به نظر میاد از وقتی تغییر دادن رو سیستم پادینا و ساب دامین ها به اسم خودمون سفارش ثبت میشه ، سفارش ها بیشتر گرفته میشن
راستی اقا عرفان دامین هم ست کردم ولی بالا نمیاد ، پیام هم دادم ، بی زحمت یه چک بکن عزیز :X
به نظر میاد از وقتی تغییر دادن رو سیستم پادینا و ساب دامین ها به اسم خودمون سفارش ثبت میشه ، سفارش ها بیشتر گرفته میشن
راستی اقا عرفان دامین هم ست کردم ولی بالا نمیاد ، پیام هم دادم ، بی زحمت یه چک بکن عزیز :X
جواب دادم@Erfanonline یه پ.خ دادم لطفا جواب بدید.
مشکل کاربر PRO که تو همین پسته حل کن بعد ما هم موچکر میشیم :/اینجاست که باید بگیم :
مچکریم پادینا :lol:
جواب دادم
مشکل کاربر PRO که تو همین پسته حل کن بعد ما هم موچکر میشیم :/
Bandwidth Limit Exceeded
عرفان جان منتظر اوکی شدن مشکل دامین هم هستیم trusted dot ir
فروشگاهها بالا میاد از این جهت مشکلی نیستبله شانس من تا میام ایمیل بزنم برای یک محصول جدید یهو سایت بالا نمیاد
عرفان جان کارت درسته
این ماه میخوام تو فروش بترکونم
فعلا 7 تا سفارش این دو روز اخیر رو دریاب دمت گرم
اقا رقیب قبول میکنی؟
بد نیست توی فرعه کشی بعدی ، هر کسی هم که بالاترین تعداد سفارش واقعی رو داشت ، جایزه بگیره
این فکر کنم بهترین گزینه ممکن برای سیستم باشه
جایزه قرعه کشی سری بعد یک دستگاه لب تاپ هست
زمان دقیقش اعلام میشه و در مورد نحوه انتخاب برنده هم صحبت خواهیم کرد همینجا
مخلصیم
آقا نحوه انتخاب برنده رو همینجا بگو که ما با توجه به اون سیاست کار رو بچینیم
واگه این کارو سریع تر بکنی خیلی بهتره که زمان رو از دست ندیم مقسی
این که سه نفری که بیشترین سفارش وصول شده رو داشته باشن برنده بشن بهترین هست به نظر منپیشنهاد بدید
روزی 30 گیگ داره پهنای باند مصرف میشه
مشکل اینه که وی آی پی پک رو نت افزار نصب نمیشه متاسفانه
این که سه نفری که بیشترین سفارش وصول شده رو داشته باشن برنده بشن بهترین هست به نظر من
منطقیه !این که سه نفری که بیشترین سفارش وصول شده رو داشته باشن برنده بشن بهترین هست به نظر من
نه با دایرکت ادمین مشکل دارهچرا دادا نصب میشه ... چندتا از سیستم ها روی نت افراز هستند ... احتمالا چون پر بود سرورهاشون اینو گفتند