• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم همکاری در فروش و کسب درآمد سود با امکانات و خدمات نوین Sud.IR + 60 هزار تومان هدیه عضویت

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
اینکه سیستم پادینا هست کاملا واضحه ...
کسی پادینا داشته باشه از 100 کیلومتری میفهمه :D
ادرس دهی ها عوض شده , index.php رو به panel.php تغییر دادن
قسمت دریافت کد تبلیغات که اصلا تغییر نکرده - حتی متن هاش ....

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
نمی خوام طرفداری کنم ولی معلومه که سیستم پادیناست ... :rolleyes:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
اینکه سیستم پادینا هست کاملا واضحه ...
کسی پادینا داشته باشه از 100 کیلومتری میفهمه :D
ادرس دهی ها عوض شده , index.php رو به panel.php تغییر دادن
قسمت دریافت کد تبلیغات که اصلا تغییر نکرده - حتی متن هاش ....

نمی خوام طرفداری کنم ولی معلومه که سیستم پادیناست ... :rolleyes:

یه چیز یادم رفت ...
قالب بخش فروشگاهشم یه کم برام آشناست .. :D

نمی دونم چی باید گفت

شما دارید از دور نیگاه میکنید به فرشادم گفتم من کدنویسی رو دیدم پادینا نبوده کل کد هارو مقایسه کردم نبوده حالا شک داری اول ثابت کن بعد بیا به من گیر بده تا اون موقع هم سر من کلاه رفته نه ایشون سیستم من لو رفته نه ایشون
در حرحال با مدیر این شرکت باید صحبت کنم
من خودمم شاکی هستم و دوباره اینا غیب شدن باید جبران خسارت مارو بکنن

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
فرشاد چرت پرت نگو
با یوزر خودت بیا اول
من روز اول اسکریپت رو کامل خریدم با من قرار دادی بسته نشده که حق ویرایش و ادیت یا حتی فروش رو ندارم
پس همون که گفتم شماره های من لو رفته تو چی میگی با نصفه شبی به تو اصلا چه ربطی داره اول ثابت کن سیستم اونا پادینا هست بعدا بیا اینجا حرف بزن

دوست من آقای شمشاد از دوستان هستند و با ای دی خودشون در این بخش پست نمیدن و من از طرف ایشون پست میدم ( صورت مسئله را ول کنید کی پست میده خود پست را دریابید )

شما اسکریپت را قفل شده خریدید پس هر آدم ناشی و تازه کاری هم میفهمه که سیستمی که براش لیسانس ساخته میشه و روی یک دامنه عرضه میشه سیستم اختصاصی و اوپن سورسی نیست پس شما حق فروش و نال کردنش را نداری !

مورد دوم بابت اثبات سیستم اونها هم توسط کارشناسان دادگاه جرایم رایانه ای این کار انجام میشه و جای نگرانی نداره..

شما در واقع یکی از حالات الف یا ب زیر را باید قبول کنید :

الف : یا خودتون سیستم پادینا را به این تیم دادید برای نال کردن و ادیت کردن که اون تیم هم سو استفاده کرده ! پس 3 جرم اتفاق افتاده :

1. شما خیانت در امانت برای سیستم قفل شده پادیناسیستم کردید و اون رو برای نال کردن در اختیار کسی دیگه قرار دادید .
2. اون تیم از سیستم پادینا سو استفاده کردند که جرم دیگه ای داره !
3. تیم بیدفا از شماره های شما هم سو استفاده کرده !

ب : شما اصلا این تیم را نمیشناسید و آنها از طریق هک و ... وارد هاست شما شدند و سیستم پادینا و شماره های شما را برداشته اند .

در این صورت به جای 3 جرم بالا 2 جرم اتفاق می افتد و مورد 1 که خیانت از طرف شما بوده حذف می شود .

با توجه به صحبت هاتون در این انجمن پس مورد الف اتفاق افتاده و شما هم به نوعی مسبب اصلی این پرونده برای هر 3 جرم هستید .

