی ببری رو سروهای ایران هاست دی ال خیلی خوبن سرویس هاشون

با هاست دی ال هماهنگ کردم
میریم اونور خدا بخواد
مخلصیم

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
uc_214.gif
مشاهده پیوست 442496
مشاهده پیوست 442497

ادکلن مردانه ناپلئون باس
Napoleon Boss
uc_213.jpg
دوام بسیــــــــار خوبی داره و عطریه که پس از عبورتون ، ردپای اون باقی می مونه !
این عطر جدید در عین شادابی و نشاط و وقار و ابهت خویش روح دراماتیک در هم آمیخته از جنگ و صلح را با بهره گرفتن از زندگی امپراطور ناپلئون به زیبایی هر چه تمامتر در قالبی سلطنتی و کاملا پادشاهانه نشان داده است . تضاد و پارادوکس عجیب و غریب درون این شیشه جادویی همگان را به سمت خویش میکشد تا به همه نشان دهد چه قدرت خیره کننده ای را با خود به یدک میکشد . این محصول استثنائی و خارق العاده و فوق العاده ماندگار با پخش بوی منحصر بفرد و رایحه ای کاملا شیک و ماندگار و کلاسیک مخصوص آقایان جوان و میانسال میباشد که توسط برند سلطنتی کرید در سال 2011 به همگان معرفی شد .
uc_212.jpg

• نوع رایحه : با طراوت و مردانه
  • نوع : Eau de Parfum
  • سال تولید : 2013
  • حجم : 90 میل
uc_123.jpg
نت ابتدایی ، با رایحه ای میوه ای و با طراوت از گیاهان شهر Corsica باز می شود ، جایی که او در آنجا به دنیا آمد و بیانگر دوران جوانی زندگی ناپلئون هست ،
ترنج ایتالیایی به کار رفته یاد آور مکانی ست که اولین پیروزی شهرت آور او در آنجا رخ داد
نت میانی به صورت چوبی - گل دار طراحی شده . از ترکیب گل رز که در باغ وی همیشه موجود بود و چوب به کار رفته در تخت سلطنت او و گل یاسمن از مصر ، جایی که امپراطوری او تا آنجا وسعت یافته بود . در کل نت میانی ، عظمت و استحکام امپراطوری او را به همراه زیبایی آن یک جا بیان میکند .
در نت نهایی از رایحه خزه چوب بلوط اسپانیایی که او آنجا را فتح کرده بود استفاده شده و عنبر سائل از دریا ، که قدرت نیروی دریایی او را بیان می کند . نت نهایی بیانگر وسعت بزرگی و قدرت ناپلئون است !
uc_127.jpg
عطری که گستاخ و بسیار مردانه و بی باک طراحی شده .
تولید 2013 هست و در دسته ای جدید از خانواده های بویایی ( چایپر - میوه ای ) قرار داره.

پورسانت 10 هزار تومان

بنر های گل شورتی به روز شد با 6 تومن پورسانت
مشاهده پیوست 442498
مشاهده پیوست 442499

