• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شخصآ میخوام حضانتش رو بر عهده بگیرم ...! :(

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
11-13-2016 10-11-52 PM.jpg
(شیری در بیشه:general711: )

سلام بچ پاتوق آرزوی سلامتی و سیری براتون دارم .:)
آقا مدتیست گربه ای در منزل ما بچه مچه آورده و ازین بچه هاش یکی مونده این حیون کم بهش میرسه یعنی روزی 1 ساعت این خیلی وضعیت بدیه و بچه گربه به گرسنگی مفرط افتاده ..
من قصد داشتم خونگیش کنم دوستان آیا میشه با موتو ( ماهی های کوچک خشک شده ) اهلیش کنم باور کنید کسی بهتر از من نمیتونه این ببری رو بزرگ کنه .

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
زیاد رو نده بهش چون پر رو میشه ممکنه بیاد تو خونه و اذیت و آزار کنه (البته اگه با خونواده زندگی میکنی وگرنه مجرد باشی دیگه بستگی به خودت داره چقدر دوست داشته باشی اهلیش کنی)
همون ته مونده غذا هم واسش توی یه ظرف بزاری میخوره (استخون یا گوشت پخته و ازین جور چیزا)
در مورد ماهی هم اطلاعی ندارم
شیر هم خیلی دوس دارن
اگه باغچه نداری یکم شن یا خاک رس هم باید تهیه کنی وگرنه گند میزنه به زندگیت (اگه میخای تو خونه نگهداری کنی)

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
بقایا و پوست و استخون مرغ رو از جایی پیدا کن بده بهش

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
نگهداري از حيوانات كوچولو مخصوصا گربه خرگوش و سنجاب خيلي خوبه، سرگرم ميشي حسابي

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
شوما که 1 ماه دیگه میخوای بری سربازی تکلیف این طفل معصوم چی میشه ؟ :android30:

الان وقت ماهی و گوشت نیست . اینطوری که از عکس پیداست هنوز باید شیر بخوره . مرتب براش تو کاسه شیر بریز . اینا زود بزرگ میشن . 2-3 هفته دیگه شروع کن بهش گوشت و مرغ و غذاهای دیگه بده . من یه بچه گربه رو در عرض 5 دقیقه اهلیش کردم :general711: فقط کافیه بهش غذا بدی , دیگه ولت نمیکنه

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
پای مرغ بگیر بپز بذار یخچال. هر وقت یدونه بنداز جلوش سیر میشه کوچیکه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
از خونواده اش جداش نکن 2 روز دیگه باید بره بین حیوون های دو پای غول پیکر زندگی کنه و از تو آشغالا غذا پیدا کنه ...
یه ذره غذا ببر بذار کنارش حتی بهش دست نزن شنیدم بوی انسان میگیره و مادرش طردش میکنه :دی

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
:D
از خونواده اش جداش نکن 2 روز دیگه باید بره بین حیوون های دو پای غول پیکر زندگی کنه و از تو آشغالا غذا پیدا کنه ...
یه ذره غذا ببر بذار کنارش حتی بهش دست نزن شنیدم بوی انسان میگیره و مادرش طردش میکنه :دی
نه اينكه گربه هاي ديگه از تو رستوران غذا سفارش ميدن !!!!!!

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
تشکر دوستان ، 3 سال پیش یه گربه داشتم اهلیش کردم یهو یه روز یه گربه دید هوایی شد و رفت :( یکسال بعد تو کوچه دیدمش خپل شده بود :general710: آره همین خرده ها رو بهش میدم ..

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
:general304:
پای مرغ بگیر بپز بذار یخچال. هر وقت یدونه بنداز جلوش سیر میشه کوچیکه
پای مرغو سگ هم به زور میتونه بجوئه چون استخونه دیگه سفته، این زبون بسته اونجوری که میگه هنوز شیر میخوره
باید آب پز کنه حداقل بعد با گوشت کوب بزنه له کنه تا بتونه بخوره

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
:general304:

پای مرغو سگ هم به زور میتونه بجوئه چون استخونه دیگه سفته، این زبون بسته اونجوری که میگه هنوز شیر میخوره
باید آب پز کنه حداقل بعد با گوشت کوب بزنه له کنه تا بتونه بخوره
آره شیر میخوره ..

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
تشکر دوستان ، 3 سال پیش یه گربه داشتم اهلیش کردم یهو یه روز یه گربه دید هوایی شد و رفت :( یکسال بعد تو کوچه دیدمش خپل شده بود :general710: آره همین خرده ها رو بهش میدم ..
دستي تو كار داريا ....

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
2،3 هفته پیش نزدیک خونه ـمون یه روباه (!) دیدیم که حدود ساعت 12 شب داشت برای خودش توی کوچه میچرخید! بنده خدا چقدر هم ترسو بود و نور ماشین رو که از فاصله زیاد دید، جوری فرار کرد که انگار جن دیده. :D
دیدن اون صحنه باعث شد مهر این روباه در دلم بشینه و فردا شب رفتم ببینم پیدا میشه یا نه، ولی گم و گور شده بود. :general602:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,721
کلا با نگهداری حیوانات توسط آدمیزاد مخالفم. در بهترین حالت باز زندگی فلک زده ای خواهند داشت. اکثر این سگهای ولگرد قبلا صاحب داشتن و صاحبشون هم عاشق سگه بوده ولی به هر دلیلی دیگر نمیتوانسته از حیوان نگه داری کند و اون رو تو خیابون یا بیابون ول کرده
گربه هم هینجوری هست. اون کسایی که به گربه ها غذا میدن واقعا جنایتکارن چون باعث میشن جمعیت گربه ها زیاد بشه و در شرایط بد به زندگیشون ادامه بدن. جای حیوانات در طبیعت هست و اسباب بازی نیستند که یه مدت باهاشون بازی کنیم و بعد ولشون کنیم تو خیابون

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
نگرفتی چی شد:general208:
منظورم اینه که جداش کنه خونگی میشه پس فردا نمیتونه رو پا خودش وایسه ظاهرا استارتر هم که قراره بره سربازی :general105:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
کلا با نگهداری حیوانات توسط آدمیزاد مخالفم. در بهترین حالت باز زندگی فلک زده ای خواهند داشت. اکثر این سگهای ولگرد قبلا صاحب داشتن و صاحبشون هم عاشق سگه بوده ولی به هر دلیلی دیگر نمیتوانسته از حیوان نگه داری کند و اون رو تو خیابون یا بیابون ول کرده
گربه هم هینجوری هست. اون کسایی که به گربه ها غذا میدن واقعا جنایتکارن چون باعث میشن جمعیت گربه ها زیاد بشه و در شرایط بد به زندگیشون ادامه بدن. جای حیوانات در طبیعت هست و اسباب بازی نیستند که یه مدت باهاشون بازی کنیم و بعد ولشون کنیم تو خیابون
دقیقا تموم حرفات حرف دل منه

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
كلا" با حيوانات مهربون باشيم !

signall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,742
با تله موش گنجشک بگیر بهش بده مثل این:
401.jpg