لطفا منطفی به این پست جواب بدید و از جواب های سربالا بپرهیزید !
در واقع 2 جرم اول برای پادینا سیستم می باشد و جرم 3 ام را شما میتونید پیگیری کنید.
شما دارید از دور نیگاه میکنید به فرشادم گفتم من کدنویسی رو دیدم پادینا نبوده کل کد هارو مقایسه کردم نبوده حالا شک داری اول ثابت کن بعد بیا به من گیر بده تا اون موقع هم سر من کلاه رفته نه ایشون سیستم من لو رفته نه ایشون
در حرحال با مدیر این شرکت باید صحبت کنم
من خودمم شاکی هستم و دوباره اینا غیب شدن باید جبران خسارت مارو بکنن

ثابت کردن کد ها هیچ کاری نداره و با مدارکی که ثبت شده داریم و سایر موارد با جرایم رایانه ای این مورد را به زودی اثبات خواهیم کرد.

برای شاکی بودن شما هم عرض کردم در 1 مورد شما میتونید شاکی از این تیم باشید ولی برای موارد دیگه پادینا سیستم شاکی هست.

موفق باشید.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
دوست من آقای شمشاد از دوستان هستند و با ای دی خودشون در این بخش پست نمیدن و من از طرف ایشون پست میدم ( صورت مسئله را ول کنید کی پست میده خود پست را دریابید )

شما اسکریپت را قفل شده خریدید پس هر آدم ناشی و تازه کاری هم میفهمه که سیستمی که براش لیسانس ساخته میشه و روی یک دامنه عرضه میشه سیستم اختصاصی و اوپن سورسی نیست پس شما حق فروش و نال کردنش را نداری !

مورد دوم بابت اثبات سیستم اونها هم توسط کارشناسان دادگاه جرایم رایانه ای این کار انجام میشه و جای نگرانی نداره..

شما در واقع یکی از حالات الف یا ب زیر را باید قبول کنید :

الف : یا خودتون سیستم پادینا را به این تیم دادید برای نال کردن و ادیت کردن که اون تیم هم سو استفاده کرده ! پس 3 جرم اتفاق افتاده :

1. شما خیانت در امانت برای سیستم قفل شده پادیناسیستم کردید و اون رو برای نال کردن در اختیار کسی دیگه قرار دادید .
2. اون تیم از سیستم پادینا سو استفاده کردند که جرم دیگه ای داره !
3. تیم بیدفا از شماره های شما هم سو استفاده کرده !

ب : شما اصلا این تیم را نمیشناسید و آنها از طریق هک و ... وارد هاست شما شدند و سیستم پادینا و شماره های شما را برداشته اند .

در این صورت به جای 3 جرم بالا 2 جرم اتفاق می افتد و مورد 1 که خیانت از طرف شما بوده حذف می شود .

با توجه به صحبت هاتون در این انجمن پس مورد الف اتفاق افتاده و شما هم به نوعی مسبب اصلی این پرونده برای هر 3 جرم هستید .

لطفا منطفی به این پست جواب بدید و از جواب های سربالا بپرهیزید !
در واقع 2 جرم اول برای پادینا سیستم می باشد و جرم 3 ام را شما میتونید پیگیری کنید.

ثابت کردن کد ها هیچ کاری نداره و با مدارکی که ثبت شده داریم و سایر موارد با جرایم رایانه ای این مورد را به زودی اثبات خواهیم کرد.

برای شاکی بودن شما هم عرض کردم در 1 مورد شما میتونید شاکی از این تیم باشید ولی برای موارد دیگه پادینا سیستم شاکی هست.

موفق باشید.
فرشاد کاری داشتی تلفن هست این مسائل عمومی نیست
همین جوری حمیدی دوباره غیب شده

Sud.IR

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
بنده یه بار از آقا محسن و کاربراشون عذرخواهی کردم و بازم این کارو میکنم به خاطر اینکه مسئله ای که پیش اومده بود به هر دلیلی ، اشتباه از ما بوده .

