amirusa
Registered User
سلام
شما ps4 باندل بتمن هم میارید؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام اگر پخش عمده بشه میارمسلام.
نسخه ی premium بازی mortal kombat x رو میارید؟اگه میارید قیمتش چند حدودا؟
سلام دوباره میارم تو چند روز ایندهسلام وحید
خوبی؟
دادا بلادبورن ریجن ۱ رو کی میاری؟
سلام اگر پخش عمده بشه حتماسلام
سلام بله 450 تومنسلام داداش
کینکت Xbox one هم داری؟
نمیدونم شاید چون بازی قرار 25 فروردین ریلیز بشه و تا اون موقع فرصت هست شاید غیر فعال باشه و یا ممکنه چیز دیگه باشه من پیگیری میکنم خبرتان میدممورتال کمباتی که خریدم کد اضافه کردن گرو کار نمیکنه و میگه استفاده شده و یا غیر معتبر است!! اکانتم هم رجین 2 است. کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟
بازی هنوز ریلیز نشده عزیز صبر کنید بعد از ریلیز رسمی کد رو استفاده کنید ..مورتال کمباتی که خریدم کد اضافه کردن گرو کار نمیکنه و میگه استفاده شده و یا غیر معتبر است!! اکانتم هم رجین 2 است. کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟
سلام نه عزیز فقط اکبند دارم 190سلام آقا وحید GTA V دست دو نداری برای PS4?
سلام دوشنبه یا سه شنبه احتمال داره فردا هم بیاد ولی دوشنبه یا سه شنبه 100 درصد هست معلوم هم نیست نسخه گرو داشته باشه یا نهسلام.
mortal kombat x ریجن یک به همراه گورو برای ps4 کی میارید؟
همان طور که دوست خوبم اقا مصطفی گفتن بازی 25 فروردین ریلیز میشه اون موقعه میتونید کد را وارد کنیدبازی هنوز ریلیز نشده عزیز صبر کنید بعد از ریلیز رسمی کد رو استفاده کنید ..
عزیز دارگون داشتم تا چند وقت پیش ولی دیگه پخش عمده نشد اون یکی هم هنوز پخش عمده نشده برای ریجن 1 فقط ریجن 2 پخش شدهقیمت BORDERLANDS THE HANDSOME COLLECTION ریجین 1 یا All رو میخواستم
و DRAGON AGE INQUISITION رجین 1
اگه هم موجود نیست میخواستم بدونم کی موجود میشه ؟
سلام عزیز شرمنده من تعویض ندارم ولی تو همین پرشین تولز براش تاپیک بزنید سریع فروش میره دوست عزیزسلام.خسته نباشید.افا وحید شما تعویض بازی یا خرید بازی هم دارین یا نه؟اگه کلا نه که هیچی.اگه دارین بازی DMC رو چند بر میدارین یا با بازی دیگه بخام عوش کنم چقدر باید سر بدم.ممنون تشکر.
برایتان پیغام خصوصی فرستادم دوست عزیزwwe w2k 2015
با دو تا برچسب شفاف ps4 بی زحمت قیمت و مشخصات واریز رو بفرمایید
ممنون میشم بهاین تاپیک سر بزنید
http://forum.persiantools.com/threads/خریدار-تمامی-عناوین-اختصاصی-ps4.681825/#post-10995854
اگر تخفیف خوبی دارید یه سری عناوین رو از شما تهیه کنم
سلام تو ماه اردیبهشت حتما میارمسلام دسته Xbox one controlle+cable for windows را میخام دارین?
سلام اون بازی برای xbox one هست که اردیبهشت ماه حتما میارم فیفا دانلودی هم شاید دوباره موجود شدسلام من بازی Shape UP میخواستم تو لییستتون نیست ممکنه بیارید ؟
فیفا 15 دانلودی م خواستم بگیرم که نوشتین تموم شده دوباره موجود میشه ؟
ممنون