• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شخصآ میخوام حضانتش رو بر عهده بگیرم ...! :(

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
چند وقت پیش تو جاده شب بود و تاریک ... یه گربه پرید جلو ماشین منم سرعت داشتم چاره دیگه ای نبود . زدم بهش قشنگ اون لحظه معلوم بود که چرخ ماشین از رو سرش رد شد . تا یه هفته عذاب ویجدان داشتم [emoji17]

امضای تاپاتاک :
این دغل دوستان که میبینی / مگسانند دور شیرینی
راست خواهی سگان بازارند/استخوان از تو دوست تر دارند

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
من چنین تجربه ای رو داشتم.

دقیقا بچه یه گربه که تازه به دنیا اومده بود بنابر هر دلیلی تو خونه ما می مونه! اینقدر کوچیک بود که حتی از جدول هم میخواست بپره پایین یکم می ترسید. به این چند ماه (1 -2 ماه) شیر دادیم، گوشت چرخ کرده اواخر میدادیم، ماکارونی دادیم. شرطی شده بود، از ما می ترسید ولی صداش می زدیم "پیشی" سرش رو سریع از پشت خونمون می آورد بیرون ولی جلو نمی اومد و نگاهمون می کرد. بعد کاسه غذاش رو میذاشتیم براش و می اومد سریع می خورد.

جالبه مادره می اومد بهش سر می زد ولی نمی تونست این رو با خودش ببره. من یادم میاد اواخر که بزرگ شده بود و مادرش با خواهر برادراش اومده بودن دیدنش این از همه چاق تر بود :D (بهش خوب می رسیدم).

ولی خب دیگه، میگن طرف گربه صفت هست همین جاست. تا یکم تونست پریدن یاد بگیره سریع از پیشمون رفت :(

شما این همه محبتی که به این گربه کردم رو در نظر بگیر با خاطره زیر که یکی از دوستان چند وقت پیش تعریف می کرد برام:

می گفت تو خیابون دیدم یه سگه از ماشین پرید بیرون و دوید به سمتم. اولش نفهمیدم چرا، بعد یه دفعه پرید و منو بغل کرد. بعد یادم اومد این همون سگی بوده که 5 سال پیش فروخته بودمش به یکی دیگه. من رو دیده بود ذوق زده شده بود.

من نمیگم بهش غذا نده یا ازش مراقبت نکن، تنها میخوام بگم هر چقدر بهش محبت کنی ولت می کنه و مثل سگ نیست که با وفا باشه.

بعد یه مدت هم غمگین میشی، من خودم تا چند هفته ناراحت بودم همش یادم می اومد وقتی صداش می کردم پیشی با اون جثه کوچولوش سرش رو از پشت خونه می آورد و منو نگاه می کرد.

چه کنیم دل مهربونی داریم دیگه :general504:
قبلآ هم داشتم همینطور بود حیون بدرگیه:general711: بزرگ که میشه پشتش میکنه صاحبش میزاره میره ...! سگ که یک چیز دیگست ..

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
یارو گنجشکه کرم و مورچه رو زنده زنده میخوره کسی بهش چیزی میگه؟ o_O
کرمو حشراتو به قصد تفریح شکار میکنه میخوره؟
مشکل اینجاس که انسان دیگه مثه عصر حجر شکارچی نیست و میتونه تو جامعه امروزی بدون اینکه به جکو جونورا آسیب بزنه زندگیشو ادامه بده
اگه جنگ بشه و نون خوردن گیر نیاد من خودم بشخصه اولین نفریم که اسلحه دستم میگیرم میرم شکار پرنده ها و حیوونا چون کارم اشکالی نداره

signall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,742
مشکل اینجاس که انسان دیگه مثه عصر حجر شکارچی نیست و میتونه تو جامعه امروزی بدون اینکه به جکو جونورا آسیب بزنه زندگیشو ادامه بده
اگه جنگ بشه و نون خوردن گیر نیاد من خودم بشخصه اولین نفریم که اسلحه دستم میگیرم میرم شکار پرنده ها و حیوونا چون کارم اشکالی نداره
مردها ذاتا سلطه جو و دارای خوی خشن و عاشق شکارند همه مرد ها قاعدتا باید از شکار لذت ببرن
متاسفانه امروزه از بعضی مردها حرف های عجیبی در مورد نفرت از شکار میشنویم مارا چه شده:general602:

