Xradical
Registered User
- نوشتهها
- 1,030
- لایکها
- 4
اقا دمت گرم یعنی چی تا الان خالی می بستم
من این چیزا رو تا الان رو نکرده بودم و اینقدر کلید کردید تا مجبور شدم لو بدم
دیگه با وضع امروزی داشتن کلوپ بازی های تصویری زیاد افتخار نیست و الان همه با سرمایه ای که دارن گیم نت می زنن اما ما چه کنیم که کنسول بازیم و علاقه به گیم کامپیوتر نداریم
اسم مغازمون هم ایستگاه بازی "Playstation" هست و حالا که اینطوری فرمودید حتما چند تا عکس از محیط مغازه می گیرم
هروقت هم اومدین قدمتون روی چشم
بله اون ایدا در لیون بازی نمی کنه و باسه خودش یه مینی گیم داره که بعدا بازی می کنید
سلام
بابا نوشتم كه شوخي بود:blink:
پس شما به هر كي كه كليد ميكنه حقيقتو رو ميكني:lol: (مزاح بودا)
ولي كلوپي كه كنسول كميابي مسه game cube داره ارزشمنده. خيلي از نينتندو بازا براي بعضي بازياي game cube له له ميزنن من خودم مشتاقم كه metroid prime 1,2 رو اين دستگاه بتونم بازي كنم كه يه FPS عاليه اين بازي
منتظر عكساي مغازت هستيم يه جوري بنداز game cube هاش هم تو عكس باشن
ببين من يه مشكل اساسي تو بازي دارم وقتي اون ليست موجودي(inventory) چيزايي كه گرفتم پر ميشه يه ليست خالي ديگه كنارش هست كه براي مرتب كردن ليست اصلي بكار مياد من وقتي ميخوام ليست اصليو يه مقدار خالي كنم هر چيزي كه ميريزم تو ليست كناريش يه پيغام ميده كه ميخواي اينا discard شه و بعد كه قبول ميكنم همه ميپره! يه بار سر همين كلي از چيزاي مهمي كه گرفته بودم پريد يه جايي هم بودم كه كلي از سيو اخريم ميگذشت ضد حال شدي برام.اون نقاب دارا هم كه هر چي ازشون ميخري بعد كه بخواي بهشون بفروشي نصف قيمت ازت بر ميدارن . من كجا ميتونم لوازم اضافه اي كه دارم توش نگه دارم و بعدا بتونم دوباره ازشون استفاده كنم اصلا همچين چيزي هس؟