فرشاد چرت پرت نگو
با یوزر خودت بیا اول
من روز اول اسکریپت رو کامل خریدم با من قرار دادی بسته نشده که حق ویرایش و ادیت یا حتی فروش رو ندارم
پس همون که گفتم شماره های من لو رفته تو چی میگی با نصفه شبی به تو اصلا چه ربطی داره اول ثابت کن سیستم اونا پادینا هست بعدا بیا اینجا حرف بزن
دوست من آقای شمشاد از دوستان هستند و با ای دی خودشون در این بخش پست نمیدن و من از طرف ایشون پست میدم ( صورت مسئله را ول کنید کی پست میده خود پست را دریابید )
شما اسکریپت را قفل شده خریدید پس هر آدم ناشی و تازه کاری هم میفهمه که سیستمی که براش لیسانس ساخته میشه و روی یک دامنه عرضه میشه سیستم اختصاصی و اوپن سورسی نیست پس شما حق فروش و نال کردنش را نداری !
مورد دوم بابت اثبات سیستم اونها هم توسط کارشناسان دادگاه جرایم رایانه ای این کار انجام میشه و جای نگرانی نداره..
شما در واقع یکی از حالات الف یا ب زیر را باید قبول کنید :
الف : یا خودتون سیستم پادینا را به این تیم دادید برای نال کردن و ادیت کردن که اون تیم هم سو استفاده کرده ! پس 3 جرم اتفاق افتاده :
1. شما خیانت در امانت برای سیستم قفل شده پادیناسیستم کردید و اون رو برای نال کردن در اختیار کسی دیگه قرار دادید .
2. اون تیم از سیستم پادینا سو استفاده کردند که جرم دیگه ای داره !
3. تیم بیدفا از شماره های شما هم سو استفاده کرده !
ب : شما اصلا این تیم را نمیشناسید و آنها از طریق هک و ... وارد هاست شما شدند و سیستم پادینا و شماره های شما را برداشته اند .
در این صورت به جای 3 جرم بالا 2 جرم اتفاق می افتد و مورد 1 که خیانت از طرف شما بوده حذف می شود .
با توجه به صحبت هاتون در این انجمن پس مورد الف اتفاق افتاده و شما هم به نوعی مسبب اصلی این پرونده برای هر 3 جرم هستید .
لطفا منطفی به این پست جواب بدید و از جواب های سربالا بپرهیزید !
در واقع 2 جرم اول برای پادینا سیستم می باشد و جرم 3 ام را شما میتونید پیگیری کنید.
شما دارید از دور نیگاه میکنید به فرشادم گفتم من کدنویسی رو دیدم پادینا نبوده کل کد هارو مقایسه کردم نبوده حالا شک داری اول ثابت کن بعد بیا به من گیر بده تا اون موقع هم سر من کلاه رفته نه ایشون سیستم من لو رفته نه ایشون
در حرحال با مدیر این شرکت باید صحبت کنم
من خودمم شاکی هستم و دوباره اینا غیب شدن باید جبران خسارت مارو بکنن
ثابت کردن کد ها هیچ کاری نداره و با مدارکی که ثبت شده داریم و سایر موارد با جرایم رایانه ای این مورد را به زودی اثبات خواهیم کرد.
برای شاکی بودن شما هم عرض کردم در 1 مورد شما میتونید شاکی از این تیم باشید ولی برای موارد دیگه پادینا سیستم شاکی هست.
موفق باشید.