• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شاهکارهای غذایی اساتید پی تی

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه که زدن نداره آخه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نیست حالا شما از صبح خروسخون میرین سر کار و درس و دانشگاه و...............والااااااااااا

تابلوئه دیگه دختری که بره اینترنت کی وقت میکنه غذا درست کردن یاد بگیره

حالا بیا بزن!
caution.gif

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
بچه که زدن نداره آخه

خجالت نمیکشی این همه اسپم میکنی؟ آدم حتمآ باید 200 کیلو اضافه وزن داشته باشه! :D تا بچه به حساب نیاد؟! :D

نیست حالا شما از صبح خروسخون میرین سر کار و درس و دانشگاه و...............والااااااااااا

هرکاری که کنم میبینی که آشپزیم از تو بهتره باور کن همون تخم مرغ آب پزم بلد نیستی درست کنی، شاید معجزه بشه بتونی غذای ماهی (ازین رنگیا) درست کنی:D

اوه اوه
3dead_crazy.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه خیر دیگه تخم مرغ بلدن همه .غذای ماهی چیه؟
خجالت نمیکشی این همه اسپم میکنی؟ آدم حتمآ باید 200 کیلو اضافه وزن داشته باشه! :D تا بچه به حساب نیاد؟! :D

هرکاری که کنم میبینی که آشپزیم از تو بهتره باور کن همون تخم مرغ آب پزم بلد نیستی درست کنی، شاید معجزه بشه بتونی غذای ماهی (ازین رنگیا) درست کنی:D

اوه اوه
3dead_crazy.gif

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اون دوستی که صفحه پیش از یه جانور استفاده کرده برا تزئین! پلاستیکیه دیگه؟:wacko:

داشتم غذا میخوردم بابا جان..رعایت کنید :دی

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
اون دوستی که صفحه پیش از یه جانور استفاده کرده برا تزئین! پلاستیکیه دیگه؟:wacko:

داشتم غذا میخوردم بابا جان..رعایت کنید :دی

پـــ نـــ پـــ واقعیه داشتم خش خش میخوردمش!
4743.gif

wolfs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
چرا هیشکی عکس منو لایک نزد .چرا هیشکی به من توجه نکرد .چرا >چرا؟چرا؟چرا احساسات من نادیه گرفته شد .چرا؟چرا؟چرا؟

برای اینکه باید عکس از غذایی باشه که خودت درست کردی .;)

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بچه ها من عاشق دلمم .کسی بلده به من یاد بده .با برگ مو .اون شیرش چه جوریه که روش میریزن شیرین خوشم نمیاد .مامانم هم درست نمیکنه .بیوفا فکر کنم تو بلدی معلومه با سلیقه هم هستی

ولی منم یه چیزی یادتون میدم اگه شد عکسم میذارم .برین بال مرغ رو بذارین کف ماهیتابه یا قابلمه بعد بذارین سرخ بشه خیلی خوشگل میشه وایسین عکسم بذارم مشاهده پیوست 107073

دلمه کاری نداره

چند تا برگ درخت مو بر میداری بگو خب
بعد برنجم دم میکنی بگو خب
بعد زرشک و گوشت آبپز شده و خوراک لوبیا و لوبیا سبز و قارچ !!! و ربع و نمک و فلفل رو با برنجا قاطی میکنی میذاری لای برگها

بعد برگا رو میبندی میذاری توی قابلمه بعد فکر باید بذاری توی فر شاید روی اجاق گاز :D

بعد با توجه به محاسبات من باید دلمه در بیاد !!! :blush:

بعد عکس میگیری میذاری اینجا اونوقت میشه یه شاهکار غذایی :D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اگه فکر میکنی با این حرفها میتونی منو تشویق کنی کور خوندی .من یعنی وقت نمیکنم حقیقتا والا از اونجایی که آدم شکمویی هستم آشپزی دوست میدارم

برای اینکه باید عکس از غذایی باشه که خودت درست کردی .;)

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هیچی منو تو آشپزی کنیم دلمه درست کنیم چهههههههههههه شود .برنجو که دیگه نباید دم کرد .نه بابا قلق داره .ولش کن ماماناتون دلمه درست کرد خدایی بدین با پیک برای من بیارن .بیرون آمادش نیست؟

دلمه کاری نداره

بعد زرشک و گوشت آبپز شده و خوراک لوبیا و لوبیا سبز و قارچ !!! و ربع و نمک و فلفل رو با برنجا قاطی میکنی میذاری لای برگها

بعد برگا رو میبندی میذاری توی قابلمه بعد فکر باید بذاری توی فر شاید روی اجاق گاز :D

