• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شاهکارهای غذایی اساتید پی تی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
کلا برف آب شده خوردنش گویا باعث آب آوردن ریه میشه

be careful

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
کلا برف آب شده خوردنش گویا باعث آب آوردن ریه میشه

be careful

به این دلیل که آب شمال تهران از سد نیست از برف آب شده کوهای همون سمته فکر میکنم ایرادی نداشته باشه خوردن برف آب شده

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ته چینم خیلی دوز دارم سعادت فکر کنم تو 100 کیلو باشی تازه بعد از شام اصلی ته چین خوردی .1000 ماشالا .حالا چشت نزنم مامانت بیاد یقه مارو بگیره بگه بچمو چشم زدین از غذا افتاد

نه آدم چاقی نیستم :D

چون تا ساعت 3 - 4 صبح بیدارم :دی چند ساعت بعد شام بازم گشنه ام میشه اون موقع باید یه چیزی بزنم به بدن حالا ممکنه ته مونده های شام و نهار باشه مثل دیشب یا بیسکوییت و کیک و کلوچه و میوه و ... :D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
یه عکس از صبحانم میذارم که در حال خوردنشم الان (بر عاملین گرون شدن دلار لعنت که باعث شدن همچین چیزایی بخورم لعنتیا)

DXC80607.jpg

برف و بیسکوییت :lol:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
بچه ها سوسیس + تخم مرغ

سوسیس رو گرد گرد میبرید , سرخ می کنید :دی
بعد توی تابع یه نصف قاشق رب میریزید و رب هم یه مقدار تفت میدید بعد سوسیس ها رو اضافه میکنید و هم میزنید
نکته مهم از اینجا شروع میشه :دی
یکم ریحان خشک شده رو با دست پودر کنید و بریزید رو سوسیس ها (فوق العاده میشه)
بعد یه نصف قاشق چای خوری هم سرکه , زیاد نه خیلی کم

تخ مرغ هم جدا نیمرو کنید و بعد با سوسیس ها بزنید و حال کنید
صبحانه عالی هست :rolleyes:

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
جاتون خالی ناهار ماکارونی زدیم به بدن.

من یه مشکلی دارم غذاهای نشاسته ای مثل ماکارونی یا آبگوشت که توش نون خورد می شه(تیلیت) میخورم دچار ناراحتی معده می شم سردرد و حالت تهوع می گیرم چکار کنم درست بشه؟

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
جاتون خالی ناهار ماکارونی زدیم به بدن.

من یه مشکلی دارم غذاهای نشاسته ای مثل ماکارونی یا آبگوشت که توش نون خورد می شه(تیلیت) میخورم دچار ناراحتی معده می شم سردرد و حالت تهوع می گیرم چکار کنم درست بشه؟

این نوع غذاهارو3 تا 6 ماه نخور بعد شروع کن ورزش کردن بعد 3 ماه تا 6 ماه دوباره شروع کن به خوردن این نوع غذاها عوارض قبلی به کل از بین میره

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
این نوع غذاهارو3 تا 6 ماه نخور بعد شروع کن ورزش کردن بعد 3 ماه تا 6 ماه دوباره شروع کن به خوردن این نوع غذاها عوارض قبلی به کل از بین میره

از روی طبع خودت طبابت کردی یا جدی می گی؟کلا ورزش من محدود می شه به نیم ساعت پیاده روی شبونه کافیه یا بازم ادامه بدم؟

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
از روی طبع خودت طبابت کردی یا جدی می گی؟کلا ورزش من محدود می شه به نیم ساعت پیاده روی شبونه کافیه یا بازم ادامه بدم؟

دقیقآ، خودم همیشه در حال کوه پیمایی یا کوه نوردی ام آجر میخورم جذب میشه ولی فقط کافیه چندماه ورزش نکنم آجر که هیچی اسمارتیز بخورم ناسازگاری میکنه باهام، اگه پیاده روی بدون وقفه و با سرعت بالا باشه و ضربان قلب بالای 150 بره ورزش مورد بحث و تاثیرگذار حساب میشه، البته باید به گذشته هم توجه کرد مثلآ ببینید الکل مصرف نمیکردید یا سیگار نمیکشیدید

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
بای تاپیک نمیدونستم این همکار اینجا نظارت میکنه...

