• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شخصآ میخوام حضانتش رو بر عهده بگیرم ...! :(

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
من سگ رو ترجیح میدم
گربه وفا و معرفت نداره ولی سگ با آدم انس و الفت میگیره گربه بیشتر دوست خوبی برای دختراست پسر باس سگ نگه داره
دوست عزیز این انتخاب شخصیه البته اما اگه از وفا و معرفت گربه میخاید بدونید بالا خیلی توضیح دادم بخونید . اگه عقیمش کنید گربه رو اونم مثل یه دوست خوب باهاتونه همیشه.

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
درود دوستان عزیز 3 روزه دسترسی به نت نداشتم
این گربه ما طبیعی زندگی میکنه الان مادرش هم شیرش میده منم هر روز ناهار میخورم یه تیکه ماهی ، گوشت مرغ بهش میدم :) آقا اگه چاق چله شد عکسش میذارم قول بدید افتک چشش نزنه ...
مرسی فقط استخون بهش ندین چون استخوان به احتمال خیلی بالا دهنشونو زخم میکنه و دستگاه گوارششون نمیتونه هضمش کنه و ممکنه باعث مرگش بشه.

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
من سگ رو ترجیح میدم
گربه وفا و معرفت نداره ولی سگ با آدم انس و الفت میگیره گربه بیشتر دوست خوبی برای دختراست پسر باس سگ نگه داره
بالشخصه خودمم سگ شکاری دوست میدارم به احتمال 90% آینده بخرم ... این گربه رو میخوام بزرگش بکنم طبیعت گربه رو میدونم بزرگ که شد پشتش بهت میکنه میره :general712: ولی آدم حیونی بزرگ بکنه یه حس خوب داره ...

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
مرسی فقط استخون بهش ندین چون استخوان به احتمال خیلی بالا دهنشونو زخم میکنه و دستگاه گوارششون نمیتونه هضمش کنه و ممکنه باعث مرگش بشه.
مرسی از نکته نظرات بسیار خوبتون .

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام دوستان

من 28 سالمه و بیکارم
خیلی دوست دارم شغلم مرتبط با حیوانات باشه , چند باری خواستم شغلم تو این ضمینه باشه که خانواده نذاشتن , راهی میشناسید بتونم همچین شغلی پیدا کنم؟

حالا شغل هایی که مربوط به حیوانات بشه چه جنگل بانی - چه محیط بانی - فروشگاه ها پت شاپی ( فروشگاه های فروش لوازم حیوانات ) و ................

منکه با دیپلم رفتم خدمت , بعد از خدمت هر کاری که به زور گیر میاوردم مینداختن بیرون بعد از چند ماه که بیمه نکنن - حتی شاگردی هم میکنی بعد میندازنت بیرون تا وارد نشی روی دست خودشون پاشی منم ادامه تحصل دادم کاردانی بعد کارشناسی گرفتم - بازم این مدرک به کارمون نیومد

گفتم تو این سن که بیکارم حالا ببینم میشه تو ضمینه طبیعیت و حیوان شغلی پیدا کنم -- جنگل بانی یا همچین چیزی - یا محیط بان یا اداره محیط زیست یا مثلا فروشگاه ها پت شاپ خوب نیرو میخوان مثلا تو همچین جاهایی رفت البته نه اینکه باز بندازن بیرون

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
سلام دوستان

من 28 سالمه و بیکارم
خیلی دوست دارم شغلم مرتبط با حیوانات باشه , چند باری خواستم شغلم تو این ضمینه باشه که خانواده نذاشتن , راهی میشناسید بتونم همچین شغلی پیدا کنم؟

حالا شغل هایی که مربوط به حیوانات بشه چه جنگل بانی - چه محیط بانی - فروشگاه ها پت شاپی ( فروشگاه های فروش لوازم حیوانات ) و ................