اما پادینا سیستم ، سیستم ما پادینا سیستم نیست ( جهت اطلاع عرض میکنم ) به آقا محسن نشون دادم کد ها رو و ایشونم رویت کردند ، حالا شما مدارکی که برای اثبات دارید لطفا ارائه بدین ! به جز یه فانکشن جاوا اسکریپت و یه قالب صفحه کد رندوم سیستم ما و پادینا چه اشتراکی داره ؟!
فانکشن های جاوا رو که میشه از توی وب پیج کپی کرد ، قالب html هم همین طور ! دقیقا کجای سیستم دیگه شبیه پادیناس ؟!

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
با سلام
بنده یه بار از آقا محسن و کاربراشون عذرخواهی کردم و بازم این کارو میکنم به خاطر اینکه مسئله ای که پیش اومده بود به هر دلیلی ، اشتباه از ما بوده .

اما پادینا سیستم ، سیستم ما پادینا سیستم نیست ( جهت اطلاع عرض میکنم ) به آقا محسن نشون دادم کد ها رو و ایشونم رویت کردند ، حالا شما مدارکی که برای اثبات دارید لطفا ارائه بدین ! به جز یه فانکشن جاوا اسکریپت و یه قالب صفحه کد رندوم سیستم ما و پادینا چه اشتراکی داره ؟!
فانکشن های جاوا رو که میشه از توی وب پیج کپی کرد ، قالب html هم همین طور ! دقیقا کجای سیستم دیگه شبیه پادیناس ؟!

طبق توضیحاتی که بالا خدمتتون عرض کردم انحصار سیستم برای پادینا سیستم بوده و به قولی هر کسی سیستم خودش را میشناسه و با چند تغییر در سیستم نمیتوان ادعای سیستم اختصاصی کرد.

شما اگر مشکلی ندارید میتونیم در دادگاه این موضوع را توسط کارشناسان جرایم رایانه ای بررسی کنیم و یا میتونید ترتیبی بدهید تا ما سیستم شما را به طور کامل کدهاش را بررسی کنیم . (گرچه 99.99% طبق بررسی ظاهری موضوع و مدارکی که داریم ثابت میکنه سیستم شما از هسته پادینا سیستم استفاده میکنه )

موفق باشید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
با سلام

5 میلیون شرط میبندم که پادیناست :D
حاضرم پول رو بدم به واسطه , بعد کدها رو چک کنم ;)

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
این بحث گویا داره خیلی بالا میگیره،
فقط میتونم بگم بهتره هر چه زودتر تکلیفش مشخص بشه و اعلام عمومی بشه

نیازی به واسطه نیست، شما قبول 100% هستی;)
پ.ن: آقا 1 هفته ای میشه واست پ.خ زدم، هنوز جواب ندادی

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240

اگر ایشون به جرئت میگند سیستم اختصاصی هست پس دلیلی نداره کدهارا قایم کنند و میتونند خیلی راحت این موضوع را اثبات کنند تا حرف و حدیثی پشتشون نباشه ولی اگر اختصاصی باشه !!!!

این بحث گویا داره خیلی بالا میگیره،
فقط میتونم بگم بهتره هر چه زودتر تکلیفش مشخص بشه و اعلام عمومی بشه

نیازی به واسطه نیست، شما قبول 100% هستی;)
پ.ن: آقا 1 هفته ای میشه واست پ.خ زدم، هنوز جواب ندادی

آقای شمشاد گفتند از فردا پیگیر این موضوع از طریق مراجع قضایی و پلیس فتا هستند..