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
شاید به قصد تفریح شکار کنه:general711: مگه ما به قصد تفریح شکار میکنیم؟:general707:
مشکلی هم نیست:D:p

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
مردها ذاتا سلطه جو و دارای خوی خشن و عاشق شکارند همه مرد ها قاعدتا باید از شکار لذت ببرن
متاسفانه امروزه از بعضی مردها حرف های عجیبی در مورد نفرت از شکار میشنویم مارا چه شده:general602:
اینان مردانی با احساسات لطیف زنانه هستند:general509:
شرم بر این ها:general602:

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
به نظر من که به این گربه جماعت نباس زیاد رو داد ، اینا اگر شرایط مناسبی پیدا کنن زنگ می زنن به بقیه آشناها. حیاط خونه اتون جولانگاه این گربه های بی حیا میشه . متاسفانه گربه های الان مث گربه های قدیم نیستن . اون قدیما سر یه گربه ای که داد می زدی دلخور می شد و تا یه سال دیگه پیداش نمی شد . الان با سنگ هم بزنی این مفت خورا بازم برمی گردن . بنده به خاطر احترام به دوستانی که تو این فروم برای رفاه گربه ها تلاش می کردن جوگیر شدم و چند سال پیش دو سه تاشونو راه دادم حیاط . الان بلایی نیومده که سرمون نیاورده باشن .

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
به نظر من که به این گربه جماعت نباس زیاد رو داد ، اینا اگر شرایط مناسبی پیدا کنن زنگ می زنن به بقیه آشناها. حیاط خونه اتون جولانگاه این گربه های بی حیا میشه . متاسفانه گربه های الان مث گربه های قدیم نیستن . اون قدیما سر یه گربه ای که داد می زدی دلخور می شد و تا یه سال دیگه پیداش نمی شد . الان با سنگ هم بزنی این مفت خورا بازم برمی گردن . بنده به خاطر احترام به دوستانی که تو این فروم برای رفاه گربه ها تلاش می کردن جوگیر شدم و چند سال پیش دو سه تاشونو راه دادم حیاط . الان بلایی نیومده که سرمون نیاورده باشن .
http://www.aparat.com/v/8Ccb1
:D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
شاید به قصد تفریح شکار کنه:general711: مگه ما به قصد تفریح شکار میکنیم؟:general707:
مشکلی هم نیست:D:p
متاسفانه شخصیت اشتباهی رو برای ترول کردن و لذت بردن از جریحه دار کردن احساساتش انتخاب کردید چونکه کامنت های شما خیلی خیلی عادی تر و کلیشه ای تر از اونیه که بخاد کسی رو تحت تاثیر قرار بده، چون هر روز داره تکرار میشه اون خوشمزگی که باید داشته باشه رو از دست داده
خوش باشید :general601:

signall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,742
متاسفانه شخصیت اشتباهی رو برای ترول کردن و لذت بردن از جریحه دار کردن احساساتش انتخاب کردید چونکه کامنت های شما خیلی خیلی عادی تر و کلیشه ای تر از اونیه که بخاد کسی رو تحت تاثیر قرار بده، چون هر روز داره تکرار میشه اون خوشمزگی که باید داشته باشه رو از دست داده
اشتباه میکنی .. نمیدونم منظورت از ترول چیه ولی چیزی که گفتم عقیده واقعیه منه من موافق شکارم و اینکه یه عده ناراحت میشن برام اهمیتی نداره

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
اشتباه میکنی .. نمیدونم منظورت از ترول چیه ولی چیزی که گفتم عقیده واقعیه منه من موافق شکارم و اینکه یه عده ناراحت میشن برام اهمیتی نداره
آخه این کار اسمش شکار نیست. زجرکش کردن حیوونه. هر کاری یه راه و رسمی داره:D... من بعضی از این مصطفاها رو دیدم که برای اینکه پوست حیوون خراب نشه، تیر رو به جایی میزنن که حیوون زبون بسته زجرکش میشه:general509:

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
داریم بحث میکنیم باهات جوابی نداری بگو جوابی ندارم چرا بحث عوض میکنی:D