منکه با دیپلم رفتم خدمت , بعد از خدمت هر کاری که به زور گیر میاوردم مینداختن بیرون بعد از چند ماه که بیمه نکنن - حتی شاگردی هم میکنی بعد میندازنت بیرون تا وارد نشی روی دست خودشون پاشی منم ادامه تحصل دادم کاردانی بعد کارشناسی گرفتم - بازم این مدرک به کارمون نیومد

گفتم تو این سن که بیکارم حالا ببینم میشه تو ضمینه طبیعیت و حیوان شغلی پیدا کنم -- جنگل بانی یا همچین چیزی - یا محیط بان یا اداره محیط زیست یا مثلا فروشگاه ها پت شاپ خوب نیرو میخوان مثلا تو همچین جاهایی رفت البته نه اینکه باز بندازن بیرون
دوست عزیز کسایی که محیط بان میشن اکثرا حقوقشون نه صد تومنه اما زحمتشون ده میلیون تومن. فقط به عشق حیوان دوستی میرن که جلوی یه سری خون خوار که غریضه ی شیطانی خودشونو با قتل زبون بسته هایی که نمیتونن جایی اعتراض کنن بگیرن . حق تیر هم ندارن خیلی جالبه . اگه با تیر شکارچی رو بزنن اعدام میشن ( چه کشوری ((ببخشید توالتی)) داریم )) .
پت شاپ اما خوبه ولی باید سرمایه خوبی داشته باشی کسی که میاد خرید کنه دوست داره حداقل ده نوع غذا ببینه انتخاب کنه با رنج قیمت مختلف باید خونه بیاری بالش وسیله اسباب بازی مثل موش و این حرفا .
الان تعداد کسایی که از خرافات دو هزار سال پیش میان بیرون بیشتر شده و مقدار بیشتری سگ یا گربه دارن اما شما برا شروع کار فکر کنم سرمایه نسبتا زیادی بخوای .

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دوست عزیز کسایی که محیط بان میشن اکثرا حقوقشون نه صد تومنه اما زحمتشون ده میلیون تومن. فقط به عشق حیوان دوستی میرن که جلوی یه سری خون خوار که غریضه ی شیطانی خودشونو با قتل زبون بسته هایی که نمیتونن جایی اعتراض کنن بگیرن . حق تیر هم ندارن خیلی جالبه . اگه با تیر شکارچی رو بزنن اعدام میشن ( چه کشوری ((ببخشید توالتی)) داریم )) .
پت شاپ اما خوبه ولی باید سرمایه خوبی داشته باشی کسی که میاد خرید کنه دوست داره حداقل ده نوع غذا ببینه انتخاب کنه با رنج قیمت مختلف باید خونه بیاری بالش وسیله اسباب بازی مثل موش و این حرفا .
الان تعداد کسایی که از خرافات دو هزار سال پیش میان بیرون بیشتر شده و مقدار بیشتری سگ یا گربه دارن اما شما برا شروع کار فکر کنم سرمایه نسبتا زیادی بخوای .

دنبال محیط بانی رفتم نشد ، رفتم ادارشون تو اول قائم مقام فراهانی و .....
سرمایه که متاسفانه ندارم
جنگل بانی هم اگر میشد خوب بود ، اینطوری که شما گفتید امیدی نمیشه زیاد داشت
پس بهتره برم دنبال کارا عادی
کار جا خوب باشه . نوع کارش برام معم نیست تو بگو سوزن بان وسط بیابون برای راه آهن

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
دنبال محیط بانی رفتم نشد ، رفتم ادارشون تو اول قائم مقام فراهانی و .....
سرمایه که متاسفانه ندارم
جنگل بانی هم اگر میشد خوب بود ، اینطوری که شما گفتید امیدی نمیشه زیاد داشت
پس بهتره برم دنبال کارا عادی
کار جا خوب باشه . نوع کارش برام معم نیست تو بگو سوزن بان وسط بیابون برای راه آهن
کار خوب از نظرت چیه مثلا؟ چقدر حقوق ؟ چه رشته ای خوندی؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
کار خوب از نظرت چیه مثلا؟ چقدر حقوق ؟ چه رشته ای خوندی؟

کار خوب نه ، کار جا خوب
همونطور که گفتم نوع کارش مهم نیست هر چی باشه حتی اگر سوزن بازن وسط بیابون برای راه آهن باشه

رشته ام برات پخ کردم

بالا