• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شخصآ میخوام حضانتش رو بر عهده بگیرم ...! :(

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
وای وای وای
الان فرق این با داعش چیه؟
با سنگ هم بزنی ....:(

اولا گربه ها موجودایی هستن که دوست ندارن تو جمعیت زندگی کنن و قلمرو سازن .مادر گربه وقتی گربه شش ماهش میشه باید از قلمروش بره بیرون و دیگه کمکی بهش نمیکنه. نهایت خیلی گربه بیاد دوتا یا سه تا.
خب از اون ته مونده غذات بدی بهش چی میشه ؟
چرا با سنگ بزنیش؟ چه گناهی کرده با سنگ بزنیش؟
اونم گرسنشه :( وقتی خودت گرسنه باشی شروع به اربده کشیدن میکنی .این بدبخت میاد خواهش میکنه اگه میتونی کمی از ته مونده غذات بهم بده .
چه به سر این ملت اومده . تازه این ادعا روشن فکریش میاد . فرق جامعه عقب مانده ی مسلمان خوارمیانه ای شرقی کله سیاه همون طور که گفتم با جامعه توسعه یافته اینه که اونجا هر کسی به فکر جامعست ، هر موجود زنده ای . اما اینجا هر کی فکر خودشه از بالا بگیر تا این مردم خاورمیانه ای قرون وسطایی

من حقیقتا نمی دونم شما چطوری از حرفم اینطور برداشت کردی که گربه رو با سنگ می زنم ، صرفا با کمی طنز به استارتر پیشنهاد کردم مشکلاتی رو ممکنه براش پیش میاد در نظر بگیره .
بعضی ها که طرفدار دو اتیشه حمایت از حیوانات هستن ، بیشتر از که هدفشون حمایت از حیوانات باشه اینکه مهربونی و قلب رئوف خودشونو به رخ بقیه بکشن ، امیدوارم شما از این دسته ادما نباشد .
چون اینا اگه باهاشون موافق نباشی حاضرن ادم بکشن تا بگن ادم خیلی خوبی هستن d:

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
من حقیقتا نمی دونم شما چطوری از حرفم اینطور برداشت کردی که گربه رو با سنگ می زنم ، صرفا با کمی طنز به استارتر پیشنهاد کردم مشکلاتی رو ممکنه براش پیش میاد در نظر بگیره .
بعضی ها که طرفدار دو اتیشه حمایت از حیوانات هستن ، بیشتر از که هدفشون حمایت از حیوانات باشه اینکه مهربونی و قلب رئوف خودشونو به رخ بقیه بکشن ، امیدوارم شما از این دسته ادما نباشد .
چون اینا اگه باهاشون موافق نباشی حاضرن ادم بکشن تا بگن ادم خیلی خوبی هستن d:
من نه کسی کمک مالی میکنه بهم نه پول دار هستم . کارم هم در حد کارگریه پس بدون که نیازم به پول هر روز شدیده اما همون چیزی هم که دارم با زبون بسته هایی میخورم که تنها جرمشون به دنیا اومدن در ایرانه .
به آدم ها هم کمک میکنم تا جایی که بتونم در ضمن شما همه رو مثل خودت نبین که کار خوبی یک بار در سال بکنن فقط به خاطر نشون دادن و ژست گرفتن باشه . آدمای زیادی هستن که خیییلی بیشتر از من چه به انسان چه به حیوان کمک میکنه اما اهل عربده کشی نیستن . شما بقیه رو مثل خودت نبین

