سلام امکانش نیست بیارم به این زودی ها ولی باز اگر تونستم گیر بیارم حتما برات میارمچرا انقدر لوازم جانبی Xbox One کمه؟! وحید جان این اسکینو موجود داری؟ لامصب خیلی قشنگه ...
http://www.aliexpress.com/item/High...-2Pcs-Controller-Skin-Kinect/32396533199.html
بعد احتمال اینکه کنترلر (دسته) باندل Forza 6 و کنترلر باندل Halo 5 Guardians و کنترلر Xbox Elite رو بیاری، چقدره ؟! هر سه تا امسال به صورت جهانی منتشر میشن.
سلام نه عزیز اکبند دارمسلام
آقا وحید بازی infamous second son و tlou دست دومشون موجوده؟؟؟ترجیحا ریجن 2
اگه هست قیمت تقریبیشون چنده؟؟
فعلا پخش عمده نشده دوست عزیزعزیز ps4 یک ترابایت ریجن ۱ تو برنامتون هست؟
سلام چرا تا یه ساعت دیگهسلام
خسته نباشيد
اقا وحيد ديروز گفتين پست قراره با عناوين و بازيهاي جديد اپديت بشه
خبري نيست
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادموحید جان سلام.
تو پیام خصوصی گفتم، شماره کارت و مبلغ مورد نیاز رو بگید برای اون بسته دکمه های دسته PS4.
همون که تو پست اول 15 تومن قیمت گذاری کردید.
و این که امکانش هست به جای L1 و R1 یدونه L2 و R2 بگیرم؟
بله موجود دارمکد پلاس هم داری؟
بله دارم تا یه ساعت دیگه تو پست اول میزارمدرود بر شما داداش
ببخشید من این اکس باکس وان جدید که میگن یک ترابایت هست و دستش جدید تره رو میخوام داریش؟ چنده؟ باندل هم داره یا نه؟ چه رنگیه ؟
مرسی
فعلا هنوز ریلیز نشده دوست عزیزمتال گیر؟؟
سلام بله تایید میشه مبارکتان باشهسلام. چند روز پیش دو عدد PS4 یک ترابایت با 2 بازی و چند وسایل جانبی خریده شد. بسیار تمیز و همه چی سالم.
بازم مرسی آقا وحید.
بله تایید میشه مبارکتان باشه دوست عزیزیک عدد ایکس باکس وان بدون کینکت و یک شارژ کیت و 2 بازی ایکس باکس وان خریداری شد و تحویل گرفته شد
با تشکر از وحید خان
سلام تا یه ساعت دیگه پست اول را چک کنیدسلام rare replay کی میاد؟ چون الان نزدیک 1 ماهه عرضه شده؟
بروی چشمسلام داش وحید: پارسال madden 15 رو اوردی تا از کرج اومدم بگیرم فروخته بودی با بدبختی از دبی جور کردم. تورو به خدا madden 16 رو حتما بیار یا هر جوری شده برام تهیه کن(3 شهریور ) و حتما حتما منو خبر کن و من فقط امیدم توهستی....
نه عزیز فرقی ندارهسلام.
داداش من یه ps4 از شیراز خریدم بعد دسته جنسش مات هست ریجن 3 ساخت 2015 بعد مال یکی دوستامو دیدم حالت براق داشت میخواستم ببینم طرف بهم قالب نکرده؟
عزیز سفارشی میارم بازیهای قدیمی راdark souls نیاوردین
بله تایید میشه مبارکتان باشهیه بازی wwe 2k15 از جناب taker-sos خریداری شد.عالی بود.خیلیم سریع رسید.ممنون
نه عزیز ندارمقاب فلزی (خود بازی نه) اگه داری
بتمن خریدارم
سلام امروز تو پست اول میزارمسلام بازى ديس انردو نياورديد بعضى جاها اوردن
سلام عزیز پست اول چک کن گذاشتمسلام . ایکس باکس یک ترابایتی رو موجود نمی کنید ؟!
خیلی وقته وارد بازار شده اما متاسفانه هیچ سایت ایرانی اون رو برای فروش نزاشته . امیدوارم شما اولین نفر باشید ....
سلام بله تایید میشه مبارکتان باشهسلام.
امروزيك عدد ايكس باكس وان باندل كال اف ديوتي به همراه اسكين ps4 ويك عدد شارژر كنترلر ps4 خريداري شد
همه چي سالم و تميز
مرسي از اقا وحيد گل
سلام دستنی تمام کردم کلا از همه ریجن اش اون هم دقیق نمیدونم عزیز ولی فکر نکنم بخوره به همدیگرسلام اقا وحید یه سوال داشتم
من یه اکانت xbox live دارم که برای امریکاس
حالا اگ بخوام ازتون Destiny Region2 رو بگیرم ایا DLC های بازی به اکانته من میخورن؟؟؟؟!! یا باید ریجن 1 بگیرم ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید