یعنی دولت اینقدر بیکاره ؟ تو خود ایران هم تک و توک اینا رو میگیرن . کسی کاری ندارهه اون هايي که ايران نيستند اينطور نيست چون دولت ميتونه حساب هايي که تو بانک ايراني شعبه خارج دارن
اینا مخن ها, نه افتک که 20 سال درس خونده نصف درآمد دنیا جهان بخت هم ندارهدنیا جهانبخت جزء اولین شاخ ها بود با چند تا کلیپ عجیب از خودش الان چه کسب درآمدی راه انداخته
هر هفته تعداد تبلیغ می گیره تو پیجش و کلی درآمد بدست میاره
والا بخدا. بقول یکی از دوستان که اون هم از مولانا نقل قول میکرد، ما ورد رو درست خوندیم، اما سوراخ دعا رو گم کردیم:general509::general304:اینا مخن ها, نه افتک که 20 سال درس خونده نصف درآمد دنیا جهان بخت هم نداره
تا وختی یاد نگرفتیم که تو زندگی بقیه دخالت نکنیم و طرز زندگی بقیه هیچ ارتباطی به ما نداره وضع همینه
خب معلومه از کجاوالا بخدا. بقول یکی از دوستان که اون هم از مولانا نقل قول میکرد، ما ورد رو درست خوندیم، اما سوراخ دعا رو گم کردیم:general509::general304:
کاملا موافقم:general601:... من نمیدونم اینهمه عصبانیت از طرز زندگی دیگری، از کجا نشات میگیره. ولی مطمئنم که از جای خوبی نیست
والا از همون اول که یادم میاد توی املای دوران مدرسه هم همین بود حتی یادمه پایان ناممو که تایپ هم کرده بودم نوشته بودم وخت که استاد ایراد گرفت میگفت تو حتی تایپ کردنی هم نوشتی وختپ.ن: جسارتا وقت بیسوات
ببخشید ولی میشه بگی کی تشخیص داده که این بی آبرویی هست ؟خیلی باید بی ابرو باشی که همچین کارایی رو انجام بدی . متاسفانه ما نمیتونیم .
بعضی دوستان همه را با خودشون مقایسه می کنن که خب جالب نیست!
خودش آرزوی دیرینش این هست جای یکی از اینها مثل وحید خرایی باشه و در حسرت هست بعد معتقد هست چون خودش چنین حسرتی داره همه منتقدین هم این حسرت را در دلشون دارن
در حالیکه خیلی ها اگر شرایط باشه حتی پول هم باشه حاضر نیستن به هر قیمیتی دیده بشن
مثل اینکه شما خودت حاضری جنس تقلبی به مشتری بندازی و به هر قیمتی پول دربیاری بعد بگی همه همین طور هستن بقیه دستشون نمی رسه وگرنه اونها هم جنس تقلبی می دادن
بهتر نبود مستقیم میگفتی که مخاطبت من هستم ؟بعضی دوستان همه را با خودشون مقایسه می کنن که خب جالب نیست!
خودش آرزوی دیرینش این هست جای یکی از اینها مثل وحید خرایی باشه و در حسرت هست بعد معتقد هست چون خودش چنین حسرتی داره همه منتقدین هم این حسرت را در دلشون دارن
در حالیکه خیلی ها اگر شرایط باشه حتی پول هم باشه حاضر نیستن به هر قیمیتی دیده بشن
مثل اینکه شما خودت حاضری جنس تقلبی به مشتری بندازی و به هر قیمتی پول دربیاری بعد بگی همه همین طور هستن بقیه دستشون نمی رسه وگرنه اونها هم جنس تقلبی می دادن
من یه چیزی رو نمی تونم درک کنمعزیزم اصلا بحث جای دیگری بودن نیست. الان شما به من 1 میلیارد بدی، حاضر نیستم آواتارم را پرچم ایران بذارم یا لوکیشنم را "پایتخت فرهنگی جهان اسلام" بنویسم. اما دلیلی نداره که بیام اینجا و به شما فحش بدم یا روانی و بی شخصیت و بی آبرو خطابت کنم. اینو میتونی درک کنی ؟
بهتر نبود مستقیم میگفتی که مخاطبت من هستم ؟
داداش گلم یه کم برو ببین زندگی من چطوریه بعد قضاوت کن
امثال وحید خزایی که هیچی بزرگتر از اوناش هم آرزوی من نیستن وحید خزایی کل زندگیش رو جمع کنی پول ماشین زیر پای کارمند من هم نیست !
خدارو شکر انقدری دارم که هیچوخ تو زندگیم حسرت هیچیو نداشتم ولی دیدم امثال شماهایی که میگن همه چی پول نیست و حاظر نیستی فلان کارو کنی ولی به راحتی با پول میشه خرید حتی خحیلی بهتر از اونایی که میگن ما هستیم !!!
نمیدونم چرا دوست دارین خودتونو بزنید به اون راه ولی به خداوندی خدا قسم هرکی گفت من اینطوری نیستم خودش بدتر از بقیه بود
دیگه هر روز داریم تو اجتماع زندگی میکنیم همه هم میدونن چه خبره بهتره خودتون گول نزنید
کاش یاد میگرفتیم قبل از اینکه در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنیم ، قبلش با کفشاش کمی قدم میزدیم
بعضی دوستان همه را با خودشون مقایسه می کنن که خب جالب نیست!