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
سلام دوست عزیز چی کردی اخرش ؟
من ده سالی میشه کمک به حیوانات بی سرپرست میکنم مخصوصا گربه ها. این حرفا که گربه بی وفاست ، گربه سیاه بدشانسیه و ... و این حرفا مال کشورای خاور میانه ای مسلمان بدبخته که فکرشون اینه پای راستشونو بزارت اول توالت مستحبه یا پای چپ .
گربه اصولا حیوان اهلیه فقط از شش ماهگی "باید"تولید مثل کنن وگرنه اذیت میشن . تولید مثل اونا مثل ما از لذت نیست باید حتما تو یه زمان مشخص رابطه داشته باشن اما میتونی خییلی راحت ببری دامپزشک عقیمش کنی نیم ساعت وقت نمیبره دیگه یه لحظه ببیریش بیرون خونه شروع میکنه به خواهش کردن که بیاد داخل.
بعدش گربه بیماری های خییلی کم تری نسبت به انسان کثیف داره که هر سال بیماری های جدیدی مثل ای بولا درست میکنه . گربه کلا سه تا واکسن داره بزنی دیکه ویروس هاری هم بهش بدی بخوره هیچیش نمیشه کامل ضد ضربه میشه . در ضمنبه این فک کن این حیوونای بدبخت تو ایران با این تفکر چه زجری میشکن؟
ای حیوونا هم گشنه میشن سردشون میشه به خدا . این حیوونا هم فرزندشونو دوس دارن .
فقط لطفا اگه میخوای سرپرستیشو به عهده بگیری باید تا اخر عمر باهاش باشی گربه ای که از بچگی با یه نفر باشه مثل یه ادم خونگی میشه دیگه نمیتونه بیرون زندگی کنه و خیلیی راحت کشته میشه توی چند روز .

اگه سرپرستیشو به عهده بگیری هر وقت هر سوالی داشتی بگو کمکت میکنم.
برادر اینا حشراتی مثل ساس تخت خواب و اینجور چیزارو وارد خونه نمیکنن؟
بعد شرمنده اگه یکم سوالم مسئله داره ولی واقعا پارادوکسه واسم،حیوانات نر که آلتشون با مبل و همه جای خونه در تماسه باعث آلودگی نمیشن؟(درسته اونقدرا حجمی نداره(!) اما بازم خودش مسئله ایه)

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
من نه کسی کمک مالی میکنه بهم نه پول دار هستم . کارم هم در حد کارگریه پس بدون که نیازم به پول هر روز شدیده اما همون چیزی هم که دارم با زبون بسته هایی میخورم که تنها جرمشون به دنیا اومدن در ایرانه .
به آدم ها هم کمک میکنم تا جایی که بتونم در ضمن شما همه رو مثل خودت نبین که کار خوبی یک بار در سال بکنن فقط به خاطر نشون دادن و ژست گرفتن باشه . آدمای زیادی هستن که خیییلی بیشتر از من چه به انسان چه به حیوان کمک میکنه اما اهل عربده کشی نیستن . شما بقیه رو مثل خودت نبین

فعلا که شما ادعا دارین نه من ! ، من که چیز خاصی به شما نگفتم ولی عصبانیت و پرخاشگری تو پست شما موج می زنه . جالبه که از راه نرسیده در مورد بقیه هم حکم صادر می کنین !
راستش قبلا هم با مورد مشابهی مث شما برخورد داشتم ولی دور از جون شما اخر سر مشخص شد اون یارو به بهانه کمک به حیوانات بقیه رو تیغ می زده ، بسی از روشنگرهای بنده آشفته بود . به همین جهت یه مقدار به ادمایی با ادبیات شما مشکوکم . البته ببخشید آ ، بیشتر از این بحث با شما جائز نیست وگرنه قلب مهربونتون کار دست ما می ده ، یهو دیدی پروسه کمک به ادما رو رها کردی و از عصبانیت نقشه شوم قتل ما رو کشیدی .
اصلا همینکه عصبانی شدی نشون می ده که ادم صادقی نیستی ، البته این تیکه اش شامل خودمم میشه چون منم الان عصبانی ام . الانکه اینا رو نوشتم یکم ارومتر شدم . اصن ما چرا بحث می کنیم ؟ شما طرفدار حمایت از حیواناتی ، من هستم منتهی نه به شیوه جوگیرانه ! ما می تونیم دوز باشیم و باهم در این مورد همکاری کنیم .

