• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شاهكار RESIDENT EVIL4

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از Xradical :
گير! مسه اينكه اصولا علاقه زيادي به كليد يا گير يا اينجور اصطلاحات داري نه:blink:

نه بابا چه علاقه ای :blink: ... اخه شما خیلی کلید به اصطلاحات انگلیسی می کنید

بابا همينطوري گفتم اونو:D ...directx9 كجا بود اون موقع كه PS2 طراحي شد directx8 هم زوركي اومده بود ميخواستم توانايي گرافيكي اين بازيو بگم جدي گرفتيا!
اخه جملت سوال مانند بود منم تعجب کردم باسه همین گفتم نمی دونم:D

در مورد Butterfly قبول دارم تیرش خیلی کم گیر می یاد اما انصافا در دو جا خیلی کمکت می کنه یکی در قسمتی که یه غولی شبیه کرمه و یکی هم سدلر

ببينم شما فروشنده بازيهاي اورجينالش هم هستيد هر كدوم يكي چند اگه امكان گقتنش هس؟

نه من فروشنده نیستم من فقط مصرف کننده هستم باسه بازی ها هم والا یه اشنا دارم که کارش زیاد به دبی می خوره چند تا بازی را از دبی گرفتم و چندتای عمدشو از پشت شهرداری پاساژ لباف یه فروشنده هست که کارش خیلی درسته و هم مشتریش هستم و همه چیمو از اون می گیرم هر بازی که می خوام بهش می گم یه هفته ای برام می یاره پولشو بهش می دم
باسه بازی ها هم دقیقا همون قیمتی هست که در سایت ها نوشته 50 دلار البته بازی های جدید تا 70 دلار هم هست و بازی های قدیمی هم از 25 تا 30 دلار مثلا ماریو کارت را 26 دلار گرفتم اما اویل 4 را 70 دلار ولی انصافا ایول 4 می ارزید:lol:
راستی بازی هایی که از اینجا می گم از دبی بیارن یه چیزی هم می گیرن به عنوان کرایه اما زیاد نیست و ارزشش رو داره

اون عكسي كه يه چيزي مسه مموري كارت دستگاه هس جريانش چيه؟

درست حدس زدی مموری کارت هست اما مموری کارت گیم کیوب
باسه همین اینطوری ازش عکس گرفتم که اندازش رو بهت نشون می دم تقریبا مثل مموری کارت PS2 هست منتها مگی نیست و بلوکی هست
البته مموری کارت هاش هم یه خورده باحاله اولین دستگام که گرفتم مموری کارتش 1500 تا بلوک داشت اما این یکی مموری کارته 2 هزار و خورده ای بلوک داره:blink:

اینم عکس هایی با کیفیت بالاتره

memorycard251.jpg

gamcube7sm.jpg

در مورد اندازه گیم کیوب هم خوب اره نسبت به کنسول های دیگه خیلی کوچیکتره اما خوب بین کنسول ها نقش دختر رو داره و لوگوی اولیش هم کاملا دخترونه هست و رنگ و قیافش هم...

:blink: براي چي اين تاپيكو حذف كنه اصولا ايجاد كننده اين تاپيك در صورت سالم بودن مطالب اين درخواستو ميكنه ضمنا ما حالا حالاها كار داريم اينجا:rolleyes:

باسه اینکه این عکس ها زیاد مثبت نیست و هرکی ندونه می گه جنبه تبلیغ داره

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از xPlod :
صمیمانه، عاجزانه، خالصانه و صادقانه استدعا دارم که: Evil :graduated

سلام

اگه منظورت نوعه تلفظ بود بله حق با شما هست و ایول هست

من خودم هم ایول تلفظ می کنم اما اینم باید گفت که ایول در ایران خیلی وقته که اویل جا افتاده و الان همه می گن اویل

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
به نقل از Amir(Steve) :
تا اونجایی که یادمه Mario هست و مخفف نیست

خوب اخر ماریو چی می شه؟؟؟"چیزی نگیم بهتره"

هر فرد با توجه به سلیقه یه سبکی از بازی ها رو انتخاب می کنه و این دلیل بر خود بازی نمی شه بالاخره این گیم رو باسه بازی کردن ساختن و کسانی که اویل باز هستند همچین قدرت اویلی رو درک می کنند;)

من مخفف ننوشتن من اسمش رو دیکته کردم برات ! :D :happy:
در اخر ماریو با رشادت تمام شاهزاده خانم رو نجات میده ! :D :happy:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Gt_Max :
در اخر ماریو با رشادت تمام شاهزاده خانم رو نجات میده ! :D :happy:

دمش گرم بابا این کاره هستا!!!;)

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نظر من هرودی mario و Resident Evil بازیهای ارزشمندی هستن و علاقه مندهای خاص خودشونو دارن. خیلی از بچه ها ایول(این تلفظ هم به عنوان کادوی کریسمس به xPlod!) بازی می کنن و خیلی از بزرگا mario! به نظر من اکثر بازیهای mario تاریخ مصرف نداشتن و همیشه از بازی کردنشون میشه لذت برد با هر گرافیک و صدایی که داشته باشن اما اکثر بازیهای ایول(!) تاریخ مصرف داشتن. البته این ممکنه نظر شخصی من باشه. اما از بحث دور نشیم.
امیر جان چرا تبلیغ شما حساب بشه؟ به نظر من عکسها و سایر اطلاعات برای خیلی از دوستان مفیده. من که خیلی مشتاق شدم GameCube بخرم!
موفق باشید

arash_13

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان!
عجب بحث جالبی شده ! مقایسه ماریو با رزیدنت ایول!
من هر دو رو دوست دارم. این ایول 4 هم جدا شاهکاره .ولی هیچی واسه من ماریو نمیشه! با irgamer هم کاملا موافقم من الان مثلا میشینم اویل 1 بازی میکنم حالم واقعا بد میشه ولی هنوز که هنوزه با ماریو های میکرو حال میکنم!! دیگه چه برسه به نسخه های جدیدش!! بچه هم نیستم 19 سالمه!! :D
راستی Amir(Steve) جان این گیم کیوب قیمتش چه جوریاس!؟ شما فکر کنم بدونی. من دیگه طاقت ندارم! ماریو , زلدا , متروید پرایم و .........:(
روولوشن هم مثل اینکه به این زودیا نمیاد:(
در اخر ماریو با رشادت تمام شاهزاده خانم رو نجات میده
:D

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

Xradical جان کجایی که من جلوی اینا دارم کم می یارم:D

قبول دارم گیم ماریو بازی بوده که قدیمی نمی شه و همیشه لذت بخشه و ابن سری های جدیدش هم غوغا کرده ولی خوب طرفدار خودشو می خواد
این ایول "حالا مجبوریم جلوی جمع اینطوری تلفظ کنیم" هم طرفدار داره و من خودم وقتی که فرصت بشه و مثلا ایول 3 رو ببینم بازی می کنم و خدارو چه دیدی تا اخرش هم رفتم:rolleyes:

irgamer جان ممنون از شما گفتم شاید این تاپیک یه خورده جنبه منفی داشته باشه که شما اوکی رو دادید

ارش جان گیم کیوب در دبی در حال حاضر همون 150 دلار هست و در ایران در پشت شهرداری اخرین قیمتی که داشتم 230 هزار تومن بوده البته ممکنه تا 250 هزار تومن هم باشه اما معمولا بین 225 تا 235 هزار تومن هست

و مثل کنسول های دیگه یه دسته بدون مموری هست که مموری در حدود 17-18 هزار تومن در می یاد و یه دسته هم بین 19-21 هزار تومن البته قیمت دسته رو دقیق ندارم اما اینم بگم که ساخت کشورهای مثل چین-تایوان-ژاپنی.. داره که قیمتش فرق می کنه

بازی هاش هم که الان با وجود کپی شدن خیلی خوب شده و در حدود 5-6 هزار تومن هست که در یه قاب کوچیک مثل فلاپی با یه پرینت عکس پک عرضه می شه و تا الان فکر کنم در حدود 30-35 تا بازی هم در ایران اومده

کنسول گیم کیوب در کشورهای خارجی الان روی بورس هست و بیشتر مردم از این کنسول "البته الان" می خرن

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
نه بابا چه علاقه ای ... اخه شما خیلی کلید به اصطلاحات انگلیسی می کنید

باز زد "كليد" ميگم كه علاقه داري...:rolleyes:

باسه اینکه این عکس ها زیاد مثبت نیست و هرکی ندونه می گه جنبه تبلیغ داره

امیر جان چرا تبلیغ شما حساب بشه؟ به نظر من عکسها و سایر اطلاعات برای خیلی از دوستان مفیده. من که خیلی مشتاق شدم GameCube بخرم!

irgamer جان چرا بخريم از فردا پاتوق ميشه "ايستگاه بازي"...:D راستي عكسا باعث نشد اينو بگما!!

