اويل4 به پايان رسيد ولي كماكان حكايتش باقي ميمونه البته بازي خيلي زودتر از اينا ميتونس تموم بشه اما من با همون محدوديت زماني هم كه برا بازي كردن داشتم خوب تمومش كردم چون وقتي پاي اين بازي ميشيني خيلي سخت بتوني ازش دست بكشي
وقتي تموم كردم تا يه مدت كسل بودم از اينكه چقدر ديگه بايد صبر كنيم تا يه چنين لذتي رو از يه بازي داشته باشيم چقد طول ميكشه تا بازم هنر مندي تيم capcom و شينجي ميكامي رو تجربه كنيم resident evil 5 چند ساله ديگه مياد؟! خبر بد در مورد اين بازي اينه كه از نسخه pc بازي باز هم خبري نيس خبر خوب اينه كه خوشبختانه ميكامي همچنان همه كاره قسمت 5 هم هس البته معلوم نيس شايد جرات كنار كشيدنو نداشت چون در اينصورت همانند كوجيما تهديد به مرگ ميشد!!
نبرد پايان بازي با سدلر راحتتر از اون چيزي فكرشو بكني هس تنها 3 فشنگ مگنوم با اخرين firepowerش كه از يه killer شليك ميشه،يه rocket launcher واخرم
rocket launcher به رنگ خوني كه از طرف ايدا برات فرستاده ميشه(خاطره اويل1 زنده شد) تا سدلر از پا در بياد و رنگ حاوي ويروس هم به دست ايدا بيفته تا تمام زحماتت همه باد بشه بره هوا! نكته جالب در مورد بازي اينه كه تا اون ثانيه اخر، بازي ميخكوبت ميكنه بخش سواري با موتور جت رو اب هم حالي داشت برا خودش
تو اين تاپيك به امير((amir(steve) يه تشكر بدهكارم چون اطلاعات ونكات زيادي در مورد بازي و سريهاي اويل نوشته والبته راهنماي من هم تو بازي در برخي مواقع بود فقط داستان بازيو كه ميگفت به ما ضد حال ميزد
اویل 4 را من پارسال بازی می کردم و باسه PS2 هم به یه هفته نکشید که تمومش کردم...پس حق بدید که جاهای گیم را اشتباه کنم
اره...برا اوني كه نسخه سخت تر اين بازيو با game cube تموم كرده اونم شايد نه 1 دفعه PS2ش نبايد بيشتر از 1 هفته وقت بگيره
فكر كنم حدود 1 ماه ميشه وقتمو گرفت تا تمومش كردم البته وقت من كلا برا بازي كردن كمه اما اون زماني هم كه تو اين مدت داشتم به هيچي غير از اويل4 فكر نميكردم در واقع اون منو سمت خودش ميكشوند
این کوتوله دو تا بادی گارد داره که یکیش رو باسه لیون می فرسته و دومیش را باسه تبدیل کردن ابااجدادیش...
من خودم دفه اول بیخیال این غوله شدم ولی گفتم شاید یه چیزی بده با یه Rocket Louncher دخلش را اوردم البته اینم بگم که در نسخه گیم کیوب کشتن این غول خیلی سخته و جاخالی خیلی کم می ده و هر ضربه که می زنه نصف خونت کم می شه
درست ميگي شما من دقت نكردم اما نكته اينه كه جايي يا تو هيچ دموي بين بازي نشون نميده يكي از اين محافظاش بياد و تبديل به اين جونوره بشه شايدم من يادم نيس
بهرحال اين هر چيزي كه بود چندين بار مجبورم كرد جمله you're dead رو صفحه ببينم و از نظر من با اون جونور كه بدنش شبيه اسب بود(يه چيزي تو مايه هاي شخصيت motaro تو mortal kombat) سخت ترين نبردهاي بازي بودن
منم می خوام همین نکات مبهم گیم را مرور کنیم تا دیگه در اویل نکته مبهمی نباشه...
...بازيو كه تموم كردم چندين قسمت به بازي اضافه ميشه كه يكي دو تاش مشخص بود و تنها قسمت assignment aida نفهميدم چيه كه ميتوني يكي از 4 -chapter بازيو انتخاب كني و با aida بري كه لباس جديدي هم تنش هس!
قسمت separate way دموي اولشو ديدم كه مشخص ميكنه برا چي اخر بازي برا چي سرنگ حاوي ويروس رو از دست leon ميگيره كه ردپاي albert wesker هم در بازي مشخص ميشه و ظاهرا aida دست نشوندشه تا با زيركي از leon بهره بگيره تا بتونه با اون ويروس برسه اما عجيب اينه كه چطور و برا چي aida با سدلر و اون كماندو در دموهاي نمايشي بين بازي در ارتباطه؟ شايد دو دوزه بازي ميكنه!
من separate way هم به زودي شروع ميكنم كه خيلي از اين مسائلو مشخص كنه ولي نه الان ميزارم يه مدت بگذره بعد اينطوري انگيزه برا بازي كردنش بيشتر ميشه
سخه اویل 4 در ساختار سخت افزاری PS2 امتیاز 10 گرفته و این دلیل نمی شه که با نسخه گیم کیوب هیچ فرقی نداشته باشه
من خودم یه Trailer 70 مگی ازش گرفتم با نسخه واقعی گیم کیوب خیلی فرق می کرد و یا 60 مگ نسخه اویل 0 را گرفتم از لحاظ گرافیک با نسخه گیم کیوب یکی نبود
شما Trailer گیم ماریو سان شاین رو دانلود کنید ببینید چقدر با اسکرین شاتش فرق داره و گرافیک گیم چقدر پایین تر هست....
در فرووم ها گفته شده که فقط 20 درصد با نسخه گیم کیوب اختلاف داره اما از نظر من نسخه Seprate Way با نسخه گیم کیوب 20 درصد فاصله داره...
شما مینی گیم Seprate Way را ببنید و در مورد گرافیک گیم اصلی خودتون نظر بدید...
اگه يه مقدار به پست قبلي من يا پستهاي قبلي توجه كني من جايي نگفتم اين دو
هيچ فرقي از نظر نمايشي با هم ندارن اويل4 روي سخت افزار gamecube مطمئنا بايد نمايش بهتر يا حتي سرعت بارگذاري هاي بالاتري در بازي داشته باشه ولي اين اختلاف با PS2 در حد واقعا ناچيزه كه خيلي سخت بشه اين تشخيصو داد واينكه شما كلمه "خيلي" براي اختلاف بكار ميبري من اصلا قبول ندارم و باز ميگم كه دو نسخه بازي
حداقل اختلاف نمايشيو با هم دارن اون نسخه بازي كه من از gamecube گرفتم و با
PS2ش مقايسه كردم Trailer نيس بلكه بخشي از gameplay خود بازي با كيفيت بالاست
و تا اون جاييه كه زنگ كليسا به صدا در مياد و در حدود 170 مگابايت هم حجمشه
من چند فروم رو خوندم كه ببينم اختلاف نمايشي اين دو رو چطور مقايسه كردن
درصد خيلي زيادشون كه اختلافو در حد هيچ دونستن و درواقع capcom رو بخاطر اين پورت كردن بازي به ps2 تحسين كردن نتيجه اينكه با مقايسه اي كه من كردم و نظراتي كه خوندم اختلاف نمايشي بين دو نسخه زير 5 درصده