سلامبا اجازه اقا وحید گل یه پرسشی دارم، ریجن بازی های ایکس باکس وان اهمیتشون در چیه؟ بالاخره من این رو نفهمیدم
می شه هر ریجن رو روی مثلا ایکس باس وان پال ربجن 2، بازی کرد؟ اگر اره پس این تفاوت ریجن ها کاربردشون در کجاست. کلا یکی راهنمایی کنه ممنون می شم تا با خیال راحت بازی رو انتخاب کنم برای خرید.
سلام کابل خوب هم سراغ دارم تونستی یه پیغام خصوصی بهم بدهسلام وحید جان
کابل برق ps4 جنس خوب داری؟؟؟؟
برا خودم رو که وصل میکنم بعضی اوقات جرقه میزنه
اون موقعه تماس بگیر از الان نمیتونم بگمآقا وحيد يكي دو هفته ديگه گاد اف وار رو بخوام با آنتيل عوض كنم چقدر بايد سر بدم؟؟
سلام بله دارم تو پست اول هم گذاشتم اون دسته جدید فعلا فقط پک جداگانه امده و داخل هیچ xbox one نیستسلام این ایکس وان ساخت2015 که موجود دارید دسته جدید که معرفی کردن داخل کارتون کنسول داره (همون دسته دیگه لازم به مبدل هدفون.3.5 نداره)؟ یا هنوز نیومده
عزیز هنوز مانده پنج شنبه یا جمعه میادمتال گیر چی شد دادا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمبا سلام.
اگر psn card 20 دلاری آمریکا موجود دارید لطفا مبلغ رو پ خ کنید تا واریز کنم به حسابتون.
سلام بله موجود دارم 210 تومنبا سلام
بازي DEVIL MAY CRY SPECIAL EDITION رو براي وان يا پلي 4 داريد ؟
نمیدونم عزیز هر جا به نفعتان هست از انجا تهیه کنیدوحید جان یکم قیمتت بالا نیست داداش؟ درسته از بقیه سایتا پایین تری، ولی فروشگاه تماشا تو توپخونه (امیر آقا) داره میده ۲۳۰ ریجن ۱ آنتیل رو... دیس آنرد رو هم میده ۱۸۰!
عزیز فرقی نمیکنن فقط برای خرید dlc باید ریجن اکانت و بازی یکی باشهبا اجازه اقا وحید گل یه پرسشی دارم، ریجن بازی های ایکس باکس وان اهمیتشون در چیه؟ بالاخره من این رو نفهمیدم
می شه هر ریجن رو روی مثلا ایکس باس وان پال ربجن 2، بازی کرد؟ اگر اره پس این تفاوت ریجن ها کاربردشون در کجاست. کلا یکی راهنمایی کنه ممنون می شم تا با خیال راحت بازی رو انتخاب کنم برای خرید.
پنج شنبه یا جمعهسلام اقا وحيد حدودا متالگير را كي ميارين؟؟
سلام داش وحید: پارسال madden 15 رو اوردی تا از کرج اومدم بگیرم فروخته بودی با بدبختی از دبی جور کردم. تورو به خدا madden 16 رو حتما بیار یا هر جوری شده برام تهیه کن(3 شهریور ) و حتما حتما منو خبر کن و من فقط امیدم توهستی....
بروی چشم
وحید جان یکم قیمتت بالا نیست داداش؟ درسته از بقیه سایتا پایین تری، ولی فروشگاه تماشا تو توپخونه (امیر آقا) داره میده ۲۳۰ ریجن ۱ آنتیل رو... دیس آنرد رو هم میده ۱۸۰!
دوست من ریجن بازی رو گفتم نه دستگاه. خودم الان ریجن 2 دارم به خاطر همون اداپتورش.سلام
ببین دوست عزیز یه چیز بهت میگم و اگه میتونی قبولش کن ! " ریجن کنسول ها هیچ فرقی با هم ندارن " ! جز برای ایکس باکس وان که ریجن 1 , ورودی برقش , فرق داره ! ( که خب بنظرم همون ریجن دو بگیر که دیگه نیازی به مبدل و این حرف ها نباشه) دیگه هیچ تفاوتی بینشون نیست !
شما وقتی کنسول رو آوردی خونه و داری کشور مورد نظرت خودت رو تو تنظیمات انتخاب میکنی در واقع داری ریجن کنسول رو مشخص میکنی !
عزیز فرقی نمیکنن فقط برای خرید dlc باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه
پنج شنبه یا جمعه