Amber Pachagh
Registered User
سلام
داداش PS4 باندل GTA V سفید رنگشو نمیاری؟
دوست عزیز جواب دادمسلام.جناب جواب pmندادی.برات خیلی وقته فرستادم ولی دریغ از جواب وقت کردی بیجواب نزار......
سلام اگر عمده پخش بشه میارم تکی اصلان به صرف شما و من نیستسلام
دوست عزیز قیمت جدید امروز شد 200 تومنبتلفیلد هاردلاین ریجن 2 جای تخفیف نداره؟ D:
سلام بله داشت عزیزسلام
داداش این PS4 باندل GTA V که قیمتش 1700 هستش مثل قبلا کد دیجیتال The Last of Us رو داره؟
مشکلی نداره اگر توی دستگاه بمونه و خاموش کنی ولی بهتره قبلش دیسک را از درون دستگاه در بیاری و هر موقعه استفاده کنی دوباره داخل دستگاه بزاریدیسک بازی تو کنسول یه سره باشه مشکلی پیش نمیاره? بهتره بعد بازی بلوری رو در بیاریم یا بمونه تو ps4 مشکلی نیست?
واقعا شرمنده دوستان شدم هنوز بار مورد نظر نرسیدهاقا وحید گفتی میاری bloodborne رو امروز.
چی شد؟
سلام بله دارم 120 تومنسلام
Vertical stand اصلی خود سونی رو داری؟
چشم عزیز احتمالا فردا دیگه باید برسهآقا وحید Bloodborne بیاری ما مزاحم می شیم هم برای محافظ شیشه ای هم برای بازی
سلام والا میتونم بیارم ولی طول میکشه حداقل یک ماهسلام. ببخشید شما میتونید نسخه ی Collector's edition بازی bloodborne رو بیارید؟میتونم هزینه ی سفارش رو هم قبل از تحویل بهتون بدم.
[سلام. ببخشید شما میتونید نسخه ی Collector's edition بازی bloodborne رو بیارید؟میتونم هزینه ی سفارش رو هم قبل از تحویل بهتون بدم.
سلام فعلا فقط بازی های جدید ps4 و xbox one میارم برای wiiu امکان تهیه بازی نیستسلام عزیز بازی wii u جدید کی میارین؟
برایتان پیغام خصوصی کردمسلام داداش یه کارت 50 دلاری آمریکا با دو کارت 20 دلاری آمریکا با هم با تخفیف چقدر در میاد؟ پ.خ کنید ممنون میشم
(PSN)
سلام 24 تا 72 ساعت هست اگر شهر شما شامل تی پاکس بشه 24 ساعت دست شماستسلام من ی اسکین گاد اف وار میخوام
یدونم رو کش دسته میخوام
میخوام ببینم اگه سفارش بدم چند روزه میاد
و اینکه هزینه ی ارسالش چجوریه
سلام چرا ریجن 2 قیمت 240سلام اقا وحید موجود شد bloodborne?
سلام اول ندارم و تمام شد که دوباره قرار بیاد ولی دومی پایه شارژ موجود هستسلام وحید جان خست نباشی اینا موجود شدن ؟ :
محافظ کنارهای دستگاه PS4 که مانع عبور گرد و خاک میشود قیمت 40
پایه شارژ PS4 با قابلیت شارژ 2 دسته فن دار قیمت 120
در ضمن سایت خودتون برای فروش کی راه اندازی میشه؟ آیا پرداخت آنلاین خواهد داشت؟ خیلی ممنون.
والا این بازی اون ور خیلی کمیاب شده قیمتش رفته بالا اون ور من هم نمیخواستم بزارم گفتم بعضی ها فکر میکنن الان دارم گران میدم ولی باور کنید قیمت خارج ایران بالاست که هنوز قیمت این بازی بالاستوحید جان به نظرت قیمت bloodborne یکم بالا نیست الان ریجن 1 دارن این قیمت میدن