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
برادر اینا حشراتی مثل ساس تخت خواب و اینجور چیزارو وارد خونه نمیکنن؟
بعد شرمنده اگه یکم سوالم مسئله داره ولی واقعا پارادوکسه واسم،حیوانات نر که آلتشون با مبل و همه جای خونه در تماسه باعث آلودگی نمیشن؟(درسته اونقدرا حجمی نداره(!) اما بازم خودش مسئله ایه)
سلام
به هیچ وجه
شما خودتون فکر کنید اینام موجود زندن مثل خود ما پس چه فرقی دارن که پشه بیاد دورون جمع بشه؟
یادمه یه بار یه گربه دیدم غذا بهش دادم یه نفر اومد گفت اقا غذا نده به اینا بزار بمیرن!!! . دور خونمون ساس و پشه جمع شده چند وقته . حالا دو متری خونش سطل اشغال شهر داری بود که به حدی جمعش نکرده بودن اشغالا به شکل فجیعی بد بو شده بودن! اون وقت زورش به شهرداری نمیرسید گیر داده بود به گربه بدبخت. بعدش گربه ها روزی سه بار خودشونو حمام میکنن و بزاقشون خاصیت پاک کنندگی داره و شما کلا سالی یه بار باید حمامش کنید با شامپویی که مثل ادما دارن.

درباره ی دستگاه تناسلی ادراریشون...
از دتسگاه مدفوعی شون بگم این که سیستمشون با ما فرق داره . با عرض معذرت وقتی ما مدفوع میکنیم سطح دستگاه مدفوعمون که دیده میشه هم کثیف میشه :D که باید آب بزنیم تا بره مدفوع . اما گربه ها تمام دستگاه مدفوعیشون داخله یعنی کلا هیچ وقت سطح مجاری مدفوعیشون کثیف نمیشه که جایی رو کثیف کنن. مدفوع رو داخل توالتشون میکنن و همون جا تمام دستگاه مدفوعیشونو میدن داخل .

الت تناسلی شون هم گربه ها از موجوداتین که حجب و حیا دارن :D . خیلی جالبه انسان فکر میکنه که خودش این چیزا رو داره ( که نداره البته ) . همیشه آلت نناسلیشونو میزارن داخل و هیچ وقت در نمیارن ( محل الت تناسلیشون خیلی بالاتر از بدنشونه کلا ، حتی اگه بیرونم بود خییلی با سطح زمین فاصله داشت).
شما دو تا کار داری انجام بدی در قبال گربه که سخت هم نیست :
اول روزی یه بار مدفوع میکنن داخل خاک که اعدامشم کنی بیرون خاک نمیکنه اگه عقیم باشه. اونو باید جمع کنی که کار یه ثانیه هم نمیشه .
دوم اگه گربه پشم بلند بخری باید هر روز شونه مخصوص که چندان گرون هم نیست بکنی که این شونه پشماشو میگیره و دیگه تو خونتون پشم نمیریزه . اگه برات مسیله ای نیست هم میتونی شونش نکنی.

سوالی بود در خدمتم:)

Last edited:

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
سلام
به هیچ وجه
شما خودتون فکر کنید اینام موجود زندن مثل خود ما پس چه فرقی دارن که پشه بیاد دورون جمع بشه؟
یادمه یه بار یه گربه دیدم غذا بهش دادم یه نفر اومد گفت اقا غذا نده به اینا بزار بمیرن!!! . دور خونمون ساس و پشه جمع شده چند وقته . حالا دو متری خونش سطل اشغال شهر داری بود که به حدی جمعش نکرده بودن اشغالا به شکل فجیعی بد بو شده بودن! اون وقت گیر داده بود به گربه بدبخت. بعدش گربه ها روزی سه بار خودشونو حمام میکنن و بزاقشون خاصیت پاک کنندگی داره و شما کلا سالی یه بار باید حمامش کنید با شامپویی که مثل ادما دارن.

از دتسگاه مدفوعی شون بگم این که سیستمشون با ما فرق داره . با عرض معذرت وقتی ما مدفوع میکنیم سطح دستگاه مدفوعمون که دیده میشه هم کثیف میشه :D که باید آب بزنیم تا بره مدفوع . اما گربه ها تمام دستگاه مدفوعیشون داخله یعنی کلا هیچ وقت سطح مجاری مدفوعیشون کثیف نمیشه که جایی رو کثیف کنن.

