نه عزیز این نسخه ساده هستوحید جان این نسخه ی کمبت که ریجن یک هست با شخصیت گورو هست یا نه؟
سلام بله موجود هست 27 تومنسلام.
گلد یک ماهه لایو موجود هست؟؟؟اگر جواب مثبته لطفا بگید تا واریز کنم به حسابتون...
نه عزیز این نسخه ساده هستوحید جان این نسخه ی کمبت که ریجن یک هست با شخصیت گورو هست یا نه؟
سلام بله موجود هست 27 تومنسلام.
گلد یک ماهه لایو موجود هست؟؟؟اگر جواب مثبته لطفا بگید تا واریز کنم به حسابتون...
اون هم میارم عزیز احتمالا برای اخر هفتهنسخه ی با گورو ریجن یک میاری؟
سلام فعلا موجود ندارمسلام
شارژ کیت ایکس باکس وان اورجینال ندارین ؟
سلام چه عنوانی میخوای بگو شاید تونستم جور کنم براتسلام بازی پی سی ارجینال هم امکانش هست بیارید یا سفارش بدم وارسم تهیه کنید ؟
باشه عزیز امار میگیرم اگر شد بهتان میگمپک فیزیکی gta v رو میخوام
هیچ فرقی نداره فقط اونها که اکانتشان ریجن 1 هست دوست دارن بازیشان هم ریجن 1 باشه والا فروش ریجن 2 این بازی خیلی بیشتر از ریجن 1 هست دوست عزیزاین ریجن یک مرتال چه فرقی با 2 داره که همه دنبال 1 هستن
سلام هیچ فرقی نداره بینه 3 تا ریجن بیشتر سلیقه ای هست عزیز و تمام بازیها با هر ریجنی به هر دستگاهی اون هم با هر ریجنی به همدیگر میخورن و با همه اونها به راحتی میتونید انلاین بازی کنید با هر اکانتی که باشید فقط باید اون اکانت عضو پلی استیشن پلاس باشهسلام من مي خوام ي ps4 با ٤ تا بازي و يك اكانت سه ماه پلاس بگيرم فقط يك سوال داشتم
ريجن آمريكا بهتره يا اروپا؟ بازي هاي كدوم بيشت دم دست هست و همچنين كارت هاي پلاسشون ؟ همچنين بازي هاي ريجن ها ي مختلف به هم مي خورن و مي شه آنلاين بازيشون كرد ؟؟؟ممنون مي شم جواب بديد
نه عزیز باندل ها معمولا بینه 2 تا 3 ماه بعد از عرضه میان تو ایران چون قیمت روز اول اونها بشدت بالاست که به مرور زمان ارزانتر میشني سوال ديگه
اين باندل بتمن كه كنسولش خاكستر ي هست رو موقع عرضه كه دو تير هست همون موقع ها مياريد يا صبر نكنم براش
سلام بله موجود هست پست اول را چک کنید تو لوازم جانبی های ps4 دسته با رنگهای مختلف موجود میباشدسلام دسته ps4 موجوده رنگ غیر مشکی؟
نه اقا نمیخوره.هر DLC و کدی که میخواید استفاده کنین ریجن اکانتتون باید با ریجن بازیتون یکی باشه.نگه اینکه یه اکانت دیگه که ریجن 2 هست بسازی اونو پرایمری کنی کد و بزنی بعد توی اکانت اصلیت هم استفاده کنیسلام.
مورتال ریجن دو برای پی اس 4 کدش به اکانت ریجن یک میخوره؟
سلام عزیز فعلا نیست اگر دوباره موجود شد حتما میارمسلام وحید جان
کد های دانلود بازی دیگه نمیاری؟؟؟؟
سلام بله تلفنی هماهنگ کنید ادرس بهتان بدمسلام دوست عزیز
برای خرید حضوری با شماره ی همراهتون تماس بگیریم از قبل هماهنگ کنیم یا فروشگاه خاصی تشریف دارید ؟
سلام بله 75سلام
وحید جان psn plus هم داری؟؟
3 ماهه چند هست قیمت؟