سلام آقا وحید.
ببخشید این کاور های ps4 و x1 که ضد آب و گرد و خاک بودن رو کی میارید؟؟؟
من منتظرم با چندتا چیز دیگه یه جا ازتون بگیرم...
سلام عزیز خیلی دنبالشم فعلا عمده پیدا نکردم اگر پیدا شد خبرت میدم
آقا وحید خدا شاهده من همیشه رو قیمت هایی که شما مینویسی حساب میکنم ولی امروز رفتم توپخونه Bloodborn و Mortal Kombat X هر دو ریجن 1 قیمت کردم 230
که مورتال رو خریدم
مدتی هستش شما قیمت بازیها رو زیاد مینویسید بعد از گذر زمان کاهش آنچنانی هم نمیدید همیشه قیمت شما از بازار کمتر بود الان مدتی هستش که شده بیشتر
من خودم کنسول و استند و چند تا بازی از شما خریدم ولی یه مدتی چک کردم قیمت هاتون با بازار تفاوت پیدا کرده قیمت های شما باید با بازار حداقل هم رده یا پایین تر باشه
عزیز چند تا نکته به شما بگم دوست عزیز
من دیشب ساعت 4 شب تاپیک ابدیت کردم میتونی چک کنی ساعتش را پس قیمت دیشب بود من هم وقت نکردم دوباره قیمتها را ابدیت کنم تو وسط روز بعد هر کسی از من قیمت 250 خرید نسخه معمولی ندادم بهش نسخه که goro دار بهش دادم و نسخه معمولی هم 230 قیمت میدادم کسانی که تلفن زدن و همان قیمت خریدن بعد یه موقعه میبینی قیمت خرید اونها شاید از من پایین تر باشه دارن میدن به قیمت پایین ولی نگاه کنی من همیشه قیمتهام روبه پایین هست تا بالا
ولی من هر وقت قیمت بیاد پایین در جا میارم پایین شاید یه موقعه نرسم تاپیک ابدیت کنم چون دست رسی به تاپیک ندارم
عزیز بعد قیمت الکی هم زیاد میدن مثال هم که میگی ریجن 1 اصلان ریجن 1 این بازی هنوز تو خارج پخش نشده چه برسه به ایران
MORTAL KOMBAT X رجین 2 رو من هم بازار قیمت کردم 220 تومن.............
بعید میدونم 220 بدن ولی 230 قیمت هست خیلی ها اولش قیمت میدن ولی وقتی میری پای مامعله طرف میپیچونن و یه بهانه براش میارن که فلان چیز و غیره
بعد عزیزان من اول تاپیک هم زدم قیمت به روز هست و هر لحضه ممکنه تغییر کنه شما همیشه از طریق سایت یا اگر نبودم از طریق تلفن میتونی قیمت چک کنی