AmirSteve
Registered User
- نوشتهها
- 1,165
- لایکها
- 8
- Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
به نقل از Xradical :گير! مسه اينكه اصولا علاقه زيادي به كليد يا گير يا اينجور اصطلاحات داري نه:blink:
نه بابا چه علاقه ای :blink: ... اخه شما خیلی کلید به اصطلاحات انگلیسی می کنید
اخه جملت سوال مانند بود منم تعجب کردم باسه همین گفتم نمی دونمبابا همينطوري گفتم اونو ...directx9 كجا بود اون موقع كه PS2 طراحي شد directx8 هم زوركي اومده بود ميخواستم توانايي گرافيكي اين بازيو بگم جدي گرفتيا!
در مورد Butterfly قبول دارم تیرش خیلی کم گیر می یاد اما انصافا در دو جا خیلی کمکت می کنه یکی در قسمتی که یه غولی شبیه کرمه و یکی هم سدلر
ببينم شما فروشنده بازيهاي اورجينالش هم هستيد هر كدوم يكي چند اگه امكان گقتنش هس؟
نه من فروشنده نیستم من فقط مصرف کننده هستم باسه بازی ها هم والا یه اشنا دارم که کارش زیاد به دبی می خوره چند تا بازی را از دبی گرفتم و چندتای عمدشو از پشت شهرداری پاساژ لباف یه فروشنده هست که کارش خیلی درسته و هم مشتریش هستم و همه چیمو از اون می گیرم هر بازی که می خوام بهش می گم یه هفته ای برام می یاره پولشو بهش می دم
باسه بازی ها هم دقیقا همون قیمتی هست که در سایت ها نوشته 50 دلار البته بازی های جدید تا 70 دلار هم هست و بازی های قدیمی هم از 25 تا 30 دلار مثلا ماریو کارت را 26 دلار گرفتم اما اویل 4 را 70 دلار ولی انصافا ایول 4 می ارزید:lol:
راستی بازی هایی که از اینجا می گم از دبی بیارن یه چیزی هم می گیرن به عنوان کرایه اما زیاد نیست و ارزشش رو داره
اون عكسي كه يه چيزي مسه مموري كارت دستگاه هس جريانش چيه؟
درست حدس زدی مموری کارت هست اما مموری کارت گیم کیوب
باسه همین اینطوری ازش عکس گرفتم که اندازش رو بهت نشون می دم تقریبا مثل مموری کارت PS2 هست منتها مگی نیست و بلوکی هست
البته مموری کارت هاش هم یه خورده باحاله اولین دستگام که گرفتم مموری کارتش 1500 تا بلوک داشت اما این یکی مموری کارته 2 هزار و خورده ای بلوک داره:blink:
اینم عکس هایی با کیفیت بالاتره
در مورد اندازه گیم کیوب هم خوب اره نسبت به کنسول های دیگه خیلی کوچیکتره اما خوب بین کنسول ها نقش دختر رو داره و لوگوی اولیش هم کاملا دخترونه هست و رنگ و قیافش هم...
:blink: براي چي اين تاپيكو حذف كنه اصولا ايجاد كننده اين تاپيك در صورت سالم بودن مطالب اين درخواستو ميكنه ضمنا ما حالا حالاها كار داريم اينجا
باسه اینکه این عکس ها زیاد مثبت نیست و هرکی ندونه می گه جنبه تبلیغ داره