الت تناسلی شون هم گربه ها از موجوداتین که حجب و حیا دارن :D . خیلی جالبه انسان فکر میکنه که خودش این چیزا رو داره ( که نداره البته ) . همیشه آلت نناسلیشونو میزارن داخل و هیچ وقت در نمیارن ( محل الت تناسلیشون خیلی بالاتر از بدنشونه کلا ، حتی اگه بیرونم بود خییلی با سطح زمین فاصله داشت).
اول روزی یه بار مدفوع میکنن داخل خاک که اعدامشم کنی بیرون خاک نمیکنه اگه عقیم باشه.
دوم اگه گربه پشم بلند بخری باید هر روز شونه مخصوص که چندان گرون هم نیست بکنی که این شونه پشماشو میگیره و دیگه تو خونتون پشم نمیریزه . اگه برات مسیله ای نیست هم میتونی شونش نکنی.

میگم شما سوسک و مگس و . . . هم میاد خونتون همین عقاید رو در موردش داری ؟!

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
فعلا که شما ادعا دارین نه من ! ، من که چیز خاصی به شما نگفتم ولی عصبانیت و پرخاشگری تو پست شما موج می زنه . جالبه که از راه نرسیده در مورد بقیه هم حکم صادر می کنین !
راستش قبلا هم با مورد مشابهی مث شما برخورد داشتم ولی دور از جون شما اخر سر مشخص شد اون یارو به بهانه کمک به حیوانات بقیه رو تیغ می زده ، بسی از روشنگرهای بنده آشفته بود . به همین جهت یه مقدار به ادمایی با ادبیات شما مشکوکم . البته ببخشید آ ، بیشتر از این بحث با شما جائز نیست وگرنه قلب مهربونتون کار دست ما می ده ، یهو دیدی پروسه کمک به ادما رو رها کردی و از عصبانیت نقشه شوم قتل ما رو کشیدی .
اصلا همینکه عصبانی شدی نشون می ده که ادم صادقی نیستی ، البته این تیکه اش شامل خودمم میشه چون منم الان عصبانی ام . الانکه اینا رو نوشتم یکم ارومتر شدم . اصن ما چرا بحث می کنیم ؟ شما طرفدار حمایت از حیواناتی ، من هستم منتهی نه به شیوه جوگیرانه ! ما می تونیم دوز باشیم و باهم در این مورد همکاری کنیم .
خیلی جالبه من الان متهم شدم به اخاذی از اهالی اینجا :general304: . راست میگی من از همون اول دارم میگم شما را به خدا کمکم کنید اینم شماره حسابمه :D
من اتفاقی این پست رو دیدم و خوندم و اون هایی که تشویق کرده بودن به شکار و حیوان ازاری و غذا ندادن رو نقد کردم بدون اینکه بدونم شخص مقابل کیه . خودتون پست خودتونو بخونید متوجه میشین که شبه تشویق داره به حیوان ازاری و تشویق به غذا ندادن به این زبون بسته ها که مخالف ادعای حیوان دوستیتون هست . در ضمن باور کن من عصبانی نیستم و نمیشم و اصلا ذات عصبانی ندارم .

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
میگم شما سوسک و مگس و . . . هم میاد خونتون همین عقاید رو در موردش داری ؟!
من بیشتر از ده ساله که حیوان خونگی دارم دوست عزیز . بعدشم در تمام کشورای خوب دنیا آمریکا اروپا اکثر مردم دارن و با داشتن یه دوست خونگی زندگیشون شاد تر میشه . از همون اول بچشونو با یه دوس خوب و با روش حیوان دوستی اشنا میکنن .
میبینیم هم طول عمر اونا بیشتره هم کیفیت زندگیشون هم سطح درک و شعورشون . هیچ وقتم بهشون پشه جمع نمیشه . چجوره که فقط تو ایرانه که به حیوون پشه جمع میشه ؟:D .
خودتونم منطقی فکر کنید مثلا پشه میگه هی بچه ها این سگه بیاین نزدیکش بشیم :p . اینم موجود زندست هیچ دلیلی نداره که پشه بیشتر نزدیک اون بشه دوست عزیز. اونم مثل ما بدنش از ماهیچه و خون تشکیل شده .
پس چرا پشه و موش به اون جمع بشه ؟ کمی فکر کنیم میبینیم اینا همش عقایدیه که در خاور میانه وجود داره فقط :(

