تابلوئه دیگه دختری که بره اینترنت کی وقت میکنه غذا درست کردن یاد بگیره
حالا بیا بزن!![]()
بچه که زدن نداره آخه
نیست حالا شما از صبح خروسخون میرین سر کار و درس و دانشگاه و...............والااااااااااا
خجالت نمیکشی این همه اسپم میکنی؟ آدم حتمآ باید 200 کیلو اضافه وزن داشته باشه!تا بچه به حساب نیاد؟!
هرکاری که کنم میبینی که آشپزیم از تو بهتره باور کن همون تخم مرغ آب پزم بلد نیستی درست کنی، شاید معجزه بشه بتونی غذای ماهی (ازین رنگیا) درست کنی
اوه اوه![]()
نه خیر دیگه تخم مرغ بلدن همه .غذای ماهی چیه؟
اون دوستی که صفحه پیش از یه جانور استفاده کرده برا تزئین! پلاستیکیه دیگه؟:wacko:
داشتم غذا میخوردم بابا جان..رعایت کنید :دی
پـــ نـــ پـــ واقعیه داشتم خش خش میخوردمش!![]()
آخه این چیه برای تزئین میذاریاشتهات کور نمیشه؟
آخه این چیه برای تزئین میذاریاشتهات کور نمیشه؟
نه این اشتهاش باز میشه
چرا هیشکی عکس منو لایک نزد .چرا هیشکی به من توجه نکرد .چرا >چرا؟چرا؟چرا احساسات من نادیه گرفته شد .چرا؟چرا؟چرا؟
ایییییییییییییییییییییییییی.اون سوکسه چیه ؟بیوفا هم که اونجاس
بچه ها من عاشق دلمم .کسی بلده به من یاد بده .با برگ مو .اون شیرش چه جوریه که روش میریزن شیرین خوشم نمیاد .مامانم هم درست نمیکنه .بیوفا فکر کنم تو بلدی معلومه با سلیقه هم هستی
ولی منم یه چیزی یادتون میدم اگه شد عکسم میذارم .برین بال مرغ رو بذارین کف ماهیتابه یا قابلمه بعد بذارین سرخ بشه خیلی خوشگل میشه وایسین عکسم بذارم مشاهده پیوست 107073
غذاش خیلی باحاله چینی ها بابتش 10 تومان پول میدن
برای اینکه باید عکس از غذایی باشه که خودت درست کردی .![]()
دلمه کاری نداره
چند تا برگ درخت مو بر میداری بگو خب
بعد برنجم دم میکنی بگو خب
بعد زرشک و گوشت آبپز شده و خوراک لوبیا و لوبیا سبز و قارچ !!! و ربع و نمک و فلفل رو با برنجا قاطی میکنی میذاری لای برگها
بعد برگا رو میبندی میذاری توی قابلمه بعد فکر باید بذاری توی فر شاید روی اجاق گاز
بعد با توجه به محاسبات من باید دلمه در بیاد !!! :blush:
بعد عکس میگیری میذاری اینجا اونوقت میشه یه شاهکار غذایی![]()
اون وقت چه جوری این شکلی شده؟بچه ها من عاشق دلمم .کسی بلده به من یاد بده .با برگ مو .اون شیرش چه جوریه که روش میریزن شیرین خوشم نمیاد .مامانم هم درست نمیکنه .بیوفا فکر کنم تو بلدی معلومه با سلیقه هم هستی
ولی منم یه چیزی یادتون میدم اگه شد عکسم میذارم .برین بال مرغ رو بذارین کف ماهیتابه یا قابلمه بعد بذارین سرخ بشه خیلی خوشگل میشه وایسین عکسم بذارم مشاهده پیوست 107073
دلمه کاری نداره
چند تا برگ درخت مو بر میداری بگو خب
بعد برنجم دم میکنی بگو خب
بعد زرشک و گوشت آبپز شده و خوراک لوبیا و لوبیا سبز و قارچ !!! و ربع و نمک و فلفل رو با برنجا قاطی میکنی میذاری لای برگها
بعد برگا رو میبندی میذاری توی قابلمه بعد فکر باید بذاری توی فر شاید روی اجاق گاز
بعد با توجه به محاسبات من باید دلمه در بیاد !!! :blush:
بعد عکس میگیری میذاری اینجا اونوقت میشه یه شاهکار غذایی![]()
اون وقت چه جوری این شکلی شده؟
یعنی این که اصلا شبیه بال مرغ نیست:دی..سس خاصی داره؟
جدا این همه چیز میریزین تو دلمه؟
فکر کنم روش تا روش داره چون مثلا ما برنجو دم نمی کنیم و این همه هم مواد نداره
برنجو باید از چند ساعت قبل بخیسونونیدی)
بهدم با (بعضیا هم لوبیا یا لپه اضافه می کنن که من دوست ندارم)پیاز و گوشت چرخ کرده و سبزیای معطر مثل تره گشنز جعفری و نمک فلفل رب آبلیمو و برنجای خیس خورده تفت بدی البته همونجور که جناب سعادت هم گفتن بعضیا هم برنجو اول می جوشنن بعد به مواد اضافه می کنن
از اون طرفم باید برگ مو ها رو بریزی تو آب سرد بزاری بجوشه ولی خیلی نباید بجوشه مثلا یه قل که خورد بردار دیگه:دی
بعدم می پیچونی لای برگا موادو و می زاری تو قابلمه اگه ترش و شور دوست داری می تونی وقتی این برگ موها رو توی قابلمه چیدی به آبش یه کم سرکه آب لیمو( رب گوجه و زردچوبه خیلی خیلی کم) اضافه کنی
آها ته قابلمه روغنم بریزیا:دی...
بعضیا شکرم می زنن من تا حالا امتحان نکردم
فک می کنم دلمه جزو غذاهائیه که بدون شک دو سه بار اول خراب می کنن همه:دی
من به شخصه تا حالا تنهائی درست نکردم..یا خونه مادرم شریکی درست کردیم یا خونه مادربزرگم با کلی آدم:دی![]()
![]()
اگه فکر میکنی با این حرفها میتونی منو تشویق کنی کور خوندی .من یعنی وقت نمیکنم حقیقتا والا از اونجایی که آدم شکمویی هستم آشپزی دوست میدارم