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
بچه ها من عاشق دلمم .کسی بلده به من یاد بده .با برگ مو .اون شیرش چه جوریه که روش میریزن شیرین خوشم نمیاد .مامانم هم درست نمیکنه .بیوفا فکر کنم تو بلدی معلومه با سلیقه هم هستی

ولی منم یه چیزی یادتون میدم اگه شد عکسم میذارم .برین بال مرغ رو بذارین کف ماهیتابه یا قابلمه بعد بذارین سرخ بشه خیلی خوشگل میشه وایسین عکسم بذارم مشاهده پیوست 107073
اون وقت چه جوری این شکلی شده؟
یعنی این که اصلا شبیه بال مرغ نیست:دی..سس خاصی داره؟;)

دلمه کاری نداره

جدا این همه چیز میریزین تو دلمه؟
فکر کنم روش تا روش داره چون مثلا ما برنجو دم نمی کنیم و این همه هم مواد نداره
برنجو باید از چند ساعت قبل بخیسونونی:)دی)
بهدم با (بعضیا هم لوبیا یا لپه اضافه می کنن که من دوست ندارم)پیاز و گوشت چرخ کرده و سبزیای معطر مثل تره گشنز جعفری و نمک فلفل رب آبلیمو و برنجای خیس خورده تفت بدی البته همونجور که جناب سعادت هم گفتن بعضیا هم برنجو اول می جوشنن بعد به مواد اضافه می کنن
از اون طرفم باید برگ مو ها رو بریزی تو آب سرد بزاری بجوشه ولی خیلی نباید بجوشه مثلا یه قل که خورد بردار دیگه:دی
بعدم می پیچونی لای برگا موادو و می زاری تو قابلمه اگه ترش و شور دوست داری می تونی وقتی این برگ موها رو توی قابلمه چیدی به آبش یه کم سرکه آب لیمو( رب گوجه و زردچوبه خیلی خیلی کم) اضافه کنی
آها ته قابلمه روغنم بریزیا:دی...
بعضیا شکرم می زنن من تا حالا امتحان نکردم
فک می کنم دلمه جزو غذاهائیه که بدون شک دو سه بار اول خراب می کنن همه:دی
من به شخصه تا حالا تنهائی درست نکردم..یا خونه مادرم شریکی درست کردیم یا خونه مادربزرگم با کلی آدم:دی
54.gif
54.gif

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اون وقت چه جوری این شکلی شده؟
یعنی این که اصلا شبیه بال مرغ نیست:دی..سس خاصی داره؟;)

جدا این همه چیز میریزین تو دلمه؟
فکر کنم روش تا روش داره چون مثلا ما برنجو دم نمی کنیم و این همه هم مواد نداره
برنجو باید از چند ساعت قبل بخیسونونی:)دی)
بهدم با (بعضیا هم لوبیا یا لپه اضافه می کنن که من دوست ندارم)پیاز و گوشت چرخ کرده و سبزیای معطر مثل تره گشنز جعفری و نمک فلفل رب آبلیمو و برنجای خیس خورده تفت بدی البته همونجور که جناب سعادت هم گفتن بعضیا هم برنجو اول می جوشنن بعد به مواد اضافه می کنن
از اون طرفم باید برگ مو ها رو بریزی تو آب سرد بزاری بجوشه ولی خیلی نباید بجوشه مثلا یه قل که خورد بردار دیگه:دی
بعدم می پیچونی لای برگا موادو و می زاری تو قابلمه اگه ترش و شور دوست داری می تونی وقتی این برگ موها رو توی قابلمه چیدی به آبش یه کم سرکه آب لیمو( رب گوجه و زردچوبه خیلی خیلی کم) اضافه کنی
آها ته قابلمه روغنم بریزیا:دی...
بعضیا شکرم می زنن من تا حالا امتحان نکردم
فک می کنم دلمه جزو غذاهائیه که بدون شک دو سه بار اول خراب می کنن همه:دی
من به شخصه تا حالا تنهائی درست نکردم..یا خونه مادرم شریکی درست کردیم یا خونه مادربزرگم با کلی آدم:دی
54.gif
54.gif

راستش من شوخی کردم :D
طرز تهیه اش همون جوری هست که شما گفتین
من کلا از دلمه خوشم نمیاد خدا رو شکر مادرمم سالی یکی دو بار بیشتر دلمه درست نمیکنه چون هم دردسر داره هم برگ مو میخواد :D

wolfs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اگه فکر میکنی با این حرفها میتونی منو تشویق کنی کور خوندی .من یعنی وقت نمیکنم حقیقتا والا از اونجایی که آدم شکمویی هستم آشپزی دوست میدارم

همیشه دخترانی که کنار مادران کدبانو زندگی میکنن مثل مادراشون کدبانو میشن .

اگه بیشتر بمونن و به 30 سال هم برسن بیشتر کدبانو میشن .

بالا