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
خیلی جالبه من الان متهم شدم به اخاذی از اهالی اینجا :general304: . راست میگی من از همون اول دارم میگم شما را به خدا کمکم کنید اینم شماره حسابمه :D
من اتفاقی این پست رو دیدم و خوندم و اون هایی که تشویق کرده بودن به شکار و حیوان ازاری و غذا ندادن رو نقد کردم بدون اینکه بدونم شخص مقابل کیه . خودتون پست خودتونو بخونید متوجه میشین که شبه تشویق داره به حیوان ازاری و تشویق به غذا ندادن به این زبون بسته ها که مخالف ادعای حیوان دوستیتون هست . در ضمن باور کن من عصبانی نیستم و نمیشم و اصلا ذات عصبانی ندارم .

منظوری نداشتم ، معذرت میخوام . یه لحظه حس لجبازی بهم غلبه کرد .

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
من بیشتر از ده ساله که حیوان خونگی دارم دوست عزیز . بعدشم در تمام کشورای خوب دنیا آمریکا اروپا اکثر مردم دارن و با داشتن یه دوست خونگی زندگیشون شاد تر میشه . از همون اول بچشونو با یه دوس خوب و با روش حیوان دوستی اشنا میکنن .
میبینیم هم طول عمر اونا بیشتره هم کیفیت زندگیشون هم سطح درک و شعورشون . هیچ وقتم بهشون پشه جمع نمیشه . چجوره که فقط تو ایرانه که به حیوون پشه جمع میشه ؟:D .
خودتونم منطقی فکر کنید مثلا پشه میگه هی بچه ها این سگه بیاین نزدیکش بشیم :p . اینم موجود زندست هیچ دلیلی نداره که پشه بیشتر نزدیک اون بشه دوست عزیز. اونم مثل ما بدنش از ماهیچه و خون تشکیل شده .
پس چرا پشه و موش به اون جمع بشه ؟ کمی فکر کنیم میبینیم اینا همش عقایدیه که در خاور میانه وجود داره فقط :(

نه سوالمو اشتباه متوجه شدین . یا اینکه من بد مطرح کردم .

کاری به حیوون خونگی ندارم ! شما گفتین طرفدار حقوق حیوانات هستین و موجود زنده ان و حق زندگی دارن و این حرفا ! خواستم ببینم شما اگر موش و سوسک و پشه و مگس و . . . وارد خونتون بشه چه برخوردی میکنین ؟!

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
نه سوالمو اشتباه متوجه شدین . یا اینکه من بد مطرح کردم .

کاری به حیوون خونگی ندارم ! شما گفتین طرفدار حقوق حیوانات هستین و موجود زنده ان و حق زندگی دارن و این حرفا ! خواستم ببینم شما اگر موش و سوسک و پشه و مگس و . . . وارد خونتون بشه چه برخوردی میکنین ؟!
اها :D
بین علما اختلاف هست تو این مورد :p
اولا من سعی میکنم کاری کنم این ها داخل خونم نیان.
اما اگه اومد من شخصا زنده گیری میکنم و تا دم در خونه همراهیش میکنم و میندازمش بیرون :D
اما به قول انگلیسیا اینا pest هستن یعنی موجوداتی که باعث ضرر میشن و از بین بردنشون مشکلی نیست.
البته نظر من این نیست اصلا
حالا اینو گفتی یه بار یه فیلم دیدم دانشمندا به یه موش که تازه به دنیا اومده بود شیر میدادن . خیلی احساساتی بود :general503::general504: . بعدش اون موش بزرگ که بشه روش آزمایش انجام میدن :(
البته اینم بگم الان اکثر دانشگاهای دنیا ازمایش روی حیواناتو لغو کردن . الان دانشگاه استنفورد مثلا خوندم هفته پیش اعلام کرد حتی روی سوسک و موشم ازمایش انجام نمیده دیگه .
اگه ما بخوایم به جایی برسیم باید مثل اونا باشیم باید فکر خودمون نباشیم کمی درباره ی محیط پیرامون درباره ی بقیه انسان ها حیوانات هم دغدغه داشته باشیم . یعنی میرسه اون روز ؟ :general505:

