حالا شاید بازم این سوال برات پیش بیاد که بگی من خودمم دارم نقدشون میکنم؟
و بازم من در جوابت باید بگم که من نقد نمی کنم. من فقط نظر شخصیه خودمو درباره ی این موضوع میگم. ممکنه صحیح باشه ممکن هم هست غلط. من نظرمو به کسی القا نمیکنم. من توی پیج های این شخصیت ها نمیرم و اونها رو فالو نمیکنم. من اگه کسی رو فالو کنم اون رو دوست دارم یا قبول دارم. نه اینکه برم فالو کنم که بخوام نقدش کنم. چون نه من در جایگاه نقادی هستم و نه نقدم بدرد کسی میخوره
جواب یه عده را دادن که خسته کنندست یا گاها از حیث ادب در حد خودشون هست و می ذارم برای خودشون بنویسن
اما خب شما قضیت فرق می کنه و پیش کسوت انجمن هستین و خب توهینی به اون صورت ندیدم پس قابل احترام هستید لذا سعی می کنم نظرم رو در مورد مطلبتون بدم.
و اون اینکه خب شما هم الان نظر بنده را نقد کردید! ایرادی هم نداره ولی به هرحال نقد کردید و شما هم نظر شخصی خودت را گفتی و خب بنده هم فکر نمی کنم رویه ای جز این داشته باشم، منم نقد کردم و نظر شخصی خودم را گفتم و حالا فرقش با کار شما نمی دونم تو چی بود
شما اون پیج ها را فالو نکردید منم ترجیح دادم فالو نکنم (هرچند دلایلمون فرق می کنه ولی عمل هر دو یکسان)
اینکه سه ملیون فاورر داره خب من الان باید چی کارم کنم؟ من نظرم اینه حالا ممکنه 80 ملیون هم نظر دیگه ای داشته باشن (بماند که شما که تو قسمت بازراچه هستی باید بدونی فالور و لایک قابل خرید و فروش هست ولی بازم فرضا حقیقی باشه خب من نفهیمدن ربطش به من چیه؟)
شما مخالف منی خب ایرادی هم نداره دلایل خودت را داری به قول خودت نظر خودت هست
و.....
اما یک نکته که فکر کنم لازمه بگم :
الان شمافکر می کنی تو اپارتمانی که من زندگی می کنم همه چادر به سر و پوشیه زن و مردهاشون چفیه انداز و .... هستن؟
نه دوست عزیز همین هایی که تو جامعه هستن تو مجتمع ماهم هستن! از چادری گرفته تا منکر حجاب و ....، یکیمون امسال داره میره اربعین یکی دیگمون پارسال رفت گمونم دوبی بود و عکس هاشم گذاشت پروفایل با وضعیتی که تو ایران نمی تونست داشته باشه اونجا راحت رفتته بود، یا مثلا اون که چادری هست نذری می پزه می بره در خونه بقیه اعضای ساختمان اونکه منکر هست شب جشن خانوادگی شون فرداش یک مقدار شیرینی تو ظرف می ذاره می بره در خونه اعضای ساختمان!
با یک تفاوت که ممکنه به طور مثال در مورد پوشش، یه عده پوشش نفر مقابل را قبول نداشته باشه و حتی کسی به بنده که مدیر مجتمع هستم یاد ندارم بگه به فلانی بابت پوشش تذکر بدید لطفا (چرا بهم گفتن به فلانی تذکر بدید مهمونی هاش سروصداش اذیت می کنه بچه مون از خواب می پره )
این از این رفیق جان
اما اگر بحث سر این هست که اقا من با این نام کاربری و پرچم ایران حق ندارم نظر شخصی بگم و مثلا شما می تونی نظر شخصی بگید این یک بحث دیگس
وگرنه من تقریبا فرقی بین دو تامون ندیدیم!
شما تو بازراچه فعالیت می کنی گاهی هم میایی تو قسمت پاتوق نظرت رو می گی
منم دارم تو اینجا یا شاپ کیپر و .... فعالیت اقتصادی می کنم گاهی هم کنار کارام یک پنجره صفحه متفرقه مثل پاتوق اینجا باز می کننم که یک مقدار هم فضای کاری بیام بیرون
نه شما اومدی فحش به من دادی نه من به شما
شما کسب و کارت را داری و گاهی نظرت رو می گی منم کسب و کارم را دارم و گاهی نظرم رو می گم
چرا یک تفاوت شابد باشه من نوع کسب و کارم سایت هست و شما چیز دیگه ، منم حرفم فلان هست و شما چیز دیگه
برای من اعتقاد طرفم مهم نیست (همون طور که گفتم تو مجتمع ما همه جوری هستن) برای من یک چیز از نون شب واجب تره که تو امضام نوشتم و اونم ادب! طرف ادب داشته باشه ولو مخالف صد در صدی نظرات من! چه بسا با این افراد شده کار کردم و تجارت کردم و رفت و امد هم کردم و...