DrFATAL

Registered User
لایک‌ها
311
بزرگش کن با تغذیه مناسب بعد ک چاق و چله شد قبل ازینکه بخاد از اپشن گربه صفتی استفاده کنه سریع سوسیس کالباسش کن
حداقلش میدونی اشغال نخورده غذای خوب خورده سوسیس کالباس خوبی میده

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
سلام دوست عزیز چی کردی اخرش ؟
من ده سالی میشه کمک به حیوانات بی سرپرست میکنم مخصوصا گربه ها. این حرفا که گربه بی وفاست ، گربه سیاه بدشانسیه و ... و این حرفا مال کشورای خاور میانه ای مسلمان بدبخته که فکرشون اینه پای راستشونو بزارت اول توالت مستحبه یا پای چپ .
گربه اصولا حیوان اهلیه فقط از شش ماهگی "باید"تولید مثل کنن وگرنه اذیت میشن . تولید مثل اونا مثل ما از لذت نیست باید حتما تو یه زمان مشخص رابطه داشته باشن اما میتونی خییلی راحت ببری دامپزشک عقیمش کنی نیم ساعت وقت نمیبره دیگه یه لحظه ببیریش بیرون خونه شروع میکنه به خواهش کردن که بیاد داخل.
بعدش گربه بیماری های خییلی کم تری نسبت به انسان کثیف داره که هر سال بیماری های جدیدی مثل ای بولا درست میکنه . گربه کلا سه تا واکسن داره بزنی دیکه ویروس هاری هم بهش بدی بخوره هیچیش نمیشه کامل ضد ضربه میشه . در ضمنبه این فک کن این حیوونای بدبخت تو ایران با این تفکر چه زجری میشکن؟
ای حیوونا هم گشنه میشن سردشون میشه به خدا . این حیوونا هم فرزندشونو دوس دارن .
فقط لطفا اگه میخوای سرپرستیشو به عهده بگیری باید تا اخر عمر باهاش باشی گربه ای که از بچگی با یه نفر باشه مثل یه ادم خونگی میشه دیگه نمیتونه بیرون زندگی کنه و خیلیی راحت کشته میشه توی چند روز .

اگه سرپرستیشو به عهده بگیری هر وقت هر سوالی داشتی بگو کمکت میکنم.

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166

حاضری آدم هم شکار کنی؟ خب فرق این با اون چیه ؟ اها اونا زبون بستن . نمیتونن بگن منو با تیر زدی نامرد حالا بچه هامو کی مراقبت کنه . نمیتونن بگن منم میخوام زندگی کنم . نمیتونن بگن منم حق نفس کشیدن دارم.

این وضعیت حق همین مردمه . ضعیف کشی کار همست تو ایران پس اعتراض نکیند . اون بالاییا حق شما رو میخورن و ضعیف کشی میکنن . شما هم این زبون بسته ها رو میکشید و ضعیف کشی میکنید. واسه امثال تو هیچ اهمیتی نداره یه ضعیف تر از خودت کشته بشه واسه بالاتر از تو هم اهمیتی نداره تو از گرسنگی بمیری

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
وای وای وای
الان فرق این با داعش چیه؟
با سنگ هم بزنی ....:(

اولا گربه ها موجودایی هستن که دوست ندارن تو جمعیت زندگی کنن و قلمرو سازن .مادر گربه وقتی گربه شش ماهش میشه باید از قلمروش بره بیرون و دیگه کمکی بهش نمیکنه. نهایت خیلی گربه بیاد دوتا یا سه تا.
خب از اون ته مونده غذات بدی بهش چی میشه ؟
چرا با سنگ بزنیش؟ چه گناهی کرده با سنگ بزنیش؟
اونم گرسنشه :( وقتی خودت گرسنه باشی شروع به اربده کشیدن میکنی .این بدبخت میاد خواهش میکنه اگه میتونی کمی از ته مونده غذات بهم بده .
چه به سر این ملت اومده . تازه این ادعا روشن فکریش میاد . فرق جامعه عقب مانده ی مسلمان خوارمیانه ای شرقی کله سیاه همون طور که گفتم با جامعه توسعه یافته اینه که اونجا هر کسی به فکر جامعست ، هر موجود زنده ای . اما اینجا هر کی فکر خودشه از بالا بگیر تا این مردم خاورمیانه ای قرون وسطایی