عجب بحث جالبی شده ! مقایسه ماریو با رزیدنت ایول!

اخره ربطه مسه اينكه بياي doom3 رو با همين zelda مقايسه كني!

Xradical جان کجایی که من جلوی اینا دارم کم می یارم

(Amir(Steve جان شما كه جلو اينهمه زامبي كم نياوردي نبايد جلوي اينا...

اقا جون هر كي دوست دارين بيخيال اين جور مقايسات بشيد بابا اخه ماريو كجا ايول
( صميمانه استدعا داشتن كه...:happy: ) كجا! هر طرفشون كني هيچيشون شبيه به هم نيستن!
من مقايسه رو دوست دارم ولي طوري كه دو سبك مشابه باشن مثلا splinter cell انصافا رقيب سر به سر metal gear هس كاملا ميشه اين دو تا رو با هم سنجيد
ماريو يه خاطرس براي هركسي كه بازيه ويديويي انجام ميده و هميشه هم تو ذهن باقي ميمونه اما خواهشا ربطش بديد به بازيهاي هم اندازه و هم سبك خودش
ايول(عاجزانه استدعا داشتن كه...) ژانر action adventure با ديد سوم شخص هس كه بنظر من capcom اين سبك از بازيو خودش وارد بازياي ويديويي كرد و تا الان هم يه پيشتاز تو اين سبك هس ومثلا بازيايي مسه alone in the dark هيچ وقت نميتونن با عناوين capcom رقابت كنن ضمنا اين نكته رو هم قبول دارم كه سريهاي ايول(خالصانه استدعا...:D ) هيجان زيادي دارن و موجب استرس وتا حدي ترس ميشن كه براي بعضيا ناراحت كنندس اما نكته اينجاس كه چطور بشه اين ترس و هيجانو همراه با پشتوانه يه داستان قوي تو شخص ايجاد كرد كار خيلي سختيه مثلا doom3 داشته باشيد انصافا يكي از خوفناك ترين بازيايي بود كه من تو اين چند سال اخير بازي كردم خصوصا وقتي با گرافيك بالا اين بازيو انجام بديد محيطهاي تاريك با سايه هاي شبه واقعي كه از يه منبع نوري ضعيف،ايجاد شدن براي نمايش وحشت تو اين بازي كفايت ميكنه ولي بنظر من ضعف داستان اين بازي ارزش اين نمايش ترس از بازيو هم پايين اورد .capcom با ايول(...:lol: ) نسخه چهارمش نشون داد كه بهترين ايفا كننده اين حس تو بازيكناس

رش جان گیم کیوب در دبی در حال حاضر همون 150 دلار هست و در ایران در پشت شهرداری اخرین قیمتی که داشتم 230 هزار تومن بوده البته ممکنه تا 250 هزار تومن هم باشه اما معمولا بین 225 تا 235 هزار تومن هست

و مثل کنسول های دیگه یه دسته بدون مموری هست که مموری در حدود 17-18 هزار تومن در می یاد و یه دسته هم بین 19-21 هزار تومن البته قیمت دسته رو دقیق ندارم اما اینم بگم که ساخت کشورهای مثل چین-تایوان-ژاپنی.. داره که قیمتش فرق می کنه

بازی هاش هم که الان با وجود کپی شدن خیلی خوب شده و در حدود 5-6 هزار تومن هست که در یه قاب کوچیک مثل فلاپی با یه پرینت عکس پک عرضه می شه و تا الان فکر کنم در حدود 30-35 تا بازی هم در ایران اومده

خيلي گرونه!! قيمت جهاني رو نينتندو اخرين خبري كه داشتم برا رقابت با كنسولاي ديگه تا 99 دلار پايين اورده بود بعد اينجا با قيمت بالاي 200 دلار ميدن خيلي زور داره باز خوبه بازياش خيلي گرون نيس

(Amir(Steve اين اسلحه mine thower بكار مياد؟ 9800 تا بيشتر نيس يه scope هم براش هس ضمنا اون قسمت نشونه گيري بازيو كه ركورد 4000 رو بايس بشكوني جريانش چيه تا چند تا ركورد زدي؟ من تا 2000 تا فكر كنم زدم تو قسمت "كليدها" يه سري حالتهايي از ليون با ژستاي مختلف با اشلي اومد كه معلوم نبود به چه درد ميخورن؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
باز زد "كليد" ميگم كه علاقه داري...:rolleyes:
54.gif