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
مردای ایرانی غیرتو داخل این میبینن که دختر کنارشونو حتی یه نفر نگاه نکنه اما خودشون همه غلطی کنن
به من چه ؟(1)
مرد ایرانی غیرت رو داخل این میدونه که فحش بده
به من چه؟(2)
مرد ایرانی غیرتو توی کتک زدن و کشتن میدونه
به من چه ؟(3)
با وجود این جامعه به خدا این حکومتم زیادتونه . باید جوری از گرسنگی بمیرید تا بفهمید اون حیوون زبون بسته فقط یه کم از ته مونده ی غذای شما رو میخواد. بفهمید اونم گرسنش میشه .
باشه چشم چون تو میگی ما از گرسنگی میمیریم ولی تو اونقدر بخور تا سیرشی:general601:
به سگ یه بار غذا بدی تا اخر عمرش اگع اتفاقی برات میفته تا اخر جونش ازت محافظت میکنه اما به امثا شما کل دنیا هم بدی تو رو خراب میکنه .
تا اونجا که من میدونم اگه گشنش باشه پاچه هم میگیره-نمونش رو تو این تاپیک شاهد هستیم:D:p:general304:
الان تو بهتری برای دنیا یا یه سگ؟
تو بهتری:D:general304:
کل آدمای امثال تو رو با یه تار موی سگی که چندین ساعت میگرده دنبال غذا توی خیابون و کتک میخوره از امثال عقب مانده ها فکری مثل شما نمیدم .
پس لطف کن برو با یه تار موی سگ بحث کن نه من پسر خوب:general601:
ودر آخر باید بگم که بروکی

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
به من چه ؟(1)

به من چه؟(2)

به من چه ؟(3)

باشه چشم چون تو میگی ما از گرسنگی میمیریم ولی تو اونقدر بخور تا سیرشی:general601:

تا اونجا که من میدونم اگه گشنش باشه پاچه هم میگیره-نمونش رو تو این تاپیک شاهد هستیم:D:p:general304:

تا اونجا که من میدونم اگه گشنش باشه پاچه هم میگیره-نمونش رو تو این تاپیک شاهد هستیم ...

بعضیا هستن دیگه درست نمیشن مثل امثال تو و جوابی هم ندارن جز حرف مفت زدن مثل بالا . پس خودتو زیاد حساب نکن. چون جوابی هم نداری با لوده بازی و چرت و پرت گفتن رد میکنی . امثال تو فقط لوده گری بلدن که صداشون بلند باشه اما مغزشون خالی. برو با لوده ای مثل خودت حرف بزن .

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
به من چه ؟(1)

به من چه؟(2)

به من چه ؟(3)

این یکی از هزاران فداکاری سگ هاست . حالا ببین تو و امثال تو پاچه میگیرن یا یه سگ ؟

روز گذشته سگ پیری که دچار تومور مغزی است و دیگر توان دویدن سزیع را ندارد، جان صاحبش را که نگذاشته دامپزشک این سگ پیر را بکشد، از آتش نجات داد.
اسکات سیمور اهل میشیگان صاحب بولداگ پیر است که دو هفته پیش دامپزشک قصد داشته وی را به دلیل تومور مغزی و ناتوانی در حرکت و دویدن بکشد اما با مقاومت اسکات بولداگ زنده ماند تا جان اسکات را نجات داد.
زمانیکه خانه اسکات آتش می‌گیرد و این مرد جوان در داخل شعله‌های آتش گرفتار می‌شود بولداگ پیر با زحمت فراوان به داخل خانه شعله‌ور می‌رود و اسکات را در حالیکه به خاطر استنشاق دود بیهوش شده بوده با دندان بر روی زمین می‌کشد و وی را از خانه آتش‌ گرفته خارج می‌کند.
بولداگ پیر در روزهای پایانی عمرش از ماموران آتش‌نشانی میشیگان نشان شجاعت دریافت کرد.