مهم: این پست قبل از ویرایش لایک شده Cleeev and Bvafa like this :D

Last edited:

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
دوستان تخم مرغ + سیب زمینی + گوجه + فلفل دلمه رو میریزیم داخل تابع بعد که 10 دقه گذشت پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم بسیار عالی میشه امتحان کنید بسیار خوش مزه .

می تونی مقدار هر کدومو بگی چقدر باشه؟
مثلا برای دو نفر؟
eh-smiley.gif

thumbsupsmileyanim.gif

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام به همه.

لطف کنید پست های بی ربط به موضوع تاپیک ندید. الان 32 تا پست (اون هم با اغماض در برابر چند تا پست دیگه) از این تاپیک و حدود 20 تا پست از یک تاپیک دیگه پاک کردم.

ممنون که رعایت می کنید.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بوی جان لطف کن یه تاپیک بزن من بلد نیستم بزن از هر دری سخنی بریم اونجا صحبت کنیم ورود برای همگان آزاد اسپم آزاد ولی با رعایت ادب .

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
من بخوام بگم که چه غذاهایی کشف!!می کنم که باید اندازه کتاب رزا منتظمی بنویسم!!!!! هر روز یه غذای جدید درست می کنم و کلا ذائقه کنجکاوی دارم و دوست دارم همه مزه ها و طعم ها رو امتحان کنم و ریسکش برام مهم نیست!!!!!!!! مجردی زندگی کردن آدم رو مخترع می کنه بالاخره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
خوب این سالاد یه چیز تقریبا ابتکاریه
در ابتدا درب یخچال را باز کرده
تمام مواد خوراکیی که در حال پوسیده شدن هستند و یا کسی قرار نیست بخورد،از جمله انواع کلم را بیرون آورده،
موادی که خرابی و پوسیدگی آن ها قابل رویت است را با خورد کن خورد کرده...و با آبغوره آبلیمو نمک نعنا و فلفل به ان طعم دهید
بقیه مواد غذائی که سالم و بدون پوسیدگی هستند را به دل خواه خورد کنید
DSC_0010.jpg

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بوی بیا ببینم امروز صبحانه چی اختراع کردیییییییی.دلم برای غذاهات تنگ شده

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
طرز تهیه سالاد الویه رو به روشی که خودم درست میکنم حالا شاید با روش و مواد اولیه معمول کمی متفاوت باشه
مواد لازم : هویج پخته شده - تخم مرغ آب پز - نخود فرنگی - گوشت مرغ - کالباس - سس مایونز - خیار شور - سیب زمینی آب پز - آبلیمو - فلفل سیاه

سس مایونز رو با آبلیمو مخلوط و مقداری فلفل سیاه بهش اضافه میکنید
سیب زمینی آب پز و هویج و تخم مرغ و گوشت مرغ رو رنده میکنید
خیار شور رو به شکل حبه خورد میکنید همین طور کالباس رو به قطعات کوچکتری تقسیم میکنید
همه مواد خرد و رنده شده رو با سس مایونز کافی و نخود فرنگی مخلوط میکنید و ورز میدید
مواد مخلوط شده رو به ظرف مناسب انتقال میدید و مقداری سس مایونز روی مواد می مالید
بهتره ظرف سالاد الویه 5 ساعت توی یخچال بمونه تا سس مایونز به خوبی به خُرد مواد بره

حالا شما یک صبحانه کامل دارید

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
امروز میخوام کنجه (چنجه " کدومش درسته ؟") درست کنم
چه روشی واسه بهتر عمل آوردنش هست ؟
کسی از بچه که واردن ممنون میشم راهنمایی کنن

بالا