خيلي گرونه!! قيمت جهاني رو نينتندو اخرين خبري كه داشتم برا رقابت با كنسولاي ديگه تا 99 دلار پايين اورده بود بعد اينجا با قيمت بالاي 200 دلار ميدن خيلي زور داره باز خوبه بازياش خيلي گرون نيس

(Amir(Steve اين اسلحه mine thower بكار مياد؟ 9800 تا بيشتر نيس يه scope هم براش هس ضمنا اون قسمت نشونه گيري بازيو كه ركورد 4000 رو بايس بشكوني جريانش چيه تا چند تا ركورد زدي؟ من تا 2000 تا فكر كنم زدم تو قسمت "كليدها" يه سري حالتهايي از ليون با ژستاي مختلف با اشلي اومد كه معلوم نبود به چه درد ميخورن؟
اره در سایت ها هم قیمت فرق می کنه اما جالبه که قیمت در دوبی اینطوری هست.فقط قیمت PS2 که در سایت های 90 دلار زده در دبی یکیه و ایکس باکس هم یه چند دلاری فرق داره

ضمنا یا بهمون بگو امیر یا استیو فرقی نمی کنه ولی هر دوشو نگو:D

باسه اون اسلحه هم والا باسه من که اصلا بدرد نمی خورد چون هم کنده هم تیرش کم گیر می یاد باسه اون کالکشن هم باید در هر رتبه "A.B.C.D" دو بار تمام اون زامبی ها رو نشونه بگیری و در اخر برای هر کالکشن که 4 تا هست پول خوبی می ده مثلا در کالکشن D پنجاه هزار تا پول می ده

ضمنا اخرین 4000 تا فکر نمی کنم باشه من تا 2500 تا رفتم که اونم سر زامبی ها رو نشونه گرفتم که بالاترین امتیاز رو داره[/QUOTE]

arash_13

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون امیر جان. راستش من این گیم کیوب رو بیشتر برای ماریو سان شاین و زلدا ویند ویکر میخواستم . ماریو که فکر کنم باشه ولی زلدا مثل اینکه نیست تو ایران . من اینطور شنیدم.
البته رزیدنت ایول زیرو و متروید پرایم 1و2 رو هم خیلی دوست دارم ببینم و کلی بازی دیگه!
زلدا تویلایت پرنسس هم که تا چند وقت دیگه میاد .
در مورد مقایسه ماریو با ایول(!) هم به خاطر همین گفتم جالب که هیچ ربطی به هم ندارن. سبکشون کاملا متفاوته ولی من هر دو رو دوست دارم و خاطرات زیادی هم ازشون دارم . ولی خب مطمعنا با ماریو بیشتر!

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از Xradical :
irgamer جان چرا بخريم از فردا پاتوق ميشه "ايستگاه بازي"... راستي عكسا باعث نشد اينو بگما!!
پس فکر کردی برای چی گفتم عکسا تبلیغ نیست و اشکالی نداره؟:cool:
به نقل از Xradical :
اخره ربطه مسه اينكه بياي doom3 رو با همين zelda مقايسه كني!
ماريو يه خاطرس براي هركسي كه بازيه ويديويي انجام ميده و هميشه هم تو ذهن باقي ميمونه اما خواهشا ربطش بديد به بازيهاي هم اندازه و هم سبك خودش
اتفاقا جالبیش به همین بی ربطیشه! تا کی دو تا بازی کپی همدیگه رو بیایم با هم مقایسه کنیم؟:p
اما جدای از شوخی قبول دارم مقایسه مناسبی نیست فقط خواستم کفه ترازو به نفع ایول(!) بازها سنگین نباشه!
انصافا در منحرف کردن تاپیک لذتی هست که در خرید GameCube هم نیست! چرا من به کاربرها اینقدر فشار می آوردم تاپیکهارو منحرف نکنن ؟;)
موفق باشید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از irgamer :
: انصافا در منحرف کردن تاپیک لذتی هست که در خرید GameCube هم نیست! چرا من به کاربرها اینقدر فشار می آوردم تاپیکهارو منحرف نکنن ؟;)
موفق باشید

می بینم که عذاب وجدان گرفتی و ....:happy:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
من عاشق رزیدنت ایولم ولی میترسم بازی کنم تو روحیه ام تاثیر بذاره.:D

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
تاپیک از اویل "اخ ببخشید ایول" شروع شد و تبلیغات در مورد PS2... یه خورده رفت جلوتر بحث ایول(!)اصلا محو شد و گیم کیوب:D