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
این یکی از هزاران فداکاری سگ هاست . حالا ببین تو و امثال تو پاچه میگیرن یا یه سگ ؟

روز گذشته سگ پیری که دچار تومور مغزی است و دیگر توان دویدن سزیع را ندارد، جان صاحبش را که نگذاشته دامپزشک این سگ پیر را بکشد، از آتش نجات داد.
اسکات سیمور اهل میشیگان صاحب بولداگ پیر است که دو هفته پیش دامپزشک قصد داشته وی را به دلیل تومور مغزی و ناتوانی در حرکت و دویدن بکشد اما با مقاومت اسکات بولداگ زنده ماند تا جان اسکات را نجات داد.
زمانیکه خانه اسکات آتش می‌گیرد و این مرد جوان در داخل شعله‌های آتش گرفتار می‌شود بولداگ پیر با زحمت فراوان به داخل خانه شعله‌ور می‌رود و اسکات را در حالیکه به خاطر استنشاق دود بیهوش شده بوده با دندان بر روی زمین می‌کشد و وی را از خانه آتش‌ گرفته خارج می‌کند.
بولداگ پیر در روزهای پایانی عمرش از ماموران آتش‌نشانی میشیگان نشان شجاعت دریافت کرد.
من کی پاچت رو گرفتم؟:D
کی پست من رو نقل قول کرد؟:general304:
داستانت رو هم برا خودت نگه دار:general601:

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
سلام
به هیچ وجه
یادمه یه بار یه گربه دیدم غذا بهش دادم یه نفر اومد گفت اقا غذا نده به اینا بزار بمیرن!!! . دور خونمون ساس و پشه جمع شده چند وقته . حالا دو متری خونش سطل اشغال شهر داری بود که به حدی جمعش نکرده بودن اشغالا به شکل فجیعی بد بو شده بودن! اون وقت زورش به شهرداری نمیرسید گیر داده بود به گربه بدبخت. بعدش گربه ها روزی سه بار خودشونو حمام میکنن و بزاقشون خاصیت پاک کنندگی داره و شما کلا سالی یه بار باید حمامش کنید با شامپویی که مثل ادما دارن.

از دتسگاه مدفوعی شون بگم این که سیستمشون با ما فرق داره . با عرض معذرت وقتی ما مدفوع میکنیم سطح دستگاه مدفوعمون که دیده میشه هم کثیف میشه :D که باید آب بزنیم تا بره مدفوع . اما گربه ها تمام دستگاه مدفوعیشون داخله یعنی کلا هیچ وقت سطح مجاری مدفوعیشون کثیف نمیشه که جایی رو کثیف کنن. مدفوع رو داخل توالتشون میکنن و همون جا تمام دستگاه مدفوعیشونو میدن داخل .

اول روزی یه بار مدفوع میکنن داخل خاک که اعدامشم کنی بیرون خاک نمیکنه اگه عقیم باشه. اونو باید جمع کنی که کار یه ثانیه هم نمیشه .

بعد شرمنده،یه سوال دیگه هم داشتم
هزینه نگهداری یک گربه بالغ در ماه چقدره؟

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
بعد شرمنده،یه سوال دیگه هم داشتم
هزینه نگهداری یک گربه بالغ در ماه چقدره؟
خواهش میکنم
ببینین بستگی به خودتون داره اما خرج پایه و بیس که حتما خرج خواهید کرد :
1- یه دستشویی باید براش بخرین : بین 35000 تا 60000 تومن که یه بار برا همیشه هست.
2- خاک گربه : تقریبا ماهانه 15 کیلو خاک نیازه که میشه حدودا دو بسته اینم تا 20 000 تومن نهایت.
3- غذا : ببینید گربه ها دو جور غذا دارن . غذای خشک غذای تر . غذای خشک دونه های ریز ریز هستن که میخورم . غذای تر هم مثل کنسروه خودمونه بازش میکنی میدی. گریه ها غذای تر بیشتر دوس دارن اما هم گرون تره هم غذای خشک براشون بهتره . غذای خشکم مارک مارک داره و هر چه شما غذای بهتری بدین گربه شاداب تره و بیشتر عمر میکنه . مثلا غذای زیاد خوبی ندین نهایت 8 سال عمر میکنه بعدش سرطان میگیره .اما با غذای خوب ممکنه تا 20 سالم بره اما معمولش 15 ساله. این مسئله الان براتون مهم نیست اما اگر گربه ای بیارین و باهاش دوست بشین بعدش حاضرین میلیون ها خرجش کنین یه روز بیشتر زنده بمونه.
غذای خشکم معمولا روزی 100 گرم کافیشونه مگه اینکه واقعا شکمو باشه :D
مارک خیلی خیلی خوب بخری احتمالا 4 تا 5 کیلو نیاز داشته باشی ماهانه که میشه 150 تومن . من البته خیلی مارک فرانسوی عالی رو میگم وگرنه فکر کنم با 70 تومن هم کارت راه بیفته .