ادکلن جوب با 12 هزار تومان پورسانت
مشاهده پیوست 442500

ادکلن مردانه طرح Joop!
سالهاست بانوان مدحوش این ادکلن بسیار خوشبو شده اند
uc_218.jpg
پرفروش ترین ادکلن دهه اخیر
عطر جوپ مردانه ( JOOP )با رایحه شیرین و ملایم محصول شرکت SFA فرانسه بوده و مناسب برای آقایان است.این عطر در قاب فوق العاده شکیل متنوع به همراه یک شیشه عطر اشانتیون ویژه ارائه می شود و قابل استفاده آسان در همه جا ، در بسته بندی شکیل و با ضمانت اصل بودن عطراست
طبق گفته عطر سازان​
بزرگ جهان این عطرها به تمامی زنان و مردانی که به احساسات خود​
و همسرشان اهمیت میدهند سفارش شده است و بهترین عطر به​
عنوان اکسیر آرامش بخش برای تمامی افراد پیش بینی شده است .​
این محصولات از ترکیبات عطرهای متناسب با سلیقه های افراد متفاوت​
تهیه شده است این محصولات جزو​
پرفروشترین عطرها در جهان و​
بویژه در ایـران بوده است.​
بوی بی نظیر و جذاب
uc_219.jpg
JOOb Homme عطری بی انتها و ماندگار، از گیاهان معطر شرقی در سال ۱۹۸۹ ساخته شده است.
رایحه اولیه: نارنگی- ترنج- شکوفه پرتقال
رایحه میانی: هل- گل برف- یاس- دارچین- آفتاب پرست
رایحه اصلی: نعناع هندی- دانه تونکا- وانیل- چوب صندل سفید
جنسیت: مردانه | نوع عطر: Eau De Toilette | بو: گرم و تند | فصل: ماه های سرد سال

uc_220.gif
جوپ مردانه عطری است شرقی با اسانس های مرکبات از قبیل نارنگی ، لیمو ، ترنج و شکوفه پرتقال است که در نت اولیه آن رخ نمایی می کند ، زتبق دره ، گل افتاب گردان و دارچین بسیار گرم و خوشبو نموده است رایحه میانی آن را و در نت پایانی نیز وانیل ، دانه تونکا ، نعناع هندی و چوب صندل است که رایحه این عطر قدیمی را همچنان زنده نگه داشته است ، این عطر توسط Michel Almairac در سال ۱۹۸۹ طراحی شده است .

در حال اضافه کردن محصولات جدید

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
به به دقایقی قبل تسویه این هفته هم انجام شد
آقا عرفان یه پیشنهاد
اگه مثلا قراره قرعه کشی بین سه نفر اول انجام بشه
خب مثل یکی از سایتها که به صورت مرتب شده افراد رو پشت سر هم قرار داده شما هم بزار که ببینیم کجای جدولیم
اگه مبلغ رو هم بزاری که بتونیم اختلاف رو هم حساب کنیم که عالی میشه

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
به به دقایقی قبل تسویه این هفته هم انجام شد
آقا عرفان یه پیشنهاد
اگه مثلا قراره قرعه کشی بین سه نفر اول انجام بشه
خب مثل یکی از سایتها که به صورت مرتب شده افراد رو پشت سر هم قرار داده شما هم بزار که ببینیم کجای جدولیم
اگه مبلغ رو هم بزاری که بتونیم اختلاف رو هم حساب کنیم که عالی میشه

مشکل نداره انجام میشه
تصویه این هفته رو زودتر انجام دادم چون ساعاتی دیگر پرواز دارم برای واردات محصولات جدید
احتمالا تا روز سه شنبه دفتر تعطیل باشه
اگه به نت دسترسی پیدا کردم که حتماً پیگیر مسائل هستم
مخلصیم

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
مشکل نداره انجام میشه
تصویه این هفته رو زودتر انجام دادم چون ساعاتی دیگر پرواز دارم برای واردات محصولات جدید
احتمالا تا روز سه شنبه دفتر تعطیل باشه
اگه به نت دسترسی پیدا کردم که حتماً پیگیر مسائل هستم
مخلصیم

عرفان جان سفارشات ما رو هم یه دستی میزنی بهش ؟ :)

حدود 10 تای اخیر معلق موندن

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
عرفان جان سفارشات ما رو هم یه دستی میزنی بهش ؟ :)

حدود 10 تای اخیر معلق موندن

الان بچه ها تو دفترن خدایی
ساعت یک و نیم شبه
دارن حساب کتاب هارو انجام میدن
احتمالا تغییر وضعیت بخوره یه سری
ولی اگه هم چیز یموند 3 شنبه به بعد انجام میشه نگران نباشید
سفارشات پستی امروز هم همه ارسال شدند ولی رو آماده به ارسال موندن چون گت وی خراب بوده و پست آپدیت نکرده

بالا