ولی انصافا این نینتندو خیلی شاهکاره که همچین کنسولی رو داده بیرون و علت اینکه مثه سونی مشهور نمی شه بخاطر اینه که کمپانی های گیم خوب حمایتش نمی کنند و بیشتر خودش گیم باسه خودش می زنه

فروش PS2 به مرز 100 میلیون دلار رسید و فروش گیم کیوب از همه پایین تر ولی از نظر بازی از کنسول خیلی قوی تره که معلوم نیست این نینتندو چه وردی تو این دستگاه خونده که اینطوری شده

به نقل از hamedsullivan :
من عاشق رزیدنت ایولم ولی میترسم بازی کنم تو روحیه ام تاثیر بذاره.:D

انصافا تو روحیه من خیلی تاثیر گذاشته
21.gif

تو بازی به هیشکی رحم نمی کنم
34.gif

یادمه با این Mine Thower یه تیر رادار به یه کلاغه زدم در حالی که کلاغه داشت فرار می کرد تیره از پشت خورد بهش و فقط 4-5 تا پر ازش اومد پایین
1.gif

So
این بازی اصلا برای گروه سنی پایین تجویز نمی شه و فقط گروه سنی M "بالای 17 سال"..چون عوارض داره...

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من نمیدونم چرا این resident 4 بازی سال شد به نظر من که god of war خیلی خیلی قشنگتر از این بود من واقعا با god of war زندگی میکردم عجب بازی بود

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

بابا دمش گرم در غياب ما چه اطلاعاتي در مورد بازي دادين...تركوندين انصافا!

اره در سایت ها هم قیمت فرق می کنه اما جالبه که قیمت در دوبی اینطوری هست.فقط قیمت PS2 که در سایت های 90 دلار زده در دبی یکیه و ایکس باکس هم یه چند دلاری فرق داره

دليلش چيه چون اونجا طرفدار گيم كيوب بيشتره قيمتش بالاتره؟

ضمنا یا بهمون بگو امیر یا استیو فرقی نمی کنه ولی هر دوشو نگو

كدومشو بگم (Amir(Steve:D

باسه اون اسلحه هم والا باسه من که اصلا بدرد نمی خورد چون هم کنده هم تیرش کم گیر می یاد باسه اون کالکشن هم باید در هر رتبه "A.B.C.D" دو بار تمام اون زامبی ها رو نشونه بگیری و در اخر برای هر کالکشن که 4 تا هست پول خوبی می ده مثلا در کالکشن D پنجاه هزار تا پول می ده
ضمنا اخرین 4000 تا فکر نمی کنم باشه من تا 2500 تا رفتم که اونم سر زامبی ها رو نشونه گرفتم که بالاترین امتیاز رو داره

mine thower تا الان به كار منم نيومده قيمتشم تا حدودي ارزششو معلوم كرده
كالكشن A رو يه ذره گير دادم بهش تا 2950 تا امتياز گرفتم B هم تا 2100 تا كه رو هم فقط
"15000 " تا گرفتم! ضمنا اخرين جايي كه من بودم تا C بيشتر نداشت احتمالا هنوز يه قسمت ديگه از اين هدف گيريا تو راهه
اون 4000 تا رو تو همون قسمت كه بايد اسلحه رو انتخاب كني يه جايي يه تيكه كاغذ به ديوار زده كه نوشته بالاترين امتياز 4000

الان رسيدم به همون جزيره كه با ada با قايق رفتن هر چند ada كه دوبار غيبش شد
نكته اينه كه تا قبل از رسيدن به اينجا اون جونوري كه تو معدن با بشكه هاي حاوي نيتروژن بايد از بين ببريش خيلي ازيتم كرد حدودا 9 تا تير مگنوم حرومش شد تا از بين رفت جالبه كه اون هيولايي كه از تركيب اون يارو كوتوله درست ميشه فقط با 5 تا مگنوم
نابود شد! البته بعداز كشتن اون جونوره 48000 تا از تركيب اون جواهره با يه چيز ديگه گيرم اومد الان به خارين نقابي كه رسيدم يه اسلحه جديد مگنوم خور داره:killer7 نظرت چيه ميصرفه butterfly رو كه كلي اپديتش كردم بفروشم اينو بگيرم البته فكر كنم firepowerشو كه مقايسه كردم با اخرين حد اپديت butterfly يكي بود!