اما من هر وقت میام خونه یه کنسرو غذای تر براشون میگیرم که فقط محض لذت بردن باشه واسه همین خرجم بیشتره که این اصلا نیاز نیست .

4- خرجای اضافه : اگه دوس داشته باشی میتونی براش بالش مخصوص یا خونه بخری اگر نه که هیچی .
یا قرص ویتامین و کلسیم . مثل ادم که کلی مکمل داره اینا هم دارن .

5- اسباب بازی : گربه ها شیطونن .برا اینکه افسردگی نگیره روزی نیم ساعت یا یه ربع باید باهاش بازی کنی . یه موش که به نخ وصله میخری از پت شاپا زیاد گرون نیست دو سه تومنه . با یه توپ . توپو میندازی میره دنبالش. اینا زیاد خرج نیستن.
اینم عکس یکی از فرشته های من :general504: . توی خیابون پیداش کردم زمانی که لاغر و استخون در حال مرگ چند تا نامرد سبیل هاشو کنده بودن !!:( . البته الان 2 سالشه و 4 کیلو ( به وزن ادمی حساب کنی میشه 40 کیلو) اضافه وزن داره :D . بالش هم براش خریدم که تو عکس هست خونه هم داره البته :p

فقط دو تا نکته رو دقت کن دوست من :
1 -گربه عمرش زیاده وقتی گربه ای میاری خونه دیگه مال تو میشه . جامعه ایرانم خودت بهتر میدونی اینجور نیست بتونی کسی رو واسش پیدا کنی. پس خوب خوب تحقیق کن ببین میتونی نگهش داری این همه سال مثلا سربازی نمیری چون گربه صاحبشو میشناسه اگه نبینش افسرده گی میگیره برخلاف عراجیف ایرانیا که میگن گربه وفا نداره که خیلی رو عمرش تاثیر داره . یا مثلا خانواده نمیگن بندازش بیرون مجبور بشی برخلاف میلت زبون بسترو خیابونی کنی . چون گربه ای که خونه و محبت ببینه تو بیرون یه روز بیشتر عمر نمیکنه نه عرضه غذا پیدا کردن داره نه قلمرو گرفتن.

2 - به عنوان توصیه اگه این مواردو تحقیق کردی و خواستی بیاری از خیابون بیار دوست من . چون اول که یه زندگی رو نجات دادی . دوما کسایی که گربه میفروشن به بدترین شکل ممکن ماده رو مجبور میکنن تولید مثل بیشتر کنه تا ماده میمیره پس پول دادن به اینها خودش جنایت در حق حیواناته . نژاد گربه های خیابونی آمریکایی موکوتاهه که از همه باهوش ترن و محبتشونم بیشتره و از بخت بد روزگار اومدن ایران و خیابونی شدن .

موفق باشی سوالی بود تعارف نکن

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
درود دوستان عزیز 3 روزه دسترسی به نت نداشتم
این گربه ما طبیعی زندگی میکنه الان مادرش هم شیرش میده منم هر روز ناهار میخورم یه تیکه ماهی ، گوشت مرغ بهش میدم :) آقا اگه چاق چله شد عکسش میذارم قول بدید افتک چشش نزنه ...

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
درود دوستان عزیز 3 روزه دسترسی به نت نداشتم
این گربه ما طبیعی زندگی میکنه الان مادرش هم شیرش میده منم هر روز ناهار میخورم یه تیکه ماهی ، گوشت مرغ بهش میدم :) آقا اگه چاق چله شد عکسش میذارم قول بدید افتک چشش نزنه ...
من سگ رو ترجیح میدم
گربه وفا و معرفت نداره ولی سگ با آدم انس و الفت میگیره گربه بیشتر دوست خوبی برای دختراست پسر باس سگ نگه داره

بالا