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
مردای ایرانی غیرتو داخل این میبینن که دختر کنارشونو حتی یه نفر نگاه نکنه اما خودشون همه غلطی کنن
مرد ایرانی غیرت رو داخل این میدونه که فحش بده
مرد ایرانی غیرتو توی کتک زدن و کشتن میدونه

با وجود این جامعه به خدا این حکومتم زیادتونه . باید جوری از گرسنگی بمیرید تا بفهمید اون حیوون زبون بسته فقط یه کم از ته مونده ی غذای شما رو میخواد. بفهمید اونم گرسنش میشه .

به سگ یه بار غذا بدی تا اخر عمرش اگع اتفاقی برات میفته تا اخر جونش ازت محافظت میکنه اما به امثا شما کل دنیا هم بدی تو رو خراب میکنه .
الان تو بهتری برای دنیا یا یه سگ؟

کل آدمای امثال تو رو با یه تار موی سگی که چندین ساعت میگرده دنبال غذا توی خیابون و کتک میخوره از امثال عقب مانده ها فکری مثل شما نمیدم .

abc2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
166
من چنین تجربه ای رو داشتم.

دقیقا بچه یه گربه که تازه به دنیا اومده بود بنابر هر دلیلی تو خونه ما می مونه! اینقدر کوچیک بود که حتی از جدول هم میخواست بپره پایین یکم می ترسید. به این چند ماه (1 -2 ماه) شیر دادیم، گوشت چرخ کرده اواخر میدادیم، ماکارونی دادیم. شرطی شده بود، از ما می ترسید ولی صداش می زدیم "پیشی" سرش رو سریع از پشت خونمون می آورد بیرون ولی جلو نمی اومد و نگاهمون می کرد. بعد کاسه غذاش رو میذاشتیم براش و می اومد سریع می خورد.

جالبه مادره می اومد بهش سر می زد ولی نمی تونست این رو با خودش ببره. من یادم میاد اواخر که بزرگ شده بود و مادرش با خواهر برادراش اومده بودن دیدنش این از همه چاق تر بود :D (بهش خوب می رسیدم).

ولی خب دیگه، میگن طرف گربه صفت هست همین جاست. تا یکم تونست پریدن یاد بگیره سریع از پیشمون رفت :(

شما این همه محبتی که به این گربه کردم رو در نظر بگیر با خاطره زیر که یکی از دوستان چند وقت پیش تعریف می کرد برام:

می گفت تو خیابون دیدم یه سگه از ماشین پرید بیرون و دوید به سمتم. اولش نفهمیدم چرا، بعد یه دفعه پرید و منو بغل کرد. بعد یادم اومد این همون سگی بوده که 5 سال پیش فروخته بودمش به یکی دیگه. من رو دیده بود ذوق زده شده بود.

من نمیگم بهش غذا نده یا ازش مراقبت نکن، تنها میخوام بگم هر چقدر بهش محبت کنی ولت می کنه و مثل سگ نیست که با وفا باشه.

بعد یه مدت هم غمگین میشی، من خودم تا چند هفته ناراحت بودم همش یادم می اومد وقتی صداش می کردم پیشی با اون جثه کوچولوش سرش رو از پشت خونه می آورد و منو نگاه می کرد.

چه کنیم دل مهربونی داریم دیگه :general504:
مرسی از دل مهربونتون
اما بالا هم گفتم گربه ها یه ذاتی که دارن اینه که "مجبورن" تولید مثل کنن . اون گربه بزرگ شده بود و رفته دنبال یه جفت چرا که اگه تولید مثل نکنن خیلی اذیت میشن . شما میتونستی به راحتی عقیمش کنی و تا اخر عمر باهات دوست بود و میموند. حالا این گذشت اما اگر یه بار قصد داشتی داشته باشی این کارو کن. داشتن حیوون علاوه بر این که هیچ مشکل خاصی نداره برخلاف حرفای خاورمیانه ای های قرون وسطایی ، باعث میشه شاد تر بشی و زندگی بهتری داشته باشی.

بالا