يه چيز ديگه شما اطلاع داري capcom چه مدت رو اين بازي كار كرده يعني دقيقا از موقعي كه خبر ساخت اين بازي براي گيم كيوب اعلام شد تا زمان عرضه شدنش برا همين گيم كيوب چقد طول كشيد اينو ميپرسم چون اينهمه زحمتي كه براي اين بازي شده بعيده كمتر از 3 سال وقت گرفته باشه

تاپیک از اویل "اخ ببخشید ایول" شروع شد و تبلیغات در مورد PS2... یه خورده رفت جلوتر بحث ایول(!)اصلا محو شد و گیم کیوب

اصولا تنوع خوبه و تاپيكو از يكنواختي در مياره مخصوصا علي دايي چي ببخشيد مخصوصا اينكه بياي مقايسه هاي سطح بالايي كه درپستاي قبل شده انجام بدي!

این بازی اصلا برای گروه سنی پایین تجویز نمی شه و فقط گروه سنی M "بالای 17 سال"..چون عوارض داره...

البته عوارض اونجوري كه نداره فقط ممكنه يه مقدار از رفتار زامبي دوستانه در بازيكن القا بشه نه امير يا استيو كدومو بگم؟!

من نمیدونم چرا این resident 4 بازی سال شد به نظر من که god of war خیلی خیلی قشنگتر از این بود من واقعا با god of war زندگی میکردم عجب بازی بود

حقيقتش F.E.A.R هم بازيي بود امسال برا خودش اما خوب يكي دو نظر ملاك نيس و مجموع ارائ مشخص كننده بازيه برتر سال از از نظر كلي هس حالا گرافيك داستان صدا و موزيك كنترل و...كه ايول(خالصانه:happy: )4 بنظر من اين صلاحيتو داشت

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از Xradical :
سلامكدومشو بگم (Amir(Steve:D

شما هرچی دوست داری بگو;)

البته بعداز كشتن اون جونوره 48000 تا از تركيب اون جواهره با يه چيز ديگه گيرم اومد الان به خارين نقابي كه رسيدم يه اسلحه جديد مگنوم خور داره:killer7 نظرت چيه ميصرفه butterfly رو كه كلي اپديتش كردم بفروشم اينو بگيرم البته فكر كنم firepowerشو كه مقايسه كردم با اخرين حد اپديت butterfly يكي بود!

در صفحه های قبل هم گفتم که Butterfly را نگیر و پولتو نگه داره Killer بگیر
این Killer هم خوش دسته هم یه 10 کالیبر بیشتر از Butterfly اپگریت می شه

يه چيز ديگه شما اطلاع داري capcom چه مدت رو اين بازي كار كرده يعني دقيقا از موقعي كه خبر ساخت اين بازي براي گيم كيوب اعلام شد تا زمان عرضه شدنش برا همين گيم كيوب چقد طول كشيد اينو ميپرسم چون اينهمه زحمتي كه براي اين بازي شده بعيده كمتر از 3 سال وقت گرفته باشه

تا اونجایی که در سایت های اطلاع رسانی خوندم 4 سال روی این گیم کار کرده بود "البته نسخه گیم کیوب"

البته عوارض اونجوري كه نداره فقط ممكنه يه مقدار از رفتار زامبي دوستانه در بازيكن القا بشه نه امير يا استيو كدومو بگم؟!
می گم نه امیر بگو نه استیو بگو زامبی:D
ولی جدا از شوخی این سبک اویل که اصلا ترسناک نبود و گروه سنی Everyone هم می تونستد بازی کنند:lol:

گیم God Of War خیلی گیم خوبی بود و گرافیکش مخصوصا دموهاش از لحاظ شفافیت حرف نداشت "هر چند سانسور نشده بود:D " ولی در کل گیم اویل طرفدار خیلی زیادی داره و خیلی هم روی این گیم کار شده بود و شما یه نگاه به گرافیک بازی عادی بندازید می بینید که سی جی شخصیت اویل از گیم گاد و وار خیلی بهتره

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من جفتشونو تا اخرش رفتم ولی به نظر من اصلا resident 4 با god of war قابل مقایسه نیست به نظر من resident 2 یچیز دیگه بود, اقا شما خودتون بازی کنید این god of war رو اونوقت میفمید این سونی چی زده لعنتی ادم اصلا جذب داستان بازی میشه .البته بهترین بازی ps2 بازی god of war شد ولی کلا resident 4 اول شد البته در gamespot

بالا