سلام نه عزیز نمیشه چون اگر اکبندش هم گیر بیاد یا پلاتنیون هست یا گریتی هیز که بخوام برات بیارم حدود 130 تومن میشه اکبندش
سلام نه عزیز اون فقط برای ps3 و ps4 هست
سلام عزیز خودتان دارید میگید قیمت مناسب والا دیگه از پایین تر فکر نکنم تو کل اینترنت گیر بیارید و روی کنسولهام چون قیمتش مناسب هست تخفیف نمیتونم بدم
سلام برایتان پیغام خصوصی شد و یه چیز جالب درباره ایکس باکس این که اصلان فرقی نمیکنه اکانت شما چی باشه همه کدها و dlc ها به همدیگر میخوره
سلام تایید میشه مبارکتان باشه اون هم شرمنده کارکرده ندارم
سلام برای خرید حضوری باید تماس بگیریدسلام شما کجای تهرانید؟
مرتال ریجن 1 و 2 چه فرقی دارند؟؟
اخرش چند میدی مورتالو
سلام دوست عزیز شرایط خرید را برایتان پیغام خصوصی کردمبا سلام
ps4 made in japan و بازی bloodborne رو میخوام و شهرستان هستم.
شرایط چطوره و کلا با هزینه ارسال و تخفیف چقدر میشه؟
شرمنده اگر نیامد دوباره برایتان فرستادموحيد جان ممنون از راهنمايي شما
متاسفانه پيغامي واسه من نيومده،ممكنه دوباره شرايط واريز رو ارسال كنيد واسم؟
ممنون
سلام والا نمیتونم به خاطر اینکه قیمت بالا در میاد اینو بیارم و مدت زمانش هم 2 ماه طول میکشهسلام آقا وحید
می خواستم ازتون بپرسم آیا نسخه های ویژه بازی ها رو هم سفارش بدیم میارید؟
من این نسخه از بازی بتمن رو می خوام که قیمت 99 دلاره:
Batman: Arkham Knight Limited Edition
تا بیاد ایران هزینه آخرش چقدر میشه؟
http://www.amazon.com/gp/product/B00IQCRKT8/ref=twister_B00NESHEW2?ie=UTF8&psc=1
شرمنده فعلا اون تمام کردم دوست عزیزممنون وحید جان
داداش آکبند چند میدی last of us رو؟
زنگ بزنید دوست عزیزاس میدم ج نمیدید ها
وحید جان این بازی واسه وان هم منتشر شده. اصلا قصد نداری بیاریش؟سلام نه عزیز اون فقط برای ps3 و ps4 هست
دوست عزیز پست اول را چک کنید اونجا هست من تمام بازیها منتشر شده را بالای 95 درصد دارم کشتی کج که جزو مهم ترین بازیهاست چند روز قبل ریلز داشتم و الان هم موجود دارمکشتی کج برای ps4 دارید؟ یا میتونید تهیه کنید ؟
چک میکنم اگر باشه برای شما میارموحید جان این بازی واسه وان هم منتشر شده. اصلا قصد نداری بیاریش؟
خواهش میکنم مبارکتان باشه دوست عزیزبازی منم اومد دستتون درد نکنه
خواهش میکنم مبارکتان باشه دوست عزیزمورتال کمبات منم رسید دستم. ممنون
بعضی ساخت خود ژاپن هستن بعضی ها ساخت چین کلا فرقی ندارن از نظر کیفیت برای بعضی ها دوست دارن حتما ساخت ژاپن باشه ژاپن میگیرن که قیمت هم تقریبا یکی هستدوست عزیز این ps4 های مخصوص ژاپن ساخت کجاست ؟
سلام احتمالا برای روز یکشنبه یا دوشنبهسلام.
ریجن یک مورتال کمبت برای ps4 کی میارید؟