فعلا از ریجن 1 اون بازی Borderlands: Handsome Collection خبری نیستممنون از پاسختون
ولی من منظورم Borderlands: Handsome Collection بود؛ ریجن 1 این بازی هم همزمان با Bloodborne میاد؟
بله عزیز 7 تومن هستوجید جان الان این قیمتش درسته دیگه ؟ 7 تومنه ؟ :
سر انلوگ برای محافظت انلوگ PS4 در یک بسته 4 تایی قیمت 7
------------------------------------
اون مدلی که 10 تومنه و مشکی هست هم 4 تایی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله عزیز جان موجود هستآقا وحید برچسب شفاف برای Xbox One و PS4 هر دو موجود هست؟
سلام عزیز کنسولهای ریجن 1 و ریجن 2 برچسب پلمب دارن ولی ریجن 3 و ریجن 2 ژاپن از در خود کارخانه هم برچسب پلمب ندارن اون عکس هم برایتان میفرستمبا سلام وحید خان
عزیز ما کنسول واسه مشتری میخوایم مرتب سوال میکنن که پلمپ هست یا نه اگر ممکنه یه عکس از قسمت پلمپ کنسول های وان و پلی استیشن بفرستید که ما اعتمادشون رو جلب کنیم اگر ممکنه
با تشکر فراوان
سلام برایتان پیغام خصوصی کردمماکت یا جعبه ps4,360-xbox one. برای پشت ویترین ندارید ?
from hero to u
اگر پخش عمده بشه میارم ولی چون محدود هستن قیمت بسیار بالایی دارن قیمت هم نمیتونم تا نیاد بهتان بگم دوست عزیزوحید جون این باندل رو میاری؟ تازه رونمایی شده
فکر میکنی چند دربیاد اینجا؟ اونجا 450 دلار میشه
بله موجود دارمبتلفیلد هاردلاین برای وان ریجن 1 موجود ندارید؟
ممنون میشم عکس ها رو بفرستیدسلام عزیز کنسولهای ریجن 1 و ریجن 2 برچسب پلمب دارن ولی ریجن 3 و ریجن 2 ژاپن از در خود کارخانه هم برچسب پلمب ندارن اون عکس هم برایتان میفرستم
خواهش میکنم دوست عزیزیک عدد اسکین god of war از اقا وحید خریداری شد .راضی بودیم واقعا فردی خوش قول و قابل اعتماد
راستبی اقا وحید چرا سایت با قابلیت خرید انلاین راه نمی دازی؟ بهتر نیست؟ البته قصد دخالت در کارت رو ندارم :دی
شنبه برایتان میفرستم کنسول xbox one هم همگی پلمب هستنممنون میشم عکس ها رو بفرستید
در ضمن :
ممنون میشم در مورد بسنه های کنسول xbox one هم بفرمایید که آیا برچسب پلمپ اصلی کدوماشون دارن
برای روز جمعه میزارمآقا وحید گل ما همچنان منتظر بازی ویتا هستیما
فرستادم عزیز خوب چک کنیدپیامتون نیومد برام
from hero to u
دوست عزیز پست اول را خوب چک کنیدقیمت ریجن 1 بتلقیلد هاردلاین برای وان هم قیمت ریجن 2ش هست؟
با اجازه اقا وحیدسلام خسته نباشید من خیلی میخوام یک ککنسول نسل 8 از شما بگیرم به سفارش یکی از دوستانم ولی یک مشکلی دارم میخوام بپرسم که هیچ راهی نداره این کنسولها حالا وان یا پلی 4 فرقی نداره به تلویزیون های 3 فیش یا مانیتورهای بدونhdmiبخوره
سلام دسته pc ندارم دوست عزیزسلام دادا.. من دسته واسه pc میخوام.. میخوام ببینم کدوم دسته بهتره از لحاظ عمر باطری یا اینکه با سیم بشه وصل کرد به pc .. اگه دسته دوم هم باشه من میخرم ممنون
سلام اسکین انتخابی ندارمسلام اسکین طرح دلخواه میزنی؟؟؟
اسکین گاد او وار داری
سلام فعلا هر چی هست برای 2014 است دوست عزیز 2015 بیاد حتما میارمسلام.آقا وحید به ماه چهارم 2015 رسیدیم پلی استیشن4 تولید 2015 یا باندلهای جدید تولید 2015 نمیارید؟(باندل اوردر1886 یا بلودبورن یا.....)
سلام تمام کردمسلام
دسته ایکس باکس وان کیت چارج دارید؟