اگر صاحبین سود هم خواستند میتونند با اقای شمشاد تماس بگیرند تا قبل از دادگاه کدهارا بررسی کنند.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
پس منتظر خبر شما میمونیم تا ببینیم بعد از دادگاه جریان به کجا میکشه!
یک سوال : من توی کد نویسی اطلاع زیادی ندارم اما اگر ایشون تا زمان دادگاه تغییراتی ایجاد کنند و به صورتی در بیارن که مال سیستم پادینا نباشه،
در اون وضعیت چی میشه؟

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
پس منتظر خبر شما میمونیم تا ببینیم بعد از دادگاه جریان به کجا میکشه!
یک سوال : من توی کد نویسی اطلاع زیادی ندارم اما اگر ایشون تا زمان دادگاه تغییراتی ایجاد کنند و به صورتی در بیارن که مال سیستم پادینا نباشه،
در اون وضعیت چی میشه؟

اولا که من قرار نیست دادگاه برم :دی من این 2-3 تا پست را از طرف آقای شمشاد عینا کپی کردم :دی

برای کد نویسی هم دادگاه و کارشناسان خیلی زرنگتر از این حرف ها هستند و از این شرکت بکاپ کامل دیتابیس و فایل های چند هفته اخیر سایتشون را خواهند گرفت !!! ( دوستان سود به فکر تغییر و .. نباشید )

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اولا که من قرار نیست دادگاه برم :دی من این 2-3 تا پست را از طرف آقای شمشاد عینا کپی کردم :دی

برای کد نویسی هم دادگاه و کارشناسان خیلی زرنگتر از این حرف ها هستند و از این شرکت بکاپ کامل دیتابیس و فایل های چند هفته اخیر سایتشون را خواهند گرفت !!! ( دوستان سود به فکر تغییر و .. نباشید )

امید با خدا،
دادگاهش واسم خیلی جالبه، هنوز که خودم دادگاه نرفتم، باید یه بار برم ببینم چجوریه،
یک سوال کلی:
واقعا پلیس فتا درست و حسابی پیگیری میکنه یا نه؟

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
امید با خدا،
دادگاهش واسم خیلی جالبه، هنوز که خودم دادگاه نرفتم، باید یه بار برم ببینم چجوریه،
یک سوال کلی:
واقعا پلیس فتا درست و حسابی پیگیری میکنه یا نه؟

اره پیگیریشون خیلی خوبه تو کلاهبرداری ها و موارد دیگه اینترنتی..

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
قالب ما چی میشه ؟

محسن ، فرشاد با شما نیستم.

موضوع مهمی نیست برام ولی میخوام در موردش بیشتر بدونم

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
ریپ کردن دیگه تابلوئه

منظورم این بود که پیگیری میکنن قالب رو ؟ میشه مثلا شکایت کرد ؟

( خودم نمی خوام شکایت کنم ، صرفا دارم سوال میکنم که بیشتر با قوانینش آشنا بشم )

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
خیلی دوست دارم این موضوع کامل پیگیری شه!

همینجا هم از فرشاد شمشاد میخوام بره دنبال این کار و 100% انجامش بده!

این کار عین دزدی میمونه و دزد باید تاوان پس بده،فرشاد هم اگه پیگیری نکنه خیلی ....
14c5e871.gif

//

در مورد آقا محسن هم که سیستم رو دادن به اینها،نمیدونم چی بگم؟! فقط امیدوارم آگاهانه دست به این عمل نزده باشه که دیدگاهم نسبت بهش عوض میشه.

چون آقا محسن هم داره میگه سیستم پادینا نیست،ولی من هم مثله فرجاد بررسی کردم و فهمیدم پادیناـه؛این باعث شده من به محسن خان هم شک کنم ... البته تهمت نمیزنم ... ولی اگه شماره ها رو با اطلاع قبلی دادن خیلی کاره شنیع و زشتی بوده،ما اعتماد کرده بودیم و شماره اصلیمون رو داده بودیم . . .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
شماره به درک کلی پول خرج کردیم همکاری در فروش راه انداختیم پس فردا اسکریپتو میذارن واسه دانلود بازارو به گه میکشن

بالا